- Fuck this pain...

Fortfarande ont i hjärtat. HJÄÄÄLP!! Va iofs hos skolsyster idag hon tror inte det är nått farligt men tyckte att jag skulle kontakta Vårdcentralen om jag var RIKTIGT orolig. hmmmm..

Blev kycklingrulle efterskolan..
Sen har jag suttit och sjungt på massa sorgliga låtar nonstop i 2 timmar. Liiite ont i halsen nu :(.

Desperate (och ugly(?)) har premiääär ikv wawawiiiwaa jag har längtat. Se om jag ser det med mina goda vänner J & A :).
Imorn blir det mys med Liiiiisen. MOHA!                            HEJA BLÅVITT (L)





Bilder från i söndags :)

* * *

Fyfan vad hemsk gruppbilden blev va. HERREMINGUUUD! Ser ut som jag har punkfrill och är världens mobboffer med brillor och grejs. Det s kulle ju va Bizniz-tema Men så längst bak i mitten typ är ju ingen som ser att man har skjorta kjol handsfree och pumps liksom. Så ful frill & Brillor, sjukt skabbig pose också, men vafan man lever bara en gång & så får vi vara finfina på studentkortet ist. Ensam bilden blev väl aaaaningen bättre men fan inte nöjd :(.


Thess & Lisen är hemma igen. äntligen! Saknat dom mucho.. <3        

Silly på sjukan?! :|  
                                                 


SKa vara barnvakt i natt åt sötaste lilla nattis weeei. Hört imorn!                    / M.

- Tenta | Skolfoto - Biznizwomen..

Hej, hej hallå och så!  Försov mig till tentan i Matte B idag, helvette!  Men får göra den i November ist. Kanske jag hinenr förbereda mig äännu mer?!

Idag kl 14:25 ska vi ta skolfoto och Yoss har fått den knäppa idén att vi ska ha på oss "bizniz" kläder. Jag äger väl inget sånt? Får se hur jag ska lösa detta, det ända jag har är ju bara brillor.

Skriver i eftermiddag. M-Trion (L)


- FRÅGOR!!

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? Hemnyckel x4, Hänglåsnycklar x3, Tvättstugenycklar x2, Postboxnyckel och cyckelnyckel.

Vilken svordom använder du mest? H*ra, helvete, fan

Äger du en iPod? No, i dont.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på.

Vilken var den senaste filmen du såg? Silly :)

Har några av dina vänner barn? Ja, eller brorsan + brud  väntar även hennes tvillinggajja!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En bil till pappa därefter en resa!

Har någon någonsin kallat dig lat? Ja

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Beror på, till vad?

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Den med mest fart i.. 

Hur många syskon har du? två.

Äger du några band t-shirts? Inte längre

När flög du senast? Juni förra sommarn

Läser du för skojs skull? Läser vad? Böcker?

Pratar du några andra språk? Engelska, svenska,  grunderna i spanska?

Har du en stationär dator eller en laptop? Så stationär den bara kan bli!

Vad har du med dig in på bion? tjejkompis/dejt

Har du en blogg? Självklart

Vilken är din favoritdrink? Sex on the beach, vodka/jäger-redbull

Äter du frukost dagligen? sällan

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej inte alltid

Vilken är din favoritfrukt? gul paprika, dock grönsak.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Inte ett piss

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? ne, inte så värst

Vad var det senaste du åt? En halv påse chips

Gillar du senap? Gud nej..

Har du någonsin köpt något från eBay? Aldrig.

Skulle du säga att du är trendig? Absolut, förljer min egna trend iaf, och det är de som är huvudsaken ;)

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej tvärtom!

*


Andreas Börjesson, jag älskar att ha dig i mitt liv min fästman (L) ;)

* * *


Jag har kramper i hjärtat!
Helt på ärligt, trodde att jag skulle ramla av stolen och dö på Café Vasa där jag satt med Madde & Martina, M-Trion samlade igen. Flera gånger under dagens lopp har jag fått sånna jobbiga krampattacker, vad är det för nått? Jag ska väl inte redan få hjärtinfarkt och dö? :/

Haft jätte mysigt i fleeera timmar med mina M. Blir antagligen middag på torsdag som jag styrt upp. Ska ju promt ha mina skruvpomfritt så det är bara till att gilla läget.  Tog massa misslyckade bilder som Martina inte skickat ännu men jag lovar att lägga upp en bild i dagarna!

