***


Oss. Me n' you. Dig + mig. Vi. Du & jag.
x, du får mig att le.


Kneeeegarn

Äntligen har jag fått mina favvostövlar omklackade så dom är på idag. Sen att jag unna mig nya underkläder och en flaska vin igår gjorde inte saken sämre. Tillbringade kvällen hos Jen med henne dad & x. Haha Jen, ta inte så illa upp om toalettinvigningen. Lätt hänt liksom! :D                Min är ju inte invigd än, take you'r chance!
  
Blev väl lite på lyran efter 3 glas på Bohéme och en flaska hos J, att dricka vin på tom mage är inget att rekommendera men det har jag fått känna idag, men ingen fara. Jag är pigg och alert ändå och svävar högt! Kan bero på all C-Vitamin min kära "kollega" proppar i mig, hon e för rolig..

Helt sjukt hur dator och pappers arbete kan vara så här roande, jag liksom verkligen njuter hela dagen. Men jag måste då säga att 4½ koppar kaffe innan lunch inte är att rekomendera då jag känner mig som en speedad Zingo vilket inte är okej.

Men idag ska jag på arbetsintervjuv kl 13:30, önska mig lycka till! Men innan dess har jag gjort mig välförtjänt att vräka i mig en Kebabbaguett, eller möjligtvis Kräfta/vitlök. Hmm.. Men åååh så gott. Tro fan att kah längtar till lunch.

Måste för övrigt säga grattis och lycka till Liseloth & Linette som båda lyckats byta upp sig till bättre jobb, samma. Kul att ni äntligen tagit erat förnuft till fånga och sprider vingarna! 

x x x x x x, åååå :), nänu blire det back to work men jag har annat i tankarna och grymmingmusiken strömmar ut ur hörlurarna på högsta volym. Wawawiiewaa, jag känner att jag lever!

Thank god it's friday!

Us and a

Sommaren är nu mer än välkommen. Jag finner verkligen inga ord för hur underbar denna sommaren kommer bli, att ta studenten, resan över atlanten som dock inte kommer se ut som planerat (hur ska jag berätta detta för tvilling?!) osv..

28/5 - Studenten
18/6 - Usa


Det är det vi har till att börja med. Om Dublin blir av har jag inte en aning om, det lär väl bli en överraskning isf. Det hade vart super skoj att få träffa halvsläkten innan man kickar boston och ny.

Skriver mer senare ikv eller imorn. Har ju lovat bild på hyllorna med.

Look at us now, look at us baby..


Borr, borr..

Äntligen har man lite föda igen. Var och handlade lite frukost och lunchmat förut så nu är det inte helt tomt iaf. Imorgon kommer sambo med ännu mer mat så det ska bli gött att få lite mindre plats i kyl och frys.

Väntar på att pappa ska komma hit med papper och borrmaskin för idag ska det bli lite mer ordning och reda. Ska upp med dom två hyllorna och ner med spegeln som skall göras ren och flyttas in till sovrummet nämligen. Tror ni det blir bra?


Skall också ringa om soffan som är helt f u c k a d. Jag menar hur normalt är det att den blir nersutten redan efter 3 dagar då den är helt ny? Sa dom inte att det var en beställnings vara och däför jag fick vänta i 2 veckor. Verkar som den har varit ett visningsexemplar om jag får säga det själv..... Blir så irriterad!!!


Sen ska jag kolla om det finns någon maskin ledig i tvättstugan fick ju banga att tvätta igår då min rygg svek mig totalt, riktigt illa. Sen återstår det att se om jag får träffa x efter jag har fixat och donat å han tränat, känner dock för en kaffe vid m-kyrkan. Riktigt mysigt men dock allt för länge sedan..

Nu kommer snart pappa så får ringa och kolla ifall han vill ha kaffe. Får lägga upp en efterbild sen. See ya*

The fire killed you like a motherless child.


Måndag

Ja då var det dags igen. Som så många gånger förr..

Idag ska jag ut på ett ärende, fylla upp kyl respektive frys en aning och eventuellt slänga i en maskin tvätt. Ska även spendera tilte tid med kärleken och städa upp här hemma. Men ny får jag sätta fötter, ska ju iväg om en halv timma. Tjing!

Everything happens for a reason

Sanna 22 år!

Igår var det firing och sliring. Efter många om och men  hoppade jag in i leken och blev vän med ölen igen. Jag gick emot mig själv, min vattenflaska försvann coh jag blev på lyran.  Tyckte iofs att jag förtjänade detta efter min kaotiska vandring i snöstorm. Kan ju säga som så att mitt smink satt inte dör det skulle och tacka gudarna att det bara var folk man känner på plats. Vill ju inte skramas liksom..





