Lördagkväll

Sjukt trött och fortfande fyllesjuk as hell..

Vaknade kl 16(!) i pappas säng, han sov självklart inte hemma. Sen blev det en tripp till Solarieöarna fast min kropp var schlet som bara den. Efter det blev det köpte jag med mig Thai men fick dock inte i mig så mycket. Slumrade till i ca 2 timmar innan jag träffa Jen & Lis för lite missions..

Mår fortfarande inte okej men jag förtjänar det. Hade iaf trevlig igår med förfest, Bohém och efterfest x2. Det tackar vi för. Ikväll ar det andra puckar som gäller. Är uppe hos pappa nu ska väl snart hem igen. Ska bara lägga mig på soffan här en liiiten stund innan. Ha en trevlig kväll folks!

Det är något med dig jag aldrig kan släppa....
Det rann ur sanden med tiden, men finns chansen igen?                         
Jag tänker tillbaks på hur det var, jag tänker tillbaks på du & jag.


But it's over now



-Ge mig sommar, sol & värme, dirr!

* * *

Sitter nu uppe hos pappa och tar en öl. Nyss vart ute på den mysiga balkongen och tatt en cig. Röd prince för att vara exakt. Riktigt längesen och starkt om jag får säga det själv men fick faktiskt paketet av pappa. Gullegullpappsen :).

Måste då säga att jag saknar att vara här dagligen men tro fan att det blir mer uppskattat att umgås med familjen när man inte längre bor hemma.,

Får se om jag stannar hemma ikväll eller om pappa ska bort till La Bohém isf hänger jag nog med. Hade vart trevligt då det är någon trubadur där ikväll. Vi får helt enkelt se. Men vid kvart i tio kommer tvilling och ska hämta sina grejer. Så måste se till att hålla mig i området tills dess iaf.

Ha en trevlig fredag kväll och gör inget jag inte skulle ha gjort
- allt med andra ord ;)!


Hur lyckas man?

Nu går jag och blir ljusskygg igen. Jag har gjort bort mig eller aa. Slängt bort saker jag inte har och börjar fundera lite på hur jag ska få mitt liv att gå runt. Visst är det världsliga ting men i längden sabbar jag bara för mig själv. Så där med basta är det dags att jag börjar fixa mig ett jobb. Om det så ska bli telefonförsäljare eller en underbetald knegare på Mcd eller BK eller varför inte gå och bli en grinig kassörska på ICA som Kerstin med det vita håret...

Eftersom jag har lite kontakter inom vården är även det ett alernativ. Men Nästa vecka går jag ut med cv, ringer & mejlar runt. Jag menar hur svårt kan det vara att få ett jobb idag? (sämt åsido).

Det är ingen som har några förslag?

För övrigt ser det ut att bli lugnt framöver. Ska snart träna lite och därefter städa i ordning här. Ser rent ut sagt förjävligt ut och det är då fan inte godkänt. Mår bara dåligt av att se det såhär. Så det står överst på listan. Bara mysigt att slänga runt på dammsugaren med musiken på högsta volym!

Men modellbilderna blev jag väl nöjd med, eller a inte alla kanske hade nog kunnat skära ner på ca 10 bilder som jag fick  med mig hem, Liiite onödiga pengar men vafan, inte varje dag man gör sådant, eller?

***


 

Sen blir det planering för vår efterlängtade resa till solen. På tal om det, varför går alla och bokar till våran destination? Är det för att jävlas eller vill ligga på samma nivå som oss, nämnligen på topp?  Sunshine, here we come! Tvilling och jag, dessutom ska vi bli sambos för en tid, me like..


 
MEN! Här ska det då fan inte klagas för jag mår bra och är snygg ändå, allt kommer vända och gå min väg igen, jag bara vet detta.. Jag är snart tillbaks på mina rosa moln. Vänta bara!

Nu sa jag ringa pappsen och röka en cigg. See ya*

Fredag..


 




 
... and im looking good, you can see it in my eyes!



 


Don Ed Hardy!

Ursnyggt, näst intill aaaallt i märket Ed Hardy faller mig i smak, men det mest smaklösa måste nog vara conversen?! Har aldrig gillar den sortens skor och lär nog aldrig göra, usch!

Men jeans, tröjor, väskor, bikinis, kepsar, (även vissa skor) osv.. Me love!



a nightblow and good night, suckers!

Modeller...

.. in my as haha, men kul var det!

Fröken x kom hit imorse, helt deprimerad och ljysskygg. Klarar inte riktigt av att se mina vänner så nere, med vattnande ögon och gråten i halsen. Önska bara att det fanns något jag kunde göra...

Men sen kom Tvill. Vi gjorde allt som stod på listan innan vi piska in till stan och för att tillbringa 5 timmar på The Studio. Roligt hade vi vill jag lova och tro fan att man kände sig mobbad när man stod där och poserade haha.