Träffade morbror en snabbis. Johanna min lillkusin med :D, saknar fan min underbara släkt.. Flytta dit? Hmm...

Imorn kommer mina älsklingar hem till säkerheten från Ayia Napa. Wehoo, som jag har längtat. Hoppas dom har med sig nått fint och att jag får brev på posten imorn.


Ne nu blir det ner i soffan och käka chips som min käre vän Jess försov mig med :D.  Heidihooooe suckers!

- Shill pomfrill vilken jävla kväll & fylla!!


Började bra med preparty hos Kim, Jess snubbe..
Sen blev det shott, efter shott efter shott.....

Fick inte tag på taxi så Vit limousine in till stan och hångel tillsammans med champange, snygg var han inte heller. Mört var full !! In till avenyn och Park Lane & herrjävlar vad hände där?! Allt jag vet är att min vakt hamnat i gabderoben (what?!)Sen på något vänster tror jag att jag hamna på Gotebar(?) Gamla Harrys med Jimmy och ????? Hjääääälp :S.. Fatta ingenting. Och mina 10 sista ringda samtal var misslyckade försök hem och till pappas mobiler vid 4 - halv5. Okej, lyssna och lär; Blanda inte öl, shottar och champange.. det slutar illa och det är INTE OKEJ.

Vaknade upp vid 9 av att luren ringde, då hade jag ringt fel hem till någon inatt som har en sexa ist för en 9 i sitt hemnr annars samma som vårt. Oj vad irriterad denna människa var :/. Sen somnade jag om i cirkus 2 timmar och vaknar upp av hemtelefonen, jaha.. tack!

Tror jag fortfarande e full? :S                                                     
oj,oj, oj! Måste ta reda på gårdagen .. Skriver sen!  MAAT!!!


       

- Fyfan | Parteeeeeey :D

Nee, nu mår jag fortfarande dåligt, berodde det på krabban tro?
Blir inga giftbags med Wic då hon och brorsan min har månads dag idaaag :D

Så fruktansvärt stort grattis till dom (L). 17 månade idaaaag, WEHOO!

Istället blir det antagligen utgång med Jess som lyckats övertala mig :P. Hahaha. Väntar på att hon ska komma hit så ska jag duscha och sen ska vi la föra lite innan vi kickar in till stan. Pappa är otroligt omedveten om att jag kommer RÅNA honom på öl ikv.  Men det lär han ju märka =/.

Nu ringde jess och sa att hons strax ska gå. Tänkte springa bort till mamma och hämta lite smink innan jag möter henne eftersom mitt fortfarande ligger hos Lisen som befinner sig på "The allaround Island" Cypern. (KOM HEM!!)

Jaja tack för mig.

Raija, gudmors hjärta <3.

- Bläääää | Over n' Out Mr. | Giftbag


- Skaldjursfreak som jag är åt jag två räkmackor som nattamat när jag kom hem efter en trevlig kväll hos en betydelsefull vän. Till frukost idag blev jag bjuden på krabba, mmmmums! Men tror dock att jag åt för snabbt och för mycket för nu mår jag fan inte bra. Bläääää!

- Inte träffat honom på över två veckor så dyker han upp när jag minst behöver det. Hans blickar fick mig att smälta igen och hans händer på min kropp.. kan inte beskriva med ord.  Gjorde ett tappert försök att smita in på toaletten men avslutade det ganska snabbt. Åh jag ville, där och då. Men det är först nu efter, UTAN alkohol i kroppen jag inser att det kan inte fortsätta såhär, jag bara ääälskar hans närhet och mår underbart i hans sällskap speciellt när jag är berusad och framförallt när jag har honom för mig själv. Bara vi två. Ingen annan som ens har möjlighet att störa. Det är då jag är Kär. Men nu, idag.. Vill jag bara säga 'försvinn ur mitt liv' men samtidigt som jag har svårt att uttrycka dom orden är jag osäker på vad jag egentligen vill. Finns det någon chans att det blir vi två eller är det helt uteslutet? Det är nog ganska kört. Jag är inte personen som öppnar haspen, det sa han själv :(.
Goodbye my lover, goodbye my friend.. You have been the one, you have been the one for me! - Over n' Out Mr.


- Ikv blir det lite oskyldigt slir med Wic :). Min ena psykolog.. Vi ska få giftbags med perfym & sexleksak ;).  MOHA. Idag ska jag må bra!

