Romantisk middag för en?! Marrie me!!!

Jag är en sjukt grym kycklingkock..


På vägen till min intervjuv ,som för övrigt gick överraskande bra, fick jag idén att utmana lite vänner. Jag skickade iväg ett mess till ca 10 tjejkompisar som sa:

Jag utamnar dig! Be nästa kille du ser om hans telenr. Vågar du?

Ska snart skicka i väg ett nytt och fråga hur det gick, hur många som gjorde det och om dom fick något nr. Kulig grej jag kom på i brist på annat va?

*
Jag har vart inne nu ett par timmar i värmen vilket är fruktansvärt skönt då jag frös as hell där ute. Nu är det helt serri vintervaring och det är fan inte okej! Eftersom jag också är ensam ikv har jag gett lite snuskiga förhoppningar till en viss herre, då han dock inte kommer innanför mina byxor eller min dörr så lär han bli jävlit irri. Men han förtjänar inget annat.  I anant syfte hade det nog vart lite trevligt med en riktig man som sällskap men det kommer inte på frågan! Istället hoppas jag att få Therralen som nattegäst, vilket heller aldrig är fel. Men inget går upp mot min helt fantastiska kycklingmåltid som egentligen är väldigt romantisk som jag lagat idag. En romantisk middag för en helt enkelt..





Nä nu ska jag allt ta mig i kragen och ta mig till solarieöarna, det är änna på tiden. Det enda som håller mig tillbaks nu är fan vintervädret på utsidan. Jag får nog ta på mig skidkläderna och jogga bort för att hålla värmen, brr & bläää!!!



 

I'v got a brand new attitude and im gonna wear it tonight.


Jag veeet. Det var ett skämt!


Fifan vad ensam jag är då..


Jag har fått många mess, samtal, mejl och även en kommentar om att det inte var sant. Jag vet att dom inte sa något på nyheterna och att det stod i Metro. Men min  första reaktion, mitt hjärta hoppade ur led 30 gånger om! Så det var ingen som sköt halva nordstan i runt ! Tacka fan för det...

- Inatt sov jag i en väldigt liten säng, vid en sjö, i en skog.. Med andra ord hos Jennssan i Mölnlycke ;). Det var la mysigt men hon har en tedens att somna illa kvickt. Vilket jag tycker är lite tråk då jag själv har stora sömnproblem.

Vid 13 kom vi hem hit till mig, då jag kom på att pappa, mamma & bror lämnat Göteborg. Även mormor och Lasse. Så jag har inte en jävel kvar i närheten. Eller jo, min syster men räknas hon? Dirr efter VBÅ ställde jag mig i en varm och gud så skön dusch för kl. 16 är det jag som sitter på arbetsinterjuv och charmar till mig ett grymt kul jobb!

Sen ska jag sola, träffa  f u c k i s  ?! och bara gotta mig. 2 dagar kvar till det blir firing och sliring, bara för MIG! Tro fan att det ska bli ball as hell och alla är där för MIN skull, moha!

Måste sätta mig med min ängel till granne och disskutera Lördagen i ära också. Vi vill ju inte ha komplikationer på min dag. Då ska allt bli priam och gå dunder bra. Dock har jag fortfarnade ingen dräkt och ekonomin svajar. Men jag löser det för det är sånt vi är bra på mina svin och jag, F4 <3..

Lite snyggare, lite skruvigare


VARNING !!


Min kära vän Maria (pakt)  skickade mig ett sms, hjälp säger jag bara!


"Snabb info.      Torsdag den 30 oktober kl 12.30 kommer en man skjuta massa människor i Nordstan. Han har lagt ut en video där han lovar att döda folk. För din och min skull, åk INTE till stan. För mer info titta på Loka Nyheter kl 22.00 på TV4. Skicka vidare till alla som bor i Göteborg"

Så vadå liksom, är det utlovat en massak i Nordstan imorgon runt lunch? Shit! Kanske var det mamma menade när hon frågade om jag skulle vara hemma under förmiddagen? Bäst att ringa henne dirr.... Tänk om det är någon man känner, eller om det verkligen händer, någon dör?

Grey's Anatomy ikväll ja!


Rockbaren och tjejtjöt

När man är med dig har man aldrig tråkigt..

Igår tänkte jag lägga mig redan vid 20 tiden, glo Betty & Desp. men ikke. efter mina kära program fick jag med  min mycket älskade vän  f u c k i s  till Chez där vi började med 5-6-7-8 glas var innan vi tog ett sjukt beslut och gick bort mot Rockbaren :P. Vi hade faktiskt grymt kul och det var ett helt perfekt avslut på min födelsedag, fira gör vi ju trotts allt på Lördag! Lite besviken på vissa jag ahde räknat med som smitt andra planer, men då vet med :).


    

taxi hem :=

Nee nu måste jag göra mig i ordning, ska med Jess in till stan för hon ska bjuda på "lunch" och så ska vi snacka tjejtjöt. Sen sak ajg köpa solkort, måste ringa Melli!!!! Haha. Ha det prima <3

xox

Då var denna dagen över :D


Vill, men orkar absolut Inte..


Japps då var denna dagen över :). Ros & Smink, lite cash osv. tack, tack.  Jag älskar min mormor otroligt högt. För er som inte visste det är hon en utav dom som ligger mig närmast hjärtat. Dock ses vi alldeles för sällan :(.

Jag vill verkligen hitta på nått, men pallar fan inte det. ILLA!


xox

Hatar fortfarande att fylla år, förstå?

Mamma, min starka stjärna..

Min alldeles egna stjärna till mor går igenom en tuff period nu och tro fan att jag förstår henne. Kan absolut inte vara lätt att gå i hennes skor just nu. Dessutom letar hon som galning efter hus mitt ute i ingenstans men jag vill inte att hon ska flytta härifrån. Dock kan det vara jävligt skönt att ha en säker plats att fly till för även jag har ju mina dagar och perioder. Men det här emd husletande går tyvärr inte så bra, men jag hjälper henne med att låna ut datorn då hon inte hinner kolla allt på den sega dom har på jobbet.

- Gratulationerna bara strömmar in och jag börjar undra om folk känner sig tvingade att gratta? Haha jag menar, visst idag var det 19 årsen jag föddes men det är ju egentligen vilken jävla vanlig tisdag som helst.  Sen kan jag stolt säga att NEJ, jag har inte fått presenter eller frukost på sängen för jag vill inte ha sånt, det är bara onödigt och oftast jävligt falskt. Bara för att det står på papper att jag föddes 28e oktober ska man la ine behöva får massa saker och bli uppvaktad, ne sånt klarar jag inte av.  Det är en vanlig tisdag idag. Och på lördag är väl meningen att jag ska firas men jag ser det som en kul grej med några vänner samlade.  Klart att alla tycker om att få en present då och då, men det kan man ge närsom helst.. Det är då det uppskattas! Kan vi inte ändra att jag fyller år på julafton typ? Då slipper allt handla om mig och folk slipper förvänta sig att jag ska göra det ena och det andra, gå ut, ha fest, fått presenter osv.  Well, har väl fått min poäng sagd nu. Och Therese, nej jag är inte tråkig. Bara ärlig ;). Kom nu hem med hud & hårprodukter från Ullared till mig ;) - MOHA!

   


Jag har påbörjat städningen när Silly kom för att käka kebabtallrik det svinet, men avbröt när mam's kom hit på kaffe, vi tjöta och räkna matte, mycket trevlig må jag säga!  Jag misstänker att jag får sätta fart snart igen ifall jag ska vara klar med allt och ha duschat vid 16. Annars får jag väl mig en utskällning när pappa kliver genom dörrn och monica blir nog ännu argare. Jaja...

JAG HAR HITTAT MIN VINTERMOS IGEN, MIN KÄNDA, ÄLSAKDE LILLA HÄRLIGA SAK SOM VAR MED ÖÖÖÖVERAALLT I VÅRAS, WIIIE - TACK BÖGEN (F) =)

På torsdag är det arbetsintervjuv, hoppas på det bästa! Wish me luck folks :D


Carina Elisabeth Larsson Hallén (L)

Sjuuukt ont i min rygg :(

Det är ingen vanlig dag för det är Mörtens födelsedag!


Förts och främst måste jag tacka all fina och rara grtulationer jag fått nu under morgonkvisten. Det har knappt vart tyst en minut i min lur sen småtimmarna. Men först var Mikaela följt av Adam & Borrling några sekunder efter tolvslaget.
Vädligt uppskattat =).




Nu är det dock meningen att jag ska springa ner och börja tvätta, men såfan heller! Först ska jag äta, i lugn och ro, få på mig kläder och  knappra tabletter för jag blir så jävla irri på min rygg som gör allt för att döda mig :(.
Skriver nog senare igen.




