Jag saknar..

..dig, din narhet, dina ogon och ditt leende. Jag saknar att kanna dig tatt intill och vakna brevid dig. Jag vill ha dig har med mig, nu! Jag vill veta om du finns kvar nar jag kommer hem eller om jag kan sluta hoppas. Jag vill veta om det finns en framtid, något oss... 


Just nu langtar jag hem, hem till mina knoddar, x, fuckis och frugan & absolut mamma! Tack fan  for varldens basta kusin som sallskap.


Sen kan jag ju skryta lite att vi shoppat som galningar och både mitt och pappas konto ar fortfarande 5 siffrigt, kanns helt lovely! Mina nya sandaler ar heta as hell vill jag lova och mitt linne ar ju bara sååå tufft, moaha!

Nu ar det bara bara till att gilla laget och ta vara på sista tiden med slakten hur mycket jag an vill vara hemma och glassa i den varmande solen med mina favorits då har bara ar regn, regn och åter regn...  

Tvilling, jag langtar enormt till våran resa, kommer bli baast! <3

i LOVE the city .

Jag ar helt foralskad i staden New York. Times Squre var fucking amazing, Vi spenderade natten i en lagenhet pa 6 javla vaningar two blocks fran Broadway av, Har besokt Central park & Chinatown med. Kan ni fatta att jag ligger har i us an a och far allt serverat pa silverfat?

Anyway.. Jag langtar hem. Eller aa, jag saknar och langtar efter vissa speciella personer. Som bla frugan, jen x2, Mr. x, mamma och fuckface som btw tar hand om min borg medans jag ar pa andra sidan atlanten. Tack sweety!

Imorn blir det mer shopping, jag tror jag ska inhandla mig ett par convers - what was that?! Maste bara namna att jag kopt mig 2 nya favvo hoodies. en billabong & en ed hardy, me like!

Sen vad ar det for onodigt snack om M.J's dod? Who cares liksom......

Kl ar 11.47 PM och jag sager godnatt. Grattis mamma (svensk tid) 

Hittade denna gammla bilden pa min kusins datorn nu;
Jag, Oliva, Jack, Becca & Sophia year 03 i think ;)

Hellooo ;D

Life is great in Us and a :).

Ska in till stor-boston strax och kl e 09.12 am nu. God morgon sverige!


I stay in touch !!

Last goodbye..

Ja, jag har något att berätta innan jag lägger ner bloggen för ett tag. Kan dock hända att jag får i väg ett inlägg ifrån Staterna ;).

Tvillbills ska gå loss i turkland!! Resan är betald och klar så Alanya 09, here we come! Fan jag älskar att ha saker att se fram emot. Nu är det Us and a sen en jävla massa kneg och 29/8 är det kickdown suntown! Wawawiewaa vad jag är glad.  Ska försöka få in en resa till Egypt eller Tunisien i jan, feb eller mars med!

Nu mina vänner ska jag sprida mina vingar å ut och se världen, jag gillar det!


Goodbye my lover.

Då var tiden inne.

Som alla vet åker vi imorgon bitti, tragiskt men gud så sant. Hade helt ärligt hellre stannat hemma å jobbat än att åka nu, denna tidpunkten.

19e Juni 07, 08 & 09 är dagar jag antagligen aldrig kommer glömma. Vila i frid bästis <3

Men hej så länge, vi hörs!

Lyckorus!

You'e my extacy!

Nyss frodat thai i mängder så just nu känns det som om jag inte behöver äta på en vecka. har hämtat tvätten och känner mig på topp. Med det tänkte jag strax kila hemåt och börja packa men får nog bränna en fet skiva till det först.

Jag har visat mig ute i solen idag, det gillar vi. Sen imorgon ska vi ut på en lite shopping runda och sen ska jag jobba 14-21. Då frugan fyller år imorn blir det antagligen dirr hem till henne efter för att fira lite :).

På torsdag väntar storstädning och resterande packning m.m. Sen skiter jag i fall x har planer eller ej, vi ska ses!

Sen har jag en liten fråga.. Någon som haft piercing i tungan och sedan tagit ut den? Hur lång tid tar det innan man vänjer sen att den är borta?! Väldigt tacksam för svar!!!

You are the one I need!



I was made for loving you baby..

