* * *

Som sagt är lillsiz på väg till Pittsburgh - Usa nu. Trist as hell att säga hejdå igår kväll och jag saknar henne redan. Men vi ses snart igen. Tre månader går ju snabbare än man tror och det är verkligen inte et tår vi snackar om denna gången.


Tu eres mi corozon, hermanita - Mi corazon es su corazon *




Nu ska jag kila hem till mammsi och busa med grisetösen till jycke.
Finast i världen är vad hon är.



Hata sjuka baaaaaaaaaarn! :(

Mango.

Börjar bli trött av alla siffror jag stirrat på i flera timmar nu. Men efter en kopp kaffe eller två är jag snart på banan igen. Nu sitter jag dessutom här och fantiserar om smaken av min frukost som bestod av Vit persika/Vitt te - yoghurt med färsk mango och apelsin i (som jag givetvis skar ner själv). Helt gudomligt gott och kommer bli en klar favorit på frukostbordet hemma hos mig i vår!

Tänkte snart smita iväg för lite lunch, ska senare iväg till Annedal och invetera, ja hur kul låter inte det då? Haha, precis inte alls. Men vad fan detta kan ju trots allt leda till ett kneg efter sommaren och med lönen på detta bygget tackar jag på inte frivilligt nej!

Om ni bara visste vilken "sjuk" grej som hände mig i natt; messade en fråga till 118800 och fick värsta roliga svaren av en dude. Haha, ja det var lite komiskt faktiskt.. Känner dock inte för att se räkningen av alla messen dit.

Nä, det här har jag inte längre tid med.

T J I N G


Tisdag - morgon.

Sitter nu här nyduschad med morgonkaffet och ska tända en cig. Gratiskneg ännu en dag och i em/ikv blir det plugg. Ha en underbar dag! <3

HJÄÄLP!


Min ena tattoo som jag haft i ca 2 år har börjat klia och stå ut, är det farligt?!



Nu såå..

Ja, här kommer det efterlängtade inlägget om helgen och nykommlingen :).

Torsdag: Lillsiz fyllde myndig och det firades på Rockbaren efter förkrök hos daddy a. Där blev det senare också efterfest vilket var mycket trevligt. Jag höll ganska hårt i hatten eftersom onsdagens bravader satt klistrat mot strupen och minnesluckorna var fortfarande inte fyllda.




Fredag: Vaknade upp hos dad i soffan brevid någon annan än den jag slumrat in brevid, haha fick mig en chock som itne var av denna värld. Sen kom Jen och vi handla thai vs. sushi och gottade oss så gott det bara gick. Fyllesjuk as hell inhandlades det alkohol men vi hoppade det och drog en myskväll. De tre musketörerna och "Simon" (Läs Johan).



Lördag: Dagen vi alla väntat på länge. Linette (the best a man can get) och min trogna men ack så avlägsna vän Liseloth hade fyllekalas som inte var av denna värld med uppdukad plockmat och trevliga gäster. Det firades nämligen både inflyttning och födelsedag.



Blev stämplad med stilettklack rätt på fossingen och trallade ut i vår kalla stad barbent. Brr, men det kändes inte fören långt in på småtimmarna då allt blev kaos. Vi hann inte så mycket längre än ut från Rose and Crown innan fighten var igång och mina två hang-arounds spenderade natten hos Farbror Blå moaha.



Sen blev det "efterfest" med film och lögner sedan deck brevid två främlingar i en soffa någonstans i Högsbo. Det blev inte många timmars sömn men jag fick tillbringat några timmar med min tvilling iaf :).

Jag måste också be liiite om ursäkt det en mycket högt älskad vän som fick smaka på handflatan, men inte helt utan anledning. Det är inte tollerarat att göra som du gjorde gumman och det var av ren reflex. Jag ber om ursäkt men gör aldrig, aldrig någonsin om det!!!!

Söndag: Uppe med tuppen och klockan skulle ställas om (vilket betyder att jag klev upp en hel timma tidigare än jag trodde), in för att väcka lillan och sedan blev det barfotagång till spårvagnen för käk på Fröllan. Jag sa utan svamp men det smakade som baken och jag fick käka bröd tills inget mer gick ner.