 

Fröken Mathina 19år, idaaag


Nu mår jag bra igen!

Alltid så jävla mycket depp..

Ja, jag har mina fruktansvärt jobbiga depp-perioder då jag jag tar åt mig för allt, bli sur för minsta lilla och kan börja lipa för ingenting. Så har jag mått i 2 dagar nu och trodde det skulle hålla i sig minst en dag till med ikke. Det var väl bara födelsedags ångest i think.

Nu har vi smitt planer för Lördag då det är "MIN" dag och jag ska firas. KOmmer bli sjukt kul om alla slutar vara så griniga och bete sig så jävla klumpigt bara för dom e stressade.  Jag har fått 11/17 svar så jag hoppas att dom andra får tummen ur röven och svarar innan imorn kväll. För på onsdag har jag och mina två festfixare mycket att planera! MOHA..

Blev inget kaffe med Kärleken idag har inte tatt mig till torget heller. Tur att man har en mamma & en syster att råna på balsam då ;)..  Nu är det inte många timmar kvar till jag officiellt blir 19. wawawiewaa vad åren går.  Mormor och jag pratade i telefon föut, ååh vad bäst hon älskar henne så högt över allt annat. Mi corazon es su corazon <3.

Ela - 19 års vännskap<3. Du var där dagen jag föddes och du är här än idag.. åren i mellan ska vi inte prata om för det känns som om dom aldrig gått bort. Dig har jag verkligen gjort allt med, brevid eller framför. Och jag älskar dig för att du är den du är, finns vid min sida och aldrig dömmer mig. För att jag vet att du står upp för min och vaktar min rygg precis så som jag gör för dig. Älskar dig för den du är och hur du är mot mig och andra. Jag älskar att du vet vart du har mig precis så som jag vet vart jag har dig. Jag älskar att du försvarat mig dm svåraste stunderna och att du älskar mig tillbaks! För dig står jag alltid trogen, för dig går jag genom eld och vatten. Ingen kommer någonsin kunna skilja oss åt - vi kommer alltid sitta i samma båt. Mikaela Git (hata mig inte) Moberg. Min elakaela, min sillysickan, min hgra hand, min vänstra tutte, min andra halva, min själis - Mitt Allt (L)


- Fuckers they come and goes -

28e Oktober 1989 Kl. 02.59...

För att födelsedagar är överskattat..

Japp det är precis min åsikt, såsom jul & nyår med. Satt nere nu med min ängel till granne och pratade om diverse högtider, och trofan att det inte är värd att lägga pengar och spendera tid på det längre?! Jenny ska jobba och jag har även planerat min nyårsafton, passar det inte dom jag vill ha i mitt sällskap så skiter jag i det. Thats it.

Med rubriken och det ovan nämnda fyller jag 19 imorn, hur värt är det att fira på en skala? För det första är åldern bara en siffra, känner mig äldre i huvudet, ser yngre ut och det andra är det den onödigaste åldern ever, trotts att jag hade sjuuk ångest på min 17års dag så känns detta nästan värre.

Men min käre vän  f u c k i s  har fått mig till att fira detta iaf, min andra halva jobbar och jag fick skära ner på antalet (förlåt gummsor). Men det kommer ske på Lördag och temat är självklart Halloween. Ni som är heders, ni har fått sms som inbjudan, er andra: vi ses i vimmlet!

*

Inatt var jag barnvakt åt prinsessan Nathalie, kollade på Love and Basketball och herrejävlar vad bra den är. NU ska jag röjja lite här hemma för imorn kommer ju Fru Monica med barn, kan tänka mig att grannbögen och lillen är bjudna också. Inte fan vet jag - pappas påhitt. Skiter i släkten i år. Blir bara en kaffe med mammsen imorn på förmiddagen.

- Sen ska jag ta mig bort till torget för en kaffe med Kärleken, ska även inhandla lite på min lista jag skrev härom dagen.. Mitt balsam är slut, så det är ganska akut! Sen får jag se om jag hookar upp med Fuckface eller hon den vackra ikväll. Nått ska jag fan göra för en  minut i tre i natt, är det inte jag som sitter ensam.



Asså stumpan, har du hittat hit. Det var väl roligt! Har du då också lust att sluta terra mig via telefon när du ändå läser allt jag gör här?  Man tackar och bugar för det isf. Sjukt trött på dig. Du har förföljt mig i ett år nu och helt serri, det är fan INTE OKEJ!


Jag har de bästa, min alldeles egna elit!

Imorgon mina vänner..



Stort på pickalurven igår, igen..


Det var hen sjuhelvetes helg överhududtaget men jag verken orkar eller har tid att dra gårdagen för er nu. Kan vara säga att två dummisar, söta som få lyckades somna med en cider i handen på GD. Och tro fan att det inte var okej!


Barnvakt ikväll & natt, ledig framöver


Sjukt kul och en jäävla karatefylla!

Jag mötte upp Maria, min PAKT vid pilegården, vi hällde i oss en halv flaska vin på mindre än tre minuter sen hoppa vi på bussen där vi mötte Johanna i egen högperson och vackra Pillan. Kickade in mot chez där folket sedan ramlade in stannade ett par timmar och drog sedan vidare till BLVD. Där blev det sjukt mycket fylla och en jävla massa mitt benor.  Drinkar till höger och vänste, jag lovar att han har ångest idag! Dessutom hittade jag mig en dejt me jag tror att jag ställer in den ;). Hem till Jimmy på D-gatan som var lika med kaos. Men någon gång efter 6 i morse var jag iaf hemma i min säng - gött!



pakt, jag & mittbena
- Ja, med den bilden ovan så ser ni inte ens hälften så fuller jag var. Men det blev den gröna, uppsatt - massa alkohol och en rockare var född ^^..

Idag är det yttligare ett kalas och herre jääävlar vad vi ska slira och fira ^^..
Nath fuller 18 och jag har inte ens ringt än, fan vad kass jag är.. Men iaf, Issa & Issa kommer hit om typ två timmar för att dricka lite innan vi kickar till Nath och jag vaknade för 40 minutersen, och tro fan att det Inte är okej!!!! Nu ska jag klä på mig och springa bort och köpa kycklingrulle, waaah vad hungrig jag ÄR! Nenu är det dags för mat och ta reda på går dagen, tjing mina vänner <3

Underbara dag!

Underbara, regniga fredag! Började bra med sovmorgon enda till 11:30. Sen vid 13:30 kicka jag & pappa till Ikea där vi handla låda, 242 värmeljus, lakan och massa mer små bra-att-ha saker. Sen blev det Bolaget för en flaska & en box vin sen köpa med oss Indiskt hem. Vi käkade sen tappade jag upp ett varmt bad, tände vaniljljus, satte på lugn musik och ett glas vin i handen. Hur underbart är inte det då?



Nu är jag sjukt taggad och ser fram emot att få fira och slira med Johanna & co ikväll, men ajg har ju mitt valiga problem såklart - kläder?! Men jag misstänker att det blir min gröna-sköna med mina knähöga låga stövlar ;).. Det är ju en dag imorn också ^^.



Ne nu ska jag korka upp en vinflaska och börja göra mig iordning, hinner jag kickar jag till min käre vän innan jag möter upp dom andra. Ha en sjuukt bra fredag så hörs vi imorgon igen   / xox math!

* * *

Jag har fått inspiration..

Igår kom en kär vän förbi, börjar tappa förståndet och slutar vara sig själv. Dom han vill och kan prata med är inte många och ack dom fösvinner fortare och fortare. Vi tycker om att prata med varandra han & jag. Vi förstår. Vi lyssnar på varandra och delar med oss av våra åsikter. Han är min vän och han tillhör min elit. Däför jag jag allt jag kan för att få honom back on track.. Jag vet att det går, han ska bara inse det själv och släppa det som får honom att tappa sitt sunda förnuft.

Låg och snooza mellan 8 och halv 12 idag. Känns helt onödigt av någon konstig anledning. Varför inte bara sova till 12 när man ändå tagit dagen ledig? I vilket fall är jag glad över att jag lyckats stanna i mörkret och värmen såpass länge då kylan och utsikten när jag kom upp inte var något vidare..

Jag har hittat en blogg, som jag nu följer på bloggkoll.se som jag också blir helt fashinerad av. Finner inga ord för hur intresssant jag tycker det är att följa denna svenska flicka under hennes "semester" veckor i Los Angeles. Hur hon som en fis i rymden kör ner  till stranden på morran och sedan påvägen hem tittar in på en drop-in salong och kirrar naglar på 30 minuter, sjukt billigt. på tal om naglar så längrar jag in i döden tills mina vuxit jämt ut igen så jag kan hälsa på hos Tant Lisa och hon förstärker och målar dom åt mig. Det känns ju faktiskt såå mycket bättre att sina egna naglar än nått jävla acryl man betalar flera hundra som ändå bara går av eftersom man oroar sig för mycket och är way to försiktig.