Jag sitter här och dagdrömmer om det ena & det andra mellan maskinerna. Fick i mig en macka förut då mer inte behövs eftersom min underbara pappi vill iväg och käka thai om ett tag, me like!


Jag filoserferar på hur bra jag har det och på hur lycklig jag egentligen är. Hur jag älskar pirret och hur underbart det är att vara typ... kär?! Tänk vilka fantastiska vänner jag har som jag vet alltid kommer finnas kvar.. 

Jag har tagit studenten, har jobb, egen lägenhet och alla möjligheter i världen att göra vad som faller mig in. Resa, ta körkort osv. Jag har inte ens fyllt 20! Jag fattar inte varför jag inte bara tar dagen som den kommer och njuter?!

Jag sa ju att jag skulle komma tillbaks upp till mina rosa moln och le igen, så njut för här är jag. Jag skiter nu i allergin - ta mig för den jag är. Det är inte alltid utsidan som räknas..


Silly, vart har du tagit vägen. Det är tomt utan dig och jag vill ditt bästa. Jag börjar bli orolig och rädd för din skull, ta vara på dig själv och det du har runt om kring dig. Kom ihåg, vi bryr oss. Jag älskar dig ♥.



Dagens Repeat-låtar!


Kiss - I was made.. ;



Medina - Sagoland;


Lady Gaga - Love Game (Disco Stick);


Bsb - Get Down;


Cidinho & Doca - Rap das armas;


å några till, men detta bjuder jag på :)

Midsommar.

Det är ett jävla snack om midsommar hit & dit och jag får fan panik!! Tror folk helt seriöst att jag vill spendera nästan hela midsommarafton på ett flygplan ist för att gå loss i Båstad eller Smögen med nära och kära? Så där med ber jag alla hålla käft om midsommar och allt annat roligt som kommer ske under tiden jag inte är i Sverige!

Visst ser jag fram emot att träffa släkten och besöka Manhattan som pappa kallar det men kasnke inte just nu? Kunde vi inte väntat en månad eller så? Nåja, får väl göra det bästa av situationen. Tacka fan att världens bästa kusin ska med!

Jätterolig väder det är i både Boston & New York dom första dagarna?
Kan nästan svära på att det kommer bli kanonväder här hemma bara för att jag flyr landet!

(Går inte att ladad upp bilden just nu - återkommer!)

Men jag har ju iaf en solsemester fylld av fest och bad att se fram emot i augusti så jag blir ju inte helt utan värme iaf. För er nyfikna kan jag bara säga att det blir till ett land jag inte tidigare besökt ;).

Hörs sen !

This week..

Det är många bollar i luften nu!

Jag har så mycket jag måste hinna med på dessa tre dagarna. Jag ska Tvätta, städa (läs kliniskt), jobba, träffa x mfl och packa innan fredag morgon. Hur i hela hisingen ska det gå till? Well, jag har rensat det jag ska tvätta och har en aning koll på vad jag ska packa ner men inget mer.. Jobbtiden imorn mellan 14-21.

Annars hörde min syster av sig idag för ovanligheternas skull. Hon vill flytta in hos mig. What was that?! Hon vet mycket väl hur jag ställt mig efter det hon gjort och hur hon behandlat mig och övriga familjen, det är inte okej! "Du får hyres pengarna för juli-månad redan på fredag eftermiddag.." Men hallå? Jag åker på fredagmorgon din jefla pappskalle!

Nee nog med agg. nu ska jag dricka lite kaffe & förpesta mina lungor jag snart hostar upp..

-

Hold me and love me
Just want touch you for a minute
Maybe three seconds is enough
For my heart to quit it


Let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick..



Helt förälskad i den låten, går verkligen på repeat 24/7!

Har iaf vart borta på Filmtajm med lilleman och hyrt (hans val) Bolt, dock inget mig emot då den filmen är fruktansvärt söt :). Så nu ska jag blanda dip och ropa in brorsan min!




 

I wanna kiss you
But if I do then I might miss you, babe
It's complicated and stupid
Got my ass squeezed by sexy cupid
Guess he wants to play, wants to play
A love game, a love game


Wehooo!

Sjukligt ont i huvudet men jag ler ändå.

Har iaf hittat en finklänning jag ska ha på festen efter cermonin i helgen, kommer bli så snyggt så! Sen har det inte hänt mycket annat förutom att frugan blivit i lurad en iPhone, hon är för rolig :).

