Om sanningen ska fram...

..så saknar jag dig. Dig & Det!

Kollade precis på The Notebook å lipar i min ensamhet medans jag är förlossningsvakt åt vår allas älskade Zingo som får bebisar när som. Jag kommer drabbas av panik om det sätter igång innan jag får sällskap av jen eller dam!

Grattis Jen, min älskade knodd på 21 års dagen. Snart blir du mormor :)

Alive.

Ville bara säga att jag lever.. Tre stickor, tre sträck :) !

Sprängning!

Då det bara blir en klumpig massa med text via iphonen får jag fatta mig kort. Igår va det fylla, klackar å vi damer mår fan inte bra. Nu mår jag bara jävligt kasst å mitt huvud sprängs, det sprider sig ända ner till axlarna. Måste åka till sjukhus å operera :(. Är fortfarande kvar på Nattstad.se/mathina, ser you there!

Lovers and hatets.

Är så trött! Men har iaf haft en bra dag. Började dagen med en dejt me Frugan å en kaffe på Fröllan.. Sen körde hon mig till jobbet där Lill-jen visade sina cooking-skills vilket var amazing! Därefter tog vi en trip till tjolöholms slott:). Ibland har man det allt soft på arbetstid? Nu är jag illamående och har krypit ner i soffan med min älskling, min nya lur - iphone! Yes, jag följer trenden å ångrar mig inte en sekund. Den har verkligen allt! Imorn funderar jag på att inskaffa mig en liten laptop, en perfekt bloggdator men jag får sova på saken. Jag skulle ju faktiskt inte shoppa mer, se vad som hände med det haha. Imorn börjar jag 16 å går inte av fören 09 på torsdag. Men det e caaash ;). Nu kom syrran tillbaka som missade bussen till sin love. Så i natt får jag systersällskap, nåja i brist på annat duger väl det i kriig?

N.Y.C



Take me back to The City, please?!




Shopaholic?!

Jag sa till mig själv på skarpen och lovade att inte shoppa mer denna månaden men ändå klickade jag precis hem ett litet rött fodral jag länge velat ha. Den var faktiskt på rea så jag tyckte det var värt det!

Visst är den underbar?


Nästa månad måste jag hålla i tyglarna för det gäller att börja lägga undan några lökar till resan å med tanke på hur mycket vi spenderade i Us and a så borde jag inte behöva något mer.. Men man måste ju få unna sig något, inte sant? :).

Det var som fan..

Jag måste då ha trogna läsare då statistiken är jämn hela vägen trots att jag inte bloggat på en vecka. Men tackar mina vänner, vilka ni nu är :) ?

Det är mycket på gång nu, dock mest kneg men det gillar vi ändå. Annars trivs jag som fisken i vattnet att vara sambo även om humöret svänger lite extra när det står berg av disk när man lämnade kliniskt. Sen att duschkrämen tar slut när man minst anar det och att toalocket inte alltid är nere är väl bara något man får lära sig att leva med, don't you think?

Befinner mig på jobbet nu, har jour i natt men är pigg som en mört, moha. Där fick jag allt till det!

Nåja, kan väl bero på att jag sitter och oroar mig en aning för något hemskt som kan ha inträffat, men det ska vi forska vidare om i veckan. Håll tummarna för mig! Sen har jag ju knarkat kaffe sen 13 snåret idag, har väl fått i mig minst 11 koppar. Tappade räkningen någon gång vid 7 st och fler efter det har det blivit!

Nu ska jag snart bädda sängen, sätta mig i massagestolen så man kan slappna av lite, men först går jag ut på en cigg.

Bad day ..

Sitter i min ensamhet ute i ett hus vid havet på hemlig ort och har problem med håret, sån riktig bad hair day och jag förstår inte ens varför jag orkar bry mig, ska ju bara jobba ikväll ändå?

Men jag ger mig inte fören det funkar nu ska jag ut och ta mig en cigg. Have a nice day :)

NS

Yes sir, förtillfället håller jag till på Nattstad.se under namn Mathina.

Jag kommer dock hålla små updates även här som det shoppats ännu mer, vilket är en synd då mitt konto blir mer och mer tomt. Sen håller vi koll på grejerna & alltid retar det någon. Hihi..

Jag är visst saknad, me like!

Love it!

Sitter på en veranda vid havet på hemlig ort, njuter av soluppgången och två dagars ledighet:). Fått i uppdrag att börja särskriva på Nattstad igen, jag gör ett försök. Vår nya dator är på intåg, då jävlar. Godnatt Kvist!

Sambooo!

Jag har blivit sambo, det ni! Så på onsdag ska vi stor handla och eventuellt tvätta tillsammans :).

Men tills dess bor jag fortfarande på hemlig ort och ska fortsätta göra det ett tag fram över, snart förflyttar vi oss lite närmre kusten till annat ställe. Det blir bra så min sambo hinner installera sig ordentligt i lyan, mohaa.

Kneg idag. Spine C. 8-15. Och det andra 16-12.30. underbar

Här igen?







suck on that, kisselisa guling hahahahaha....

Summerlovin'

Ja visst gör det ont när knoppar brister
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan
bindas i det frusna bitterbleka? ...

Njuter av sommarn på högsta nivå fast jag ser ut som en albino här.

Vi har grillat två dagar i rad, kyckling, lax, karré (stavning?) & räkor med goda sallader, såser och kroketter, yummi. Bolaget är iaf kirrat så ikv kör vi igen, grillnig, sommar kväll, alkohol och music hos Mamma Kihlberg! Nu vill jag iväg till havet, helst HB för ett dopp men något hindrar oss tyvärr.

Iaf legat på altanen i fyra timmar, kedjerökt, schteekt, haft vattenkrig och snackat gurkor. Helt fantastiskt underbart om jag får säga det själv & som det ser ut ska vi avsluta denna perfekta lördag med utgång, dock vet man aldrig vad som på stigen sker haha...

Nu ska jag fortsätta grillas lite med mina underbara. Tjing / Little miss Sunrise ;)


Honey, im home!

För er som inte fattat läget kom jag hem i Onsdags. Jag älskar att vara hemma å trots att det gett mig lite tårar och en del olycka är ingen gladare än mig över att vara hemma.

Nu sitter jag på Spine C. vi har halvårs - bokslut så det är mycket på gång. Har tappat bort en summa också vilket inte är okej, den är spårlöst försvunnen :/ .

jag älsakr vädret jag kommit hem till men blir lite depp över att det snart försvinner, så skatta er lyckliga era jävlar som vart hemma i Gbg de senaste veckorna!

Nu är det bvack to work.

Ps. im a sholaholic :$

RSS 2.0