    


Bild 1
: Acrylnaglar, sjukt vackra - hållbara?
Bild 2: Mina egna naglar, dålig bild dock :/

Om ca en timma ska jag & min käre far ta oss till Ikea, inhandla lite saker till mig! Sen i eftermiddag/kväll ska jag nog bort till min just käre vän och ta ett par kalla innan jag åker med in mot stan för att börja firandet av vår underbart vackra Johanna som i veckan fyllde 18. Jag hoppas det blir en bra och lyckad kväll och att jag klarar av att inte göra bort mig.. Det hade ju verkligen varit grädden över moset. Men jävlar, ikväll ska ni få se på fan för Billy the mört ska bli karate; supa, slåss & ligga!
I'm not an alcoholic, they go to meetings. I'm just drunk.

Bitterfitta!

Detta tragiska land, skjut mig någon!

Jag längtar mer och mer efter värmen och andra klimat. Var nere på mitt f.d. jobb och sa hej medans jag mötte upp Nath då hon väntade på sin boy som besökte en solarieö. Pratade med Sandra H. och hon sticker snart till staterna för plugg och som au pair, jag önskar henne all lycka i världen och måste medge att jag är en skvätt avundsjuk på detta. Visserligen är det inte långt kvar tills jag får pröva lyckan på andra sidan Atlanten - den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge! Jag tror att jag  först nu verkligen inser att jag har heeela livet framför mig och kan göra och bli precis vad jag vill och det vart jag vill! Så med detta i tankarna tycker jag gör all rätt i att försöka i US and A där jag har min bästa, näst äldsta och mest saknade vännina Maria Smith. 16 års vänskap med luckor hit och dit, men tacka fan för att vi alltid haft och kommer ha samma vänskaps kemi. Även en viss Mandy Martini befinner sig där nere pluggandes och boende med en otrolig hunk och hans katter till sötnosar. Så jag misstänker att helt ensam lär jag ju inte bli heller. Men innan dess är det ett otroligt händelserikt halvår med mina oslagbara, helt underbara vänner och mina sjukt fantastiska "klass"kamrater. Dom jag får dela blod, svett & tårar, bal & student med. Sånt jag alltid, för resten av mitt liv kommer att minnas.



   



Det jag egentligen skulle komma fram till i detta inlägg va att jag är så sjut trött på vårt kära Sveriges  f u c k i n g  skitväder och allt som hör där till, visst kan det vara mysigt med någon kväll emellan åt med lite höstmys med levande ljus, bra film och något varmt i handen att dricka. Helst om man dessutom delar detta med någon, vilket jag INTE har då alla mina kära vänner fortfarande är mansgrisar till hemmafruar och dessutom kryckmongon (skämt åsido) men jag vet vilka som kommer tillbaks och vilka jag vill ha tillbaks. Min krets har kommit att bli mindre men ack så mycket bättre. Jag har lyckats ta fram en elit helt enkelt. Klockan närmar sig kvällen och jag kan inte bestämma mig om det är värt att åka en tio minuters bussresa till min högt älskade fuckis och mysa i natt, övertala Fröken Moberg att komma hit och spendera natten med mig eller helt enkelt bara krypa ner i ett bad och invänta John Blund som jag tidigare idag nämnde..  Brr, det är ta-mig-fan inte varm utan snarare kallt as hell i denna lägenhet. Jag borde ha min egna lya redan nu som jag hade fyllt med värmre via ljus, kuddar & mys.



   



Jag hoppas att alla håller tummarna för mig ang. jobbintervjuvn nästa vecka och att jag får ett grattis på min födelsedag. Börjar bli lite besviken på hur kassa ni är med era kommentarer då jag faktiskt kan se att ni är många som besöker mig dagligen. Det är en sprudlande helg framför oss med massa firing och sliring, planerat att supa, slåss och ligga. Bara vara allmänt oseriös och ta dagen som den kommer, det var jag bra på förr under Nov-Feb 07/08 - Vad fan hände med det och exakt vart tog Mörten Märta vägen? I have the time of my life & walking on sunshine var mitt motto. Nu är det dags att komma tillbaks, kliva ur garderoben för jag fick precis upp en bild i huvudet på VEM som förstört detta för mig. Men det funkar inte längre och tacka fan för mina eliter som gör allt i sin makt för att hjälpa mig sopa dig under mattan.

- Det går mot ljusare tider igen

Nu får jag fan ta och ge mig!!

Gaaaah! Blir så sjukt arg på mig själv. Blir svartsjuk på bilder som är tagna för nästan 2 årsen, vad är det liksom?! Jag blir inte arg eller svartsjuk när jag får reda på att mina vänenr gått mig bakom ryggen men när jag ser bilder från år tillbaks går jag i taket.. Det är nått som inte står helrätt till.  Jag måste ta mig i kragen med detta problemet nu, det här håller inte längre. 10 månader wast of time, fast ändå inte. Aldrig mått så bra & dålig på samma gång innan. Men jag ångrar inte heller en sekund:/.. Hade bara velat ha allt istället för att aldrig veta när det verkligen tar slut. Den dagen kan ha varit igår eller vara imorgon, och tro fan att det är det sista jag vill.  åååh, hjälp mig någon och det dirr!

Dagens Horoskop:
Kärlek Dina verkliga känslor för en viss person kan idag skrämma dig. Visst kan kärlek och ovänskap vara tätt sammanflätade.


- Mötet gick bra som bara fan tror jag. Eller det kunde ju knappast gå bättre, för tillfället iaf. Hoppas det blir som vi sa och att jag får all hjälp jag vill, behöver och kan få :) J.P - du är en ängel.

Idag blir det väl bara att vara hemma och se dum ut eftersom mina favvosvin ska mysa utan mig ikväll, riktigt elakt tycker jag & det är INTE OKEJ vill jag lova. Pappa har inte vart hos Stefan och bytt filmerna heller så inget kuligt att titta på. Så det får nog bli ett låångt bad om någon timma och hoppas på att John Blund smyger sig på, för imorn ska vi till Ikeeea :D.

SKULLE NÅGON KUNNA VARA SÅ GULLIG ATT PÅMINNA MIG ATT PRATA MED PAPPS ANG. 1a NOV?!?! Man tackar på förhand isf.

Ska ha..

Igår var det mission med Ela.. Haha "En kaka lissabon-punkt-se".. Dör juuve! ;).. Mysigt var det iaf. Kyrkan är INTE öppen okej?! haha.. Me like. Saknat våra hemliga kvälls uppdrag. Ingen som vet, ingen som vet..

- Fructis Nordic Hair Care S&B.
- Solkort, med Melli.
- Ny perfym (vilken?).
- Dove summer glow.
- Dove summer beauty.
- Nya rakblad.
- Mousse & Spray.
- Vaseline Hand & Nail.
- Genomskinligt nagellack.
- Ny nagelfil.
- Med mera.....


Japp, det ska inskaffas snarast :)

Imorn blir det firing och sliring för Johanna N har fyllt 18 :). På lördag likså för då är det Naths dag, så i helgen blir det massa fylla och kalas.

Var det förresten  någon som såg nyheterna igår? Om nya Pressbyrån på Angereds Torg, tro fan att det var Jess som jobbade och fick en kniv riktad mot sig ca 20 cm ifrån. HJÄLP! Fan, stackarn.. Först blir korvkiosken brevid gammla PB i Angered (där hon egentligen jobbar) bombad så det drabbar pressbåron också, sen när hon jobbar på nya så blir hon rånad. Fyfan vilken otis :(. Ne, jag lider fan med henne. Hon förtjänar ikke detta..

Ska på möte om ca 40 minuter igen. hopeing for the best (but expecting the worst). Men tacka fan för att det finns hjälp när man behöver det som mest. har jag turen på min sida för engångs skull? PLEASE! 

Nu ska jag se klart på VBÅ och överväga ifall jag ska pröva en veckas träning med Nath  eller inte, värt ett försök, men jag lär ju inte ha tid ifall jag skulle få jobbet.. Nästa vecka är det Tisdag, Torsdag & Lördag som e miiiina dagar.
Kyss mig hej!

Min andra halva & jag!