Ska tillbrigna kvällen med min bror, hyra film och käka chips sen att jag verkar vara tillbaks på ruta ett orkar ajg inte ens bry mig om. fattar inte hur jag kan vara så blåst bara.

Kan bara säga en sak ang. det.. You'r life will suck without me!


Ha en underbar, solig måndags kväll!

Home.

Yes, då var man hemma efter 5 timmars kneg. Men det var inte lika skönt som jag trodde för fan vad jag är uttråkad, på jobbet har man iaf kul & något att göra stup i kvarten, inte här.. Inte nu..

Så ist, som vanligt när jag är uttråkad blir det sånna jävla frågor ;)

10 FAVORITER

 Dialekt:
Hm, får jag svara norska?
 Mat:
Asiatiskt, helt klart!
 Låt:
Just nu? Love Game (disco stick)
 Film:
Dirty Dancing.
 Tecknad figur:
Pingu!
 Sport:
 Fotboll i think.
Komiker:
Magnus Betner
 Veckodag:
Fredag, i vanliga fall.
 Glassmak:
Päron eller hallon sorbet.
 Soloartist:
Celine Dion och/eller Rihanna.


 
9 FÖR TILLFÄLLET


 
Humör:
Bra, men uttråkad
 Tanke:
Ta bort min allergiii!
 Kläder:
Underkläde, linne, tröja, jeans typ.
 Bakgrund:
Pappis mess-tjat och Disco Stick :).
 Känsla:
Trött

Tid:
16.16
 Bästa sak:
 
Pirret..
 Irritationsobjekt:
 Tyvärr men lillebror :$


 8 FÖRSTA


 Bästa vän:
 
Maria Smith!
 Husdjur:
Katt,  möss, fåglar m.m.
 Utlandssemester: 
Förutom Norden? Schweiz.
 Piercing:
Näsan.
 CD skiva:
Minns icke!
 
Bil:
- pass -
 Ord:
 pappa!


 7 SENASTE


Telefonsamtal:
Jennifer
Mat:
Pommes
 
Dryck:
Vatten :).
 Biltur:
 Till jobbet.
 
Tv-program: 
One Three Hill, fast på box!
 Spelad låt:
Disco Stick (repeat).
 Köpta klädesplagg:
Bikini?

 
6 HAR DU NÅGONSIN


 Dejtat någon av dina bästa vänner:
Inte dejtat....
Brutit mot lagen:
Jo det har väl hänt att jag gjort
 Blivit arresterad:
Haha, det vet inte du ;).
 Badat naken:
Många gånger.
  Varit med på TV:
Yes. 2 times !
 Varit med i tidningen:
Si, i tredjeklass


 5 NEJ TACK


 Skolämne:
Många.
 Mat:
 
Ärtsoppa.
 Musik:
Hårdrock & klassiskt.
 Dryck:
 
Tomatjucie?
 Djur:
spindlar, myror och andra små fittiga kryp.


 4 SAKER


Du gör när du har tråkigt:
 
Bloggar/läser, sånt här eller sover typ.
Du gjorde igår kväll:
Spenderade kväll och natt med Therese.
 Du kan höra just nu:
Pappa + brorsans gnabb och Lady Gaga.
 Du inte kan leva utan:
Mina golfbollar ;).   (Only Nath knows!),


3 PERSONER


 Du kan berätta allt för:
Mamma, Thess, Frugan ..
 Du tycker om:
 
x, nära & kära!
 Du inte gillar:
Nämner inga namn så har jag inga namn sagda..



  2 VAL


 Coca cola eller fanta:
Svårt, men inne i en Fanta-period.
 Hund eller katt:
Hund i think.


 1 ÖNSKAN


 
I never tell!

Utmanar fruganshrimpie & sala


Nåja..

Det är då fan inte lätt att få till en bra bild när man inte kan visa fejjan vill jag lova, men dock orkade jag inte anstränga mig speciellt heller så ni får nöja er med vad som finns men snacka om skillnad... 



- Bättre ?



Anyhow..  igår kväll fick jag besök av finaste FuckFace som hade med sig allt möjligt gott som potatissallad å grilladkyckling, choklad, fanta å cola. Så vi frossade en stund framför OTH innan vi kröp ner i bingen, det var ju upp å hoppa tidigt idag.