Älskade twinie står i köket och tillreder fläskfilé till oss, visst är hon söt. Hon har ju iaf slutat tänka på den jävla P-boten vi fick på Heden och den mest irriterande taxisnubben  i stan som inte vet vad väjningsplikt är. Well vi mår la bra ändå. Mer utgifter men ännu en dag närmre vår resa ;). Safir & Rubin, true friendship never ends...





Its all about the camera, dude!

Lill Lördag

Haha, ja nu sitter jag här i min lilla lya och dricker öl, käkar pringels och röker cig samtidigt som jag glor Csi.. Älskar mina chockrosa naglar och längtar tills imorn. Ska nämligen tillbringa dagen med tvill. Ta modellkort osv som hon har fixat. Tyvärr har jag ingen ekonomi för att köpa massa bilder men någon blir det nog:). Ska försöka ta mig upp tidigt så jag hinner ta en tripp till solarieöarna och duscha innan hon dyker upp. Ne nu ska jag se klart. Natti natt, see ya*

20 Februari ♥

Ingen är gladare än jag.

Idag mår jag sjukt bra, en sådan dag där inget kan gå fel. Idag har jag integritet och är inte alls ljusskygg! Hade så mysigt med en vän igår kväll. Lagade gourmet, dela på några öl, glodde tv och hade övernattning. Jag och hon har aldrig stått varandra speciellt nära men jag känner verkligen att jag kan anförtro mig åt denna unga dam. Me like!

Inte för att jag är en typisk idealist eller så men jag måste bara få påpeka hur mycket jag ser fram emot detta briljerande året. Min lillsiz kommer hem(!). 20 Feb möter vi henne på landevetter med öppna armar, samma ställe vi lämnade henne på för då exakt ett årsen. Fyfan vad jag är lycklig.

Sen gör inte US and A-resan saken sämre, det kommer bli en livserfarenhet. Med eller utan tvill kickar jag över Atlanten för att uppfylla en dröm jag nu haft länge.

Min lägenhet är det bästa på länge, fast jag är jävligt seg på att få i ordning. Men helt ärligt spelar inte det så stor roll för jag trivs ändå och tycker den är sjukt mysig. Sen vad andra tycker skiter jag hög aktnings fullt i! Det är ju trots allt min lägenhet och jag som bor där, så det kan vänta lite till (A)..


Snart måste detta få ett slut, jag blir så sentimental när jag hör ifrån Dig när jag inte vet vad du vill få fram. Jag hoppas på en viss sak men måste vara realistisk och inse vad det (antagligen) egentligen är, för innerst inne vet jag att det är så det alltid kommer förbli... Eller?

So much for my happy ending


Looking good..

Jag är en tjuv. Jag har stulit..
men vad gör man inte för gratis föda? Så nu står en hel Hemköpskasse redo att få flytta in i min kyl så får nog kicka hemåt.. Förlåt paps (A), vet att du älskar mig ändå!

Fortfarande ett mysterium  över vilka som vann.. MEN Ibland måste man bara bjuda på sig själv:



Sooooola med Silly ikv (L). 
Looking good as hell, just like I use to ;)

Helgen...

Jag är en liten mört, som har simmat bört!

Torsdag: Kom ner till Onsala efter att ha solat upp oss in för helgen. Mös framför brasan med hunden och kissekatterna innan vi tog en lååååångpromenad i skogen. Mös i soffan hela kvällen..



Fredag: Vaknade med kaffe på sängen och en sjuk Lina kom. Charlie gick loss på bakdörrn, han ville verkligen inte kissa ute, hehe. Lilla gumman spenderade dag och natt med oss. Vid halv ett, mitt i filmen kickade Jen för att hämta Liseloth sen satt vi och tjöta om allt mellan himmel och jord halva natten.



Lördag: Kaffe och morgoncigg, sedan massa tjöt vid brasan, Lina blev sämre och fick åka till Närakuten. In till KBA för bolaget och hämta f u c k i s . Hem och laga tacos och göra oss iordning inför kvällen. Vid halv åtta fick jag och Jen piska ner till Varbergs sjukhus då Lina skulle spendera natten där :(.



Tillbaks i huset vid elva och fick skynda med förkröket. Sen taxi in till Kungsbacka och gick loss på RumpanBar medans Jen & Lis hamnade på Esters.. Sen gratis taxi hem igen vid halv 4 men utan Liseloth. Hon försvann, Juden lika så haha..

Söndag: Vaknade bakfull as hell med en svettig macka brevid mig och en cider vid fötterna, vad den i hela friden gjorde där är fortfarande ett mysterium så det får vi nog fråga f u c k i s om, haha.  Liseloth hittade "hem" och vi tyckte synd om oss själva hela dagen. Sen kom Cis & Rog för att hämta svinet så vi + victor ställde oss vid spisen och laga thai. Eller aah, jag och jen iaf. Gott as hell blev det iaf.



Var hemma ca 20 och sen softilerade jag till max. Sjuklt trött efter en långhelg på vishan men mycket uppskattad och trevligt. Gissa om det var skönt astt krypa ner i sin egna säng, nybäddad med rena lakan?