Men det blev en bra kväll, visseligen syndade  jag men det är dåfan inte mitt fel. Utan Puttes! Jag gör inte sådant i vanliga fall och det kunde gått illa. Men det gjorde det ikke och jag hängde i gäng med dom snurriga grabbarna i köket ist.

Fick iaf mig en snurrig promenix hem, ensam. Då x aldrig dök upp och klockan slog fick jag inget hembesök heller. Well, det kommer andra tillfällen. Nu ska jag ta mig en cigg och vila för ikväll ska jag tvätta, suck! See ya*

Im safe up high, nothing can touch me..

Thank god it's saturday!

Mm, precis käkat sjukt god middag här hemma hos pappa. Så kom grannen (som spenderat 3 v i sydafrika) hit med ett as tufft halsband till mig. Det är ganska udda men coolt as hell och jag gillar det. Kommer passa perfekt på sommarn när man är brun till ett vitt linne eller liknande.



Min lillebror har by the way blivt alldeles för långhårig så ifall mina kära läsare skulle kunna vara gulliga och försöka påminna mig att jag ska ta tag i den saken och trimma till honom i veckan?  
Han är världens bästa ändå!



Nää nu ska jag ta en kall och en cigg sen blir det att traska bort till Sanni i detta snö oväder, för firing och sliring,brr! Så ikväll blir det rajraj. Tjing!

And im ready to rumble



* * *





Du vet inte vad du har förens du förlorat det...


Älska promenader och hata snö!

Ge mig pumpsväder, dirr! 


Sanna & Tony Grattis på födelsedagen.

Sen att hela jag luktar x är en annan femma.


äntligen ♥ !

Jag finner inga ord, vilken lycka! Hon är äntliiiiigen hemmaaa, sweet home ala sweden änna. Ingen är gladare än jaaag och fan, jag fällde en tår! Men vilken känsla att se henne komma gåendes med sina gigantiska väskor och veta att hon är hemma igen. Frågan är bara hur länge?





Det får aldrig hända igen, aldrig. Ett år till utan dig och jag hade hängt mig själv. Jag älskar dig lillasyster. Är så glad att du är hemma! Och aldrig får du lämna mig igen..




Lyssnar på Def Leppard - Pour some sugar on me  å fan vad jag tänker på x när jag hör den. Blir så glad och tänker tillbaks på när vi precis börjat 'ses'. Lyckliga stunder.. Men helt ärligt.. Du duger nu med ;)


Imorn fyller min älsakde sannipanni, som jag för övrigt saknar, 22 år och då styr hon upp med feting!
Så ifall det inte behagar att logga in och blogga imorn, grattis rut ♥ !



Nu ska jag äta något. Tjiiiing.     Ps.. hanna är hemma  ♥ ♥ ♥

Kneeeeg

Jahaa..



Sitter då här helt trött och utslagen på praktiken.
Tog mig en promenad till musikvägen imorse eftersom jag inte kommer hinna gå under lunchen. Men det skulle jag nog inte gjort för nu sitter jag här hungrig och trött, känner inte alls för att jobba :(.


Men efter ett par kopppar kaffe ska jag nog komma igång på bättre humör!
Nä nu ska jag fortsätta med fakturorna och manualen jag pysslar med. Tjing!

Resa, resa, reeeesa

* * *

Dublin, Boston, New York, Los angeles och ev. Hawaii i sommar, mohaaa - livet leker!

Men jävlar vilken irriterande grishelikopter som far runt över huvudena på oss!!!! :@

Nu kickar jag hem till mig, tvilling till sambo väntar med levande ljus. godnatt!

Honey im still free..

Livet leker och tro fan att jag mår bra. Jag brinner verkligen för det administrativa och längtar efter att få vakna tidigt imorgon bitti. Fast det kan ju också, mycket väl, bero på att jag efter praktiken äntligen, efter all denna tid och väntan få träffa lillsyrran igen.

Jag skiiiiner av glädje och tar dagen som den kommer. Absolut i n g e n t i n g  kan gå fel för mig nu. Sen svävar x i mina tankar nonstop och det pirrar. Helt osannolikt hur du kan få mig må så här.

Sen måste jag tyvärr också påpeka att det förövrigt är trist att folk, vars bloggar man följer inte skrkiver lika ofta. Det är liksom ett tidsfördriv .