Men mina grannar hade inte direkt överseende med att andra kanske ville sova på andra sidan väggen utan hade Tv'n på högsta volym & pippade som två duracell-kaniner, nåja nöden har väl ingen lag men vafan sänk tv'n lite i varje fall?


Nu ska jag och brorsan käka frulle och invänta samtal från far min, sen ska jag väcka Therese för då blir det bråttom! Jobbar bara ett 5 timmars pass idag så det är lugnt (fortfarande inte helt frisk),  kommer vädret hålla i sig hela dagen tro?

Till min fina fru Frida;
Hoppas du hade det dunderskoj igår och att det inte blev för mycket av det goda, vi alla vet hur det kan sluta och det är inte okej när det väntas kneg dagen efter ;). Tänker på dig iaf och saknar dig big time! Mucho amore my love..


Godmorrn'

Vart vaken i en halvtimma cirkus då jag var tvungen att lämna fuckis hemma i min trygga säng för att trippa över till pappi å vara barnvakt en stund. Pappi skulle nämnligen köra några vänner till Landevetter men som tack får jag & thess skjuts till jobbet sen :).

Så nu tänkte jag bara sminka mig lite osv så ska jag sen bjuda på en efterbild av min bortfärgade utväxt :)

Wify ♥.

Höjdpunkten med att vara sjuk!

Idag fick jag nog, klarar inte av att sitta inne för länge så tog min en promenad (läs väldigt kort) bort till mammi för lite tjöt osv. Mammas kille har köpt en scooter på 120 KG som han envisades om att jag skulle ut och köra. Så efter ett x antal år var jag back on track, riktigt skoj faktiskt.

Sen kom även farsan och bror min så vi tillsammas tog en sväng bort till Fröllan för lite soding och froding och jag synda! Men så är det när man är sjuk och blir bjuden på allt. Det åkte ner både cider och öl till den underbara Pepparsteken m. potatisgratäng och pepparsås, yummi!

Där var det även ett kärt återseende med frugan en snabbis, oj så chockad hon blev över hur jag ser ut haha. Men hon gillar mig ändå, jag bara vet det ;).

Nu ska jag färga håret, finaly. Det är änna på tiden, dock kommer min frisör (som inte hade tid innan jag åker över Atlanten) att döda mig då hon vägrar röra mitt hår när jag färgar det själv, suck. Men tro mig det behövs!

Så jag tänkte bjuda på en före bild innan jag sätter igång så får ni en efterbild senare. Tänkte också kolla lite på att hyra stuga över en helg i sommar. Finns någon jag vill tillbrigna tid med så!


- Känn på utväxten?!     SKANDAAAL!!

Jää!

Jag fick som jag ville!

Ja, jag fick som jag ville när det kom till hallon och glass. Urgott och välförtjänt tog jag mig två skålar. Börjar nu bli sugen på en till men pappa verkar mer sugen på chips och dip vilket inte heller låter helt fel. Allt är tillåtet när man är sjuk! Vi har iaf myst i soffan & glott film. Pappi, brorsan och jag!

Om inget annat tar jag med mig glassen hem, lägger mig på soffan med lite musik och sakta men säkert inväntar John Blund med en bra bok. Fast först ska jag ta mig en varm dusch!

Helst av allt hade jag nog velat vara någon annanstans.......

Jag vet att jag lever och det får mig att le!


Jag vill..

.. vara frisk!

Jag vill bli av med förkyldningen och allergin (speciellt). Jag vill få ut dom där jävla visdomständerna och kunna äta och prata ordäntligen. Jag vill inte sitta här utan vara nära och dricka gott. Det är min sista lediga helg innan jag åker & sen när jag är hemma igen så börjar mitt  vikariat. Var jag bara tvungen att bli sjuk nu?

I vilket fall längtar jag till augusti då är det mycket som händer.


Jag har iaf planer på att inte göra något. Stanna här hos pappa som btw bjudit på middag och glo någon film eller canal+. Vill ha glass, och det banne mig nu! vaniljglass med varma hallon lockar enormt just nu så får väl försöka fjäska med pappi innan Hemköp stänger.

Fy dock, att behöva ge sig ut i detta vädret som sjukling (ja jag tycker ovanligt mycket synd om mig själv just idag haha). Men å andra sidan så länge man inte stöter på någon oväntad kan ju inte lite frisk luft skada, eller?