Måndag: Jen kom på en cigg och lite tjöt sen gick jag bort till mams innan vi kicka bort till fröllan för en öl eller tre. ner till bowlingen och trofan att hon vann över mig med 50 p. Mamma fick dock inte nog utan vi tog taxi till M-town, en öl till coh sedan till Interbowling. Där blev det ännu mera alkohol och en trevlig match. Mam, jag, Jasmine & Matte mot Linette, Svin, Gregg & Lisen. Ingen aning vilka som vann men mamma stack tidigare, fick nog av oss ungdomar ;).



Blev redigt på kastrullen och drog hem. Långt samtal med fostermamma och sedan spymat, tro fan att jag kalva BLÄÄÄ! Extrasis var väldigt snäll och sprang upp med Samarin till mig fast klockan var mitt i natta, tack som fan! Deck runt 5.

Idag: Sovit på soffan i natt, mycket mysigt men hade nog föredragit sängen iaf. Ska snart ringa och boka soltid för nu är jag likblek igen, värre än ett lakan! Spöke typ, hjälp.. det här är inte normalt! Svin, jag vill ha bilderna DIRR! See ya*

What goes around  comes around

Underbart

Jennifer, min mås kom hit och väckte mig efter ett x antal samtal från X, tjötade om allt mellan himmel och jord. Sen har jag umgåts med mamma. Var på vårt kära lab och sen bowla, tro fan att hon vann med 50p mer än mig :(. Efter det kickade vi två till mtown och joina fuckis mfl för yttligare en bowlingrunda. Jag blev full, mam med så hon stack tidigare än oss andra.. Vilka som vann vettefan men jag har haft det underbart trevligt. Det jag lovat kommer imorn ist. Tror jag iaf "/.. See ya*

Borta bra..

..men hemma bäst! Haft en kanon långhelg på vishan med tjejerna, skriver mer specifikt och lägger upp lite bilder imorn:). Galet dåligt med uppdatering, sorry! Min nybäddade säng lockar järnet nu. Älskar att bo själv <3

Katchiiiing

Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu..

Ja nu har det rullat in lite stålar på kontot igen, skönt attans! Men tyvärr lär dom försvinna lika fort som dom kom. Men så blir det när man bor ensam och kylen är tom. Men det gör inte så mycket för nästa vecka komer nya men då är det också dags för räknings betalningar, fy.

Idag har jag sprungit upp och ner som en skållad råtta till tvättstugan och tvättat månadstvätt x2. Jag har ju en syster som behöver hjälp med saker och ting med. Men hon var söt och kom med chps, cola, dip, kyllingrulle osv till mig. Sen satte vi på kaffe och tillbringade någon timma med kjedjerökning och sexsnack. Moha. Finns inget bättre än skitsnack med sin stora syster, trots att man kan tro att det är ombytta roller här haha. Jag älskar dig Bigsis, du och jag mot världen. Blod är tjockare än vatten.  Allt för dig även om jag hatar vissa delar....



Skönt att datorn äntligen är där den hör hemma igen. Försökt mobilblogga med bilder men tro fan att det vägrar. Jag hade ju då planen att lägga in lite nu men då har jag självklart glömt kamerasladden uppe hos paps. Riktigt irri... Jaja, får väl se till att hämta den efter skolan imorn. 

Egypten i mars/april?!
Det hade änna vart gött. Får hoppas att det blir som vi vill. Det är bara att lägga på ett kål och göra det vi är bäst på. Sen är det US and A, ingen är gladare än jag och min dröm blir sann igen. Mitt år, eller vad sägs?


See ya later!

Sis, gammal som gatan...

Långhelg på vishan

Igår tog jag hand om mig själv. Skönt! Filade naglarna, solade, rakade benen, noprade ögonbrynen, smörjde in mig osv. Sen blev det sen middag nere hos extrasis med henne, prinsessan och Z. Mums! På torsdag förmiddag kickar vi ner till Onsala och stannar till söndag. Ska bli trevligt med en långhelg på vishan:). Även utgång i kba på lördagen är planerad. Det ser vi fram emot. Nu ska jag kila ner och se om det finns tvättid. See ya *

Mobilbloggar..

God morgon mitt herrskap.. Igår åkte jag på akut magsjuka på vägen till Solarieöarna så det blev att vända på klacken och ta sig hem till mamma. Hon stoppade om mig och gjorde te, tro fan att jag kände mig som 8 igen. Sjukskrev mig idag fast jag mår mycket bättre. Ska kolla tvättid och sola tror jag. Nänu får jag stiga upp! See ya*

Champange

Du får mig att må bra, men bara ibland..

Igår var det fest, på hög nivå! Fick besök runt åtta. Drack öl, vin & cider till förfest med kortspel sedan fick vi skjutts in till stan och satte oss på vårt allas kära hang-around ställa - Cheers. Trevliga snubbar och heta vakter.