Japp nu blir det snart ut på lustigheter igen, vi e ju bara för roliga med våra hemliga uppdrag. Men först ska vi ta en kvälls promenad bort till McD och mysa.  Får väl se om hon tar med sin kamera, men kan nästan gissa på att hon säger  "Den var urladdad" Haha, typiskt Silly. Vi ska prata snusk & hemligheter, blev lite nyfiken på Issa x2s tjöt om likdumpning, hm undra hur min högra hand skulle gå till väga.. Det ska jag ta reda på! Haha

Dåligt med kommentarer fortfarande, tråkigt. Men läsarna växer mer & mer för varje dag, me like..

Hmm, jag har sedan ett år tillbaka nått vi kallar för bloggberoende, men tycker ändå inte att jag skriver om något intressant iofs skriver jag väl mest för mig själv för att det är sjukt kul att läsa om några år eller så.. Men kom gärna med förslag osv vad ni vill läsa & se mer av!



Ne, Min högra hand, Min vänstra tutte, Min andra halva, Min själis, Min Sillysickan, Min ElakaEla, Mitt allt - see you soon honey <3


Måste bara nämna min barndomskompis MELLI, hon e  för rolig hon
- Vi SKA sola nästa vecka gumman!

Höstmys..

Titta vad mysigt jag har det nu under Bonde söker Fru, i väntan på Grey's A. :)


Min säng, levande ljus & Te - Höstmys, eller?! :)

XOX

Myspys!

Igår kväll la jag mig i ett bad för att slappna av. Myspys! Dämpade ljuset, satte på lite lugn musik och så. Det var riktigt avslappnande vill jag bara be att tala om. Måste jag göra oftare på kvällarna. Så när jag känner mig trött är det bara att  gå upp och hoppa dirr i säng :)

Sjukt nöjd med håret! Bara att mitt redan runda ansikte blir Ännu rundare :P. Men eeh sånt får man faktiskt leva med. Jag har lekt rund med "kameran" medans mor min var här på en kopp kaffe (låna datorn). Haha, jag fastnar verkligen inte. Men får väl lägga upp nått för skojs skull, har ju fått bekräftat att VISSA läser inte om det inte ligger bilder uppe haha.  IM BACK!!

Idag är det bara körsång i skolan om ca en timma. Sen efter det ska jag ta mig mot A-town och hämta lite grejer  sen upp till min handikappade vän Sanna och hälsa på. Ska bli kul att se henne var ju över två veckorsen typ =(.

- Jag glömde skriva igår att Life ringde upp mig och jag ska på arbetsintervjuv nästa vecka, wawawiewaa det vore dunder om jag fick jobbet :).

Vad hände under DW igår då? 5 år fram? Hmm.. aja haha får väl vänta en vecka och se hur det är. Ne nu ska jag strax springa bort till min mam som ringde och sa att skolkorten REDAN har kommit, hjääälp! aja.. Puss & Kram!


     - Godmorgon allesammans:)             - Lite bättre än igår kanske, stort head?


- Dagens outfit, wawawiewaa..

Mötet & Håret


- Mötet gick galant, tacka fan för det. Ska skriva intresseanmälan till Poseidon-Hembo, då eftersom pappa bor & jobbar inom P. så bör jag få förtur HOPPAS! så nu rä det bara att vänta ett par veckor och hoppas på att något händer. wawaeiewaa, snart är jag ute ur boet for real :D..

- Håret. Nu har jag inte 13 olika färger i håret utan snarare 3. Bättre det! Dock bråkade färgen och jag en del så hela min fejja e täckt av brun hårfärg, och alla som någonsin färgat håret mörkt vet ju vilken plåga det är att få bort :(.
Försökte ta efter bilder, men fan vad jag INTE fastnar på bild idag. Men jag kan lägga upp ändå :P. Men om ni vill veta är jag nöjd, lite arg för färgen i ansiktet och jag på bara några minuter blev mycket blekare än innan. Solarieöarna - here I come!

-Frölunda leder mot Färjestad med 2-0 i första perioden, me like. HEJA FRÖÖÖLUUUNDAA..  Nu väntar jag på Ugly, så innan dess ska jag gå ut och röka lite cigg med en kopp te coh sedan krypa till kojs. See yaa leater!  



 
- där ser ni, mörkt och kort. Syns dock inte att det är uppklippt :/

xox !

Nyklippt


Jaa jag måste ju bara säga tack till min käre vän Cissi som var snäll och satte saxen i mitt hår, igen :). Nu är det kort men jag gillar det (ett tag).


- bästa bilderna jag kunde hitta på "före", dock typ sämsta bilderna på mig haha..


Ska färga håret senare i eftermiddag, efter mötet om lägenheeten (A) & pizzatime med pappsen. Och tro mig när jag säger att det vergkligen behövs, har ca 13 olika färger ihåret nu och det är INTE OKEJ! Ska kännas skönt att ha det gjort innan den 1a Nov så slipper det se ut som om man har en peruk på hövvet. Hoppas det blir braa, dock samma färg som vanligt MEN man vet aldrig ;).

Lägger upp ikväll på helheten av håret och berättar hur mötet gick, håll nu tummarna för mig mina vänner.

//XOX MAZINA..

Heja Blåvitt!

Jag dör för The Hills, det bästa ever! Jag kan verkligen se samma avsnitt om och om igen. Asball.. Men jag blir så besviken på att avsnitten är så  j ä v l a  korta. Jag har tänkt på det, tänk om en kamera hade följt mig och mina vänner ett tag, haha jävlar vilket drama det hade blivit. Med våra åsikter, festvanor och rivaler. Inte nog med det, killarna! det hade blivit KAOS! Men fan vad ball, jag hade verkligen velat se det och jag tror att "någon" håller med mig :P..

Jag längtar verkligen till ikv då jag ska gosa ner mig i Jennys soffa och sätta på Love & Basketball och med Sis som sällskap ifall hon inte ångrar sig i sista minut och stannar med Sin Robban.. Hade velat  ha hennes goda äppelpaj när jag sitter därnere i höstmörkret! Men det är lugnt, jag lyckas väl hitta nått gott att mysa mer. Bubbelvatten iaf, utan tvekan! man blir så deppig i detta vädret :(.

     Sodastream   GE MIG!
Bild 1. Från mitt vadagsrumsfönster kl 18 ca. INTE OK!
Bild 2. Min underbara, älskade Sodastream :).
Bild 3. Bubbelvatten & Naturchips, kill me (L)


Sitter och tjötar emd en "barndomskompis" på MSN, eller vi umgicks en del i typ 5e klass. Det är sjukt att vi aldrig ses eller hör av varandra längre, vi bor 300 meter ifrån varandra. Gått på samma skola i 2 år. Bytt nr för att ses på fika & en cigg men har det hänt? Nej! Ganska komiskt ändå. Tror vi får ta tag i den saken snart. Kanske bli solarie-buddies?! :)

Annars så mår Therese illa, Mikaelas mandlar är svulna och jag har ont i hela kroppen. Sanna är nyopererad och allt går åt skogen. Jaja vi mår snart bättre igen, för om 12 dagar ska vi festa som ALDRIG förr ;). haha orka att vi alla är sjuka samtidigt.

By the way; Mikaela Nähr, Maria M, Jenny Aandreasson, Wictoria W, Jenny Holm, Jennifer K, Mikaela Moberg, Sara S, Therese D, Sanna E, Ulrica C, Sandra R, Linette W, Liseloth W, Martina R, Madeliene K, Nathalie K & Jessica S - Boka INTE upp er den 1 Nov, då till hör ni mig ;)!

Mer info kommer under helgen, i think. 

Blåvitt med i GULDKAMPEN <3                                                //xox math..

Självmord

Hjälp! Gick upp vid halv tio i morse, gjorde i ordning ett varmt bad emd badsalt, bad kulor och skum.. Ställde 3 ljus på toaletten och släckte lampan. Men vilket jag INTE skulle gjort va att sätta på den lugna musiken som fick mig att somna, jag har altså legat där i över 2 timmar och sovit.. Vattnet hunnit bli kallt, musiken var slut och jag missade första lektionen till skolan, tänk ifall jag INTE vaknat när vattnet bubblade upp i näsan på mig, herremingud vad rädd jag blev :(

- Ska egentligen göra mig klar för skolan nu, men så bloggberoende jag är och att jag inte kan slita mig ifrån VBÅ som är helt lost just nu så kommer jag ingenstans. Snabbar mig i reklamerna  haha.. Nu är det bröllopsproblem  alkoholister och mördare, levande döda bebisar osv - DET HÄR klarar jag Inte av haha. insest e bäst familjefest.

Fick ett medd av mitt älskade M imorse, att hon gillar min blogg! Tack så mycket älskling, dock tycker jag själv att den är åt helvete :/. Men skulle absolut kunna hjälpa dig med det jag vet & kan! Måste ses snart igen också. way to long time ago..