Hoppas alla har en underbar fredag i det svenska sommarvädret.

* * *

Yes, såhär roligt har jag när jag är sjuk!

1. Hur gammal är du om fem år? Snart 25.
2. Vem var den sista du träffade? Helena i tvättstugan igår.
3. Hur lång är du? 169,5 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Firerflies in the garden tror jag.. 
5. Vem ringde du senast? Pappi.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? " m " - till mamli.
7. Vad är dagens planer? Absolut ingenting, bli frisk typ?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Messa i think.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? igår kväll.
11. Vilken ögonfärg har du? Melarade..
12. När vaknade du idag? Första gången kvart i 6.
13. Har du någon gång hittat en katt? Haha, ja faktiskt..
14. Vilken är din favoritplats? Jadu, det beror på hur man tolkar frågan..
15. Vilken plats föredrar du minst? Små, trånga utrymmen.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag tar varje dag som den kommer.
17. Vad skrämde dig som barn? Jag var ganska modig av mig :D.
18. Vem fick dig att skratta senast? En tanke på x ..
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej absolut inte, men jag äger dock inga.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär än så länge.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på..
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tio.
23. Hur många landskap har du bott i? 2.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, ja det har väl hänt.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Jag är väldigt social tycker jag!
27. Vilken är din favoritglass? Hallon sorbet .
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa pappa en bil, ta körkort och ta med x på en resa :).
29. Tycker du om kinamat? Sällan. Men Indiskt och Thai, ja tack!
30. Tycker du om kaffe? Om jag gör, ska banne mig ta mig en kopp nu bara för det!
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe och/eller vatten.
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, vänster, eller ah längst ut.
33. Kan du spela poker? Jag är väl ingen amatör heller?
34. Tycker du om att mysa? Självklaaart!
35. Är du en beroendemänniska? Lite lätt..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Gjorde. Samma år, månad & dag - R.I.P!
37. Vill du ha barn? Ja, jag tror det!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska och de spanska grunderna.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ofcourse my horse.
40. Föredrar du havet eller en pool? HAVET!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mig själv.
42. Äger du dyra smycken? Mjoo, mina guldsmycken är väl inte direkt billiga?!
43. Har du någon gång testat narkotika? Ja..
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Sprite.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Therese eller Jennifer.
46. Välj ett ärr på din kropp? Högra knäet. Pga och räkfan!
47. Vad har du för ringsignal? Alesha Dixon - The boy does nothing.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej?!
49. Flirtar du mycket? Inte direkt.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I mitt kök i think.
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, tro det eller ej men ja, det kan jag :).
52. Har du fått fortkörningsböter? Hur skulle det gått till?
53. Vilken var den senaste bok du läste? Predikanten - Camilla Läckberg.
54. Läser du dagstidningen? Helst inte.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte längre.
56. Dansar du i bilen? Haha, ja det händer :D.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mina nästa jobb tider.
59. När var du i kyrkan senast? Johans begravning 19 Juni 08.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har lika tråkigt som jag och vill fördriva tiden lite!

Brr..

Okej, jag är inte frisk :(.

Allergi, hosta, huvudvärk och halsont, fryser gör jag med .. Blir nog att ringa jobbet och vila upp sig till söndag ist. Vill bara bli lite bättre, som att få bort allergin så jag kan träffa x i helgen...

Åh kill me. Har ju inte tid att bli sjuk nu. Nu börjar näsan också :(..

Sov gott..

Nåja...

Det är bara till att gilla läget

Jag har tänkt och figurlerat lite över en pizza med mamli.. Är det ment to be så ligger landet på samma plats när jag kommer tillbaks! Annars är jag tillbaks på ruta ett igen, fast med den här känslan kanske det är värt?

Anyhow.. Jag väntar ju en viss summa i augusti och är den i tid och jag får min lön kommer det bli en grym solresa så jag har ju mycket att se fram emot. Även att spendera sommaren en del med x om allt blir som jag hoppas. Han skall även hjälpa mig med en dröm som han lovat en gång i tiden, guess what ;).

Nu tvättar jag men mår som sagt inte okej så motivationen till städning är ju inte på topp. Hej så länge..

Vik..

Göttt!

5 veckors vik väntar när jag kommer hem igen.


