Big 20!

Yes, igår var min efterlängtade 20-års dag som erbjöd massa trevligt. Började dagen med en shoppingrunda tillsammans med Mamma & Sanni, jag fick en "tröjtunika", ett par leggings & ett halsband + massa hårprodukter med mig hem.

Sen vid 18 var det dags för födelsedagsfika a la Mört & det blev mycket luckat. Sjukt god smörgåstårta och en jävla masa Asti, me like.

Att sedan åka in till stan & Nivå och dricka way to much Jäger/Redbull har jag resultatet idag. Jag avlider, mår så dåligt och ingenting hjälper. Jag vet itne vart jag ska ta vägen & kan inte ligga ner mer nu. Fyfan för bakfylla! Men jag mår väl bara som jag förtjänar...

Tack alla för en kanoners 20 års dag- På lördag kör vi igen, mina vänner!'


* * *

When love takes over..

Jag gav 18 månader av min dyrabara tid. 1 ½ år av mitt liv åt en kärlek som aldrig blev min. Det var magiskt att känna känslan & ha Dig brevid mig och jag ångrar ingenting. Jag 'ångrar' bara tiden & blindheten. Kärleken är fan me blind..
 

Jag är ju en sådan person som inte har förhållande. Jag kan träffas en längre period men inte mer.. Mitt längsta förhållande varade i 5 månader, wow..

Men nu känner jag att jag lekt färdigt, jag vill inte vara ensam på kvällarna & inte öka listan. Jag vill känna trygghet & ha en riktig Man att komma hem till å krypa ner hos.. Jag säger inte att jag har bråttom för det är det sista jag har, jag har all tid i världen. Men jag tror jag börjar bli redo att få sabilitet i mitt liv. Låter det fel?

Hej innersta tankar?


Pray for me!

Jag vet att det är alldeles förtidigt men man kan väl iaf hoppas? En utav dom lägenheterna jag ville ha när jag flyttade hemifrån ligger ute på Boplats och jag ber till guuuud att den skulle kunna bli min. Så hjälp till å håll tummarna för mig, okej? (A)

Det är egentligen inget speciellt med just den lägenheten men den är nästan 20 kvm större än min nuvarande, har större kök, inglasad ballkong & BADKAR! Give it to me?

Är det inte sjukt att man måste ha stått på kntraktet i 1 år innan man får söka byte? Jag går under, snacka om att hata sitt boende?

(får inte upp bilden, sorry)

Lovely

Nu har man fått delat ut den nya koden som vi fått i området till alla nyfikna grannar. Det är ju mig dom ringer eftersom vi har insiders i familjen, moaha!

Sen har jag tatt tag i saker som skrämt mig länge, ja ni vet min ekonomi jag nämnt. Det är utgifter för mer än inkomsten å vad jag ska skära ner på & inte är svårt att se ut. Men efter ringt runt och haft mammi som stöd så har det mesta löst sig och jag klarar mig nog bättre än jag trott från början, yes!

Och med det kan jag nog (hoppas, hoppas) säga att nästa månad är jag tillbaks på banan !

Men då jag gjort detta i stället & bara surplat kaffe å käkat nybakt bröd har jag ju missat tvätten å städning. Inte okej! fast jag har ju ända till Onsdag på mig då jag tänkte bjuda hem nära & kära på födelsedagsfika. Alla har inte ens sett lägenheten (som jag visserligen vantrivs i) å min älskade mormor har bara vart där en enda gång på 10 månader :/. Så nu är det finaly dax igen :D.


Ni har väl inte glömt min önskelista? :D

- Presentkort på div. inredningsbutiker.
- Vinglas i olika storlekar & färger.
- Stående dammsugare fr. electolux, brun.
- Resecheckar på Ticknet.
Kan väl plussa på underkläder, smink, cash & Cinzano med då ;)

Nåja, nu har jag inte mer tid här. SKa kila hem till mam å käka middag å invänta Sannis call!

xox / math.



Ps. Jag kan inte hitta min kamera :S

Long time no see..

Kanske inte riktigt men jag har inte haft så mycket tid till övers för att uppdatera här.

Allt är okej, fortfarande lite jobbigt med allt trassel jag satt mig i men en del börjar sakta ordna upp sig nu. Fyller BIG om en vecka exakt å har spenderat TRE nätter i sambornas gärstrum. Lovely, få fly lite från vardagen. Dom skämmer bort mig här! :)

Har sökt fyra kurser som startar i vår å behöver en ny extratjänst, snarast. För får man inga tider kan man inte vara kvar. Right? Jag har faktiskt en hyra mm att betala.