- Frustrerad | Förvirrad | Lycklig? | Viktoria | CV


- Jag är så arg på Intrum & Kronofogden, tror dom kan ge mig skulder jag egentligen inte ens har och eftersom jag ej kan bevisa detta blir jag illa tvungen till att betala ett fruktansvärt onödigt belopp på 805 kr. Inte har dom överseende med att man är studerande heller så man smidigt kunde få betala 402.50 kr /mån.  Att jag har räkningar på 3945.50kr denna månaden och andra utgifter på ca 2000 gör det inte lättare då det bara kommer in sammanlagt 4192 kr på kontot. Fan vad frustrerad jag bliiiir!

- Jag kan inte bestämma mig om hur jag känner, jag ler när jag tänker på Dig, ryser i hela kroppen. Det pirrar liksom till.. Som fjärilar i magen. Jag saknar din blick, ditt leende & din närhet. Jag vet inte hur du vill ha det men du vet hur Jag vill. Allt eller inget, men mest av allt vill jag ha hela paketet. Kan inte tänka mig att vara utan våra oskyldiga möten och heta nätter. Det har blivit en del av min vardag. Att bara veta att du finns och att längta tills nästa gång vi ses. Att ha Dig vid min sida, någon som gör mig generad och alldeles varm inombords. Men att inte veta hur du känner och vill ha det gör att mina känslor svalnar, vill jag det? Fan Du gör det inte lätt för mig. "Little by little you fade while I fall apart". Finner inga bättre ord just nu. Vill bara veta, men ändå inte. Men dig vill jag Aldrig glömma! Helvette , jag är förvirrad!

- Framtiden ser hyffsat ljus ut just nu. Skolan går bra och jag mår bra. Lägenhet på gång (?), för hoppningsvis iaf. En mamma som är som hon ska. Världens bästa mormor som jag dock saknar! Underbara vänner; mina psykologer, mina knoddar & fantastic 4(5).. &  a a a h, tacka fan för er - ni gör mig lycklig juu!

Har en sån pirrande känsla i mig och det måste ju bara betyda gott, eller?!  Tänkte hämta ut mina Sverigelotter som jag vann på Bingolotto i söndags, hoppas på det bästa - vem vet kasnke vinner jag miljonen på dom?!
Jag saknar Johan nått så otroligt att det gör ont men när jag tänker på våra minnen kan jag inget annat än Le!

- Möte med goda vänner & alkohol i eftermiddag/kväll på Vikoria (antagligen), kan behövas lite tjejsnack med mina 2 psykologer och när vin är inblandat kan det fan inte gå fel. Ska bli mysigt!

- Nu är det även dags att ta sig tid, sätta sig vid datorn och ändra CV, mejla & springa runt och dela ut. Sala ska hjälpa mig!

Klippte mig igår i en skum friss. Tack Silly <3               //m.


- Nyklippt & bokat tid!

Mötte upp Silly vid 19 tiden och utförde ett hemligt uppdrag som bara vi och hennes boy vet. Hjäääälp den 7e blir ingen rolig dag för nån utav oss well. Det måste ju ske någon gång ;). Efter det drog vi och käka, skräp som vanligt. Sen hit till mig och glodde idol. Sedan klippte hon mig på nått skumt sätt, kolla nyheterna sen gick hon hem. Vi ska på Håkan på Fredag :D!

Längtar tills imorn då jag ska träffa mina psykologer.
Dom lyssnar och delar med sig, precis som jag.
Snacka skit & Dricka vin, bara vi tre - älskvärt!   ♥







If you dont love me, why dont you let me go?
Hava a heart, please, oh dont you have a heart?
Little by litte you fade while I fall apart..


Försvinn ur mina tankar, försvinn ur mina drömmar. 
Du driver mig till vansinne men fan, jag vill inte glömma..


I told you yes, and then you told me no.
Baby, how can you say...
You should be free an I should pay and pay?!


- Allmänt fantastisk!

Goddag mina damer & herrar. Kommer nu från dagens lektion i skolan - Körsång.
Jag måste då medge att jag bara tycker det blir tråkigare och tråkigare för varje vecka eftersom vi nu sitter fast i den eländiga låten "All I Ask of You" från Fantomen på Operan.

Så hög överstämma och tråkig understämma att jag inte vill vara med längre. Men jag antar att det bara är att bita ihop, fortsätta le och göra sitt bästa så Fröken Viktoria blir glad..