Uh lalaa..

Som pånytt född..

Här sitter jag uppe hos pappa lite halv krasslig. Känner mig inte helt okej i hjärnkontoret, helt förskyld och har krig med allergin. Sen att mina visdomständer envisas att ploppa ut mitt upp i allt gör inte saken bättre.

Men jag känner pirr i hela kroppen och ler typ jämt, har tankarna på en annan planet och längtar mer och mer. Jag kan säga en sak som är ord jag aldrig trodde skulle komma ifrån mig. Jag vill inte åka, jag vill verkligen inte åka till Us and a. Fatta hur lååångtid det komemr kännas som jag är borta? Jag vill vara hemma. Mysa och slippa läsa dikter. Jag vill inte längta och känna saknad jag vill ju vara här, med Dig!

Well, lite sent påtänkt allt är ju klart, fixat reseväskor, visum och ska nu alldeles strax ringa försäkringskassan. Åååh varför önskade jag mig en fucking Usa-resa i studentpresent? Det är inte tid nu..

Tvätt och städ ikv.  

My life will suck without you!


Just det..

Jag glömde nämna, såhär i all stress, att det ser ut som om jag har en mini laptop på gång. Så Tre-Marcus det är bara att jobba på ;).

Workiie

Fyfan för tomater! Igår var första dagen på det nya stället och jag börjar gilla mitt jobb mer och mer. Ser fram emot denna sommaren och lär växa som person också.. Snart ska jag iväg till ställe nr 2 av 3 och jobba till 21. Min läpp ser dock misshandlad ut då smart som jag är har tryckt i mig tomat. Inte ok, men visst är det gott? Nu får jag skynda lite.. You give me feelings that I adore.

aoouwtch !

Min rygg is killing me!

Annars har jag fått vila ett tag i min lilla lillebrors säng i mitt gamla flickrum. Det förklarar nog ryggvärken haha. Therrores och Sillen kommer hem till mig ikväll :D. Fan för dom kallas det förkrök. Tror inte jag är riiiiktigt sugen på att gå ut idag men vi får väl se som svinet brukar säga haha.

Lever fortfarande på i natt, me like :)

Lovely!

Igår var en jobbig dag för många av oss, men tillsammans med nära tog vi oss igenom den! Jag tackar speciellt frugan, svärmor och x för igår!


Som sagt drog frugan med mig på lustigheter hemma hos svärmor. Det blev ostbricka med vin, kareoke, fotboll och fest innan jag åkte hem till far min och softilerade ett tag. Sen kom jag på en briljant plan som jag tror blev ganska uppskattat av underbara x.  Kan ju säga som så att det trodde jag aldrig om mig själv men det var det värt  :)!

Nåja, nu har jag iaf kommit hem efter en mysig natt, tatt mig en välförtjänt dusch och slängt på mig slappkläder. Pappa står i köket och knegar för att få till det jag älskar mest - Thai sen ska jag lägga mig på soffan!

By the way så är älskade FuckFace hemma från turkland och vi har planer att ses, me like! Om frugan och Jen tar oss i handen återstår att se. Ååååh vad jag har saknat min galna gumma!

pics;


-Så fräck i min hatt!


- Min fina fru Frida <3


- Det pirrar....     :)


- Flörten & Fuckis <3

...

Tänker på dig min vän, hela dagen, varje minut. Jämt!


Annars leder tyvärr Danmark, och just nu är jag inte speciellt intresserad, to much is going on inside my brain helt enkelt! Behöver mer öl/vin, här och nu då frugan börjar bli bästa vän med alkoholen hahaha.

Tänkte bara ge en uppdatering, heja Sverige! Tjing....

Frugan fixar<3

-7aa57ae3769812d6f2f2486ef497c01.png

Kolla varifrån!

Frugan fixar&lt;3


Tyst minut.

..för dig min vän, vid olyckstiden sänkte jag huvudet och höll käft.

Men nu sitter jag med frugan hos svärmor och snackar snoppar, helt rätt. Nästa subject blir väl sexställningar. Prata lite klitoris och G-punkt hahaha. Just us ;).

Landskamp ikväll. Det är väl helt rätt må jag tro. Annars tänker jag på Dig och vill träffa Dig, vill känna din värme och närhet. Jag analyserar, precis som du bad mig göra. Jag tror det blir bäst så, bra iaf.......


