Tvilling mys!

Ja, allt jag drömt ska jag få!

Vart uppe i lägenheten tre gånger idag. Heeelt glad är jag! Men nu ligger jag i min safirs soffa och glott Mamma Mia! Sjukt bra om jag får säga det själv. Men hon somnade för längesen, som  vanligt! Så söt.

Imorn är det nyår. Der blir väl bra må jag tro har inga förväntningar alls förutom att maten ska bli god då jag tänker överta köket om så med våld! Måste köpa skor och örhängen och alkohol och strumpebyxor och armband imorn. Gaaaah, stressigt värre. Nää nu ska jag prata klart med f u c k i s på MSN och sedan stänga igen luckan för lite skönhetssömn, ska upp tidigt! :(   See ya*

Happy new year!

Mininyår!

Lyckad kväll med försvinnande värdinnor!

Klockan 17 igår öppnade jag min första cider. Sen blev det ett x antal till under kvällen! Men det var riktigt lyckat. Sjukt god mat, roliga lekar och stippande killar. Kan ju nästan inte bli bättre. Sen att folket är ovärdiliga gjorde det hela bara ännu bättre. Kombo, Bebis, f u c k i s, Lisen, Pördie, Bex osv.. Grymt bra!



Sedan kom V mfl och roligt folk bara ramlade in. Dock försvann ena värdinnan, min älskade Nettan rullade hem  med kombo i släptåg och lämnade oss på tok för tidigt.

Jag har fått nycklarna nu!!!!!
Var uppe och tittade på min lilla lya och lämnade sodastreamen. Wehooo. En vecka kvar!


Imorn är det nyårsafton. Middag i munkebäck, mig + 7 bästa. Sedan tar vi det som det kommer. Saknar nyår förr, allt var så mycket bättre då! Imorn blir det stress och krig!  Nu ska jag froda, tjing. See ya*

We are just pretending!

Stress!

Hur ska det här sluta ..

Klev man nyss upp ur sin skönhetssömn, blivit väckt med jämna mellanrum av samtal och mess. Somnade inte fören runt 6 tiden imorse och nu är jag stressad as hell.. Kill me, ska ju bli trerätters och feting ikv! Wawawawiiewaa. Det kommer bli galet.  Nu måste jag rusa, ska möta måsen på Fröllan kl 15:30 och innan dess ha duschat, käkat och gjort mig i ordning! See ya*

Love kills slowly



.....

Sanna J. Ekman. En kvinna av stål och med ett hjärta av guld.
Ville bara få ut att jag älskar dig min stjärna och skatt. Att jag är stolt över dina framsteg och ditt välmående. Jag är solt över att ha dig som vän och få vara en del av ditt liv. Jag önskar dig all lycka i framtiden och att vi alltid ska gå hand i hand. Du är fantastisk och aldrig ska vi behöva må så igen. Tack för att du finns, du är äkta!

*

Finns det ett slut på tankar och tårar?

Det finns alltid två röster i mitt huvud och jag vet aldrig vilken jag ska följa. Den ena rösten, den som jag verkligen vill följa, upprepar alla fina saker med dig. Hur jävla underbar du är mot mig. Hur fin du är när du tittar på mig och ler. Hur mjukt du pussar mig när jag närmar mig dig. Hur dina händer smeker mig över ryggen. Hur jag tänker på dig och ler när jag inte med dig.  Hur mycket jag njuter när jag ligger nära dig och hur du får mig att vilja få tiden att stanna så jag kan få vara nära dig föralltid.
Jag är kär i dig och jag kan bara önska att det vore ömsesidigt. Det är vad den andra rösten säger.. Den lär aldrig glömma det som har hänt. Den kommer ihåg varje detalj av allt du gjorde mot mig. Den känner fortfarande doften av det blodet som forsade från mitt hjärta när du krossade det.

Har man råd att vara med i spelet?


Känner mig som en zombi, megatrött och tankspridd. I rättans tider.. Men det är dags att krypa till kojs och invänta refrängen för snark in i dimman. Min fingrar flödar över tangentbordet och jag orkar inte mer. Vill bara gömma mig för en dag sen komma fram igen och att allt ska vara bra. Jag saknar mitt förra liv trots att jag mår som en kung och är snygg as hell idag...

*

Säg att du älskar mig..


Jag ville inte veta men nu vet jag vad jag betyder för dig.. "Jag vill inte höra.. jag vill inte höra.. jag vill verkligen inte höra" har jag skrikit när någon har nämnt dig, hoppat upp och ner med händerna för mina öron för att vara säker på att inte behöva höra sanningen.
Jag vet precis vilka ord dom ska använda, domdära slitna gamla orden som dom har tjatat om i evigheter nu men hjälper det? Förstår jag mitt eget bästa nu då? HaHa Jag vet fortfarande inte mitt eget bästa. Jag trodde ju att jag var något mer men, HAHA vill alla ta varandras händer så skrattar vi åt hur otroligt korkad jag är.
Varför skulle någonting ha förändras.. Människan är dum som går och har förhoppningar på saker och ting. Jag vill veta varför man gör saker större än vad dom är. Eller varför jag ska vrida på sanningen.
Han tänker inte på mig och ler, viskar " fan vad hon är fin". För honom är jag ett fint luder som är en signal bort..
Satan vad ont det gör.. Men ni vet, det är ju ingen nyhet..
Det känns som han är ett privat jävla moln som följer mig vart jag än går.. Helvette vad ont det gör när du sårar mig så som bara du kan.



Vänta, kan livet gå i repris?

Måsen min..

Äntligen är dom hemma!

Lördag: Avståndet och brist på händelser gjorde att det blev ändrade planer igår. Strax efter 23 tiden kommer  f u c k i s  och hjälper mig häva förkröket. Mamma kommer och skräms, snor mitt vin och tjatar lite way to much! Sen runt 01:30 blev det taxi in till stan för att möta diverse pojkar.



In en snabbis på Cheers och häller i oss en jävla massa gott och sedan flummtaxi till Sisjön och efterfesta med Guitar Hero och chips! Massa fylla och mycket trevligt. Måste göras om så jag överlåter uppstyrningen till Darling.




Fylle körning och hem till daddy för deck. Visade sig att sängen inte var stor nog för oss båda då han befinner sig sovandes i soffan när jag vaknar haha. men jag fick träffa mammas bebis <3.



Idag: I. Jennifer K. min älskade mås kom och hämtade mig med pickupen och vi drog BK-drive thrue och sedan land och rike runt. På vägen till Onsala tryckte jag i mig en HEL pizza i bilen och det är fan inte godkänt. Sen blev det Singstarkväll med Te & Lisen. Det märks verkligen att dom är hemma mina knoddar för jag har så kul när jag tillbringar tid mer er. Ni står mig nära hjärtat! Så nu är det bara att skrapa fram tid för att träffa Tvill med! :)



Nu är jag hemma och har precis käkat gourmet. Hasselbackspotatis, fläskfilé, pepparsås & sallad, Mmmmmmmm! Får väl bli att data lite innan hopp i säng. Har ett mission imorn sen är det Nettans (och sofias) feeeeest, weho! See ya*

The winner takes it all!

andra sidan atlanten..

.. det känns nästan så!

Nu sitter jag och Johanna här med varsin dator och telefon för att göra ett tappert försök med att styra upp kvällen, utgång som hemmafest. Men det är ingen som hjälper till på traven fast det är alkoholintag planerat från alla håll och kanter.

Det jobbigaste är att Johanna bor på andra sidan atlanten (känns det som). Då är det inte lätt att bara hooka ihop eftersom vår gemensamma umgängskräts befinner sig precis mitt-i-mellan oss båda. Gaaah, hur ska vi gå till väga? Haha.

Jag vet iaf att jag ska bli karatefull och inviga min splitternya kamera! Thats it, och om det blir utgång elelr inte skiter jag högaktings i!  Nu är jag iaf nyduschad och taggad as hell så nus ka jag göra mig i ordning och försöka få tag på Daddy A.
Since youve been gone

Som jag har längtat..

Äntligen är jag back to basic!

Nu har jag vart ute med pappsen och herr 51. Jag har fått det jag vill ha! Började redan inatt med att färga bort det svartliknande jag hade till hårfärg och är nu back to basic med Espresso! Lite fläckar i fejjan har jag altid lyckats med, men det hindrar då fan inte mig då jag är snygg as hell ändå!



Sen fick jag också en ny "Sodastream" då nu när jag flyttar ska ha VITT (och svart) i mitt kök. Så den fick bli vit. Precis som kaffebryggarn och diskmaskinen! Min soffa och säng var vi inne och beställde så äntligen känns det mer på riktigt! Men det allra bästa av allt. är min nya, älskade digitalkamera (L)..



Så ikväll vill jag ut för att fira & slira, inviga osv. Vad som helst, med vem som helst så länge min bästa vän alkoholen är med, hehe. See ya*

I don't know what's worth fighting for.

MUMS!

Jag kan inte sluta tänka..

Idag har jag varit och myst hos mormor och käkat min efterlängtade kalkon! Sedan såg jag att min kära, äldsta och bästa vän Maria satt i sitt barndoms kök tillsammans med Mamma Kerstin så jag, min bror och far gick upp och på en kopp te innan vi åkte hem. Mycket trevligt och vi ska ses igen innan hon åker tillbaks till US and A!