                                  My love is strong enough - its magic!
                         Dont go wasting you'r emotions - lay all you'r love on me!


Nä nu väntar jag bara på att tvill ska ta emot nyårsbilderna så jag sen kan traska hem till henne i kylan. På tal om kyla så blir det ingen lunch-power-walk imorn då jag blir hämtad kl 12 för lunch och sedan kickar ner till landvetter. Men skit i vilket...

Silly - Jag saknar dig!
 

Mmm, Heineken.

Underbara eftermiddag.

Äntligen hemma efter en dag full med kneeg, men jag älskar det. Det är verkligen något för mig och jag skulle nog kunna tänka mig att pyssla med sånt här i framtiden. Administration is the shit, and thats just it.

Fast vissa stunder går tiden sjukt långsamt och då är det tur att jag har x att tänka på och kan påminna mig själv om att jag får träffa lillsiz för första gången på ett helt f u c k i n g år imorn. Det har iaf fått min dag att gå snabbt. Att jag bara röker tre cigg mellan 06 - 16 (från att jag går upp tills jag är hemma) gör inte saken sämre och kaffet är urgott och gratis. Det som nu har kommit och bli min dagliga lunch-power-walk är en fröjd för själen. I love it..

Men nu är jag hemma, trött as hell och sitter i soffan med en kall öl i handen.
Då jag är makalös när det gäller att ta med mig kamera sladden ifrån far min så har jag invigt den inbyggda camen så tänkte bjuda på ett par sletna bilder :P..




Haha, så mobbad. Men iaf nu ska jag röka cigg och softilera. Fundera och filosifera. Sen lite senare, måste jag upp till pappa och hämta min nagelolja som står kvar i hans badrumsskåp, försöka komma ihåg att ta med sladden till kameran med.

På återseende!

Torsdags

Godnorgon, idag är man uppe med tuppen.
Ska nu gör amig i ordning för en dag med praktik. Mycket roande. Är dock lite irriterad då jag glömt att köpa mjölk och ciggen är slut. Så kaffe och cigg får vänta tills jag når Shell/Pressbyrån/7eleven.

Bara en dag kvar så kommer min älsklings siz hem. Har fan inte setts på ett år så det är en obeskrivlig känsla. Nää, nu rinner klocan i väg. Ska iaf drömma mig bort under dagens gång för då vet jag att tiden går snabbt :)


Beach 09

Fan vad jag längtar efter sol och värme, sommar! Us and A resan, roadtrippen osv. Att bara ligga och slappa på HB och kunna svalka sig i det underbara saltvattnet. Förra sommaren blev inte riktigt som man tänkt sig men fick ett par härliga, minnesvärda sunder iaf.

Jag tänkte beställa hem en ny bikini ganska snart, har hittat ett par men inte förälskat mig ännu. Är det någon som har något förslag på någon sida man kan beställa ifrån?

Kanske är dags att sluta slarva med träningen och komma igång igen. Sluta äta in på småtimmarna och dricka mycket vatten igen? För trofan att jag ska vara redo för beach 09. Kom igen Jen, nu sätter vi igång!

Annars ska jag snart kila ner i tvättstugan. Tar nog inte allt idag trotts allt, är alldeles för trött för det så max 3 maskiner får det bli. Får kolla om det finns tid på söndag eller måndag igen..

När jag kommer upp igen ska jag ta mig en låååång, varm dusch och bara glömma bort verkligheten. Därefter diska innan det är dags att hänga tvätten. Så då har jag en timma på mig, suck. Allt känns bara stress, tur att jag har x i tankarna :).

Wild and free, I can feel the sun. But you'r my neverending wish.

Like a shooting star..

Gick aldrig upp till pappa igår då jag blev så sjukt trött efter maten som blev god as hell och kollade på säsongspremiären av Navy CIS. Sen rullade x in och mös till max med mig. Otroligt att bara ligga på din magoo och bara vara. Jag blir liksom nervös i din omgivning, fast på ett bra sätt. Kan inte sluta le när du är nära.

Jag bara älskar denna känslan som bara du ger mig. Du tar mig upp till en ny nivå på oande höjder. Jag gillar det, jag gillar dig. Tack för att du finns babe ♥...

Annars var det en bra dag i skolan idag. Fick hembakat frukostbröd, kaffe m.m. serverat och ett urenkelt prov som bara den bästa läraren på jorden kan fixa. Hon är bara bäst :).