Massa creds till alla underbara som sänt en tanke till mig och mina nära idag. Det uppskattas och behövs. Tack Vikk om inget annat.   Frugan du är bara grym!

Det är mycket nu!

Det gör ont, det gör det. Som fan och det svider. Lite extra en sån här dag. Önska jag kunder radera hela Nationaldagen 2008. Det är saknad!



Men tyvärr går livet vidare, sakta men säkert och hur ont det än gör måste man resa sig upp igen. Så idag  har ni mina tankar med er hos er, när ni möts där vid graven ungefär nu, i skrivande stund.

Jag har saker att ta tag i, mitt hjärta bland annat. Vad är det jag egentligen vill och hur dum får jag verkligen vara? Är det så att jag bara tar till mig .... för att lägga Mr. X bakom mig fast jag vet att det är där mitt hjärta finns? Jag har gjort det här, jag har skapat denna situationen. Jag känner inte igen mig själv.

Johan, jag saknar och behöver dig ♥.

Men speciellt en dag som denna tackar jag fan för Frugan som gör mig sällskap och styr upp lite saker för att försöka se en glad min på mina läppar. Skall iväg ut till M-town och softilera med henne och svärmor ett tag. Men det är inegn bra dag idag...

Jag är snart tillbaks på mina rosa moln, och då lovar jag att jag ler igen!

Ett år ..


Idag var det ett år sen du lämnade oss med sorg & brustna hjärtan. Ett år av olidlig saknad har gått och jag minns dagen du lämnade oss som igår.

Idag går mina tankar ut till Dig och hela familjen Fuchs och alla runt om kring, tänker på er extra och fäller en tår. Det gör ont!

Du kommer alltid vara min bästaste vän ♥, han som hade svar & tal på alla min frågor, problem och bekymmer. Du kommer alltid vara den jag vänder mig till när det är svårt. Jag glömmer dig aldrig Pinkeey, det är du som tagit med mina hemligheter till graven...

Jag hoppas du ser ner och ler när vi ber för dig!



Bilden är gjord & lånad av Mela

Im clean!

Haha, ja frugan bara du vet vad jag talar om och så får det förbli, dock har jag nog råkat nämna det för mamli i förbi farten men det gör då ingenting.


Idag har humöret verkligen gått upp och ner, kan bero på att man jobbat i 28 timmar kasnke? Men ena stunden var jag dödstrött sen var jag glad och log som aldrig förr. Lite trötter och sedan sugen på utgång, nu vill jag inget hellre än att tjocka till mig i soffan ikväll. Ja, vi får väl se..

Annars känns det trist att dagen jag fruktar kommer imorn. Det kommer bli känsligt och förjävla sorgligt vare sig jag vill eller inte.. Kan inte fatta hur ett år kan ha gått så fruktansvärt fort när allt känts som i slow motion när det handlat om situationen. Jag kommer dock inte medverka på samlingen imorn mina vänner, men jag lovar att mina tankar är med er och jag gör mitt egna besök i ensamhet. Det känns bäst så!

Jag älskar och saknar dig..

Butterflies


Jag säger då det;

Baby, you'r so fine.


I gonna make you mine.


You'r lips, they taste so sweet.


I feel like heaven when I look in you'r eyes.


You drive me crazy coause you'r one of a kind..


Jag har fjärillar i magen!

..

Svennebanaaan, svennebanaan, svennebanan..

Ja här går radion på högvarv. Snacka om stress!

Kneegarn..

Ja, knegarn själv änna!

Att ena dagen börja kl 8 och sluta 15 för att sedan kliva på ett pass mellan 16-21 är jobbigt nog.. Jag fick nämligen stanna över natten på kneg nr 2. Därifrån kom jag strax innan klockan slog halv 8 imorse och kl 8 intog jag mitt skrivbord på Spine C. igen!

Jag klagar dock inte men tro fan att jag är trött. Visserligen är pengar alltid välkommet, så det är okej. Skönt att ha massa cash att spendera i Juli :), Im gonna be a rich bitch...

Nee, nu är det back to work. Höres!

Have you ever..

feelt like you own the world? Det har jag!

Sen måste jag bara tillägga att det pirrar i hela kroppen. Vart kom det ifrån och what was that? Jag har allt jag vill ha, klart jag mår bra!