Hoppas livet leker, ha det så bra medans du kan!

I miss u / M.


walking on sunshine

Den låten får mig att gå loss! Blir så jädrans lycklig av att höra den tills jag kommer på mig själv.. Jag mår inte så kasst som väntat idag & det mina vänner, det är ta mig fan bra!

Det var ju som sagt födelsedagsfirande på SoHo för Ullis & vidare gång till ett Parken som verkligen Sög så bästis klicka hem & dom andra tappade jag & sanni bort :/. Så vidare till trädgång för fest & hångel, japp i did it. Jag hångla haha.

Ikväll är det fest igen, yes. Jag kunde inte hålla mig men sen mina vänner är det fan lungt någon vecka. Sen ska jag fan festa till regält på the big day! Luuuuckan here we come ;)

I got a feeling..

... that tonight's gonna be a GOOD night!

För övrigt är jag otroligt taggad för  kvällen, trodde inte det men här är jag, halvmätt i magen och väntar på att klockan ska slå! Ska först bli upphämtad av Sanni i taxi (oväntat?) och piska till mölndal, hem till bästis & korka upp innan SoHo för sillidills (läs ullis) födelsedagsfirande..

Det kommer bli galet bra och jag bär Good Girl Gone Bad, tro fan att det stämmer!

I högtalarna strömmar Black eyed peas - I got a feeling, Guetta ft. Akon - Sexy bitch & Oldie's - Walking on sunshine.. Fatta vilket draaag jag har här i min ensamheeet :).

Förra helgen hos Jen_ med alla knasiga lekar och gud vet vad. Det var ju allt från skitsnack till hångel. Även en MILF var på besök, man tackar för den kvällen också! Psst, bästis hade papper i näsan mohahaa.

Sen skulle jag återkomma till Yoss firande i måndags. Super trevligt, och ta mig på orden! Hon var sjukligt snygg och Vasastan sken med 12 strålande & vingliga tanter vid ett bord.. Synd att det måste vara speciella tillfällen för sådanna tillställningar..




Vi slår klackarna i taket ikväll, för sista gången på ett tag (funderar på att hoppa luckan å det händer inte). Gud vet var vi hamnar men det kan inte bli mer än rätt. Jag älskar oss!


Gaaaalet

Jag mådde galet bra imorse fast jag försov mig, vaknat 4 ggr i natt & drack vin igår. Fick iaf gett tillbaks det jag var skyldig pappi så nu kan det strykas från listan sen fick jag träffa bästis & Schteeekman för presentshopping till Sillen, jag tror vi fick till det ganska bra iaf :).   
Var det någon som uppfattade snöandet btw?!


Sen blev det mer shopping fast inte till mig själv, utan pappi ville ha hjälp med present han också & parfymen han valde (läs jag) hade till å med jag blivit tok-glad över! Fick iaf i mig Indiskmat som var ååårsen jag åt och jag hade nog glömt att det är det jag älskar. Asiatisk mat är det ända rätta, fast jag har svårt för Kinamat dock.

Ikväll rör jag mig åt Ekman-Levander med bästaste, saknade SILLYSICKAN, min Fina Mikaeeela för drinkar & Idol fast jag får inte bidra med något men jag behöver umgås (tack för igår understreck, aron & sheil!!)..


Statistiken ökar igen :)


Nää nu ska jag läsa lite spanienbloggar och därefter kila hemåt innan jag trallar i väg i ovädret.

Bjuder på randompics;

Jag & sara - 1an på gymn. sept 09


-Silly, bästis, jag & mamma Anna -ela 20år. april 07


Nellan, thess, jag & Sillen - förkrök dec 07


Hos sanna (21år) Feb 08


Me, Sanni, Liseloth & Ela - softilerar mars 08


Jag, Jennie & Jenny - Halloween (jag 19) okt 08


Zorina & jag - på skogstur april 09


Yoss, Christer & Jag - studenten 09

Nä det får räcka.. 06-09 :)       xox/ mörtiiis


Words dont come esay..


Legat sömnlös största dels av natten.. Kanske somnade vid 5-snåret så vaknade nu. Livet suger å det stödet jag hittills fått är halvt borta.

Jag älskar dig, det blir svårt utan dig!


Okej.....

Det som hände häromdagen var att jag luskade ut att jag inte har råd med mig själv och min livsstil längre och ska jag klara mig trots uppoffringar måste jag ha mer eller ett till jobb, det svider! Om några timmar ska jag inskaffa mig ett busskort och lägga ner taxi resorna så det minskar från ca 14 dragningar i veckan till 2, good right?!