Imorn ska vi beställa sängen och soffan och sedan köpa min nya kamera och käka BK.  Sedan får vi se vad som händer, det är trots allt lördag. Får väl kolla med folket och mina eliter. Får ångest över nyår nu! MÅSTE SHOPPA! Kläder, smink, nagelsaker osv. Me need and like!

Annars har jag bara legat i sängen, trött as hell och har ingen lust till nått. Tänker bara på Dig  då och det är det sista jag vill. Får nog ta ett glas med mina psykologer snart, vart ett tag sen tyvärr..   See ya*

Gooo Red Sox (L)



Rehab

Finns ingen bättre känsla!

Igår var det ju planerat att tillbringa kvällen hos Lisa, men vi båda var lite sega  så det blev ganska snabbt ändring på det. Istället stannade jag hemma m ed alla från skridskorturen (pappa, susanne, monica, tiitti & ella) sen kom även Lola (!). Vi hade det såpass trevligt att vi skrattade och grät samtidigt, drack upp ett och ett halvt lock öl, en vin flaska och en halv whisky + starkvinsglögg! Btw, pappa är kär!      
(Jag ska äntligen få en ny kamera nu i dagarna, me like my dad!)



Vi gick inte och la oss fören kl 05:30 ca och då alla utom Susanne stanna över natten fick jag inta soffan! Men det gjorde inte mig något, det är faktiskt ganska gött att somna in på soffan ibland! Så har vi även planerat nästa års första bakisdag! Skridskor & fika i miiiiiiiin lägenhet :D, wawawiiewaaa..

Sen kan jag säga helt ärligt att jag är Kär, ryser när jag ser honom logga in, ser hans namn på displayen, vet att han kommer dyka upp eller när han redan är dit jag kommer. Jag vill vara med honom, men det finns inget som kan få det godkänt, inte längre. Det är inte värt och jag förtjänar så Jävla mycket bättre, men jag önska också!

Idag är jag inte alls bakfull (inte ännu) och ska hem till den jag älskar mer än mig för den underbaraste måltiden ever, den bästa på hela året! jag är så amerikansk ;). Hahahaha. Ne, men idag är det dags för Kalkon hos mormor. I LOVE IT! Sedan får vi se vad som händer, förra året flyttade jag ju haha, höll dock inte länge. See ya*

I dont care about you!



Brr!

Tro fan att jag var livrädd!

Fyfan vad jag fryser, riktigt kallt att tillbringa timmar på isen med familjen och nära. Men jag var livrädd! Har inte stått på skridskor på 7 år, trodde verkligen jag skulle ramla och slå ihjäl mig, men ikke! Jag klarade mig galant men får nog ersänna att pappa var mer Isprinsessa än jag, haha!


Men jag hade det trevligt och det var verklkigen kul att skinna runt på isen igen. Måste göras om men då får det nog bli med Silly & f u c k i s  som vi planerade förra året, haha..


Kvällen lär se ut som så att jag tillbringar den med Lisa och Chanel. Mat och ABBA-singstar, trevligt värre. Lär bli lite alkohol inblandat också, det är ju trots allt Juldagen och Lisa den ska spenderas med. Men det ska bli trevligt..



Sen har jag ju faktiskt också lovat att lägga upp bilder från i förrgår, uppesittarkvällen på AK. Så det avslutar jag med! See ya* & God förtsättning / Mööört the Flööört.



(Då jag inte fått alla får jag väl antagligen ge er fler vid senare tillfälle!)

I feel it in my fingers, I feel it in my toes

Isprinsessan..

Jag är sjukt trött, skulle kunna sova resten av mitt liv..

Det ser ut som min käre far har planerat en tur på isen idag. Så det är väl bara att damma av skridskorna och sätta igång. Men får nog samla lite krafter först då jag knappt har vaknat ännu.

Annars är det traditionelt planerad utgång idag, men vi får se vidare på.. Har liksom inte riktigt lust längre. Har ju en hel del packning och städning att utföra, även köpa säng, soffa och stor handla på Ikea. Allt detta ska vara gjort inom fem dagar, hur i hela friden ska jag hinna fixa det?!

Det är ju inte värmen man drömmer om ute, så misstänker att vi bokar i Jan eller Feb.. Fittifan vad jag längtar efter värmen. Det är ju där jag är snyggast!

Im still waiting for you to come thrue the door.




Äntligen över..

Jag vet inte varför, men jag hatar julafton!

Maten var underbar men dock har jag idag inte mått så bra, ingen aptit - at all! men lite lax fick jag allt i mig, moha!  Jag är iaf supernöjd över mina julklappar. Både som jag fick och gav bort. Alla belv glada och nöjda as hell och det är huvudsaken. Jag älskar min släkt och familj, så otroligt högt att jag inte hade överlevt utan dom.    Vad är det godaste på erat Julbord?

Jag hade verkligen sett fram emot att ge dig Din julklapp. Vet att jag inte borde köpt den i första taget då det egentligen inte hade vart rätt och du absolut inte ens tänkt tanken att ge mig något, men det kändes rätt för tillfället. Pappa blev iaf gladare än du hade blivit så det gör inte så mkt, hade inte vart såå ball att slänga den i sjön! I cant belive I thought you where the one....

Wic, det betyder och du vet inte hur mycket jag uppskattar att du finns där för mig. Du, endast(!) har haft tålamod med mitt virrande dessa 11 fucking månader. i love you!


"vi ska se, 22.995" hahahaha jag dör varje gång, "mhmmm"

Förut var jag dödstrött, somnade nästan vid bordet efter maten, sen i bilen på väg hem. Även i sängen för cirkus en timma sen men så fick jag sug efter chips och min trötthet försvann. Alltid är det såhär..

Så iaf. vad jag gav i år:
Pappa: Armani Black Code & En ny mobil.
Mamma: Victoria Beckham bodylotion.
Syster: Presentkort på Åhléns.
Mormor: "Min Mormor"-mugg.
Lasse: "Min Morfar"-mugg.
Lillebror: Blåvitthalsduk & Lego
Jojje: Adidas duschpaket.

Vad gav ni till era nära och kära i år?


Hela syskonskaran

En väldigt vacker julgran

Tomten kommer ^^

Lite julmat

Sist men inte minst, jag själv..

(Mer bilder senare!)                                                      G O D N A T T

God Jul!

Första och sista gången jag spillde tårar för dig!

Igår var det super kul på Ak där vi var ett gäng samlade och drack oss fulla. som vanligt blev det karate fylla! Borrling höll ett jävla vackert tal och lilla söta Alexander såg nöjd ut över sin julklapp! Dessutom fick jag spela flickvän och pussas, x3!

Okej, nu vet jag vad du tycker och det är väl lika bra. Men nu vet du även hur Mycket jag tycker och varför det gör så jävla ont. Önska du kunde, fine. Men du gör inte, det är det som gör ondast, i think. Sen att du fortsätter när du ser hur tårarna bara sprutar och hur ont jag har i hela hjärtat gör det hela ännu värre. Fan, jag vill ju faktiskt va med dig!

Tur att man har vänner av guld & ädelstenar, dom växer fan inte på träd! Sen att jag gjorde saker jag kanske inte borde igår är en annan femma.

*

Nu är alla klappar inslagna och min familj är sjukt störd, det är därför jag passar in. Jag älskar mig själv, min familj, min mormor och mina eliter! Därför kommer detta bli en riktigt (påtvingad) mysig dag som kommer vara evighets lång men ändå tillbringad med dom bästa.  Nu ska jag sätta färg på fransarna och gå bort till mammsen igen för första firandet!

Från mig, till er - en riktigt Falsk Jul!


Alexander, Borrling & Mr. R.


Så började jag min bakisafton!


Min juloutfit

Lämna mig i fred!

Jag orkar inte mer, det är finito!

Jag vill inte ha mer med dig att göra, trodde jag gjort det ganska klart för dig? Så varför fortsätter du kontakta mig? Jag orkar inte med dig och ditt spel mer, det finns inget längre och tacka gudarna för det. Jag förtjänar så mycket bättre! TRO FAN DET!!!!!!

Uppesittarkväll i Atown ikv. Varning för karatemört ;).

Jag älskar mig själv, endast!

Gött..

Äntligen händer det något värdefullt i mitt liv..

Imorse betalades min hyra för Januarimånad så nu är det itne långt kvar. I mellan dagarna blir det lägenhetsshopping & massa packning och jag längtar enormt tills jag får in min soffa och ligger där, gottar mig på Nyårsdagen. Helt för mig själv!

Nää, nu har pappa slitit upp mig ur min skönhetssömn för tok på tidigt då vi ska julhandla, ursh och fy. Jag hatar det!

Skriver sen, see ya*

I dont want alot for christmas!



Trött som aldrig förr..

Jag älskar oss, vi är så oslagbara!

Julshopping så det står härliga till (läs över 6 timmar!), största påsarna och världens skrattanfall under gudomlig måltid på Bryggeriet, hade inte kunnat spendera en sönderstressad måndag bättre..

Imorn ska det bli ännu mer fast då tillsammans med familjen. Det sista klapparna till dom övriga i släkten osv. Men jag måste ju ersänna att jag e fett snål såhär års! Finns sååå mycket jag själv vill ha så man kan ju unna sig liiiite när man ändå håller på att spendera pengar på andra? :)

Nu ska jag froda sen lägga mig i sängen för gissa om jag har ont i fötter och kropp nu?! Nåågot sleten om jag får säga det själv.    

L&T, tack för en kul dag (dalle skalle, skalle dalle - skaalmaan!!!).