VåraBästaÅr


Ne nu är det reklam så jag får allt ta och sätta igång.. Skriver väl ikv. innan jag går ner och är barnvakt för min finaste fyra åring till prinsessa :).

xo xo

Fortfarnade AJ!

Jag har fortfarande kramper i magen och sjukligt ont i min rygg, kill me! Jag vet inte vart jag ska ta vägen :/. Gossip & OTH  är ju bara sååå intressant just nu och jag vill se fortsättningen nu, nu, NU. Men jag ska ikke tanka!

Grannbögen hemma ifrån Schweiz och försåv mig med utländska cigaretter och det är alltid uppskattat när kassan är tom :). Tjaffsar med Stor Larsson och jag längtar efter att få lämna boet, helst dirr! Ne nu ska jag ut och ta dagens första cigarett. för jag har ju flera pakeeet.

9 dagar kvaar :).  Skola imorn, Rättskunskap & Foto wawawiewa.      / xoxo - mazina.

GRATTIS RAS!

Ja, igår blev det utgång med svin. Tror vi hällde i oss en lite rvin på 15 minuter och några groggar efter det. Sen blev det en öl på bussen in till stan.  Men kul hade vi iaf, jobbiga efterhängsna-ikke-svensktalande jobbiga saker, kill me! Men inget slår luciatåget HAHAHA..

Efter blvd mötte vi upp Kim &  Ras, 18 år idaaaag. Congratz dear!

Käkat thai, nu har jag kramper i magen och ryggen värker som aldrig förr. Nu ska jag krypa ner, se OTH och bara må. I Hennes Skor kommer ikv va? Hmm.. isf har jag nått att se :) xoxo



Karatefylla | Barnkalas | Utgång!


Japps, igår blev mys till fylla. Mört blev karate så det stod härliga till, blev flickvän för ett par sekunder och hade serioustalk med farbror blå.

Kom iaf till fuckis strax efter 20 tiden, kollade Idol & Singing Bee samtidigt som vi grogga, starkt! Sen tog i oss ner till "the N twins" och söp till det, alla utan Thess & darL var nog fullare än fullast och jag gjorde bort mig,  i g e n ..
Jag kan alltså inte träffa h*n jag gör samma sak jämt, jag tror att jag klarar det men det är omöjligt. FAN! Men det va trevligt, saknat h*n som sagt och nu är jag tillbaks på ruta ett I think.

- Bakfull som ett as var jag när pappa kom som räddare i nöden och hämtade mig från Askim vid 14:30. Hem och var som en speedad strutts i duschen och med smink då Nattis kalas började 15. Men jag hann och allt gick galant. Har dock mått kasst as hell hela dagen och har precis slutat skaka. Väntar på att sis ska höra av sig så att hennes robban kan köra mig till T då jag ska låna hennes dusch & råna hennes kylskåp sen ska jag också bli rund om fötterna på hennes bekostan :D. Sedan blir det uuutgång. Får väl möta upp Raffe och dom också som ska ut efter tolv för Ras bli stor pojk imooorn :D

Imorn är det söndag vilket betyder OTH & GG. oooh me like!                          XOX


Sjukt stolt!


Ni som känner mig vet hur mitt rum brukar se ut, det är ju ett speciellt system jag har, allt ligger överst! Tyvärr har jag ingen Före bild men efter iaf, dock är jag inte 110% klar. Har damma och dammsuga, igen & tvätta golvet kvar. Och hyllan under sängbordet :P. Jag är iaf stolt!
    

Bild nr 1. -Från dörren. Ska bort med två väskor bakom dörren & städa under sängbordet. Kommer två kuddar till innan månaden är slut!
Bild nr 2. -Från sängfoten. Ska slänga påsen & kartongen bakom tvättkorgen och in med den bakom dörren. Bort med reseväsan och in med handukarna!

Då återstår, dammsugning, dammning & golv tvättning. Men det blir imorn elelr söndag för inatt sover jag i Askim<3


//XOX MATH..



Inte så kreativ?!



Haha ja som ni ser har jag gjort mig ett tappert försök, utan hjälp att fixa till bloggen lite. Jag måste ju medge att den inte är den bästa, men sjukt mycket bättre än innan, eller?  Någon som har förslag elller liknande för hur jag kan göra?

-Myste iaf med kärleken samtidigt som jag var barnvakt för Prinsessan Nathalie igår/natt. Vi kollade Sex and the City för min fjärde gång och bakade kladdkaka, och gud så god!  Gjorde ordning en bit emd fyra ljus i som Nattis fick till frukost då hon fyller 4 idag - HIPP HIPP HURRA! Sen kröp vi till kojs, kollade lite 2 ½ män och somnade på stutts.

Vaknade 12:30 idag, kärleken borta, Nattis på dagis och ängeln till granne i soffan. Så jag fick helt enkelt traska hem och fixa det jag på börjat, annars lär det aaaldrig bli klart. inte för att jag gjort det ännu men eeh, jag gör det snart - jag lovar*.

-Kvällen ser ut att bli ganska lugn för mig och T's del, middag hos henne har vi planerat. Men känner man oss rätt blir det ALDRIG som vi planerar ;). Mr X.  hörde av sig imorse, åååh...

Jag saknar din blick, dig röst, ditt sätt att gå, ditt leende, hur du tar på mig, hur du förför mig.. Jag saknar Dig!


* * *


- Tvättat från 16 igår till NU. Var preciiiis nere och hämtade det sista!  Hade sån otur, men nu är jag iaf klar. Kollade posten också, fått sånna värdekuponger från Hair Fantasy. Silly dör väl när/om hon ser vad ögonfransförlängning kostar ;). Sen är inte 190 kr för piercing ink. smycke speciellt dyrt heller, hmm. Vart skulle jag passa med en piercing?

Passade iaf Nattis i natt, kl 22:30 ringde mina favoriter Ela & Thess på dörrn och ahde med sig chips och godis.  Vi kollade på en hackande "How to lose a guy in 10 days", Therras favvo! Sen satt vi och tjöta om allt mellan himmel och jord. När det var sovdags och alla tre skulle knö i en säng fick jag & Silly skrattanfall, oj vad irri T blev :P. hade iofs nog jag med blivit ifall kl var 4 och jag skulle upp halv 8 för att ta mig till jobbet.

Sen har jag vartit i skolan idag "duktig" som jag är. Dock lyckades jag, Issa, Issa, Yoss & Nath bli utslängda, hahaha.. Vi spelade Neger! fortsatte en stund i cafét, Pakt kom förbi och sprutade i munnen på mig sen gick jag hem, vända jackan och koka nudlar som jag år till VBÅ!

silly, Therra & FlörtJag & Prinsessan NathalieLillmick and me


Ikväll/natt ska jag ha prinsessan igen och glo plasma/lcd med min Kärlek som ska hålla mig sällskap och sova vid min sida :), me like.. Har lovat att vi ska se SATC också (igen x2 för mig). men det är faktsitsk bra! Jag diggar den.. Väntar nu på att pappsen ska komma och laga maat till mig, (tro det eller ej) men GOD korvstroganoff. Dock är det bara pappas KSF jag gillar men den är sjukt god, kan äta hur mycket som helst. Gott, gotti, gott, gott!

Tycker folket är fruktansvärt dåliga på att kommentera?
 Hallå, säg nått för all dell!                                       //XOXO


Ps.. min älskade Sanna-Rut opererades idag och jag ber av hela mitt hjärta till gud att det gick kalasbra!<3

- Mössprovning | Angered | Mölndal, Café Skåne | Tvätt | Sola & Barnvakt..


Japp, hela min dag.
Klockan elva imorse var det mössprovning, beställt för över tusenlappen och det känns kalasbra! ååh, vad jag längtar tills studenten nu! Efter det lurade Jess med mig och Deron till Angered för att hämta stålar. Sen kickade vi till Mölndal och frodade på Skåne, som vanligt ;).

Nu kom lillebror hem som jag ska passa till kl 19, så jag ska ner och slänga i FYRA maskiner tvätt, egentligen 5 men sängkläderna tar jag imorn eller på söndag! Om jag orkar ska jag sedan dammsuga som jag aldrig gjorde igår, sen bädda rent. Vpoints IGEN..

Idag ska jag och Silly ta oss till solarieöarna, wawawiewa, det kan behövas!

Ikväll ska jag vara babysitter år bästaste Nattis, igen.. Saknat min lilla prinsessa hehe. På lördag ska jag ta med brorsan och gå på 4 års kalas hos henne, hehe...

Ne plikten kallar, xox math..


- Therese Dahlman, ett namn värt att nämna!

Blev inget Café Skåne då Jess sov i flera timmar. När hon väl vakna skulle hon helt plötsligt vara barnvakt då hennes mam fick åka in igen, jobbigt - i know! Men jag kan ju inte deppa ner mig för det c",).