Kickade ner till Deja vu efter snack med Chefen och hade tråk as hell. Nath var stadigt på kanelen och taxin kom.. Jag tog mig hem till Böggrannen där han, pappa, Lola och carina befann sig och snart fick även jag sällskap. Drack det ena och det andra och flera glas skumpa rann ner, me like!

Hade iaf nattegäst och mådde bättre än på länge. Dumt av mig men dom timmarna var dom bästa på länge. Jag vet att jag får skylla mig själv, men jag kan inte hjälpa det. Jag svävar...

Nu ska jag göra toast sedan gå bort till L på fröllan för att köra en kickdown till solarieöarna.. See ya*

Everything happens for a reason

Störningsjouren

Inte illa pinkat..

Måste abra säga at tjag ska inte ha glas hemma, den saken är konstanterad och klar! För igår lyckades jag göra sönder ännu ett glas. hej klumpmört.. Hade iaf ca 25 polare på besök och alkoholen dansade omkring i oss alla. Störningsjouren kom och hälsade på, men tro fan det så som vi låter hehe.. 

Vaknade upp mellan två dundervänner och med fyra i soffan och en på köksgolvet(?) haha. ja så kan det tydligen gå när inte haspen är på!

Ikväll ska jag ut med nathalie :) Skall bli kul.. Ingen som helst lust just nu bara men det kommer igång efter duschen. Så nu får jag slänga i mig något ätbart och traska hem. See ya*

Its a heartache

Gourtmet...

Det doftar ljuvlig!

Pappa står och knegar som en dåre i köket för att tillfredställa mina smaklökar. Min favoriträtt som bara han kan tillreda. Känns nästan skumt att vara här, som besökare haha. Men det kommer alltid vara mitt hem, på ett eller annat sätt..

Sen kommer lite people upp till moi som sagt och det är dags att kirra ölen va? Får se vad jag hittar i pappas kylskåp annars blir det bråttom till Stystembolaget och det har jag dessvärre ingen som helst lust med alls.

Nu dök systeryster upp också, hon ska tydligen sy(?), vem fan gör det på en fredagkväll?  Nää nu får jag gå ut i köket och vara social med mina familjemedlemar :). See ya*

Like sunshine on a rainy day

Helg!

Im fucking alcoholic!

Fredag idag, gött as hell! Småplockat och diskat, haft besök och knarkat kaffe. Även fixat lite förskott och planerat resterande dagar av helgen.  Om cirkus en timma ska jag upp till pappa på supermiddag, mumma!

Sedan kommer Kim, Ras och eventuellt Jenny (mfl) hit för lite öling, får bli att slå en pling till Nett och se hur hennes kväll nu kommer se ut, har ju inte hörts sen i onsdags :(...

Imorn ska jag ut och slira med Nath, änna på tiden. Ska bli skoj!
Har inte så värst mycket att skriva, blir väl ett ikväll igen annars höres vi till morran. See ya*

If only you...

Pippar som kaniner!

Nänu! Mina grannar måste vara riktigt kåta jävlar. Jag och min syster hör dom, speciellt henne var och varannan natt. Man blir ju nästan generad haha, det tar priset. Har dom inte märkt att det är relativt lyhört här, jag menar.. Man behöver väl inte ta i från hjärtat bara för att man njuter, eller?  Tur att någon i detta huset blir tillfredställd iaf.   8 v. det är illa!

Stackars Henks & Wic, jag lider med er... Förlåt? 

Nää färgen börjar komma tillbaks nu , sakta men säkert. Är iaf inte likblek längre, weho! Dags att släcka, kan inte ligga såhär hela natten när jag får besök imorn runt lunch. Måste ju faktiskt städa innan det fina folket gör entré! See ya* 

Sleep tight, no bugs - sweet dreams




Systra mi..

Vad skall vi göra åt denna varelse som gör dig så illa?

Sitter nu och tryckt i mig 2 smarriga toast, får faktiskt unna mig lite onyttigt nu är jag är så hurtig. Tatt mig en tripp till Solarieöarna också så jag fick mig en powerwalk på 15 x2.  Jag älskar det, mår så mycket bättre nu för tiden..

Haft manligt besök av Kim & Ras idag, så det har inte varit en enda tyst, lugn minut här hemma. Men det är alltid trevligt. Så imorn blir jag våldgästad igen utav dessa herrar mfl. Får bara se till att fyla på med lite alkohol  i kylen och fixa cigg, det är ont om cash nu! Det kostar fan mer än vad man tror att bo själv...

Varför är det alltid så mycket månad kvar i slutet av pengarna?


Det finns en person i min systers liv som gör henne psykiskt illa och jag bara står och tittar på, vet inte vad mer jag ska göra än att råda henne att inte blanda sig mer med denna person och ge henne husrum så länge det behövs. Men hon lyssnar inte!  Jag vet inte vad x är kapabel till men jag vet att det är mer än visat. Jag hade då aldrig velat ha med en sådan person att göra men tyvärr är nog hela vår familj "redan" inblandade i detta absurta dramat. Vet inte vad jag ska ta mig till (rop efter hjälp)...