Lillan tog mina keys och gick hem och la sig för att se reprisen i Let's Dance och jag gick upp till extra pappa där mammi, bror och nykomlingen - Dasie, rottisvalp på 9v. befann sig och gud sicken liten prinsessa. Jag bara smälte och dog på plats, är heeel förälskad i denna lilla varelse, mee like alooot !




Idag: Uppe, tidigare än med tuppen för gratiskneg eftersom jag tog ledigt i fredags. Käkade frukost, drack kaffe, läste cosmo och lyssnade på Knappen & Hakim i lugn och ro, behövde inte stressa alls. Var tidig vid bussen och fick t.o. vänta i tio hela minuter. Sen åt jag underbart god lunch med pappi och sen efter praktiken blev det till att lämna in timlistan och en shoppingrunda med twinie. Nu sitter jag hos pappa, helt slut i heeela kroppen. Dödstrött verkligen. Ska strax kila hem så kommer mina hang around buddies på en kopp kaffe. Efter det ska jag ta mig ut till a-town och tillbringa kvällen med lillsiz som återigen lämnar mig imorn..                         and I'm out.



Dötid..

Yes, jag då sitter jag här i min nya kontorsstol och väntar på att klcokan ska slå 15. Har vart en så enformlig dag att jag bara vill här ifrån, fast jag älskar det jag gör här. Allt är så efter att jag gör fel med portot m.m. och det tyckerjag inte riktigt är okej. Men det är ingen bra dag idag, än..

Lunchen tillbringade jag med pappi, buffé på Boheme som var super god, iaf kycklingen i panängcurry, mee liikee :D. Sen gick jag och köpte mig ett par örhängen på Guldfynd medans jag inväntade bussen tillbaks hit. Slängde med en sån lott för tio kr där man stödjer bröstcancer-fonden. Väldigt käckt må jag säga. Dock vann jag inget i vanlig ordning.

Snart kommer iaf Tvill och hämtar mig, ska lämna in våra timraporter på kontoret sen ska jag hem och käka osv, sen ikv ska jag mysa med Lillsiz som åker till Staterna imorn. Måste ju säga hejdå då jag inte kan vinka av henne på Landvetter denna gången, trist as hell..

Men jag skriver mera sen och lägger in lite bilder, har ju som sagt en nykomling i familjen och haft en händelserik helg ;).


Over n' out.

Auutch..

Vad i hela hisingen är det här. Magen krampar ju som aldrig förr och det är då fan inte godkänt! Aj, aj.. Ont nästan överallt, rygg - fot - benen och magen. Blääää! Inte ok! Men för övrigt mår jkag bra, herren på min egna täppa. Kanon start på dagen och underbara dagdrömmar...

Tänkte gå och ta mig en cig och en kaffe nu, det är jag välförtjänt av om jag får säga det själv, när jag sitter här och sliter med alla avtal. Fem pärmar framför mig att hålla koll på, urk.

Skriver sen!
   T J I N G

Galet dålig update ..

Förlåt för min dåliga uppdatering, lovar att ändra mig redan idag. Sitter iaf på bussen som strax rullar i väg till praktiken. Får hoppa in idag eftersom jag fick ledigt i fredags. Skriver mera sen om allt från helgen till vår nykomling i familjen:)..

efterfest...

Jooo, fick lediiiiiigt, moha!    "I wish iwas just as cooooool as you, i wish i could  say that thiiings you do!!" hahaha... Efterfest är mitt ända ord.

T J I N G


Sunshine ..

Ja, det var visst inte i jkpg vi skulle kolla stall utan mot jkpg. Stället vi kolla efter låg i utkanten av Ulricehamn och det var dom mest kringelikrok vägarna jag varit med om en en hel del snö i vägkanterna där nere.

Åt iaf McD i boråås vilket betyder att vi syndade. Men det är väl tillåtet i mellan åt, inte sant? :)

Iaf härligt att komma ut på en trip i solskenet. Nu mår jag oerhört mycket bättre och är redo för galaj, bara min käraste handledare kan messa tillbaks om jag får ledigt imorgon eller ej. HAde inte klarat av en arbetsdag mående som jag gjort idag, nä fyfan!