Hemmafest i Mtown på nyår? Hmm, återstår att se!        Knoddisar, skynda hem <3


Gourmet maten på Bryggan


Lite shoppingpåsar :P


Stooor påse, tillhörande Svinet själv!


Det här unnade jag mig själv Idag:
- Nya stövlar
- IFK Göteborg mössa
- IFK Göteborg almenacka (2009)
- V. Beckham perfym
- 2 st IFK mobilsmycken (Ja, jag använder två mobiler!)

Tack och hej, älska mig!!

B I L D E R !!

Här kommer liiite bilder från helgen som jag lovat:)

Fredag:



Lördag:



Söndag:



Idag blir det julshopping, wawawiiiewaaa :D

Våghet..

Min helg har vart bäst, men än är den då fan inte slut! :)

Igår blev det dansande taxi ut till Munkebäck och en jävla massa öl. Mycket skratt, lite tårar till grymming musik och sällskap snyggt as hell. Blev en tripp till vårt gamla hak Ferdinand som hade balkanfest så där blev vi inte långvariga.

Upp till Rosen och hade as ball när jag hängde gäng med Peter, Bengan och Kwaan. Bästa musiken och en jävla massa alkohol! Min f u c k i s blev av med mobilen IGEN (läs tredje gången) och jag spärrar.

Deck i lägenheten efter godaste Toasten och snark in i dimman..

Idag kör vi igen, håll i hatten då det kan gå galet när partytrion kommer befinna sig under samma tak! Lucka för sprit ikväll och tro fan att det ska hävas.  Öl, drinkar och tequila står ikväll på menyn och jag kommer gå loooost.

Bilder kommer garanterat upp vid senare tillfälla men inte än då dom fortfarande är kvar på svinets kamera. Jag älskar mig & oss, högt!

Kom ihåg att det handlar om våghet skalman!

Utgång!

Dra på trissor..

Snart sätter vi igång igen, för yttligare en fullspäckad kväll och denna gång blir det utgång! Jag tar min underbara f u c k is & min tant i handen för en feting kväll med slir på stan. Även två okända damer vid namn Camilla och Julia ska haka och då lär inget gå fel, vi är heta som fååå...

Vi börjar hos Liseloth/Linette med öling och vinpimplande för att höja stämningen kör vi gammal musik och poker face! Jag är taggad som tusan och får snart slänga mig i duschen, därefter ringa patre för katchiiing! tro fan att ni ska få bildbevis på våra galna kvällar tillsammans efter helgen.

Det blååååååser som satan i gatan ute och det är då fan inte godkänt sen har jag krig i huvudet, ajajaj! Men inte stoppar det oss inte. Jag älskar oss!





Nothing is gonna stop us now!

Madeleine Kvillborn

Ja, jag tillägnar detta inlägg..

Jag är bara helt slut, i huvud och kropp. Vet inte hur mångar öl det krävdes för att få mig så karatefull jag var igår. Jag var verkligen Karatemört.. Med ett sällskap på mig + 10 här hemma blev att bara ännu bättre, jag gillar mitt gäng o även min far som tillförde lite konversation under kvällen. Som ensam rökare är jag helt lost och förstår verkligen inte ett skit hur två cigarettpaket kunde ta slut och intre heller hur vi lyckades med ljusen på bordet..   (bilder kommer sanare elr imorn!)

Det är absolut inte omöjligt att jag var lite oförskämd och gjorde något olämligt under kvällen så där med ber jag, i bästa fall och i hopp om att inget dumt hamnade i fysiken, om ursäkt. Här och officiellt!

- .. till min vackra kombo som jag saknar obeskrivlig mycket. Jag finner inga ord hur lycklig jag är när jag är med dig, det kan nog ingen förstå. Vi är som inga andra tillsammans och det är jag stolt över. Vi är verkligen the perfect match! Och Ja, det är vååååår jacka ;). Ville väl egentligen bara smyga ut att jag gillar dig, min stjärna & kombo <3..



Hope you will forgive me!

Blir så glad..

Jag bara älskar när pappa kommer hem med små överraskningar, så som idag!



3 st. Chokladaskar
1 st. burk med skumtomtar 
2 fl. Whisky
1 ask med Pepparkakor
1 fl. Vin
4 st. Julmust
300 kr på Feskekörkan
500kr kontant
2 st. Biobiljetter
1 påse Clementiner
1 påse Äpplen
och en Jättefin Blomma..


Till dig...


Only My Loved Ones Know
Privat inlägg, lösenordsskyddat!





Vpoints!

Tro fan att det är illa..

Jag måste bara medela att jag snart varit uppe i en timma såhär på min lediga dag (!). Nej, det var absolut inte frivilligt utan rara lilla fröken Mathina glömde hämta tvätten igår kväll vilket betyder att jag var tvungen att stiga upp ur min skönhetssömn och befinna mig i tvättstugan 07.00! Men det är gjort och nu har jag mängder med rena kläder..

Här kommer också bilderna jag lovat, det är inte alls detsamma.

  

Ni som känner mig och varit där kan nog på långa vägar se att mitt varma flickrum i total kaos bara försvinner mer och mer, hejdå länge! Ja så är det, har spenderat mycket tid i det rummet med många nära & kära. Tur att kameran existerar!


Om en halvtimma (ca) kommer mamma på kaffe. Ska bli mysigt att tjöta hon och jag! Haha, börjar bli en vardagsvana men tro fan att det inte gör nått.. Bara mysigt as hell att få upp kontakten lite mer. Jag är ju stor nu!     Sen får jag plocka lite innan jag tar mig en lång, varm och välförtjänt dusch och trimmar till mig lite här och där för ikväll ska jag bli Karate! See ya*

Im supercool, i'v been a fool


Nyfikna..

Hjälp, det kommer bli tomt!

Folk är nyfikna, hur jag har råd med min lägenhet osv är min ensak. Om "du" nu är så nyfiken kan du ju också säga vem du är! Ser ingen anledning till att jag ska svara på det till en Anonym människa, för jag misstänker att du är någon jag vet eller känner.....?!

- Tagit bort alla kort (nästan) och gardiner nu, herrjävlar vad tomt det blir! Ska fortsätta lite efter jag hängt tvätten och så, men först ska jag och pappa gå bort och dela en pizza och ta en öl, vi har slitit så detta förtjänar vi:) !

Sen måste jag nämna och tillägga. Maria, min underbara vän sen 16 år tillbaks är hemma i Sverige för tillfället och vi planerar att ses, shit jag har saknat! kommer ihåg hennes hemnr sen 1993 som om det vore igår jag slog det haha. Nä nu ska jag springa ner och hänga tvätt, suck! Lägger upp bilder på rummet ikväll! See ya*

Everything have to come to an end..

Besök...

Imorn blire öling!

Japps, då har man styrt upp lite smått. Iallafall en början på helgen. Kristoffer "Poseidon" Stenberg & Jessica "MissJess" Scheffel mfl dyker upp på min dörr under tidig kväll för några öl och lite musik med planering, ska bli trevligt vill jag lova!

Så min kväll idag ser ut följande att jag ska tvätta, plocka ner korten (!), städa bokhyllan osv. Kan ju inte se helt förjävligt ut. Pappa är dessutom i full gång med dammsugaren nu vilket är bra, men lite irri då jag inte hör min musik!

Vart hos mamma och myst, kjedjerökt och kollat Laguna Beach, haha mammas kommentar: Skiter ungarna pengar eller?! Nu ska jag rensa & tvätta och sedan upp och käka!  See ya*

I don't know whi you think I am


Tro fan det..

Inga hämningar..

Jag måste få klart för er att denna Frökens åsikter om Herr Sam Andresson är så klockrena och jag håller med till 100%. Man kan ju inte annat än att skratta och le när han blottar sina "offer" på det sättet. Visserligen har några bekantas namn nämnts men det är ingen som står mig nära eller som jag bryr mig om som har blottats, jag tycker sånt är kul. Lite skadeglädje kanske men Sam är grym! Jag tycker det är skitkul att läsa vad han har för åsikt om alla dessa pojkar och flickor. Det är liksom ett litet glädjespridande i höst/vinter mörker :D. Får bara hoppas att jag inte hamnar på hans blogg en mörk dag (A)..

Läs och njut!

Rich Bitch

Nu är det bara att välja och vraka!

Kommer nyss ifrån mamma, kjedje rökt till kaffe och snackat skit. Det gillar vi. Kollade på Laguna Beach medans mamma bläddrade genom en kokbok, hon har fått bakfnatt igen.. Har också disskuterat lite om min, min,min lägenhet som jag får nycklarna  till den 30/12. Då har jag någonstans att ligga bakfull för mig själv eller med mina nära och kära på nyårsdagen, MOHA!

- Det ser ut som om jag blir rik denna månaden. Dock kommer varenda krona gå åt till lägenheten och julklappar, sen spara lite till nyår med. Men det spelar ingen roll,  måste ju få njuta lite medans jag har femsiffrigt belop på kontot:). Soffan är ju vald, och det kommer bli perfekt och har jag tur betalar mormor halva. Sen har jag kikat på en finfin 160 säng. Det enda jobbiga är att gå ner sig 20 cm men det gör inte så mycket så länge jag är ensam.

Jag längrat nu efter J & J som ska få hjälpa mig med inredning, detaljer och sånt. Åh, dom kommer bli såå stolta över mig :). Jag hoppas verkligen att dom har det bra i värmen, men jag måste (shy) erkänna att jag faktiskt saknar mina små!