15 dagar kvar till Us and a, sen blir det en skön juli månad i Sverige innan vi beger oss igen, men det är still a secret.. Men det kommer bli grymt kan jag iaf säga. Det blir jag och flera av mina favorit tjajor vi kommer gå lost!

Röka cigg nu innan sista rushen innan man åker till nästa kneg! jag ler.....

Spine Center Göteborg !


Just love it <3


Me like!

Kommer hem efter en kväll med underbart kneg och då ligger en lite present och väntar på mig! Ett jättegulligt silverset som käraste Iréne gav mig såhär i meller tid av ingenting.

Nu ska jag strax in och preliminär boka en solresa till slutet av sommarn för mig och mina tjajor. Det kommer bli fett najs! Annars har tvilling, som jag tillbringat snart 2 timmar med i tele, stora planer för oss i sommar haha...

Imorn intar jag mitt skrivbord på Spine som extraanställd Ekonomiassistent, den är inte helt fel! Så nu ska jag snart laga lunch till morgon dagen, plocka lite och slutligen ta mig en välförtjänt dusch innan jag kryper ner i bingen och somnar som en stock. Godnatt.


Känslor!

Måste bara, såhär i rökpausen säga att jag är så glad och trivs som fan på detta jobbet. Underbara människor allihop. Tack måsen<3. Spine är inte helt fel det heller. Snacka om lycka!

Oh, everlasting..

Jag har ju glömt att nämna att mitt älskade fuckface, Therese slog mig en pling från turkland i natt, jag blev så glad! Hon var ju bara tvungen då hon kom och tänka mig mig när hon var ute och dansade med Nellan & Yoss till MIN låt, Don't stop the music!

Nu har jag vart i väg på ärenden och tjötat. Fan, nu vill jag ha det där jävla körkortet alltså! Anyhow så ska jag snart sätta igång. Om ett tag bär det av till Billdal för kneg, me like!

Alla älskar mig!

U'r so fine, gonna make u mine!

Det går inte att beskriva med ord..

Nu blir jag bara gladare och gladare för varje dag som går. Det är helt obeskrivligt hur underbart jag mår just nu. Men med det vet jag också att inget varar för evigt och som vanligt när man inte kan må bättre kommer en svacka och man faller ner i en depp-period och får börja om på ruta ett....

Än är den inte här så jag fortsätter att le. Igår var jag ju på liseberg med tvill och hade mysigt. kolla E.M.D så hon fick dreggla lite över Danny sen blev det sockervadd, lite spel och berg-och-dal-banan två gånger om =). Jag tackar och tar imot för en perfekt tisdagskväll.

Ikväll kl 16-21 är jag tillbaks på jobbet, helt lovely!




Im still upsidedown, but im smiling!



 


Underbart.

Tackar tvilling för en underbar kväll på liseberg.. Gissa om vi tar Lisen & Jen i handen och blir stalkers i år igen? ;)

Tvills

Summerlovin' ..

Idag är det redan tisdag och man glömmer tiden när man mår som bäst. Har ju inte längre någon skola att tänka på och arbetet sätter inte igång fören på torsdag, sen blir det full rulle ett tag fram över. Att jag sedan tar semester och flyr landet på självaste midsommarafton är bara ett plus!

Igår blev det HB igen, flera dopp och mycket trevligt sällskap, 6 timmar på playan och nu är man inte albino längre, fan vad härligt! Sen blev jag och mina knoddar Jenny & Jennifer bjudna av självaste Lisa herself på en underbar måltid där det blev tjöt och snart bokas resan, helt lovely.

Jag blev hund-vakt så vi tog med oss båda tillbaks till HB och mötte upp lite trevliga grabz, efter nån timma dök även .... med vänner upp och sa hej, me like.


Idag har det inte varit många moves rörda. Satt fast på banken längre än önskat och har fyllt kylskåpet lite. Nu ska jag nog klara mig till planet lyfter ananrs har jag ju päronen ett stenkast bort haha..

Anyway. Snart kommer little miss sunshine och plockar upp miss sunshine herself och vi ska kicka till Liseberg och ha lite kvalitets tid och varning, Jennssan lär dregla! Haha... Nä nu får jag ta och lyfta luren och sedan kila, det här håller inte - Tjing!



He gives me that smile!

RSS 2.0