Idag ska jag skälla på 3 då jag fortfarande(!) inte kan skicka sms och sedan tvätta. Kl 19 Ska jag befinna mig där nere och tvätta 3 ton tvätt, men det kan dock behövas nu.. Sleeeet!

Lovade lite bild-update:


haha, så klockren tröja.


Damn, vilken puma!


Visst var det fint? :)


På min lunch-power-walk


Min übergoda middag igår :P


Myspys :)

*
Efter ett helt år kommer min lillsiz äntligen hem på fredag, ingen är gladare än jag och kl 14:20 står jag på Landvetter och tar emot henne med öppna armar, längtar så groteskt att det är skrämande ♥.. Vi har så mycket att ta igen och prata om att jag inte vet vart jag ska börja, det komemr ta dagar, veckor att hinna ta igen all denna tid. Men fan vad glad jag äääär!!

Snart kommer Jen & A och hämtar mig ska till Coop och sedan lana lite One Tree Hill innan Jen kickar till jobbet och jag hem.  Imorn är det praktik igen, moha. Jag tycker det är askul så det blir en dag att se fram emot, wawawiie waa! See ya*


Galet dålig update...

Dåliga mig, nu kan jag knappt minnas när jag skrev sist. Det är inte okej..

Men här följer iaf lite uppdatering från dagarna som har gått!

Lördag: Snurrade runt med Jen och umgicks lite med A&B innan vi piska ut till åby för super-dupermiddag hos f u c k i s som hade firing för sin 20års dag. Sedan blev det en tripp till Sisjön men x var inte där :(. Nej "abdullah" inte Xafer jag syftar på, haha..

Jag och Jen hade iaf tagit över A's bil och lägenhet och gottade oss med BK och min bebis i den underbara sängen tills kalla händer och en ett jävla plingandes väckte oss runt 3-halv 4.

Söndag: Tog det ovanligt passivt med Jen, A&B, kolla film och snackade skit i princip. Var hemma max 3 minuter på hela dagen sen sov jag i m-town.

Måndag: Började bra, Modevisning och massa kläder till mig haha. Syskonkärlek kan man kalla det. Sen fick jag äntligen ta mig hem och duscha(!), käka osv. Sen blev det film hos B, igen. Kingvings, cola & cheeseburgare på BK innan hemgång igår kväll.

Idag var det första dagen på praktiken, i looove it. Var dock när apå att försova mig så tacka fan  för mamma som ringde och väckte mig i sista sekund. Fick pyssla med massa roliga saker, intressant men lite förvirrande med alla minimala sifftor och alla förkortningar till fakturorna men det fixar jag galant och snart kan jag både Kliniken och SPCS utantill.. Tog en underbar promenad under lunchen och såg så fina "isfall" - ni vet sånna på bergsväggar där vattnet frusit till is?

Nu hade jag tänk att laga middag, vrååålhungrig efter en lång dag med arbete. Det blir kyckling, ris och någon smarrig sås till. Sedan ska jag nog upp till pappa en sväng och får lägga in lite bilder därifrån då kamerasladden är där.

Tvilling jobbar natt så kan ju alltid hoppas att x kommer hit och gör mig sällskap, hade inte suttit fel med lite mys ikväll. Frysen och ensam som jag är.    Jag leeer! See ya*


Nothing is gonna stop us now.


♥ ♥ ♥

Fredagen den 13e visade sig vara min turdag! Shoppade loss på Ikea, Ö&B och Coop så nu börjar det bli lite mer ordning hemma. Var även och kollade in praktiken, perfekt vill jag bara be att få tala om! Snacka om lyx när jag kan få gratis sjukvård, när jag vill för min rygg och mina leder, ink. sjukgymnastik..

På kvällen bar det av till Mölndal för förfest med Lisa & Merwe  (och självklart lilla chanel). Massa kossa-shottar och  en hel del annat till grym musik. Fick också telefonsamtal av x som sa dom precis dom rätta orden jag länge väntat på. Sen var Korab snäll och körde in oss till Park Lane där Basic Element mfl underhöll och vi hade sjukt kul. Träffade också Apoteket och Danne, fööör längesen. Sen vill jag också påpeka att det var mycket trevligt att träffa Mattias, Ulle, Kim, Sess mfl. Mycket kul att se att flickorna mår fint!


(- inga snygga bilder direkt haha..)