Inget sevärt på tv förutom Bonde söker Fru ikv så får nog slå en pling och ta reda på vad mina svin har för planer, tycker dom kan komma och hjälpa mig med alla kort som ska tas ner ikväll. Nej, jag har inte gjort det ännu, haha. DING!

Mitt liv är perfekt, skola imorn men jag svävar ändå hihi.. 
Helt serri, mitt liv börjar om och tro fan att jag mår som en Kung.
  

Fan vad allt flyter på, blir så lycklig av att tänka framåt och kan verkligen inte låta bli att le. Fan jag förtjänar detta så mycket så tacka fan för JP och Patre som gjort detta möjligt för mig, utan dom hade jag varit kvar här. Ingen är lyckligare än jag och jag vill dela med mig till hela världen av mitt lyckoruuus.  See ya*

C'mon and take a chance and dance with me


Mitt nya liv!

Idag är första dagen på resten av mitt liv..

Jag har kommit överens med mig själv och bestämt mig för att ändra på saker och ting. Jag måste få mig själv att släppa och glömma honom helt, han är inte vart mina tankar eller svorord.  Sluta med all denna skräpmat som förföljer mig vart jag än går. Jag måste börja ta hand om mig själv (i första hand) innan jag kan fortsätta ta hand om andra. Jag ska njuta av livet i alla väder och ha den ljuva musiken på högsta volym medans jag svävar omkring på mina felfria, rosa moln.


Flytten kommer ta mig ett steg närmre allt detta och det får mig att le, brett. Jag har så många bakom mig och vet att allt kommer att gå min väg, jag bara vet! Nu är det slut på allt tråkigt och tragiskt. Jag tänker inte bry mig om någon! Jag älskar mig själv och nu har jag chansen att bevisa det. Om 16 dagar är det Me.Myself.and.I,  var lite avundsjuk och stolt för min skull nu. Jag förtjänar det här.


För övrigt var jag uppe med tuppen idag på min lediga dag. Redan klockan tio vaknade jag ur min skönhetssömn, se vad duktig jag börjar bli. Så idag ser min dag ut att bli tråkig, men inte när ajg är ifarten för då kan aaallt hända. Jag ska iaf få bort lite skräp och rensat. Sen ska jag också ta ner alla mina hundra foton från väggarna, det kommer bli tomt!



Hittade en blogg  där man kan tävla om filmen Walk The Line, och vem älskar inte den? Besök Marica Rödebäck för mer info, men skynda tävlingen avslutas idag!   Nu ska jag få något i magen och sedan springa ner för att köpa cigaretter och mjölk till kaffet som undertiden står och droppar klart. Visst är jag underbar? See ya*

I hold my head up high



 


Titanic.

Med alla miljoner i världen är du aldrig lycklig om du är olyckligt kär..

Sitter (egentligen) i soffan och myser med saft och popcorn till Titanic med pappa, men vi båda blev lite less och uttråkade när vi mindes hur lång den verkligen är..

Vi har käkat pizza och tjockat oss idag, pratat om "flytta hemifrån grejer" och bara varit dotter och far. Sånna stunder man minns, och det lär bli fler och mer uppskattat när jag flygit ut ur boet. Ville bara säga att Team Larsson rockar och mina vänner hänger på (L).... 

Sen bara så att alla vet har jag hittat ett grymt snyggt bäddset jag vill ha!!    See ya*

     
Alla älskar Mörteeeeen



 


Det nalkas jul!

Jag älskar det..

Mötet gick bättre än väntat så nu blir det (antagligen) inflyttning 2 Januari. Snacka om bra start på det nya året. Jag längtar mer än någonsin och jag tror mina knoddar kommer bli sjukt stolta över mig när dom kommer hem till gråa Sverige igen! Jag menar det är ju inte vem som helst, utan jag - Mathina som har inskaffat sig en lägenhet med första handskontrakt. Vi alla trodde nog at tjag skulle vara sist ut ?! åååh, nu längtar jag efter mina julklappar! :D



Tog mig förbi mamma efter skolan ist för en kopp kaffe. Hon är så söt och hjälper mig med det ena och det andra! Ska få massa roliga saker som hon rotade fram i källaren till mig. Så nu är det bara att vänta på katchiiiing och handla möbler. Jag älskar mig sjääälv. Nää, nu måste trycka i mig lite frod för att sedan möta JJ på Fröllan och chittchatta :). See ya*

I love rock n' roll!

* * *

Inte rättvist!

Här går fröken Mathina upp strax efter sju, och precis när jag ska sätta på mitt morgonkaffe upptäcker jag att mjölken är slut. Jaha så nu ska jag gå en hel morgon utan kaffe när det är skola och möte. Fast om jag skyndar mig hinner jag nog bort till mamma på en kopp, så får slå henne en pling, tjing. (Önska mig lycka till!) See ya*

To the day that we die


Nyår..

Jag längtar hem er..

Idag gör jag inte mycket alls. tagit hand om min ledsna lilla storasyster som helt knäckt kom springandes in genom dörren 20 minuter innan jag skulle skynda till skolan. Jag hann ge henne en kopp te för att lugna hennes nerver och lägga upp lite kycklingsallad pappa rörde ihop igår. Men nu mår bra igen, i hope!

Jag är sjukt trött och har bara slappat i soffan hela dagen, pappa har donat och hållt på sedan han kom hem från jobbet och tro fan att han ska ha creds för det! Han har grejat i köket, på balkongen och nu är han nere och hänger tvätt.


bara titta hur mysigt han gjort för mig på ballan..


- Jag längtar galet mycket till annandan då är det både kalkon hos mormor, som nog är årets höjdpunkt och dagen då mina knoddisar kommer hem från ett varmt och skönt Thailand. Vilket betyder att vi övriga då ska ha nyårs alternativen klara. Jag har en del planer för oss men inget jag nämner öppet, jag bara vet att det kommer bli bäst!

Nu ska jag ge mig ut på en nyårsoutfit här på nätet, beställer jag inte denna veckan så hinner jag inte få det i tid och det vore ju för trist. Vet iaf att asos.com har en del snyggt för där har jag varit inne och spanat en del. Har också hittat en megasnygg bikini jag ska inhandla - beach 09, here i come! Nu ska jag plugga. See ya*

Im getting restless..


Färgade linser.


Visst är det roligt att förändra och förnya imellan åt?  Vad kan vara roligare än att ändra ögonfärg?

www.fargadelinser.com kan du som bloggat i mer än 2 månader få färgade månadslinser helt gratis! Tryck på länken för vidare instuktioner!





Brr..

Med ett leende på läpparna!

Ja då var det åter dags för skola idag. En lektion - Rättskunskap kl 12:10. Med andra ord har jag gott om tid på mig att dricka kaffe, ta mig en dusch & äta frukost. Min underbart generösa pappa köpte iaf schampoo och balsam till mig när jag bad honom så det tackar vi för.. men jag kan med stolthet berätta att jag idag vaknat på rätt sida, med ett leende på läpparna! (Idag ska jag få se tuttar!)



- Igår spenderade jag kvällen men mina gammla vänner Zandra & Jenni, det va fan inte igår och det blev ju ett skratt efter ett annat om man säger så.. Grymt kul att träffa er tjejer & det får bli snart igen utan dumheter ;). Tror ingen annan kan få mig så i flummform som ni, går inte att sluta skratta när man tillbringar en stund i erat sällskap! 7e mars, då jääävlar!



Nu tänkte jag vara onyttiog och ta mig ut på den iiiskalla ballan för morgonkaffe och en cigarett sen blir det hopp in i en varm, härlig dusch. Det ser ut att vara väder för myskläder idag så det kör vi på! Kommer dock sakna ballkong extremt mycket när jag flyttar, men ska göra det så mysigt så i köket där jag ska bolma under min fläkt ;) - See yaa*

Everybody loves Mörten!


Reunion!

Haha döda mig långsamt!

Jag pratar med Bella, Bellsing, Bellina (kärt barn har många namn) på MSN nu, och tro fan att det väcker massa minnen. Hon skickade en det kort från "Vi 9/11" tiden och jag måste ju abra lägga upp ett par.

 

Det var bara några utav alla roliga stunder från våran lilla flummiga tid :D..  Men här med styr jag upp med Vi9/11-reunion den 7e mars 09, hemma hos mig och bara namnen nedan är välkomna ;)...


(Bella, Sara, EriCa, Filippa, Marina, Carro, Ronja, Jenni, Zandra & Feffa)


3e Advent..

Wawawie waa..

Snacka om att sova bort en hel helg.. Igår när jag kom hem blev det pizzamackor sen dirr ner i säng. Jag somnade säkert på 2 röda och sov ända till klockan 14 (!) idag. Inte godkänt om jag får säga det själv.

E, hade gärna haft dig som nattegäst  fast inte när jag ligger ofräsh och fyllesjuk..
Men en annan dag babe (F)..


Än så länge har allt blivit så sliirigt. Men tro fan att det kommer gå bra, vi är ju en elit trots allt och alla älskar mig! Får se vad som händer ikv om det blir bio med tre goda vänner eller bara chill och slapp hos någon om JJ inte får babysitter.

Mina andra heta och  kära vänner Nett, SILLY& f u c k i s ska ut och göra stan osäker på Luckan ikväll och tro fan att det hade blivit galet om jag tagit mig i kragen och hängt på men ikke sa nicke då mitt humör för fest inte är på topp idag. Vissa vet andra inte och det är bra som det är :).