Systramys på hög nivå..


Annars flyter allt på perfekt, jag klarar mig galant och ska nu tillbringa min första natt ensam sedan 1997 haha, ne inte riktigt men på 5 nätter i think. Känns faktiskt skönt .


Fick mig ett regält utbrott förut pga. av x och att jag blev så rädd när det ringde på dörren så jag vitt vitt stearin på soffan, typiskt! Den är liksom en vecka gammal men jag tror jag fixade det ganska bra. Cred till mig ja..
 
Nu ska jag sk. träna lite och se på 2 ½ män sen blir det en dusch! See ya*

Love is totaly blind sometimes

Safir

The Hills Have Eyes I

Igår kom tvill hit och mös. Laga sen middag och kollade på film med chips och dip som vanligt. Hon stannade över natten och sov vidare när jag gick till skolan imorse men nu är vi här hemma i min lya båda två igen.

Såg en underlig rysare(?) i natt, jag tyckte visseligen att den var bra och vill se tvåan ögonaböj!

Dagdrömt om US and A hela förmiddagen och längtar groteskt mycket nu. Förhoppnignsvis blir det en tripp till Egypten innan också och sedan ännu en resa i höst. Weho! Mitt liv har bara börjat och jag älskar det! Inget kan och får gå fel nu, får jag praktiken (vilket jag får veta idag) så kommer jag vakna med ett leende på läpparna i fortsättningen.



En månad kvar till Alla hjärtans dag, har dock aldrig brytt mig så värst mycket om det innan.. Men i år ska jag promt ha middagsdejt för att senare fira f u c k i s  som fyller  20år!   Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag? 

He´s not a wifekiller


Kom igen nu gott folk..


Jag vet och ser hur många det är som besöker min blogg dagligen och det är ca samma siffra jämt!
Lägg till mig på Bloglovin & Börja kommentera mera :). Vilka är ni som läser?

wawawiiewaaa

Haha, jag var nog lite mer på pickalurven än anat..

Ja, det blev några glas igår, mycket trevligt. Äntligen har jag hittat min nya hang-around-labban vän! Jag och Nettan, de ny-gamla stammisarna! Mysigt att sova mellan Linette (the best a man can get) och Sis i natt, frös dock lite för mycket och e helt snyvig nu men inte ska jag bli sjuk inte. Är ju trots allt en kvinna av stål!

  



Idag vilar jag från solningen men det blir en stund där borta imorgon igen.. Måste träna också, blivit lite slapp på den fronten tyvärr men det kommer snart upp sig igen. Jobbigt när sis är hemma, börjar bara skratta om hon kollar på och då får jag inget alls gjort.

By the way - Visst är det käckt med tandvården! Blev superglad över nyheten om gratis lite längre. För vem i hela världen vill betala för något man hatar? Dags att beställa tid nu snart igen. Fifan, det vill jag inte! Men tänderna är det viktigaste man har och jag måste ändå be dom slipa ner ena framtanden och polera. Vill man bli fin får man lyda pin men det är ganska charmigt när tänderna inte är sådär helt perfekta med... not!



Har tydligen fått post. Från Polisen (?), är det den där anmälan jag väntat på för ett sms?! Hahaha.. Kill me, det är ju bara löjligt. Men det kan också vara för incidenten i somras, det jag bara vill lägga bakom mig för all evighet......
 
Ska också boka tid nu för undersökning av rygg och leder. Hoppas på det bästa och håll tummarna för mig att det inte är reumatism nu! Mamma fasar ju för det eftersom hon och mormor har det  hon känner igen mina "symtom" ..


Nu ska jag sno med mig lite nyttigheter från pappa då jag käkade upp det mesta när vi kom hem igår kväll/natt..  sen hoppas jag ta mig fan att hon gjort nytta där uppe. Hon lovade att diska och dammsuga medans jag var i väg igår, men ikke. Fy, betalar man ingen hyra får man göra det på andra sätt!    See ya*

Dont tell me u'r sorry cuz u not.. Baby when I know u'r only sorry u got cought.


(La) Bohém

Älskade solarieöar..

Mötte min bebis Li(nett)e förut för en trip till Solarieöarna. Lika varmt och gott som väntat och bättre därefter...
Vi tog vagnen bort till Fröllan för "en" öl på vårt allas kära Labban.. mums och inrull på f u c k i s med syster och vänner till henne. Mycket trevligt & en Sabbis in till stan och Sense. senare vidare tillbaks till Lab för yttligare en öl och shott innan hemgång med rostbrod, sis å The Hills...

Ville bara säga att jag älskar solaeiet och min säng + mig själv. See yaa imorn MED bilder! Godnatt....

Bohém, där allting började...