Rasistbråk på spårvagnen hem mellan en h*ra och Merwe, självklart ska jag alltid gå imellan och fick en smäll på ögonbrynet, aj. Men jag börjar bli van nu haha...

x (♥) hämtade upp oss så körde vi M. hem sen hem till mig och mös. Helt underbart att somna och vakna upp brevid dig baby, du fyller ett tomrum. Sen kan jag tala om att jag fick en perfekt början på alla ♥-dag som jag egentligen skulle bojkotta. Men jag svävar. Känner mig helt nyförälskad och det pirrar i hela mig..  Är det äntligen dags nu?


Ikväll ska vi ut till Mölndal och fira  f u c k i s  som fyller 20 imorn, men fattig som man är blir det ingen utgång för min del. Tar ist Jen i handen och kickar hem till Lotta som ska ha fyllekalas och då kasnke jag får träffa x :). Vi får se hur kvällen slutar. Men jag har verkligen vaknar på rätt sida (läs magooo) och kommer stanna på mina rosa moln, länge!

Nu blire cigg och Click.. Glad alla hjärtans dag, och ha en sjudundrande kväll! See ya*

I most been doing something right.



Little miss sunshine ♥

Otroligt underbart att vakna upp när solen skiner in genom persienerna. Jag och Jen som spenderade natten med och hos mig satt i köket och drack kaffe imorse, länge..

Sen tog vi oss en trip till m-town i solskenet, brillorna var på och vårkänslan steg trots att det var så sjukligt kallt. Inte bra för mina leder inte! Efter det åkte vi och träffa Lotta & Bästa Bror i Askim och mös en stund. Kände att det var behövligt med lite kvaletétstid för omtyckta vänner..

L. hade varit på arbetsintervjuv för samma jobb som jag ska den 27e, och det hade gått prima. Ska bara skriva ut mitt CV och försäkra mig om mina referenser sen är (forhoppnings vis) jobbet praktiskt taget mitt med! Ska faktiskt bli kul att känna sig behövs och kunna hjälpa andra, det ser jag fram emot.



Har precis käkat nyttig kycklingröre-grej med pappsen, tvärgott om jag får säga det själv, men sen är det inte alla som har smaken som baken hehe. Nu ska jag snart kicka iväg till A-town igen. Bror är depp och daddy väntar. Imorn ska jag på möte med praktiken och till Ikea.. Så med den uppdateringen lämnar jag. See ya*





Ps.. Grattis Lovisa 21 år idag! Tro fan att jag längtar tills 20e ♥
på Lördag blir det firing för f u c k is  som fyller bolagsmyndig på söndag.
så vi alla singlar som är less på allt med hjärtan och blommor bojkottar "alla hjärtans dag"..

Keep my faith even through the darkness, yeah I still believe in love.

Fyllekalas..

Galet dålig uppdatering må jag säga. Men så är det när man för tillfället inte har egen dator och sambo tar med sig sin till jobbet när hon jobbar natt. Men natten till igår gjorde jag och  A. henne sällskap. Riktig mysigt faktiskt, bakade, kollade på film och snacka lite skit. A och jag fick oss allt en mysig, vit morgonpromenad hem till min bebis!

När jag vaknade igår runt 18 tiden ringde bästa bror och förvarna att han och räk-jävlen skulle komma förbi på några kalla. Sen kom också Lovisa och även Jen rullade in. V kom också förbi på en cider och lite kedjerökning men. Det var väldans trevligt men mindre skoj att hoppa upp kl 9 imorse för att hjälpa min stackars mamma med massa hushållssysslor och tvätt då hon pajat revbenen och inte är kapabel till detta själv.

Mår fortfarande som jag förtjänar och börjar bli sjukligt hungrig.
Min magoo liksom skriker efter mat.


Ikväll blir det väldans lugnt då mormor och lasse kommer hit på förmiddags fika med kaffe och muffins imorgon, så får se om sambo kommer hem tidigt och håller mig sällskap sen kommer eventuellt x hit :).


Nu ska jag ta en cigg och sedan sätta igång.

Im still high on life !









Snodd från Hellan :)

Blond eller brunett: Brunett, the best a man can get.
Sommar eller vinter: Sommar
Skelögd eller hjulbent: Hmm inget
Anal eller oralsex: ingen kommentar
Hund eller katt: Hund och katt!
Storstad eller landet: Beror på.
Gröna Lund eller Liseberg: Liseberg
Sockervadd eller popcorn: Popcorn
String eller boxer: Både och
Lunarstorm eller Playahead: Inget                                                 
Drunkna eller Skjuten: Skjuten
Bläck eller Blyerts: Bläck
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
Fisk eller Fågel: Fisk så klaaart ;)
Snus eller Ciggaretter: Cigg tyvärr
Party eller Mys: Måste ha både och
Kille eller Tjej: I vilket sammanhang?
P-stav eller P-piller: P-stav
Dag eller Natt: Natt!
Ullared eller NK: Beror på...
Bok eller Tidning: Skvaller!
Stranden eller Skidor: Strand & Hav                         
Bärbar eller Stationär dator: Bärbar
Öl eller Cider: ÖL!
Högklackat eller Sneakers: Beror på tillfälle och outfit
Äkta eller Silicon: Äkta, än så länge......