Nu lagar jag kyckling och helt serri är det de godast jag vet om man bortser från lyx och gourmet med pepparstek, fläskfilé osv. Dessutom är jag kung på att laga det.
See ya*

Pour some sugar on me..


Lucia

Och du tror du kan köra över mig?

Jag vaknade för ca två timmarsen i hopp om att baksmällan skulle vara borta men inte  helt. Tänke dock at tjag inte kunde somna om när klockan precis passerat 21 så jag gick upp. Kom iaf hem för ca en timma sen då jag spenderat natten/morgonen/dagen hos Daddy medans han och darling var ute på julklappsshopping. Tack, tack det behövde jag!

Jag vete vart Studio 8 ligger och det var inte så jävla svårt att missa kan jag be att tala om, alla dessa lampor och musiken på högsta volym. Well nu vet jag vart du är iaf!

- Hade sjukt mysigt igår dock försvann Silly men Nettan tittade överraskande förbi en sväng och sa hej. Gud vad jag älskar mina vänner så högt.

Idag blir det slapp hemma, hatr mina pizza mackor i ugnen nu, mmmmums s¨nu får jag alt avsluta. Dock inget intressant inlägg men det blir vad man gör det till och idag har jag då fan inte krafterna på min kreativa sida. See ya*

Looking Good!



Förkrök..

Som aldrig förr..

Ikväll är det utan tvekan Silly vs. Billy. Vi kommer äga och rocka fett! Tidigare planer sprack pga. lönger - knas i paradiset si! Men det är jag och min andra halva, hela som aldrig förr och vi är då fan inte elaka! Vi äger allt och alla och även om Ni vill ligga med oss så lär det aldrig hända, ingen är som oss. Vi kommer alltid sitta i samma båt - genom eld och vatten går vi hand i hand. 19 år 1 månad och 3 veckors vänskap <3.



Alla älskar mig!

Vad ska jag ha på mig?!

Sista minut..

Jag kommer alltid på allt så sent, nu kom jag på att jag har ju förfan inga kläder?! Men jag har testat lite, vi ska ju inte ut utan bara sitta hos Jameson och gå loss. Vad tycks?




Gaaaah, blir vansinnig, tycker egentligen inte att detta passar heller men hjälp kan behövas ;)
(bilderna är klickbara)


So ficking fine..

c",)

Det är ingen vanlig dag..

Låg och vred mig i timmar inatt igen, tror inte jag somnade fören vid 5-6 någon gång. Trist as hell att det ska vara såhär för det spelar ingen roll hur trött jag är eller vilken tid jag lägger mig. Jag kan verkligen inte sova! Jag behöver ju min skönhetssömn så det måste bli ändringar på det här, illa kvickt!

Sen vill jag bara tala om att jag blir mer och mer förvånad varje dag, nu är det Tob som överraskat mig med ett lock öl och det kan ju inte bli bättre med kvällens planer, moha! Känner att jag snart får hoppa in i duschen om det ska hända något. Måste ju hjälpa JJ med v-rummet som är helt upp-och-ner, bokstavligttalat! Sen ska vi bli snyggast runt Fröllan och äga  kvällen stort. Allt kan hända när Mört & James är i farten, tro mig! Haha..

Sist men inte minst, denna kyliga decemberdag.
Grattis till Jennifer & Lynn, 24 vs. 19 Idag!


 

Newfond lover


Klockrenast..

Helvete vad jag ler!

Jag måste nog medge att detta var en utav dom mest händelserikaste vardagsnätterna på evigheter, en natt jag sent kommer glömma om jag ens någonsin kommer lyckas glömma den. Jag har aldrig vart så uppspelt och fylld av skratt som jag var i natt. Tacka fan för livet!

-Missade mitt möte, begklaga med ett mess men vad fan, livet leker för det! Nya tider finns och jag är bäst. Ska jag avbryta min skönhetssömn för ett möte liksom? Inte en chans. För det blev ett telefonmöte ist, man tackar!

Kid Rock - All summer long                           
Fan jag längtar tills det nya året; nya destinationer, nya möjligheter!



 

På tal om nya året så är det fan dags att bestämma sig om nyårsafton. Hur ska vi göra nu alla mina barn? Det återstår att se, men jag kan svära på att det kommer bli bra as hell!  Tusen gånger bättre än förra året och mycket snyggare! Tro fan att det kommer bli bäääästa ever ;).


N e m o   N i s i   M o r s    -               nothing exept deth will ever do us apart !



* Nu väntar jag på att kaffet ska droppa klart och sedan får jag fixa te mig  lite grann. Sen blir det nog bort mot Fröllan och upp till Jenna Jameson för lite tjöt om nattens händelser (A). Hahaha, kill me!



Jag måste ju för övrigt bara tillägga att ifall Du stör dig på mig och mina vänner eller mitt umgänge gå fan inte bakvägar utan säg det rakt upp i ansiktet på mig. Du känner mig tillräckligt väl att kunna säga vilka ord du vill. Tänk på det, för Du om någon borde veta hur mycket jag hatar bakvägar!!!!    Älskar dig iaf  (L)


 

Live the life you love, love the life you live!


Äntligen..

Perfekt slappdag..

Har bara suttit hemma hela denna långa tisdag. Urskönt men börjar bli lite rastlös så nu ska jag klä på mig varmt och ut för att möta min stjärna SILLY! Vi ska gå en powerwalk och samla Vpoints men även utföra lite hemliga uppdrag, som vanligt. Ville bara säga det, See ya*


Just live your life


Wawawiewaa

Jag älskar mig själv!

Vad irri jag blir, mitt senaste inlägg bliv ju med det gamla typsnittet trotts att jag ändrat, how come?! Är det bara jag eller är min blogg för "vit" för juletider och för att vara mig?

Har iaf duschat och smörjt in mig med mera nu, skönt as hell att känna sig snygg och fräsch. Dock tog mitt schampo och balsam slut så det får vi slå en pling om till far mig så att jag har det imorn! Fick ett mess av rektorn nyss och vi har ingen Handelslektion imorn, fyfan vad skönt då SILLY lockat med mig på en öl eller två senare ikväll. Pluggandet har gått åt helvete så Rättskunskapsprovet lär väl skita sig men det är alltid värt att ge det ett tappert försök!

- Jag är otroligt snygg! Alldeles för snäll och oskyldig men lite så där nästan perfekt. Så jag har kommit på att jag är inte den som går miste om något när det gäller "tiangeldramat" som vissa har kallat det utan det är dom två! Jag har redan allt jag behöver, och det jag inte har kan jag få genom att bara knäppa med fingrarna så skit ner er! Mohaa, jag är grym!

Nu ska jag plocka in den rena disken och ta en kopp te med knäckisar som mellan mål. Laguna är ju på Tv! See ya*

Im the best, fuck the rest!


Jaaao..

Jag slutar aldrig sväva.

Alla har vi våra motgångar och tro fan att vissa har fler än andra. Det här året har varit ett sånt år där inget har flutit min väg men jag vet att det är ändring på det nu. Jag måste se förbi allt ont och le åt det goda, det är ju det som gör att jag sitter här idag..

Denna sommarn har varit så knäpp att jag bara velat gå in i väggen, många vet varför vissa vet inget alls men så får det förbli. Jag ska inte prata om alla dödsfall och olyckshändelser mer. Men jag lovar att le!

- Jag är så jävla lyckligt lottat och jag vet verkligen det nu. Jag får ett sånt lyckorus genom hela kroppen för det är nu jag ska börja leva på riktigt, det här är bara början...

Nu blir det kaffe och.. peppisar(?) med en cigg på ballan och titta på när dom små snöflingorna sakta faller till marken! Får plugga lite efter det, blir nog avkoppling i badkaret..
 

I wanna smile bcuz I disurves too



Köttfärspaj!

This was never the way I planed..

Jag är bäst ingen protest! Jag snygg as hell och ingen är som mig. Jag har allt jag behöver och vill ha och det kan ingen ta ifrån mig. Tacka fan för mig! Önskar alla det jag har, även mina värsta fiender. Ni vet vilka ni är!

Fixat fejan och käkat köttfärspaj med Jenna Jameson ikv, även hanterat 30 ton tvätt, tro fan att det inte är illa och kraftigt med Vpoints till mig.. Nu sitter jag här med en kopp te och ska snart gå in i rummet, ta med mig flaskan och fixa naglarna lite. Var riktigt längesen och dom ser nu olagliga ut!

Men nu först ska jag ändra lite i bloggen, behövs igen!

Svar till Elina: Ja du får lösenordet om du ger mig en mailadress. Har dock inte ritkigt bestämt mig ännu för fått fler nej än ja hittills :P. Lycka till med stilen och självföroendet!

Update: Måste bara länka till musicsexfashion.webblogg.se
Jag säger bara två ord: FY FAAAN!! :(

Im still a rockstar!


Fyfan

Jag klarar mig själv!


Har så jävla tråkigt i väntans tider, speciellt när det inte är något roligt jag väntar på. Vill bara att klockan ska slå 18:40 så jag kan bära ner min 30 ton tunga tvättkorg och sätt igång. Men när jag nu egentligen borde plugga har jag ist suttit och laddat upp lite "filmer" på facebook och skissat på en planlösning till MIN lägenhet som jag längtar såå efter.