*

Blir nog att träffa fröken Moberg senare i eftermiddag och ta oss ut på YTTLIGARE ett uppdrag, börjar bli lite mkt missions nu på senare dar.  Men jag trivs i hennes sällskap, hon är ju som sagt min andra halva!   Sen imorn blir det några glas tillsammans med Sala & Wic, myspys där :D. Får se om det blir AK, Chez eller Viktoria, hyffsat tidigt blir det iaf.

Jag försökte komma in och kolla över min blogg tidigare idag och då gick det inte, WHAAT?! var ju då självklart min enda tanke eftersom jag har saker skrivet och sparat här. Men nu verkar allt funka korrekt igen och det gör mig glad! Nu kokar jag nudlar till middag (?) och väntar på mitt kära The Hills. Skriver väl en rad eller så senare ikväll kan jag tänka mig!

"Say you love me every waking moment. Turn my head with talk of summertime...."

Godmorgon och Godkväll

Min plan idag var att dra med vinan, min kära vänninan som delar mitt vin intresse, till kanske Chez Amis eller AK och ta ett par glas, men ikke då hon inte svarade på luren.  Detta gjorde mig uttråkad så jag la mig i sängen och glodde TV ist.

Somnade efter The Hill förut vid 18 tiden, tänkte att en powernap eller lite vila i 30-40 minuter inte skadade men jodå. Vaknade nu, precis!    Fick sånt groteskt sug efter naturchips (ovanligt). Så jag tvinga med mig min vänstra tutte ut på en kvälls promenad så jag slipper få ångest när jag senare i natt till PB och allt annat trycker i mig en hel påse (A).


Har kommit igång med Projektarbetet nu det blir en överraskningsdag för klassen A+B. 
Går allt vår väg lär det bli lyckat och drygt alla kommer vara där    :). Men det dröjer!

*

Tycker det är tragiskt när alla går bort titt som tätt, vet inte hur många runt om kring, vänner & bekanta som lämnat oss i år. 2008 är verkligen dödens år, sorgens år...   Tänker på alla som gått bort och dom som förlorat någon @}---)--!!!


Johan, jag tänker på dig  d a g l i g e n och skulle ge allt i världen för att få  tillbringa en minut till med dig!
Saknar dig nått så oerhört mycket. Och det blir inte lättare med tiden!  :(.

*

Det jag skrev tidigare Idag ang Mr. X.. Det är tankar och känslor från djuet utav mitt hjärta. Kan nog inte med ord
beskriva det annorlunda eller bättre. Det är så jag kännt i snart 9 månader och fortfarande känner idag. Det gör ont!



Jordin Sparks - Tattooo

- Vila i Frid -

VILA I FRID "TJOCKE" TOBBE
* 1985.02.22 - 2008.09.22 †

                                                Tänker på dig & din familj..
                                                  Ses på andra sidan igen!


Mr. X



Det började med ett leende när jag såg hans namn på displayen och det leendet blev till pirr i magen.. Det följdes av några oskyldiga möten.. Jag har aldrig ångrat att jag satt just där så då just den dagen och jag kommer aldrig att ångra det heller.. Det var början på våra stunder tillsammans. Jag ville vara så perfekt framför honom, valde ut mina outfits dagar i förväg och vad man valde var noga ända in på huden. Tiden rullade på och timmar efter timmar gick och dagar efter dagar. Känslorna växte i snabb takt, jag blev Kär med ett stort K och jag gillade det. Jag kunde komma på mig själv gå och små le och fnittra till när jag tänkte på han. Han gjorde mig knäsvag genom att bara titta på mig med sina djupa ögon. Ömheten han kunde ge och hur söt han verkligen Är när han sover får mig fortfarande att le innombords. Jag levde i en saga och allt var rosa och doftade vilda blommor. Mina känslor kanske svalnar  men jag vet inte vart på vägen jag tappade han? Varför vill han inte? Är det här slutet på min fairytail?  Egentligen vill jag ju bara såå mycket mer. Är detta slutet, nu och för alltid? Blir det inga oskyldiga möten och heta nätter igen? Klarar jag mig på det vi haft? Nej jag vill ha mer, helst allt.. Bara tiden vet svaren!