Stulen från Hellan, *faithful* på NS.


Utmaning

Jag har blivit utmanad utav EB !



REGLER:

  1. Länka till den om har utmanat dig.
  2. Berätta sju sanningar om dig själv.
  3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
  4. Meddela dem så att de vet att de har en utmaning att hämta.

Sju sanningar....

1. Jag är blond naturligt.

2. Jag är livrädd över att ta körkort.

3. Jag har judar till släktingar.

4. Jag har varit kär i min bästa väns bror.

5. Jag ääälskar dansbandsmusik.

6. Jag är beroende av bubbelvatten.

7. Jag har världens bästa killkompisar A A A H !!

Jag utmanar:

Issa J.
Jenny
Martina
Kombo
Liseloth
Jess
Heidi


Sen får jag också be om ursäkt för min galet dåliga uppdatering. Tar igen lite skit imorn. Sov så gott. Vaken nattjour ikv.


Hög på livet..

Lyckorus genom hela kroppen.
Mår underbart och älskar min omgiving.


Love the life you live - Live the life you love

Uuunderbart :)

Finns ingen bättre känsla än att vakna upp och verkligen känna att man svävar. Bakfull as hell men livet skiner och jag är tillbaks på mina rosa moln! Kan inte förklara känslan mrn jag mår suveränt, finner verkligen inga ord. Hur fan mår jag egentligen? PERFEEEKT, äntltligen har jag alla chips i skåålen :)

Sant som sagt att allt kommer när när man minst anar det. Tro inte bara att jag ger med mig för vad som helst. Im just me och ingen annan mohaa! Som alltid, ingen kan stoppa mig nuu!


Men till saken. Igår mötte jag upp Linette (the best a man can get) runt elva och för övrigt har vi sjukt kul tillsammans.. Kickade till doktorer-gatorna och började häva. Sakta men säkert tog alkoholen sin verkan och vi piskade in med taxi till stan och in på Valand. Grymt kul faktiskt. Träffade Silly där inne med, om jag har saknat?!



Sen lämnade jag Nett och följde med x och x's vänner till Razzia(?)  trevligt sällskap men stället kan man hoppa nästa gång.

Nu sitter jag och tvilling i soffan, utbäddad med mackor och killsnack. Ska snart ta mig en dusch och ringa Daddy A. Ha en underbar lördag för det hade jag planerat att ha. Wawawiiiewaaaa!

8 månader..

Tragiskt dålig uppdatering! Men nu är jag tillbaks..

Johan Fuchs lämnade oss för 8 månader sen på dagen, idag. Jag finner inga ord för hur ont det gör och saknaden är oerhörd. Kom hem nu okej, snälla bara en liiten stund?

Var vid graven härom dagen och tände ett ljus..

  
- You'r allways on my mind, Im about to tear myself apart.
You have you'r special place in my heart, allways!

_____



För övrigt mår jag bra och det börjar gå mot ljusare tider nu. Fått en praktikplats som lär regera och det kommer bli gaaalet najs. Lapatop står även på listan och det lär inte dröja länge, man tackar och tar emot och nästa vecka blir det en trip till IKEA så jag kanske får lite mer ordning här hemma. Wawawiiiewaaa, det går bra nu!


Vad fan hände med det fina solstrålande vädret och vart fan kom snön ifrån? Hur fan mår man egentligen, inte godkänt. Nu sitter jag iaf här i dimman med en megakopp kaffe och ska ta en cigg. Tvilling är helt inne i VBÅ och käkar frulle. See ya*

Kanye West - Heartless

På tiden..

Det är nu dags för mig att ta tag i saker och ting, välja en väg och bestämma hur man vill ha det. Den stora frågan gäller givetvis, det rosa kortet. Det är min stora fasa att ge mig ut på okänd mark utan kontroll över de som bär mig. Jag är praktiskt taget livrädd. MEN sakta men säkert kryper den rätta sidan fram och jag får mer kör-integritet för vardag. Jag vill ju självfallet ha det, ska ju bara våga också. Hjälp mig!