    
(Bilder från dom 2 "filmerna" jag laddat upp på Facebook)


Jag är grym, jag vet! Sen att mina vänner är lika så gör det för övrigt bara bättre. Vi är en elit tillsammans och vi kan gå egenom vilken motgång som helst, så länge vi har varandra. Eller iaf så länge jag har dom. Underbara och olsagbara helt enkelt, ingen är som oss. Fan vad lyckligt lottad jag är.

Imorn har jag planerat att få lite pluggat, ta en tripp till mormor och rensa lite mer på rummet, skulle behövas i think men det känns som det är evigheter kvar tills jag får flytta in. Jag menar, lägenheten står inprincip redan tom och jag kan flytta in redan i mellandagarna, men då är det ju det krångliga med att skriva andrahandskontrakt i 2 månader innan det blir mitt egna förstahands kontrakt.

Rihanna - Breakin' Dishes

* * *

Jag funderar på att sätta in lösenord på bloggen då det är folk som inte har med mitt liv att göra läser.  Men frågan är hur många som kommer fortsätta läsa då? Skulle du göra det?  Isf lägg gärna in en kommentar eller maila så ska du få Lösenordet!



Love dont cost a thing..

Jag bryr mig inte för fem öre!

Det blev sjukan med lillkillen igår, hemskt attan och jag ville bara göra allt i världen för honom men trofan att det är svårt när han inte kan uttrycka vad som är fel. Men jag fans vid er sida och kommer göra igen.  Tacka fan för världens bästa vän som körde oss upp i rättans tider (L).



Sen efter ett x antal timmar uppe på östra, då jag iiiinte var ute och festade f u c k  i s  (!) blev det makaroner, köttbullar, örtbröd och konstiga känslor. Det går inte riktigt att förklara men har man känt det så vet man! men hemma vid 04, ganska exakt sen lite tjöt med Raff & Jen på msn innan deck..

Råkade vakna typ nu, inte godkänt! Trött as hell men har sjukt mycket att göra idag. Får se vart jag ska spendera min natt.. Men jag ska gå och bli billigast istan, precis som alla andra jag känner som typ har fler killkompisar än tjejkompisar. För nu när jag släppt det som för övrigt legat mig närmast hjärtat i 11 månader kommer jag ta min frihet och passa på att träffa varenda kotte och om det nu är billigt så varsågod och tyck precis vad du vill, inte så att jag ligger med dom?!

Helt seriöst, är det billigt att ha många kompisar av motsatt kön, ta en cigg ibland eller glo en film då & då?!


BTW, jag tror jag ska klippa mig. Har pratat med både SILLY och f u c k i s om det ett tag nu, och jag tror det blir av, fast jag väntar tills sommarn innan US and A.. Blir en blandning mellan V. Beckham och Rihanna frill, vad tror ni om det? 



Jag älskar mitt liv, mina vänner, min familj, min mormor & mig själv. Jag är snyggare än du så passa dig din råtta. Du har ingen rätt att komma och trampa på mig, skiter fullständigt i vad du säger och tycker efter det du gjort. Bara så du vet :)

Nu ska jag springa ner och kolla ifall det  finns tvättid, sedan blir det lite att röka cigg på ballan med kaffe och Rättskunskapsboken! Är det någon som vet vilka kapitel exakt det är? Issa?         Åh jag vill flytta nu!

Im gonna be a shining star

Love the life you live, Live the life you love..

Frustrerad!

Jag blir galen, det gör ont och allt går emot mig. Vill inte ha det såhär, saknar att kunna rigna dig och bara tjöta.. Skratta lite och komma med finu(r)liga idéer. Vart tog det vägen liksom, jag saknar det redan och det har inte ens gått en vecka sen jag fick allt klart för mig. Det gör ont! Fan ta dig, hur kunde du vara sån bitterfitta och gå bakom min rygg? Det är inte rättvist, ångrar du dig verkligen på riktigt? Var det är ärligt förlåt? Hur ska jag kunna lita på dig igen när du gjort nått sånt här emot mig, hur ska jag kunna förlåta dig utan att verkligen veta att det är på riktigt?

Jag borde ge dig en sån käftsmäll så du flyger över atlanten men det nöjet ska vi inte ha.. Du är inte värd det, egentligen inte min tid eller min ilska heller. Vill bara ha den gamla Dig tillbaks. Jag gillar ju dig och skulle aldrig göra nått sånt mot dig, kunde du inte bara låtit bli, iaf ett tag. Eller skitit att ljuga mig rakt upp i ansiktet? Ge mig dig tillbaks, gamla dig som aldrig skulle såra eller göra mig nått ont. Gamla dig, som jag kunde lita på? :(

Dessvärre går livet vidare och det blir bara bättre och bättre, att se tillbaks på gamla tider får mig att le, brett! Men jag har nog en ännu ljusare framtid. Ångrar näst intill inget i mitt liv och allt jag gjort i det förbi passerande åren har gjort mig till denna starka tjej jag är idag. Jag älsakr mitt liv och mina vänner, mina nära och kära. Jag ångrar inte ett smack om jag verkligen tänker efter.

Stockholms trippen 02 var något av det sjukaste jag gjort och det har satt sina spår. Men jag tänker tillbaks idag och ler även om det var dumt gjort. Även Sommaren 03 när jag träffade alla som står mig nära idag. Sen ska vi inte prata om 05 och 06. hittills måste jag nog säga att sommaren 2006 har varit den bästa i mitt liv. Värme, vänner och sjukt kul. Hade inte alla dödsfall inträffat iår hade detta vart ett kalas år också. Men tyvärr så blir det lite svårt att se det som en bra sommar när man förlorar sin bästa vän, fd. granne och andra bekanta på bara några månader. Men DK x3, Roadtripen osv, tacka fan för det. Minnen för livet <3


- 2005 / 2006 / 2007 / 2008 -

Omöjligt..

Hur i hela friden ska detta gå till väga?

Det var nästan svårt att låta Silly ligga kvar, låsa in henna för att sedan traska till skolan i detta kalla. Men fick sluta tidigare så det tackar vi allt för! Efter detta fick det bli en snabb cigg i regnet med världens bästa dad* . Har prov på ca halva Rättskunskapsboken på torsdag, och från är hurfan jag ska lyckas det när vi bara tjötar igenom våra lektioner med gamla minnen och jag blir så anamma förbannad över att min dator med alla bilder från 01-04 kraschade :(. Men ajg får nöja mig med det jag fått av andra och som jag har från resterande år!


(Blandat från 2003 - 2006 , ingen rangordning)

"Live the life you love, Love the life you live.." - Bob Marley

Brr

Onormalt  trött.

Det var mysigt igår, och flummigt måste jag tillägga! En kväll/natt spenderad med min andra halva är aldrig fel. Just nu ligger hon kvar i min varma säng medans jag sitter här och fryser, men ajg klandrar henne inte då vi somna vid ca 05:30.

Jag är sjukt trött och vet inte riktigt säkert vart jag ska ta vägen, till skolan såklart men efter det? Jag kommer ju bara lägga mig när jag kommer hem sen om ca 2 timmar, ifall jag inte har något uppdrag att utföra, får nog kolla vidare på det!

Nu har jag äntligen hittat min  have-to-have soffa och det blir en likadan som min älskade vän! Kanske borde sno hennes, passa på nu när hon är i Thailand ;), damn vad avundsjuk jag är på dom. Kom hem säkert, bruna, fina, hela och med massa fina saker nu J&J (L)..

Sen ska jag rensa mina tankar och åsikter med ord, både att prata & skriva om det, jag lovar er ni behöver inte vara oroliga. jag har tyvärr gått igenom liknade innan så jag vet att jag klarar det, jag är stark! Men jag tackar och älskar er för allt stöd, jag vet vart jag har er :)..

Ne nu blir det att göra sig iordning och kicka skolan, nu vecka nya tag!

As long as it makes you happy

EFTERLYSES !

Fått i uppdrag att hitta den rätta!

Min kära vän Adam "Daddy" K. behöver en kvinna i sitt liv och jag har tatt detta uppdrag i egna händer tillsammans med min andra halva, vänstra tutte och högra hand! Denna kvinna skall vara perfekt på alla sätt, håll & kanter. Thats it!

Egenskaper som krävs:

   - Godhjärtad
   - Inte klagosam, han kan ta hand om sig själv!
   - Öppen
   - Dricka öl
   - Laga våfflor och pannkakor
   - Godhand om ASjobbig katt
   - Ärlig och rak (inte krokig!)
   - Egna vänner, man vill ju inte kvävas
   - Men samtidigt kunna tycka om mina, fast det är svårt..
  .. för mer info besök: http://blogg.nattstad.se/-ela-!




Har för övrigt myst med Silly hela kvällen och vi är allt finurliga, om ni bara visste moha!
 Att trycka i sig en chipspåse, en popcornskål och ett halvtkilo godis är då fan inte godkänt! Tacka fan för cigg och coca-cola efter det. Sen måste ni ju hålla med om att Honey är en otroligt grym film?! Ska snart lägga oss och glo You got served, vilka filmer gillar ni att se på slappdagar med bästa sällskapet?

Falska jävla slyna! 


 


Rihanna

Ni som känner mig vet!

Under mer än ett års tid har jag vart helt såld för Rihanna, hennes stil och musik. Jag har fortfarande Please don't Stop The Music som friendstone på mobilen och går fortfarande igång på alla hennes äldre låtar. Det är min partykick och mitt tjack i en trågik vardag. Robyn Rihanna Fenty är grym as hell och bara 20 år gammal! Vilken Rihanna låt dras du till?