Ja, jag ljuger så braa ... ;) '


Ut från boet innan årsskiftet? :)
Ja det hade ju iaf verkligen vart något.
Varit på möte i ca 45 minuter. Bra där!   Det ser ganska ljust ut iallafall.
Skolan fungerar, ska ändra CV och kirra ett extrajobb. Ja, det Går bra nu.

Nu är det svåra steget att ta ett seriuostalk med patre och få han att gå
med på noterna annars kan ju min plan kyssa mig i röva!


Nu tänkte jag sätta på dagens första dos. 2 koppar kaffe och sedan ta
reda på den härliga summan som lär försvinna lika snabbt som den
kommer in på kontot. ACK vad mycket utgifter jag har denna månaden:(.

*

I want you by my side, day and night. I just want you close, today & tomorrow!

Hemma kl 04, uppe kl 09..

Godmorgon mitt herrskap.

Var ute på hemligt uppdrag med min högra hand igår. Det blev en "promenad genom stan" i det kyliga höstmörkret, med mysiga uteserveringar som lockade och fina färger på träden. Sedan en tripp till Majorna. Skulle stanna där i 30 minuter med blev kvar i FEM timmar, oops. Dunder och brak iaf. Spelade biljard & gjorde korttrick, allmänt trevligt.

Fick en pik av en vän i morse via sms. Han har nog rätt och det är INTE OKEJ!

Jag e sjuukt trött just nu och ska vara på möte om en halv timma (cirkus). Tänkte fräsha till mig lite alldeles strax och sedan traska bort till helvetet. Tacka fan för myskläder säger jag bara!               Hörs sen!


KLUMPIG SOM BARA FAAAAAAN!


Nu har jag dessutom glömt mitt smink hos en vän som just nu sitter på Landvetter och redo för en vecka på Cypern, hur smart är det då? Glömde även min tandborste men det har jag ju extra iaf. Och inte har jag råd att köpa ny mascara och nytt puder för tillfället, helvete vad klumpig man kan vara :(. Jag blir så aaarg på mig själv ibland att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är precis sånna här saker som får mig att sparka hål i ytterdörrn. Aja. Fint Mathina, en vecka utan mask! :(..    Nu när jag & Silly skulle göra en hemlig grej, där jag faktsikt skulle behöva smink. åååååååh.



♥. MIKAELA * * * MOBERG

Min Silly, min Elakaela, min andra halva, min högra hand & min vänstra tutte.
Utan henne ingen mig, ingen billy & ingen mört. Long time love, snart 19 år (-  x år).
Finns ingen som får mig att må som hon, som står mig lika nära som henne. Som
finns för mig oavsett vad. Ingen som har sånna dalmatin prickar i hövvet och ingen
som nöffar så som hon. Inget kan skilja oss åt, vi kmr alltid sitta i sammma båt!

- N e m o     N i s i    M o r s ;            nothing except death, will ever do us apart!


Ska träffa min stjärna idag . Ville bara säga det. Inga dumheter, jag lovar!

BINGOLOTTO | HEJDÅ

Jätte mysig dag igår. Träffade en vännina på AK och tog ett par glas vin. Puttade av henne från barstolen så hon trillade PLADASK på golvet och spelade lite Bingolotto eftersom mina andra vänner är så sega men i vilket fall, jag vann! Eller a, 2 st Sverigelotter iaf (A).  Senare kom Therese med far och plockade upp mig och vi piskade till Munkebäck och Liseloth.


Tog oss en promenad ner till ICA och köpte Chips, Godis & Riskakor sedan en promenad i höstmörkret upp till L igen.    Kurade ner oss i soffan och satte på Tjenare Kungen:/. Sen Ringde en full fröken Karlsson och var allmänt väck, så söt:).


Dom delade säng och jag tog stolt soffan där Lisen bäddade ner mig och sov till halv tio imorse. Då var det upp-och-hoppa för fredagens VBÅ och köa på toaletten för dusch, sminkning & tandborstning.


Tog ettans spårvagn kl 11:42 mot skolan sa hejdå till mina svin till damer som gör en kickdown suntown till Ayia Napa idag :(. Jag ber till gud att dom kommer hem hela och utan HIV!  Sen en lektion och hem till thaimat med Yoss som sällskap, trevligt!


*

Jag vet vad jag vill, fast ändå inte det är så jobbigt när känslorna spekulerar som dom gör. Dom svalnar det vet jag. Men jag vill jag det? Hmm. Det är Perfekt!  Tack S för att du finns, lyssnar och delar med dig. Behöver det!


RSS 2.0