Annars mår jag bättre. Sovit några timmar nu, hade nog kunnat unna mig yttligare 2, 3, 5, 7 men ikke när telefonerna går i ett. Min maagooo skriker vildt efter mat så måste se till att fixa det, plocka lite och eventuellt dra och sola innan (cirkus) 22 då tvill äntligen tar sig samman och flyttar in :).



Tänkte fråga och hoppas på att vi kunde ta en tur till Västra och tända ett litet ljus för Johan som snurrat i mitt huvud hela dagen. 8 månader på fredag men jag är hellre där innan, lite mer avskillt och privat då jag blir så sentimental.. Hela f u c k i n g världen behöver ju inte omringa mig vid sådana blottane tillfällen..


Nu blir det att resa sig ur denna på tok för sköna sängen och froda, vattnas och röka cigg. Så på med lite ABBA och upp-å-hoppa. Här kan vi inte ligga hela veckan. Hur fan mår jag egentligen? Kan faktiskt inte hjälpa att jag inte har alla chips i påsen.....

Jag ser det snööar

Helvette vad jag soooover

Jag mår fan inte bra. Jag har dygnat och e sjuuukt trött nu när jag är i skolan. Gick upp 8 igår morse och nu har jag tillbringat way to many hours i skolan. Somnade även på svenskan, Inte godkänt! Tacka fan för bästa läraren med sötaste sonen och super trevliga surpriser. Nästa lektion får vi fruuukost serverat. bring it on!

Efter skolan blir det till att kicka hem och sova, timtals. Min trelur är totaldöd och urladdad och den andra dör vilken fucking sekund som helst. Hur fan mår dom egentligen? Jag blir ljusskygg!

Får väl traska upp till paps ikväll för lite uppdatering och blidpublisering annars blir det att softa till max hela daaagen. Pallar jag tänker jag även ta mig till solarieöarna, är ju en albiiino här. Det är verkligen en sådan 'dra-täcket-över-huvud-dag' och det tänker jag utnyttja till tusen.

Jag har iaf bästa darlingen ever, och jag älskar a a a h, alltid. Jag skojar inte eller ljuger.

Give me some looove with sunshine beside


Husband and Wife?!

Andreas Erik Börjesson, utan dig är jag inte hel. Du gör min vardag och är ljuset i mitt liv. Älskar dig högt och kan inte tänka mig ett liv utan dig. Min darling, fästman och möjliga framtida man..

 DU får mig att le darling, utan dig hade jag inte klarat mig. Jag   Ä L S K A R  dig <3


Brunett eller blond??

En låååång eftertanke..

Min naturliga hårfärg är ju då blond. Dock inte varit det  sedan 03 men nu har jag funderingar igen. Älskar att vara brunett men bara över några månader typ? Jag skojar inte eller ljuger...... Så vad tycks?

Nu sitter jag jag nere hos extra siz med henne, Z. & Aslan. Druckit några öl, pluggat och färgat hår. Men tidigare "idag" var vi på fröllan x2, hyde och vann  massa stålar. Sedan blev det en tripp till BINGOn! Fan vad ball men ingen vinst för den tog fitt*n brevid oss :(.


Imorn är det skola och mitt hår är N A J S, behöver bara klippas men Sollan försvann.. Vad fan är hennes probleeem<? Hahaha. Neee min middag var god as hell och mina naglar rättar till sig!

Förlåt , jag är inte som jag ska..                          Du ger mig psykooooos!!! :(

B. Boo, I miss yoooou!!!

(Bilder på hår, mat och mig kommer imorn - i think! håll tålamod;).   )



alla ääälskar Mig//    möööörteeen    <3

Tisdag-morgon..

Nybryggt kaffe, grym musik, en filt och levande ljus. Underbara tisdags morgon<3

Hoppas!

Ja, nu får jag hoppas på att min iskalla lägenhet blir lite varmare när jag täppt igen ventilerna och tänt lite ljus. Nu ska jag ta från näthandel b boken och börja läsa. Tjing:)

Duktig flicka!

Im walking on sunshine! Gud vad jag älskar att vakna och gå upp när soler skiner. Hade en underbar morgon, började plocka, rensa och städa innan jag hann upp ur sängen haha.

Kände mig lite dålig igår, huvudvärk, frös och trodde jag hade feber men idag är det andra puckar som gäller. Jag mår dunder och känner mig bäst. Har verkligen integritet idag! Wawaawiiiewaaa, inget kan stoppa mig nu!