Jag började städa lite ist, slängde ALL min tvätt i tvättkorgen, rensade lite på "bordet", satte upp tvättid (torsdag kl 16) och tog ut all disk. Funderar på att fortsätta pilla lite därinne medans jag väntar på att Therra, mitt fuckface) ska höra av sig om jag ska ta mig ut till M-Town på besök eller ej. Men först väntar jag på mat. kött ris & B-sås muuums. Men fan jag vill göra om i mitt rum, vilket är näst in till OMÖJLIGT för att det är så litet, men mest av allt vill jag verkligen ha lägenheten på Storgatan 32(?), 10e Vån, me like alot. Där hade jag kunnat göra allt möjligt. Gud vad jag började fantisera nu haha.

Jag har en stark känsla om att Life kommer ringa mig om jobbet. Det vore faktiskt kul, jag trivdes ju på Sportlife så sätt var bara alla barn och tider som blev jobbigt. Ska jag jobba så ska jag jobba inte leka mamma för minimumlön!

Gissar på att maten e klar om sisådär 15 minuter en kvart;) efter det ska jag nog, hm.. Bädda rent och dammsuga kanske? Låter inte helt fel faktiskt. Blir pappa glad också. Vpoints på mig igen. Frågan är om man åker till Mölndal sen, ska man promenera hem då? Just det, skulle hitta min stegis:P. See ya   / xox m.

Fuckface n Me <3LovelyMthina L vs. Therese D.

* * *


Gaaah vad jag stör mig på den pantade, fula fittan till blondin! Jag vet inte vart jag ska ta vägen?! När jag väl lämnar henne ifred så är det hon som gör detsamma mot mig, eller i think she is men för i helvette, vem annars skulle det vara, ha?! ååååh När jag väl får detta utrett (om det nu är möjligt) ska hon få veta varje lite detalj vi gjort och inte gjort, vem som sårat vem och vad som har vart bra och dåligt. varför jag betett mig som jag har och ALLT som hon någonsin kommer kunna veta.. Det värsta är att vi så jävla lika till höger och vänster att vi hade nog vart bästa vänner i en annan värld, hm. Livet är allt skumt! Jag har ju dessutom bett om ursäkt, så få mig inte till att ta tillbaks det och börja om på nytt. Kanske ligger lite sanning i det sagt också. Så ta åt dig din fitta!

Rättegång idag och jag hoppas fan på att det går bra. (F)

Jessica har rökt cigg idag det aset, inte jag för jag e fan bra! Ska leta upp min gamla stegräknare också och bli riktigt hurtig, får väl gå ett varv i slingan innan jag blir tv torsk ikväll. Om cirkus två timmar kickar Jess och Jag till M-town och Skåne :). Feff ville ju inte hänga med den lata saken, haha! Hade tänkt att möta upp Therra också så jag kan få mitt smink och busskort hon hämtat från Lisen åt mig. Så rar hon e, dessutom har hon hjälpt mig lite med födelsedagsplanerna också. Dom kommer jag ut med senare ska bara sparka ut pappa och se till att Thess & Silly får ledigt.  Jaja, nu ska jag se klart på VBÅ sen duscha av mig.                // xox

-En hurtig jobbsökande som vill på Nyårskryssning!


Idag har jag vart hurtig! Först skolan, skötte mig galant på båda lektionerna så en guldstjärna i kanten på mig där*. Sen vart jag  i Mölndal, tog en kaffe på vårt allas kära Café Skåne med Jess innan vi gick upp och Mötte Mr B. och gav honom sitt halsband tillbaks. Efter det tog vi oss till Långedrag för att sola, väntetid i över en timma så jag passade på att söka jobb, både på Hemköp & Life :). Dessutom gick vi Snabbt i 20 mnuter, bara runt och runt..

Jag och Jess har nu bestämt oss för att göra ett tappert försök med att dumpa skräpmaten & fimpa ciggen. Hjälp, vi kommer verkligen gå varandra på nerverna. Ska dessutom göra 30st Sit-ups morgon och kväll! Inte NOG med det vi ska även gå slingan i Ruddalen VARJE DAG efter skolan.. Klarar jag detta i 2 veckors tid blir jag fan stolt över mig själv och en hemskt massa Vpoints till mig MOHA!



Jag sitter med Svin-Thess på MSN nu och vi har fått något jävla flipp om att åka på Nyårskryssning, hade vart fett najs att slippa GBG och allt man redan vart med om år efter år. Tänk en kryssning på Cinderella typ, fatta vad gött?! Therese som inte kan bärja sig med nått vill åka om en månad redan haha.. Blir ännu mer lockad när jag vet att Nath åker på kryssning sen 9e Nov och Jess den 31e Okt, svin e dom ;).. Någon som har andra förslag för nyår vad man kan hitta på som är lite ovanligare än middag med dom närmsta och fyrverkerier på gården typ? Jag är i stort behöv av hjälp & förslag!

Har också kommit på att drygt ALLA våra vänner har gått och blivit mansgrisar till hemmafruar. Tex; Sanna med Livve, Ulle med Kenny, Sandra med Tobbe, Lillmick med Mr C (?), Liseloth med Billing och det är väl bara en tidsfråga innan min kära Silly blir likadan med Jim? Jaha, vem ska bli min lyckliga då? Mr X. har jag ju med stolthet gett upp och gjort ganska klart för både, dig, mig, honom & dom!

Party ombord på Cinderella
_________


- Imorn är det skola igen, sen "tandläkaren" dvs UM med Nath, hjäälp, livrädd för hennes skull. Kommer aldrig våga ta ut min när jag sett henne göra det, buhu! Sen blir det nog en tripp till Skåne med Jess igen, får se om Nath vill haka. Måste ringa fröken Karlsson också ang våra saker. Hon kanske också vill med till Skåne, det förvånar mig inte ett DUGG, haha.. Kl. 20 ligger jag bänkad framför TVn igen iaf, för då är det Ugly & Desperate, me like alot.

Kom precis på att allt jag har ätit i dag är två bett på en snickers och typ 5 på en räkmacka, INTE OKEJ !! Får väl göra iordning nått att käka sen krypa ner i sängen och drömma om min Tomat/Basilika/Mozzarella paj jag e sugen på. Men först blir det TV ett par timmar :P

Nath, läser du nu när det ligger bilder uppe? ;)           Ne, ha det gött / xox math c",)..

* * *


Skönt att äntligen få sova ut.. eller aah jag har ju snoozat sen kl 9 men eeh va fan. Jag sitter med handuk runt mig och på huvudet, börjar 12:10 men känner mig inte ett dugg stressad, hmm. Jag misstänker att jag kommer bli sen idag haha. Jaa, då är det Rättskunskap & Foto idag - boring! men det blir dock inte roligare än vad man gör det till!

Nu ska jag sätta på lite Cappuccino sedag klä på mig. Skriver sen   / xox math..


- 50 minuters bussresa | Fyllesjuk som aldrig förr..


igår blev det utgång med Jess, Jenny & Kim. Min kära kusin Rebecca stod i garderoben och jag gjorde ett misstag, förlåt! Annars var det en helt okej ute kväll, något annat vill jag inte påstå.

-Vakna upp dagen efter i Kikås är inte alltid det roligaste, sen 50 minuter på en buss när man e sjukt illamående och allmänt trött. Huvudvärken var inte speciellt artig heller. Fyfan säger jag bara..

Har duschat tre gånger annars legat i sängen heeeeela dagen. min rygg känner av det nu så jag gick egentligen bara upp för att ta en deklofenak, brr nu kryper jag enr igen för imorn är det skola sen möta Mr. B med halsbandet.

xox

- Ikväll blir det sliring och firing(?) | Ledig Tjänst!


Japp nu är det planerat och bestämt. Ska till Jess & Kim vid halv åtta, är näst in till säker på att min Safir hänger med ist för att gå på preparty med massa pojkar och eventuellt deras "Tjejkår"  Blir väl lite öling hos dom sen kickdown downtown och slira till det regält.  Se om man hookar upp med Mr. B och gratulerar en stund också. Hade inte suttit fel, var ett tagsen man träffade Dig, min vän. Isf blir det även firing! Kom nyss upp ur ett skönt bad, dock hatar jag egentligen att bada ensam. Men det satt inte fel. Borde nog börja bada oftare, sen är det ju såå härligt att skölja av sig i iskallt efter man legat i värmen..

tvillbills
- Safir vs. Rubin


Men jag har ett  S T O R T  problem, inga kläder?! Jag som hade planerat att vara ursnygg ikväll, men det sket sig dirr. Hmm, jag har iofs inte använt min svarta tub på en evighet, kanske är det dags att leta upp den igen? Misstänker att den ligger borta hos mamma. Får väl ta mig en tripp dit om en stund. Har ju inte så brottom då jag inte ska bara hos Jess fören om ca 3 timmar. Men om jag inte hittar den då?! hallå, hjälp har någon några idér typ? Fast egentligen, räcker med en grymming frill och good make-up så rockar man stället, eller? Synd att man är så bleeek och nu hinner jag ju inte ta mig till solarieöarna :(, well.. Så fantasifull och påhittig jag är kommer jag säkert på något som bler kanoners!