Alla goda ting är TRE

TRE namn jag går under:
Mörten
Billy
Thina

TRE saker som skrämmer mig:
Spindlar
Döden
Små kryp

TRE saker jag inte klarar mig utan:
Mina mobiler
Min säng
Mina eliter (vänner & familj)

TRE saker jag har på mig:
Trosor
Landslags tröja
Filt

TRE sanningar:
Jag hatar skolan
Jag älskar mitt liv
Världens bästa familj/vänner

TRE saker jag verkligen vill ha:
Laptop
Kärlek
Miljoner

TRE personer Jag utmanar:
Liseloth
Muggetina
Vivalastar

Fy..

Jag älskar att älska mig själv.

Nu ligger jag kvar i sängen, reltivt nyvaken fortfarande. Bara vart uppe och sagt god morgon till Sis samt satt på kaffe så det får duga just nu..

Det är ju planerat att besöka solarieöarna idag vilket är väldigt välbehövt då man börjat se ut som ett lik  igen men i detta regnet går jag ingenstans. Får hoppas att det lugnar sig om någon timma då.

OM ni bara viste hur mkt jag njuter av att bo ensam, eller förtillfället med sis men hon lämnar hon också snart..  I love it alot. Jag älskar min lägenhet för den är ju bara så mysig, väntar tills allt är klart! Måste upp till pappa och hämtsa min kamera sladd! :)  See ya*

I'll bee the sunshine in your life

Abdullah..

Syskonkärlek med mysfaktorn på högnivå.

Det jag vill komma fram till är att jag och min syster gått fruktansvärt bra ihop dessa dagar vi nu umgåtts, vilket är mer än vi gjort på sammanlagt ett år (ca). Vi har bara legat i bäddsoffan och lanat Laguna Beach och The Hills (man får aldrig nog). Hon är ju så snäll som har med sig laptopen också.. Sen kom Sanna på besök en stund, mycket trevligt och uppskattat..

Sen när det gäller min frukostmat "Abdullah" eller ska jag säga Muhammad? Haha. Så ja jag saknade mina knäckisar och min ost när vi vaknade "imorse". Men ingen fara, du ska få igen. Du är helt enkelt skyldig mig!

Ett år idag, fan vad tiden gått fort. Tiden läker alla sår eller vad sägs?


Det har varit lite segt på träningsfronten under helgen men ändå fått lite gjort. Blev inte så mycket alkohol som slank ner ändå. Men imorn sätts det igång igen, situps och armhävningar innan Sanna kommer för kaffe(?) och VBÅ! Nu ska jag bädda ordning inne vid sängen och sedan ta mig en dusch.. Blir nog en trip till solarieöarna imorgon också, efter samtalet till Active Care Sverup AB - wish me luck! Godnatt & See ya*

Ps. Im still not over you

Syskonkärlek..

Tack mina vänner för en trevlig men jobbig kväll/natt..

Jag orkar dessvärre inte gå in¨på några detaljer men jag hade trevligt, pajade yttligare ett glas men mös till The Hills med sis i bäddsoffan medans jen lis och tess flumma i sovrummet. Snark in i dimman runt 5-halv 6. N, M & F..Trevligt att ni titta förbi..  Haha fan vad vi garva inatt, syster och jag hahha.. Inte allltid det är så ball att tillbringa tid med henne..

Nu ska jag värma Janssons som jag och systeryster ska gama i oss till The Hills. See ya*

Älskar mitt crib (L)


Ja, jag är lycklig!

Walk-in-shower :)

Jag bara älskar min dusch, helt perfekt i storlek, perfekt sprut och jag slipper kliva över en jobbig barkarskant och riskera att halka. Vill nu bara ha in ett draperi så man slipper skvätta ner resten av toletten :P.

Äääälskar min lägenhet bara så mysig vill bara få i ordning på allt, allt, allt. Men idag ska jag bara vara hemma i think, iaf som det ser ut nu. Har min syster här på besök nu också så jag slipper vara ensam haha. Ska nog tvinga henne attt ta disken senare (A).

Therese, mitt Fuckface.. Kan du höra av dig till mig?!

See ya later*


..som fisken i vattnet!

Something special about this..

Igår var det mys på hög nivå med mamma (en stund) jen & lis. Kaffe, chips, bubbel, tv, skratt och övernattning. Det gillar vi starkt. Sen efter dom gått imorse var jag bara uppe och låste dörrn sen blev jag väckt av mååsten runt 10, halv 11.

Jag har iaf "tränat" varje dag nu det senaste och jag märker redan att jag blir piggare och sover bättre. Det räcker med ca 60 situps, 30 armhävningar, lite strech och 20 minuter snabbgång om dagen. Varför slösa pengar på ett gymkort när man kan sköta det själv hemma?

Jag trivs som fisken i vattnet med soffan & sängen så nu fattas bara lite mer porslin, hyllor och tavlor. Speciellt ett duschdraperi!! Men det kommer nog inom kort och nu har jag officiellt flyttat hemifrån , me like!