 



Myspys ikv, har legat i siffan några timmar nu till OTH m.m. Silly och jag ska mysa till max senare men nu är det Gossip på tv så får avsluta här. Hej svejs!

Im making my way over to my favorite place

Wehoo!

Nu kan saker och ting få förändras igen..

Igår då, det blev helt sjukt mysig kväll tillsammans med min fru även kallad Hiivan. Vi tog en tripp till Liseberg och käkade ofärdiga våfflor tillsammans med efterblivna bögar (ungefär). Spelade upp xxx kr på Snackshjulet och tro fan att jag inte vann ett piss?! Påväg för att ta en romantisk runda i sagoslottet stöter vi på mina hjärtegull från 65an, vem kunde då gissa att dom hade vunnit det ena och det andra! Blev inget Sagoslott och inget knäckäpple men det tänkte vi ta igen lite senare!



Sen blev det hem till min kära vän Emil för lite vin och Xbox och sedan vidare till PC där fick vi i oss lite mer fast av det söta slaget i form av cider och drinkar, men klockan ticka och det fick bli en hamburgare på BK. Hookade upp med en fd. arbetskamrat på spårvagnen hem, trevligt attans!

För övrigt är mina nycklar tillbaks, så tacka fan för det!


Jag vill ochså tillägga att jag ska få en inneboende, eller det kanske inte räknas som det när vi delar Hiiv och hon är min fru?! Haha, jag får dock Inte röka under fläkten och inte ha något oranget av värde, för det kastas ut! Sen ska vi ha en cappuccinofärgad fondvägg, eller svart för det är snyggt med Tvn, hmm. Där har vi nått att fundera på. Hon får väl hänga med när vi ska mäta och ha oss i nya lyan!

Nu kan allt bli bra igen, jag skiter i dig och behöver nya styrkor. Vet vart det finns men är dessvärre för kräsen, men jag vet att jag aldrig går ensam och att jag har min elit. Jag är glad as hell för hur lyckligt lottad jag är, dessutom är jag snygg! Nu ska jag börja med middagen, pappa har inget att säga till om. Han får vara glad för så länge det varar för snart lämnar jag! Hejdåå lääänge :)

Only My Loved Ones Know
Privat inlägg, lösenordsskyddat

(nytt lösenord!)

Lucky fucking me!

Fittunge?!

Jag blir så frustrerad!

Vem fan är bitterfittan som inte har något bättre för sig än att snoka runt i andras väskor hemma hos vänner? Fine att sno 70 spänn och cigaretter men ta fan hellre hela jävla plånboken ist för mina nycklar som går till min mormor? Vad är det för stil liksom, varför i hela världen ta någons nycklar? Det är la självklart att man byter lås det första man gör när man märker att ens nycklar e vorta, tacka fan för att pappa har det yrket att det redan är klart! Sen kan jag ju glatt medela att mig hittar ni inte där om ett tag vem nu fittan är. Jag flyttar!

Sov iaf hos min ängel i natt, mös med prinsessan och var nästan oväckbar i morse.. Stackan missade innan grindarn a stänge och är då fan inte glad. Jag förstår och stöttar till 100%!

Annars var allt finfint igår massa trevligt follk och ett par jag helst hade skippat att se, fick framfört min åsikt till den ena så nu är det klart, det finns inget v i mer! Tack för och tiden som vart, kommer säkert sakna det men jag är värd så mkt bättre!

Skriver sen <3

Lovely friends!

Stress

Fisken är tillbaks i havet.

Ja igår blev hela kvällen spenderad framför datorn. Utan den lilla stunden jag kopplade in min älskade Dvd-spelare och dom få gångerna jag stack ut på ballan för ett par bloss.  Jag pratade med massa roliga människor som jag kommit på verkligen får mig att le,  tack killar :)

- Idag är jag glader, Kärleken firar födelsedag ikv så allt kan gå precis hur som helst. Bra, dåligt, sämst eller bäst. Men det är inte så kul att stöta på personer som gjort mig arg och sårat en djupt. Men som sagt, nu är det bara att vänta på en ny krok. Och sanni, jag lovar att vara kräsen ;)!


Nu ska jag gå ut och ta två bloss med pappsen  innan jag kickar till solarieöarna med prinsen och hans goa mamma haha.

Infinity

Fan vad ont det gör..

Fantastic Four ♥

Igår var jag så upprörd så jag drog med mig f u c k i s för en varning på stan och tro fan att jag blev varnad, här var jag alldeles för full för Nivå och skulle promt äta och dricka vatten, gjorde detta men fick inte komma in i vilket fall! Stötte på Kärleken på Chez Amis och efter ett tag kom även Nettan & Jacob :). Där satt jag, bra på kanelen med ett sällskap som var grymt as hell.

- Det gör så ont att du, en såpass nära vän bara kan ta tag i den största och vassaste kniven du kan hitta och bara köra den Rakt i ryggen på mig. På det sättet, då och alla lögner som jag bara blundat för. Trodde aldrig att du skulle kunna göra så mot mig, speciellt inte efter det du sa. Du har sjunkt i mina ögon, så mycket att jag själv blir skrämd. Hur man vara så falsk och verkligen träffa den ömmaste punkten - med mening?! Du om någon har vetat hur landet har legat sen dagen jag kom på det själv och jag fattar inte, att du inte berättar sånt för mig. Att få höra det bakvägar efter 1000 månader och jag går runt och ser dum ut för att jag är den enda som inte vet. Inte nu längre det är slut på det, ni båda har sjuknt så lågt och det gör så jävla ont. Hur falsk får man lov att vara, du visste att jag visste ändå börjar du hitta på massa lögner. Att du inte bara gick när jag ringde första gången om det nu bara hände och du inte vet varför, du måste ju ändå vetat vad fan du höll på med när du vet vart du är och inte dyker upp när du ska möta Mig. Det var det värsta någon nånsin kunde göra mot mig och Du går och gör det. Jag fattar inte hur du tänker? Jag blir ledsen bara av att tänka på Dig.. Jag gillar dig, du är ju grym! Men nu förstår du varför du lär bryta pakten först. Du har ju tagit över mina rester så låt inget hindra dig. Men kom ihåg att aldrig ljuga mig rakt upp i ansiktet igen - för hämden är ljuv! Att du inte fattat att jag sett igenom ditt fula skådespeleri från början, mina pikar emot dig, mina blickar osv. Hur har du ens mage att se mig i ögonen efter det du har gjort. Fan det känns verkligen som om hela min värld rasat samman . Kan fortfarande inte inse att det är Du som sårat mig så här djupt, det funkar inte. Där är eller var min vän?! Fan ta dig, du är ju P * * *, en gång hade jag förlåtit ögonaböj men nu hadlar det om fler, mer än ett par gånger. Kommer sakna dig men jag behöver ingen som du, inte då och inte nu. Du har en del att bevisa om du vill ha en chans att "förklara" dig, och säg inte att du inte vet varför och att det bara hände. Både du och jag vet att det är bullshit så skippa lögnerna nu! Jag är tom på ord..

Tacka fan för Sanna, Thess & Ela.. som får min vardag att skina lite extra och bara vara till hands när jag behöver dom. Tror jag ska våldgästa någon utav dom ikv för jag e nere, sant som sagt. Det svider as hell och vi får se hur lång tid det tar för att läka detta sår.

I think Im just crazy

åångest, så det skriker om det!

All the days we spend together..

Fyfan säger jag bara, det blev fylla igår! På öl och vin.. Vad är det fö ensam blandning liksom och att JAG inte kommer in på krogen, moha det var det roligaste jag hört för SÅ full var jag ikke!


-mer bilder kan tänkas, inte lovas!

Fick pjuka och ska snart sova igen, efter lite julmust och grov macka. FUCK alla fyllemess, nu är jag bortgjord för livet, hej på er och jag längtar "hem"......

Och sen: Lördag kl 15:30 möts vi på Sannaplan för att sedan besöka Johans grav, en minnes och heders stund från nära och kära. För att minnas den glada, underbara kille han verkligen var och för att stötta varandra. 6/12 är det ett halvårsen Han lämnade oss och det gör verkligen ont. Ondare än många kan ana.... I miss u Pinkeey!

I can't escape from you

Have a heart..

If you dont love me why dont you let me go?

Skrivit kontrakt idag, gör min dag och att jag vet att F4 alltid står vid min sida. Tacka fan för det annars hade jag gått loss på vissa personer just nu, men dom hjälper mig att dra i tyglarna och inte sjunka lika lågt.

Shut up - Dont lie to me, you think Im blind but I'v got eyes to see!
Hey mister, how do you do? Oh pardon me, I thought I know you.....

Just nu håller jag bara inne på så mycket agg och tårar att jag inte vet vart jag ska ta vägen, adrenalinet pumpar på som bara helvete i blodet men tro fan att hämnden är ljuv! Du var nog den sista jag trodde detta om "Kalle", jag ska ge dig en chans att förklara men thats it. Det finns inget mer sen. Det sista jag kommer göra är att anförtro mig åt dig och inget kommer bli som förr. Lär ta ett jävla tag innan jag förlåter och ärret kommer alltid finnas kvar.... Inte för att jag tror du läser detta men OM. Tänk fan innan du agerar och ljug mig aaaaldrig rakt upp i ansiktet igen för man leker verken med mig eller mina nära & kära. Jag har en hel elit bakom mig så tänk dig för, för mig är inte den ända i denna elit du nu gjort illa.