Nu väntar jag och daddy a på  darling och alexander sen kommer föödelsedags barnet, min älskade lillsiz hit och vi korkar upp med det ena och det andra, me liiike! Sen om det blir stan eller ej återstår att se men kan ju  räkna med fylla iaf. Ska försöka ta lite pics och ladda upp imorgon med. Nu ska jag in i dad's dusch och sedan fixa fejjan. Tjing.

Im out!

Buäääk!

GRATTIS ÄLSKADE LILLSIZ PÅ ARTON ÅRS-DAGEN!!!



Annars blev det missions med Silly igår. Fick se näskan hela DK-filmen och jag dör ju! Mohaa, riktigt pinsamt. Sen drog jag nog förhastade slutsatser ändå. klockan var ju närmare tre när jag kom isäng, så glömde jag ställa klockan SKIT OCKSÅ!

Nu har jag fått betalt alla räkningar ska snart i väg till Jkpg för att kika på stall osv. Det börjar närma sig nu. Firren ska också upp på härstryggen igen, bara en stor fråga hur fan det kommer gå.. Får stanna på Frölllan och köpa skor känner jag, det här håller inte.

T J I N G !

Ingen Billy utan...

... sin Silly.

Ikväll blir det Silly vs. Billy på hemligt uppdrag igen. Men inte allt för sent ska vi försöka, börjar på Annedal imorn - wehoo! Men sen ska jag ju inte dra förhastade slutsatser när det är vi två i farten. Nepp nu får jag springa om jag ska hinna hem innan jag måste vara på fröllan å köpa månadskort innan Pressbyrån stänger, tjing!


Helvette!

Nänu, tro fan att dom ändrat öppettiderna på Bolaget här i trakten. Alltid, genom alla år stängt 19 nu helt plötsligt från ingenstans stänger det 18? Va fan e det för kass stil liksom? Gaaah, jag blir galen.

Till råga på allt så är det någon jävla bitterfitta som inte har något bättre att lägga energi på som "busringer" ifrån dolt. Vill du mig nåt så snacka istället.

TJING / mört the flööört..

Lillsiz..

Ja, som sagt är dettLillsiz stora dag i morgon och jag är oerhört glad över att hon är hemma i Sverige och firar denna dagen för  på Tisdag flyr hon igen och denna gången till Us and a.

Men i vilket fall är det ju planerat restuarang besök och ev. utgång på fedag för att fira denna lilla tös som äntligen blir stor. Dock har jag inga detaljer om hur och var så svarar hon inte när man ringer. Grr, jag blir så irri.
Vad ska man köpa till en artonårig tös i present?

Nu är det slut på tre komma tuffingar hermanita, dagen du så ivrigt väntat på i alla år är nu kommen, imorgon.



Sen har vi yttligare ett dilemma med presenter. Nett ska firas på lördag samtidigt som Lisens inflyttningsgalaj, vad i hela hisingen ska man försåg dom med?  TIPS TACK!  Jag ser iaf fram emot denna helgen om mina envisa utslag bara kunde ta å gömma sig.   Suck!

Kom igen nu Sillen, ta dig i kragen och häng med på lördag, längesen vi slirade tillsammans. Jag kan vara din bodyguard ;).

Piercing .

Jag gick aldrig hem igår, utan jag stannade kvar här hos pappa och kollade tv och käkade mannagrynsgröt till kvällsmat. Riktigt mysigt. Sen sov jag så gott och sött i lillebrors säng. Tänkte att gud så käckt då väcker pappa mig när han trippar till jobbet så kan jag halvsova en halvtimma till. Men itne det nä, han väckte mig visserligen men jag tog ju väckarklckan och stängde av den i sömnen som vanligt, och när jag vaknade nu vid halv tolv av ett sms hade jag klockan i handen. Goog work math..