Ikväll ska vi fira Elona som nyss fyllt 23 (grattis). Sedan byta ut våra gamla Uniquekort. Blir nog en hyffsat lugn kväll trots allt och hoppas på lite mer chillslir imorn!

Nu ska jag gå hem, dammsuga, diska, träna och laga kotlett. Senare kommer pappa & Lola över på en öl, perfekt! Så nu ska jag aktivera Jyskkortet och föra över lite stålar. See ya*

Im leaving you for the last time, baby!


Mamma Becka!

Jag vill tillägna detta inlägg till..

..Becka, 18 år och trebarnsmamma. Hon ska ha mycket cred och jag är grymt imponerad hur i hela friden hon har ork och lyckas sköta ett hushåll och tre småbarn.  Hon verkar lyckligare än någonsin och klarar sig galant. Inte många 18åringar som är så starka. Mycket beröm ska du ha tjejen. Lycka till i framtiden med dina tre fina flickor! Du inspirerar omvärlden med din framgång och styrka, var stolt över dig själv!
 --> http://mammabeckas.blogg.se.



Sen vill jag också berätta att imorn blir allt officiellt och sedan är det bara små saker kvar. Ikväll ska jag och Lisen ha myspys och övernattning. Nu ska jag springa upp och dammsuga! Tacka gudarna för solarieöarna! See ya*

If I never see you'r face again, I dont mind!

Mmm..

Last night I had the strangest dream..

Nu är jag hemma hos pappsen (igen). Var tvungen att få i min en kopp kaffe då Te inte riktigt är min morgongrej. Så nu sitter jag här med en kopp nybryggt Gevalia och pratar med måsen i telefon. Vi pratar om hårfärg och perfymer, kan det bli mer feminimt? Haha.. Hon är iaf på väg hit så får brygga ännu mera kaffe, mums! Sen ska vi ta oss en promenad i det kalla vintervädret bort till solarieöarna, nu är det dags igen!

Natten till igår drömde jag nåt helt sjukt. Om det ändå vore sanndröm.. Jag drömde iaf (för att göra en lång historia kort) att jag & Jen spelade bingolotto och tillsammans vann 6 379 113 kronor(!) Så det var Thailandsresa och silikonbröst för oss båda på momangen! Jag önskar, jag önskar, jag önskar....!

För övrig har jag vart jävligt hurtig idag, gick upp vid 9. Tog mig en kopp te och glodde Blondinbella på Nyhetsmorgon. Sedan gjorde jag situps och stretchövningar, precis som igårkväll (kanske blir en god vana?). Sen fick jag samtal från Tvill som befinner sig i Sthlm och har det dunder ;).. Dock är hon sjukling förtillfället, men ska bli kul när hon kommer hem med sina snuskiga detaljer haha.

Nää. nu får jag sätta igång för snart ramlar hon in. Dammsugning och golvtvättning senare, suck! Men snart kommer mina möbler leverade!   See ya*

Friendship never ends



Nu är det dags..

Lillebror får som han vill..

Japp nu sätter vi igen, Lola och jag ska rensa ut mitt rum, det rummet jag levt i ca 9 år. Fyfan det är nästan tragiskt, men som jag har dargit ut på det.. Håller även på med tvätt i höggsta hugg. Sen blir detmiddag här hemma hos pappa i think!

Fick besök av Jen & Lis igår drack te och hade allmänt tjejtjöt, mycket trevligt och uppskattat får se om jag får besök ikv igen? See ya*

Im cleaning out my closet!

Första natten..

Jag är grym, bäst och läcker!

Det var trevligt att spendera lite kvalitetstid med Lis & Jen i lördagsnatt. Lite skyldig känner jag mig för mitt plötsliga försvinnande, skjutsen kan inte vara glad som ringde nonstop runt 4 imorse. Men fylla blev det i vilket fall och tro fan att vi äger. Handlade min första matkasse på vägen hem från KBA och känner mig riktigt stolt!

Sen insistreade mamma, pappa, peter och Lola att vi skulle bära över lite grejer som t.ex. min ena säng tills vidare så jag har spenderat min första natt i min egna lägenhet!

Imorn ska jag tvätta allt jag äger och har, lär bli sisådär 12 maskiner kanske, men lika bra att få det gjort när jag ändå har två lås att sätta upp. Sen blir det vika/hänga in allt i garderoberna uppe i lägenheten min!

Jag kommer bli sämre på det här med uppdatering på bloggen nu när jag håller på med flytten så det får ni stå ut med. Jag också då jag hade 52 nya inlägg på Bloggkoll (Bloglovin) när jag loggade in för en stundsen.

Här kommer lite nyårsbilder jag lovat er.
Tro fan att vi hade the time of our lives ;) !


Middag för 7?

Lis & twiinie

me & fuckface

Tvillbills

Nima, jane & Silly

Fylla?

Tolvslaget

We own the world!