Jag är ledsen att jag håller på att upprepa mig, jag måste få dig att förstå att jag inte vill.. Jag tror det skulle vara bra om Du fick prata med en doktor någon dag.. Det sista jag behöver är någon som du! jag är stark, jag är varm. Jag ahr inga pengar men charm! du skulle dö om du själv hört vad du sa, när jag frågade om allt du sagt var sant..han kommer aldrig röra vid dig, på samma sätt som han gjorde med mig ;)...   ååååh för jag veeet hon ee miiin (8) GES - Hon är min!

Tack alla för tips osv, hoppas på att det kommer mer. Nu ska jag steka bandpasta och koka köttfärs. Skriver säkert senare, simma lugnt och tänk på vad ni säger och gör. Sanningen häller längst, jag lovar!

A broken heart cant be that bad.

Hot n' Cold

I should know, that you are no good for me.

"Godmorgon" alle  sammans, nu har jag legat och snoozat i ungefär 45 minuter. Men kände att det var dags att gå upp vid halv så jag har fått satt på kaffe som jag ska hämta nu vilken sekund som helst, sen ska jag fixa till mig då jag ska vara nere å Poseidon om ca 2 timmar. För idag skriver jag på hyreskontraktet, wawawiiewaaa :D.

Sen är jag absolut inte avundsjuk på Jenny & Jennifer som gör en kickdown suntown (Thailand) imorn. De sviiinen, fyfan.. Kunde dom inte tatt mig med? Men jag får väl nöja mig med solarieöarna tills vidare, blir nog att köpa nytt kort nästa vecka.

It feelt so wrong, it feelt so right...

Farväl och tack för allt!

Det gör ont att slänga sin passion...

Jättemysigt ute i Kungsbacka och min mormor är bäst. Blev en runda på Freeport innan den "långa" bilfärden på 2 minuter upp till morbror Peter med familj. Blev massa gott frod, tacos! Visade sig att min älsakde lilla mormor  a l d r i g  har ätit det innan haha. Blir att bjuda hem henne med jämna mellanrum och ha tacosbjudning.

- Har slängt över hälften av mina rosor nu, känns jobbigt as hell då det är min "passion". Jag älskar formen, färgen, lukten och allt som har med dom att göra. För mig är att få en ros utav någon nog den bästa presenten, förutom diamanter då. Så det känns rätt tungt att slänga sånna man fått av ex, på skolavslutningar, en gammal flamma, födelsedagar osv. Nästan en hel blå, stor sopsäck har jag lyckats samlat ihop hittills. Men lika bra att ha det gjort, måste ändå göras inför flytten, farväl mina älsklingar!

  

Nu är jag trött as hell, orkar inte pilla där inne mycket mer. Får ta mig en insomnings och krypa ner snart.. Imorn gäller det då är det största och viktigaste steget gjort och jag läängtar så djupt till dagen jag flyttar in. Ska sola igen (med Melli) också sen ska jag till sannipanni och kolla på lägenheten - wawawiewaa.

Nu hoppas jag på nya rosor i framtiden, stora och fina! Så får alla önska mig lycka till i framtiden. Nu ska jag göra te och sen krypa ner, as gott att man e ledig imorn med!

Good memories never die

Herre min gud..

Stressiga tider!

Har iaf varit i skolan idag, sedan tog jag Deron i handen och besökte solarieöarna för at tlägga på lite färg innan kortet tar slut. Imorn är det onsdag och jag längtar galet mycket. Min, min, miiiiin lägenhet. så nu kommer jag på Säng, soffa, soffbort och massa andra saker som behövs. Kill me :).


Nyss klivit ut ur duschen och ska lägga på ett kål. Måste fixa och trixa och hinna diska innan vi ska kicka till Kba om ca en timma!! För jag sak träffa min underbart älsakde mormor idaag <3

I dont wanna feel the stress

Grattis

Det var nära ögat!


Hade det inte varit för min kära Kombo  hade jag promt försovit mig idag. Vaknade utav hennes sms för ca en kvart sen och tro fan att jag flög upp. Men jag kan ju inte gå till skolan utan min dagliga morgonrutin gjort - bloggkoll!

Jag börjar om ca 20 minuter, lär väl komma iaf 10 försent, men det gör nog inte så mycket i think. Efter skolan blir dirr till solariöarna och där efter hem för snabb dusch och uppfräshning.. Hinner jag blir det en trip bort till Guldringen för att hämta min älskade DVD och sedan Kungsbacka hela eftermiddagen då min lilla kusin fyller år idag, hemskt mycket grattis Vick.

Nee nu ska jag börsta hår, tänder och börja ta på mig.  See you later!

Last night I had the strangest dream

Längtar!

Trodde man förändrades med tiden..

Vart i skolan idag, fixat det ena och det andra och det känns bra. Dags att snart komma igång med Projektarbetet så får ta mig ett litet snack med Nath och styra upp en myskväll inom snar framtid så att det händer något. Bäst hade nog egentligen vart på onsdag enligt min mening. Men vi får se :).

- Somliga lever fortfarande kvar som om dom vore tolv - tretton år. Inte godkänt från min sida och tro fan att man inte är redo för framtiden som väntar. Jag har det bra, sett förbi många gångna år.. Visst längtar jag tillbaks till vissa stunder men fan inte då livet var som en kass ungdomsbok. Jag menar visst hade vi ball as hell när vi i pyjamas dessutom mitt i natten liftade till stockholm, men thats it liksom. Tragiskt att vissa förblir som dom en gång var vilket inte var bra......

Efter skolan idag blev det sol och sedan mys med två unika själar som jag förstår förtjänar lite bättre än vad dom får. Sen blev det knäckisar och pastasallad till sen middag. MUMS, det gjorde jag bra as hell. För övrigt är jag så ivrig inför flytten, jag ska ju skriva kontrakt om två dagar och sen är det då fan inte långt kvar tills jag sitter i min egna lya helt underbart!



Imorn blir det skola igen, sen en trip till solarieöarna.. Ska försöka hinna hämta min dvd-spelare runt 16 tiden innan vi kickar bort till KBA för mys med släkten (världens bästa). Min mellan kusin fyller 10 eller elva, tragiskt att jag inte riktigt minns men får nog veta det imorn :).

Nu ska jag göra mig lite te och ta en tallrik sallad, krypa ner och gotta mig med det jag inte hann läsa klart innan jag somnade igår!  BTW - Ska jag köpa gråa eller svarta tallrikar när jag flyttar? :)

Even time have to pass..

Vill bara säga....

..att jag nyss pratade med Helena Palm på Poseidon
 
- på onsdag skrever jag kontrakt! Hej då länge 57an! Inten är gladare än jag och tro fan det när jag nu efter 6 asjobbiga år äntligen sprider mina vingar och flyger ut från boet, dock inte alls långt hemifrån men det är bra as hell till en början! Jag får ju fan första hands kontraaaakt MOHAAAA! <3

God morgon & Grattis igen.

Du står och väntar precis som en hund..

Efter jag loggat igårkväll blev det 2 knäckemackor och te i sängen tilsammans med två nummer från Cosmopolitan, ganska bra att läsa sig trött har jag kommit på men ju är jag inte FÖR trött och outvilad, det är ju bra. Är ju trotts allt uppe 2 timmar innan jag börjar, ändå ska jag inte duscha nu eftersom jag ska ta en trip till solarieöarna vid 15. Så ifall någon har någon bra bok att rekomendera skulle det uppskattas enormt!

I veckan ska det bli massa mys, ska bara gotta mig (och städa), förhoppnings vis börja packa lite osv. Ska försöka hinna med Jul på Liseberg med kombo nu inom snar framtid också, hade inte suttit fel.. Idag fyller Kärleken år, grattis som bara fan babe!

Nu blir det på med myskläder och en kopp kaffe ute på ballan med en cigg, brr!
Helen: Sjukt kul att du läser och jag håller med. Nu ska jag rigna Poseidon :), saknar er!

Relax, take your time..

Första advent.

När vänner bedrar.

Grattis till Kärleken som fyller stor idag (L)


Igår var det urmysigt. startade kvällen med Sanna, Livve & Jenny M på Linné Terassen ett par timmar, min gode vän Emil tittade förbi en sväng och bjöd mig på Frozen Strawberry Daiqiri - mmmums! Hade iaf trevligt as hell med Miin MOLLE för en kväll och våran alldeles egna taxichaffis slår allt och alla!

Gårdagens outfit..


Slagg hos Pakt och nu har vi en pakt moha! Jenny (Anderasson) med för den delen och vi har för övrigt haft en väldig tjock och mysig första advent. Bara gamat oss om personlig och intim info samt pizza/rulle och chips. En riktig bakis dag med 10an och Hårstrå(e)t. Men älskade tjejor - Nyår it is, annars flöjten!

Jag misstänker att en rätt närastående vän till mig har ljugit mig rakt upp i ansiktet. Jag har all rätt i världen att misstänka detta då det mesta pekar år det hållet. Det gör mig arg, ledsen, besviken och osäker. Jag hoppas som fan att jag har fel men har ingen aning hur jag ska kunna bevisa det. Lär ta ett jävla tag isf och det svider..

Only My Loved Ones Know
Privat inlägg, lösenordsskyddat


Nää nu ska jag äta nått lätt, sen krypa till kojs och läsa mig trött på cosmo! Finns dom som gör det värt att gå upp på morgonen och tacka fan för er. Annars hade jag då inte rört mig många moves på dagarna.

Everybody loves the fish

RSS 2.0