Nu sitter jag hos pappa och har sökt massa underbetalda jobb, jag ska börja knega, that's it.
Slängde precis i mig ett par underbart goda mackor och en fantastisk sallad. Vill bara ha meeeer, mums!

Nu ska jag snart trippa hem igen, diska och bädda. Fyfan vad  jag är bra, och imorn ska jag hålla brorsan som är dödssjuk sällskap ett par timmar medans pappa flyr till jobbet & sen ska jag pluuuuugga Näthandel B & Svenska B/C. Det var länge sen. Ska faktiskt skriva en insändare, någon som har förslag på vad man kan skriva om?

Sakta men säkert faller bitarna på plats!  
Ha en fortsatt trevlig måndag.

Looking for a lover who need another..


Oojj...

Klockan rann i väg och emil (solen) försvann.

Ja jag tappade tidsuppfattnignen för ett ögonblick och blev kvar här. Blir nog ingen promenad idag. ist får jag göra ite armhävningar och Sit-ups hemma.


Johan, jag saknar dig grymt mycket. Det finns fortfarande inte att du lämnat oss för evigt. Satt och kollade på "filmerna" och massa bilder på dig inatt. Sen slog det mig att i helgen som kommer har du varit borta i 8 månader. Fan, livet är inte rättvist. Varför ska gud alltid ta dom bästa för tidigt? Jag älskar och saknar dig alltid Pinkeey. Det är tomt utan dig....




Nu skall jag gå hem, plocka lite och käka upp resterna från gårdagens Thai.
 Imorn flyttar tvilling in på obestämd tid :D:D

We will still be friends forever

Strååålande!

Nu har jag åter igen vaknat på tok försent. Men det gör absolut ingenting då det är strålande solsken ute och jag kan inte sluta lee. Dessutom hade jag fått en rörande mess när jag vaknade så det gör min dag!

Nu skall jag ta mig en kopp uppåttjack och sedan gå hem för lite härliga promenadkläder. Får bli att gå ett par varv i slingan när det är sånt underbart väder. Sen avsluta borta vid Solhuset.. Någon som vill haka på? ;)

Jag vill ha sommar, värme och soool igen så här följer lite bilder från förra våren/sommarn:


-Tjejmys i Fiskebäck

- Gårdmark, lillebror & Jag i Olofsbo (L)

- Dreamteam i Lysekil under Roadtrippen..

- Tvilling och jag i Köpenhamn

Nej. Nu är det dags att sätta igång för att bli hurtig igen! I Veckan blir det nya tag och utmaningar, jag börjar gilla läget! Jag är en pingla i mångas ögon. så inte ens DU kan knäcka mig! Mohaaaa... See ya*

Plashing around in the heating sun.

Helt perfekt...

Gud vad jag älskar min sliriga far...

Men först och främst! vad i hela friden gjorde Skalman på min hemmaplan, helt ensam? Haha.. Kul att se honom på Lab istället för AK iaf, om ändå Ak kunde bli lite mer som vårt allas kära Bohém (Lab). Dock försvann han utan ett hejdå =(. Men alltid lika kul att stöta på en elit oväntat på sin hemmaplan..

Hade iaf trevligt på Lab ikv. efter ca 2 öl gick fyllesjukan över och efter 2 corona till och en 7.0 skogsbär började man känna att alkoholen tog över. Tack alla för en bra kväll på hemmaplan, igen! Pappa intog iaf (efter många om coh med) dansgolvet. Han ser ju bara FÖR rolig ut, moha! Måste också tacka allas vår kära Serdar för rose'n :)

Nu sitter jag uppe hos pappa med en kopp kaffe. Blir väl en öl innan jag kickar över till mitt place eller intar lillbrors säng som är i mitt fd. flickrum. Tro fan att det känns skummt!

Hoppas ni haft en lika underbar helg som jag, fast fått skippa fyllesjukan!
Vad har ni haft för er i helgen?



-En übertrevlig lördagskväll på Bohém! :)



-Mitt flickrum gick och blev ett pojkrum :(


Nä nu får jag säga godnatt då jag ska ut och ta en kvälls cigg efter kaffet med paps & L. Sedan blir det en bira och  bingen. Men vart ska jag spendera natten? Hahah....     See ya*

If you change you'r mind, im the first in line!


Jag ljög..

Blir till att kicka bort till Lab ikv igen:). Ses i vimmlet!

RSS 2.0