- Jess & jag i "Tuben"(?)


Safir och jag har dessutom samma probs, dock befinner hon sig ute i skogen: Mölnlycke! Och hon ska med till Jess & Kim :). Men ajg tror jag har en plan för hår & smink, men får se hur det går.. Är inte alltid man får som man vill. Har dock backup för kläderna också..  Egentligen inte så party , men? Eeh, det här kirrar jag galant och då hade min kära kusin Eriqa sagt: - "Briljant Mathina". Haha jaaa, ne nu sitter jag bara här och slöar för att jag inte orkar göra mig iordning.

NÄNUU! Kom jag på att mitt smink är ju förfan fortfarande i Munkebäck hos Liseloth. åååh, det har vart där i evigheter nu Ju, måste ta mig i kragen och åka och hämta det! SNARAST!  
                                                                                                                                                                       /xox Math..

*

Tjänsten som MAN är ledig!  



Arbetsplatsen är i Göteborg med min lägenhet som utgångspunkt, men viss del av arbetet sker från det egna hemmet.

Sökes: Charmig, intelligent, social, välutvecklad, humoristisk, spontan snygging med gärna så lite hår på skallen som möjligt, skön stil och gärna en härlig dialekt!

Sökande erbjuds generösa villkor, semesterförmåner och fria måltider. Övriga förmåner kan nämnas massage varma skumbad samt underbara myskvällar!


Tjänsten är garanterat berikande, och du erbjuds oändliga möjligheter att utveckla dig själv och dina talanger.
Övertid förekommer företrädesvis helger och kvällar, viss natt-tjänstgöring ingår...


Tjänsten förutsätter att du är allmänbildad och den innebär en del externa kontakter då sökanden bör vara utåtriktad, samt ha avslutat tidigare uppdrag(!). Vidare bör du gilla närhet och även gilla att skämma bort och uppvakta. Erfarenhet av att behaga på olika plan är meriterande då vi ej har tid för nybörjarutbildning.


Provanställning i sex månader tillämpas, med möjlighet till förlängning.

Resor såväl inom som utom landet sker.


Vid intresse: Maila CV, personligt brev, foto. (Referenser önskas)
TACK FÖR DITT BIDRAG!
 


* * *


Igår hade jag bestämt mig för att bara vara hemma o mysa, med chips & Idol typ. Men jag & Silly hamnade hos Edw ist, trevlig att se alla gamla goa, glada faces igen. Men det blev tidig hemgång för nattamat, asgott verkligen. Synd att sommarn är över och att grillkött försvinner! Strax efter 02 lämnade min stjärna mig och kicka hem. Jag hoppade dirr ner i sängen och somnade på två röda.


Om du hör något i luften som surrar, så är det bara jag som hurrar! Grattis på födelsedagen hjärtat, hoppas du får en oförglömmlig 20 års dag c",)..
Ta vara på åldern för nu är du bolagsmyndig, fira med måtta!!



*  *  *  *  *

Ikväll får vi se hur det blir, Jess vill ha med mig till killens polare som ska ha feting fast Jag vill ju då ut på stan och snurra. Men med min plånbok lär ju inte det hända :P haha.. nee nu ska jag käka frulle sen diska, duscha osv. Ha en underbar Lördag och HEJA SVERIGE ikv då dom möter Portugal på Råsunda.
                                                                                     
                                                                               // xox math..

- Ett halvt kilo sourcream and onion :)


- Have a heart, please.. Oh dont you have a heart?!


Min käre vän Jimmy ringde och väckte mig halv tio imorse efter att jag i sömnen stängt av väckarklockan. Efter det började messen strömma in som vanligt och jag kunde inte somna om. Bestämde mig då för att ta mig ur sängen och upp till skolan.

I skolan i ca 40 minuter sen följde jag Nath till bussen vid mig, palla Torget liksom? På vägen kollade vi på bilar och pool man vet ju aldrig när man blir miljonär haha.. Fick dessutom med henne på Kokboken, så nu slipper jag göra det själv. Men denna gången får vi allt hålla oss till idén och inte börja ändra oss, dra in andra osv.. På tal om Nath, hon fyller 18 den 25 och då ska jag ta mig fan visa vad myndigheten går för ;).

Kom hem lagom till att hinna göra frukost och sedan VBÅ oxh efter det drog jag med pappa och lillgrannen till Ö&B för att handla till Tillgången och alla torsdagsbarn då fick jag en  ½kilo chipspåse (jag är chipsberoende för er som inte visste det)  wehoo! Nu är min fredag räddad nu kan jag krypa ensam ner i soffan och bara vara. För en kaka vitchocklad fick jag också och kolsyra finns kvar i patronen MOHAA! Nu är det bara att invänta mitt favvoprogram The Hills, det är ju bara förjävla bra och man kan verkligen inte sluta titta.. Kan se samma avsnitt om och om igen! Me like..

      


Min kärlek smidde andra planer ikv,  med min tant och sket i mig, men what ever. Kommer fler tillfällen. Så ikväll är det me, myself and I ifall inte Issa myser till det med mig då, får väl ta att slå henne en pling eller ett mess om en stund. Hon skulle ju träffa min kusin innan nu på dagen och hitta på hyss...

Hela 40 minuter kvar till The Hills, ååååh får väl frossa på nätet sålänge. Längtar dock sjukt mycket till 8e Nov då säsong 4 sätter igång. Hmm, borde jag ladda ner den ist? Nee, för då har jag inget att se fram emot på lördags eftermiddagar när jag är bakis eller allmänt seg och tv torsk.

Tre veckor kvar tills Sofia & Bror är beräknade. Weeeei, längtar efter att få träffa lillkillen :) Sofia e så stooor nu, men gud så vacker. Dom kommer bli så fina och bra föräldrar, likså Sara med lille Patrik!

Sara & Davids son
SÅÅ SJUKT GLAD FÖR ERAN SKULL, GRATTIS & LYCKA TILL (L)


// xox Math..

- ångestattack | mysmysmys | projektarbete & CV


Nu ångrar jag mig in i döden mycket. Pappa lurade ut mig på en cigg då jag kom på att jag inte rökt på hela  f u c k i n g  dagen. Helvette vad jag gapar inombords! Skulle ju se hur länge jag kunde hålla mig, men det sket ju sig. Fick sån ångest att jag släkte efter två bloss, räknas det då?

Fick inspiration av Issa om höst & vinterkläder. För mig blir det nog en helt vanlig Everestjacka i år svart & lång. Fast  med tillköpt päls. Kommer antagligen vilja ha en annan jacka nästa år igen så varför slösa massa tusenlappar på nått som används ett par månader?  Så ska jag ha mera masa mysiga skor & väskor i alla olika färger jag kan tänka mig, lite trist att jag bara har svarta väskor nu bara. Ska bli skönt att kunna ha vilken halsduk jag vill och himlens alla färger på mössor & vantar, wiiie vad mysigt det är med höst om man e varm och det inte regnar å blåser strorm.  

Har även försökt att få henne stanna hemma med mig imorn, fixa bloggen, laga mat, se film, snacka skit och röka cigg typ. Hur hon vill göra återstår att se men jag tror det kan bli mysmysmys. (Och nej Issa, man kan inte förbruka ordet Mys).



Jag tror nu att jag ääääntligen har bestämt mig angående Projektarbetet som skulle vart i rullning för längesen. En kokbok! - varför inte liksom? Jag älskar mat, att laga och att äta en kul grej och aah. i think it will be a cookbook helt enkelt. Sådär nu var det klart, jag har bestämt mig. På tal om skolan, hade tydligen prov i Rättskunskap igår men det missade jag då jag var i nordens bästa stad - KÖPENHAMN! Well vi får väl se om jag får göra det på omprovet?

Nu innan jag kryper till kojs tänkte jag få tummen ur röva och skriva om mitt CV, det är väl änna på tiden. Mejla runt det lite och dela ut ett par redan imorn kanske. Sen fyller ju Mr. B 20år på lördag får väl se om jag ger honom en present eller ej ;)..    Nu ska jag sluta jiddra ochh ta saken i händer och skriva CV.
   // xox math..