Jag och min käre vän och kompanjorn har kommit på en genigalisk idé om att vi ska pierca oss. inte vart som helst utan där ja. Visseligen är det nåt jag alltid velat göra för att liksom testa på men nu när det börjar bli lite mer allvar i det hela är jag livrädd!

Hjärtat har sina skäl som förståndet aldrig kan fatta.


Nu ska jag dricka morgonkaffe och se om jag kan göra nått åt mina allergiutslag, dom gör ont och är i vägen sen är det inte speciellt vackert heller. Vad hade jag gjort och varit  utan min mås? Mucho love, long time....
 



Hide and seek?

Nu var det dags..

Nu börjar allvaret. Ska hem och låsa in mig från omvärlden, utan fungerande telefon och dator. Ska begrava mig i skolböckerna och plugga som aldrig förr; efter Deperate!

SV Anonym; Yes, det var bombhot på Frölunda Torg imorse, och vad jag hörde var det även ett i Gamlestan runt lunch. De på fröllan visade sig vara ingenting, tacka gudarna för det. Hoppas du fick ditt svar! :) 

Ha en fortsatt trevlig tisdag och glöm inte våfflorna imorgon då det är Våffeldagen enligt almenackan!

Kisses and Hugs / möööööööörten


Yummie!

Ja, det blir nog att stanna hemma med plugg idag. Fast det är sjukt fint väder och filmen från DK-resan 06 lockar nåt otroligt. Nackdelen är att jag verkligen behöver plugga tills imorn och det känns mindre kul därför försåg jag mig själv med en nacho-tallrik me smällt ost  å hemmagjord 'dip'. Mmmmmums! Gissa om det är gott med en cigg efter? :)





Rekomenderar!

Jag måste bara få dela med mig av att jag är sjukt stolt över mig själv, har nämligen hittat en ny väg till praktiken haha.. Ja den tar 15 minuter snabbare och jag får en underbar men kort promenix på köpet, kan det bli bättre? Så  f u c k i s, nu kasnke vi ses på hållplatsen härdan efter, wehoo!





Jag har en superbra beställningssida att rekomendera. Där du kan klicka hem Parfymer, smink och kroppsvårdsprodukter för upp till 50% billigare än i affärerna! Dessutom är det fraktfritt över 800 kr så passa på om du endå är ute efter nytt smink eller nya dofter!

   http://parfym.se

Lunch

Hej, hej hallå !

Nu är jag hemma för lunch, skulle egentligen bara ta en promenad men blev skadligt hungrig på kuppen och bestämde mig för att ta bussen som kom rullandes hemåt. Så nu ska jag dricka ett glas mjölk till mina nudlar som står på spisen. Sen får jag skynda mig tillbaks till Spine, jobba över en halvtimma-timma eftersom jag kommer bli sen.

Får se ifall jag hinner ta en cigarett med mitt ex  mfl som precis slog mig en signal. Hade vart trevligt med lite tjöt och sällskap i kylan! Men det beror på hur länge jag fastnar här iofs.

Sen har jag ätit tomat vilket jag har fått sota för. (Jag är allergisk!). Det resulterade i allergiutslag, inte bara ett utan TRE den här gången, fyfan. Hoppas verkligen dom försvinner innan helgen som är så fullspäckad. Ska nämligen fira lillsiz på fredag och fira nettan (även lisens infllyttningsfest) på lördag med utgång och grejer. Måste ju vara redo för "raajraaj" mohaa!

Nää nu ska jag froda! Tjing!



(Mittbenan igår)

Fitt3!

Jaa det är nog ta mig fan det ända jag har att säga. För nu kommer jag inte kunna ringa/messa på en vecka. Gaaah, jag blir så irri att jag snart går i taket. Jag som fått mess av x och tänkte svara, men ikke. Får ladda på comviqluren på fredag helt enkelt, inte mycket anant till val.

Men Jen, nu kan jag ta dig i handen att vara invalid utan komunikation med omvärlden. It drives me craaaaaaaaazy!

Earth Hour

Hade svårt att ta mig ut bingen imorse, men det gick tillslut. Stressade in i det sista för att hinna med den sena vagnen som matchar sista bussen (så att jag kommer i tid) men tro fan att Poliser och Stabsenheten har spärrat av hela spårvagnshållplatsen då det är Bomhot, whooot?!