Strax efter 12-slaget

Efterfest

Det får räcka för nuet. Ska ta mig en koppkaffe och cancerpinne tillsammans med pappsen och sedan sno med mig nyttigheter upp till Mitt crib. Får se om jag får lite besök senare idag. annars händer nog inte mycket för min del, njuta av ensamheten däruppe och glo tv typ! I need myself. See ya*

Daddy's little girl!

Wawawiiewaa

Kickdown..

Nu väntar vi på skjutsen til Kungsbacka. Jag och f u c k i s  bestämde oss ofrivilligt att joina Jen & Lis där nere och gå loss totalt. Får väl se hur denna kvällen kommer sluta. karatefylla? Hörs imorn med möjjliga bilder, see yaa*

Why spend my when I can spend yours?

värt att se !!

Ni som känner mig, oss kommer garanterat smälla av totalt och Dö! hahahaha



Kunde man aldrig tro om dom hahaha, härliga gossar <3

Mina tanter <3

Jag längtar nåt otroligt..

Igår blev det förfest natten lång. En förfest på tre tjejer med snack om allt mellan himmel och jord. Jag och mina tanter invigde Min lägenhet dock lite väl tom! Men dom som står mig närmast hjärtat och känner mig bäst, jag behöver inte låtsas framför dom! Vi hällde i oss vin, cider och öl, blev fylla på två ut av oss och trask till Shell.



Hejdå till Rut och hem för att väcka syrrran med korv, chips & dip. Sen är det inte alla som doppar hela mobilen i dipskålen ;) Nu ligger systeryster och kollar på Gordon Ramsey (?) och dreglar, hon tycker han är het?!  Idag får vi se, är iaf helt lost just nu. See ya*

Breakin Dishes!



Fredag.

Looking forward to this year!

Va bara hemma hela kvällen igår, sjukt trött. Inte så konstigt med tanke på att man gick upp halv 9 på nyårsafton och knappt fick någon sömn igår. Gjorde iaf toast till kvällsmat, fick brännhet tomat rinnandes ner för hela hakan så nu är jag bränd, blää det gjorde så ont! Helt röd nu :( - där fick jag för at tjag la i tomat när jag inte tål det!

Väntar fortfarande på alla nyårsbilder. Vill ha dom nu! Men Tvills bredaband cpar, Thess jobbar och Silly har min kamera, ine mycket att göra för tillfället så att säga.. Men jag lovar, det kommer!

Detta året ska jag:

- Flytta in i MIN lägenhet.
- Ta studenten!                                                WAWAWIIEWAAAA!
- Åka till US and A (med tvill).
- Fylla 20.
- Resa osv.


Tar det som det kommer, planerar man för mycket blir det aldrig av. Men jag hoppas att det blir ett bra år, bättre än förra som var ett av dom västa i mitt liv. Förlorat nära & kära och saknaden efter dom är obeskrivlig. Vill inte vara med om det igen, det gör så ont...

Idag har jag inga störe planer heller. Ska fylla i El-papprena och posta, möta Ela för kameran min sen får vi se, öling eller bio kanske? Hmm.. See ya*

Love don't cost a thing

Trött as hell..

Jävligt lyckat..

Jag har filosiferat på det här med nyårsafton. Det blev verkligen ett grymt bra slut på året, hade inte kunnat fira in det nya på bättre sätt. Jag har återfunnit min kamera och visst hade jag gett den till någon, min elaka Silly hade liftat iväg med den.

Men sen vill jag iaf säga Tack till Nima, mina tjejor och alla andra som gjorde nyårsnatten grym! Kom överens med alkoholen till hundra procent och fick verkligen en kalasfylla. Den var bara bäst!  Bilder kommer, inom sin tid! See ya*

I can breath for the first time.


Gott nytt år!!

Säg aldrig aldrig!

Gott nytt år och tack för en störtskön kväll spenderad med dom bästa.. Allt var sket bra om man bortser från kylan, kamera förlusten och ola-ambulansen! Middagen var verkligen suverän trots att jag inte intog köket med våld, bra gjort Lisen. Jag sket i det helt ist. Eller nej, jag stod för såserna haha! men grymt gott och underbart sällskap.

En dag att minnas iaf och nästa år blir det ännu bättre (igen)!


Nu är det iaf så att vi diskuterade diverse värdesaken som man tappat bort genom åren och jag har Aldrig någonsin tappat en mobil, kamera, mp3, nycklar osv. Men självklart just igår, då blev jag av med kameran..  Dock har jag ett svagt minne att jag gett den till någon eller gömt den, men frågan är till vem eller vart?! Är den inte tillbaks innan söndag då raporterar jag den Stulen för jag tappar inte saker! Haha...

Idag ska vi som sagt åka skridskor. Väntar i stort sätt på Monica, pappa, Lola mfl ska bara fräsha till mig  och käka(!) dör ju av hunger här, haha. Vad gjorde Du på nyårsafton? See ya*

Welcome to 2009!

RSS 2.0