Och så vidare till festandet (forgive me fader for I have sin) som ska gå till 1 dag i veckan från ca 4-5, om inget spec händer då! Jag ska sluta äta ute, iaf pizza, hamburgare å skräp iaf. Sushi & thai + sallad måste man väl få unna sig ibland? Det är iaf nyttigt =P.


Nu har jag blottat mig å mina djupaste bekymmer å igår var det födelsedagsmiddag för Yoss men mer om det senare!

Cry me a river

Sitter hemma hos min underbara mammi som inte kan annat än att stötta mig fast det inte finns något att göra åt saken.. Jag har gråtit en svätt och även rökt en cigg för att lugna nerverna, nu är jag dock helt torr och obehagad i halsen "/. Tacka fan att morsan bjuder på husmanskost idag (åh vad jag saknar mina föräldrars mat), jag hade nog svultit mig själv idag annars..

Jag ska ta mig fan klara detta och resa mig igen. Det är inte jag det här och jag vet att jag kan bara jag vill å ger mig fan på det! Men självklart kommer det svida och krävas uppoffring men vad gör man inte för att få ligga på topp igen?


Tack världens bästa familj, utan er ingen mig - Team Larsson/Familjen Tajkon, oslagbart inga är som oss <3

xox / mörtiiiiis

Brutit ut

Isammband med regnet och åskovädret vi haft i dag bröt även mitt egna lilla ångestmoln jag visste vilade över mig ut..

Kan man vara med i Lyxfällan utan att det visas i TV? Haha!

hallefuckinglulja

Im bad, oh so fucking bad!

Weho. jag njuter av livet och stannar inte upp  en sekund för att känna ångesten som antagligen ligger som ett åskmoln över mig och bara väntar på att bryta ut. Men det är en annan dag (förhoppningsvis)..

Rökningen går hyffsat, tatt några bloss på fyllan men annars håller jag mig. Duktig! Jag hoppas på att få finfin a present iaf.. Fyller the big 20 om 3 veckor, den duuu ;).

Jag önskar mig:

Presentkort på Inrednings butiker
Resecheckar på Ticknet
Electrolux Dammsugare
Vinglas, olika former & färger.



Sen har jag tatt igen lite kvalitets tid med grannsyrran & sötaste. Busat med flera & hängt i gäng som aldrig förr.. Te.x. i söndags styrde Sanna & Livve upp med feting förfest inna Luckan & det var mycket trevligt. Vi blev en del som tog oss in till stan och det dansades, hånglades & söps som aldrig förr + att jag bar ROSA, det händer ju typ inte.. Vad som hände sen är typ hemligt?! haha ;).

Igår satte vi oss fem vänner på Chez Amis för froding och soding av det ena och det andra. Det var en jävla massa skitsnack om buksystrar, incester & ex mm. Mycket trevligt och en del sentimentalitet från vissa av oss. It's okey to be down sometimes!


               
               
               


För övrigt var det mer än 3 månadersen jag ens SÅG x, och idag är det på pricken 4 månadersen vi umgicks. Men jag tycker till å med han är snygg ibland, på kort :P.

Nää nu sak jag kolla om det går någon bra film på duken ikväll å sen noppa & färga ögonbryben + fransarna, det är fan på tiden får gotta mig med lite ben & jerry's efter disken med. Me like :)!


xox / egoflört!




2 1/2

Det är många kalsonger i luften nu..

De senaste 60 timmarna har vart lost! Jag bestämde mig på två röda att fimpa ciggen och har hållt mig sen dess. Istället har jag fått mani för glass och städning. Ja, tro det eller ej men min lägenhet har gått från svinstia till skinande pga att jag inte röker.. Jag har med andra ord vart rökfri i ca 2 1/2 dygn:)

Jag har tvättat lakan, handukar & mattor (läs även kläder). Skurat golv, dammat och bäddat rent. Jag hat till och med legat på alla fyra/rygg och rensat AVLOPP i både dusch och handfat, inget jag rekomenderar! Att jag också tagit världens berg med disk och fyllt kylen gör inte saken sämre?

Med under rubriken ville jag komma fram till att jag hitta 5 par kallingar när jag städa, rensa & tvätta. Så om du saknar ett par kanske det är här dom är, skämt å sido ;)..


Snart är det söndag (veckans höjdpunkt) och då blir det lucka för sprit, all in som vissa kallar det!