- Skribent | Jag behöver hjälp!


- Jag har alltid velat kunna skriva sådär bra som många kan. Som skribenter till bloggar och krönikor ungefär. Varför jag inte lärt mig denna skrivkonst är ett frågetecken för mig. Min mamma & min syster kan ju skriva. Varför skulle inte jag kunna göra det då? Hmm, kanske borde söka till en sån dära skrivkurs så förbättrar man handstilen samtidigt:).

- Nee nu är jag trött på layouten på denna blogg så nu behöver jag hjälp och det Promt! Issa, issa, issa.. När i hela friden ska du ta dig i kragen och hjälpa mig? Börjar ju bli pinsamt detta här :P.

*

Jag somnade efter VBÅ typ, vaknade för en timma sen så nu har jag duschat av mig ölen och satte precis på mat. Blir korvstoganoff. Typ det enda som finns :(. Men jag är allt duktig och lagar till de så pappa har maten på bordet när han kommer hem vid 20 tiden efter att tagit hand om alla 30 ungar som alla andra torsdagar. Visst e han av guld?


Det verkar inte som min sjätte blir av idag heller då Jess igorerar mina mess och telefonsamtal, va fan har hänt den här gången då?! ÅH, vill bara gråta ibland.

Sjuuukt hungrig nu asså och det är fan inte okej.
Stör mig fortfarande på "henne" och jag tror jag tog ut lite extra ilska på Danskan istället då jag inte vill eller fått chansen att konfrentera denna andra blonda dam på hemmaplan. Oj vad mycket tankar som flyger upp i era huvuden nu haha.. It will be safe with me, i never tell ;).


xox

- Danmark & öl i hela håret!


Igår morse vid ca 8 kickade vi 160km/h ner till Malmö, käka Ä C K LI GT som bara fan och plocka upp nån. Vidare över till DK och Köpenhamn för bizniz, men dom gick raaakt åt helvette.

Vi bestämde oss för att stanna över natten drack två flaskor smirnoff och det sluta med att jag & eling hamna i bråk på Sam's II, en kareokebar. Bruden blev så aaarg för att Silly sjung bättre en henne och börja dra Mig i håret sen häller hon öl över oss?!!?! Bara för att hon trodde vi skulle ta "hennes" ställe ifrån henne, ha! bröt helvetet loss. jag verkligen  h a t a r  att slåss, det vet fan alla men då och där, det var droppen.

Den pantade blondinen flyger på mig och Ela samtidigt medans hennes kompis bara stod brevid och hejade på (?!). Jag flippa, Silly flippa och hon kan fan inte vart vacker när hon sprang som barnen i afrika därifrån. Oooh den människan, gett mig en bula i huvudet och ett  rivmärke på bröstet.. Om jag någonsin, ever-ever ser henne igen.........
ÅÅÅÅÅÅH Jag hatar för första gången någon på riktigt. ALLVAR!        
Iofs Alvar ifrån Lysekil med ;). 
 

*

Nu är jag hemma, kokar frulle.. Tog bara timma typ att köra hem, och det skulle gå lugnt för att INTE bli stoppad och behöva blåsa och möjligt bli  av med kortet aja.. Vaknade upp i Mölndal och fattade att jag var hemma vilken sek som helst. GÖTT!

Men en sak kan jag också säga om KBH. Bo aaaaaldrig på Hotel Asablon!! Usch säger jag bara. HM!



Idag blir nog sjätte i think, tack Jess du är grym! :). Annars bara slapp. Nu är frukosten klar och jag ska hälla upp fö att sedan gosa ner mig i soffan till VBÅ .

/ xox math.

- Affärsresan ändrad.. | Godis, dirr!


- Idag skulle jag tatt min själis, Mikaela i handen och dratt till grannlandet på  
b i z n i z  men det vlev dock ändrade planer och vi avgår från ghettot kl 08 imorn bitti ist. Hur länge vi blir borta och vad denna "affär" gäller håller jag fortfarande oklart för allmänheten, är nog bäst så i think..

Så idag blir det myspys med hon som får mig och le:). Ska strax springa bort och köpa godis, sola också? Hmm, inte bestämt oss ännu. Men vi ligger väl hos mig ikväll och frossar till Ugly Betty & Desperate Housewives MOHA, det gillar vi minnsan!

Så glad för Sara & Davids skull att jag inte finner några ord, dom har skapat ett litet mirakel tillsammans! Inte nog med det så ska Bror-Christian bli pappa om 24 dgr (beräknat) och även Sofia kommer bli en utmärkt mamma, det vet jag!! Så Tvillingarna Söhoel får båda varsin son inom beloppet på en månad, livet är allt underligt ibland. Grattis gummor & bror och självklart David!!   Snart kanske det är min tur ;), i never tell .......

Nee nu får jag slita Fru Moberg (eller ska jag säga Nilsson) ifrån soffan och inhandla godis.. och det DIRR!

           

- GRATTIS TILL SONEN SARA OCH DAVID!!!


KL 02:57, 5e Oktober 2008 föddes Patrick. Välkommen till världen Lillkillen:). Son till sara & David & Lillebror till Maximilian. Grattis, Ni kommer bli en underbar & alldeles utmärkt familj :).


30/10 är bror med fruga beräknade. Weeeey :)


- Bizniz i grannlandet!



Kommer nyss ut ur duschen, är egentligen jääävligt stressad då jag & silly ska på b i z n i z i grannlandet DK. Får väl se om vi kommer hem med s u c c e s eller inte, ikväll eller imorn. Hmm.

Men det ska bli skönt att komma iväg till mitt favorit land. helt gratis dessutom :). Man kan verkligen inte få nog utav Danmark, speciellt inte Köpenhamn. ME LIKE!


Missade doktorn idag, fan Ela! Aja vi får helt enkelt boka nya tider :P

*
We are as one, and it seems to be e v e r l a s t i n g .. .. ..


- 4 månader sen du lämnade vår jord, jag saknar dig!


Johan Fuchs, jag tänker på dig jämt.
Finner inga ord för hur svårt det är utan dig här.
Kan du inte bara komma hem igen? Vi saknar ju dig.

Fyra
  f u c k i n g  månader utan dig nu, fan det gör ont!
Hoppas du har det bra där du är så ses vi på andra sidan igen.
Saknar dig min vän, min Pinkeey
 (L)

   
Vila i Frid. Karl JOHAN Gustav Fuchs
* 87.04.02 - 08.06.06  



* * *


Blir inget Liseberg ikv då det är stängt tills på lördag :(. Men ist drar vi oss in mot stan och sätter och på Franks (antagligen) och fikar. Lika mysigt det. Blir på med vinterskorna och skidjackan ikväll då det är riiiiktigt ruggigt ute, buhu! Men vad fan ska man göra? Blir att köpa sig höstskor imorn sen blir nästa vinterjacka på listan!



Vilken trög dag. Jag hatar fiskbullar och pappa är elak. tack för middagen?! Precis, synd om mig!
Nee, nu ska jag sätta liiiite färg på fransarna och börja göra mig iordning. Busstime om en halvtimma (att gå hemifrån iaf ;)) / M.

* * *


Igår blev det bravader då vi firade Lisen utan henne! Mötte min högra hand på Frölunda Torg vid halv sju för att springa till bolaget och sedan till mig för att chilla på min balle med ett par öl (som alltid). Jimmy hämtade upp oss och så kolla vi Simpsons på hans typ 52" tv i väntan på Thess och Adam. Thess kom, ölen kom.. Merceders- Benz ner till A. där även kärleken höll till under täcket sen nått jävla skumpt ölspel. Det blev fylla! För oss alla i think...

Sen vid 1:30 lämnade vi i taxi till Opaltorget(?) mötte upp Sillys love
och hans vän Richard. Tog oss en promenad och rökte cigg.
Sen blev det sleepover hos Mikaela ♥.


Så nu har vi myst hela morgonen med mackor utan russin men 
ville egentligen bara sova, kallt som fan var det också och det var INTE OKEJ!

Kollade VBÅ innan jag tog den sena bussen hem och
ikv ska vi till Liseberg och mysa!  Wawawiiiewaaa jag älskar henne! ....  
san & thess med,  dom får jorden att gå runt ♥..

allways and forever, we will shine.
-Utan er, ingen billyfish-

________


Klicka på länken nedan:

http://www.tatuagemdaboa.com.br/

1. Vänta tills tjejen laddats färdigt.

2. Skriv ditt Förnamn i första raden.

3. Skriv ditt efternamn i andra raden.

OBS! Du behöver inte fylla i e-post!

4. Tryck på knappen VISUALIZAR.

(Snodde den ifrån Yoss)

RSS 2.0