Vad hände liksom? Men det var bara att ta bussen till Marklandsgatan ist och bli några minuter sen, för det är då fan inte mitt fel att pskyade människor bomhotar frölunda torg!

Annars är det väl en bra dag. Solen lyser vilket är otroligt härligt men det är dock riktigt ruggit ute, inte helt frisk än men ändå tillbaks vid skrivbordet på praktiken. Lika bra det, så man får in rutinerna igen!

Nu ska jag gå bort och hämta mig en koppkaffe, väl behövligt må jag säga.

Sedär ja..


Med min rubrik skulle jag komma fram till att det var en jävla bra idé, tänk vad mäktigt om verkligen hela staden och även världen hade släckts ner?! Jag tänker iaf släcka hos mig precis som Poseidon planerat att göra. Folk går in för detta ganska rejält och jag vill väl inte direkt påstå att jag är så insatt att jag hade valt att göra mjölkpaketen svart/vita ist för blå/röd/grön osv. Men dom e iofs astuffa, har själv ett hemma i kylskåpet mohaa. Men tänk på jorden och miljön, släck lyset mellan kl 20.30 - 21.30 på Lördag (28/3), eart hour.


Jag veeeet..

Nu är det dags att ändra utseendet här igen, men de tlär ju ta sin lilla tid.

* * *

För jag e lycklig, ja jag e lyckliiiig :D.
Solen lyser och himlen är blåå, åh vad det är skönt att leva då!

Idag är det måndag, vilket betyder att jag är ledig! Jag sitter här och precis käkat brunch i min ensamhet och inväntar samtal från Jendam. Sen får vi se vart dagen för mig. Men mittbenan sitter och det känns skumt. Inte riktigt min grej än det där :P. I vilket fall ska jag tillbringa tid under solens strålar idag.

Fan vad jag mår braaa när solen tittar fraaaam :D mohaaa!

Nä nu får jag ta och göra lite nytta, som att köpa mjölk till kaffet jag sucktar efter. Tjing!


R, X, B eller va?!

Trubbel i paradiset, min hjärna kan fortfarande inte komma överens med hjärtat. Då är det illa!

Annars har vi haft en underbar dag i solskenet, jen och jag. Vart nere i Onsala och i Sisjön (dock ligger defortfarande is på sjön). Glassat järnet. Sen hann vi även med middag coh hej till fylleglada gubbs i 436. Man kan inget annat än att älska vårt avlånga land kallat Sverige när vädret bara blir bättre och bättre. Eller är jag ensam om att tycka så? Skulle inte tro det va? Ge mig sommar, då blir allt bra igen! :)


OM DU HÖR NÅGOT I LUFTEN SOM SURRAR SÅ ÄR DET BARA JAG SOM HURRAR FÖR DIG, MIN ÄLSAKDE BEBIS! 19 ÅÅÅR IDAG <3


Måste då säga att x's nya lya är avundsväckande, me like.    Sen är det alltid lika trevlig att få samtal från herr b. pratglad om hatobjekt osv och ville ha någon att krama med. Men inte ikv inte...

Nu ska jag gå ut och röka, ta ett glas vatten coh därefter traska till sängs. Tjing!





Shill pomfrill..

Det var nog inte rätt dag att gå ut trots allt. Jag menar visst var det god middag, jag mådde bättre och J. kom med massa gott och blandat, dock när det närmande sig mådde hon allt sämre och jag allt bättre vilket resulterade att vi drog var och en hem till sitt fast vi kommit hela vägen in till stan.

Herr B. badade tunna utan mig vilket är helt ogodkänt om det nu finns ett namn för det, annars ikke godkänt! Men som både ahn och jag säger kommer det fler dagar och gånger för det, våren är ju bara på väg..

Annars sitter jag uppe hos pappa nu och dricker grogg ur mjölk-glad, funkar och jag e tvät trött. Är trots allt en dag imorn med. Det klarar mina chockrosa naglar jag målat på lyran haha... Give me some loooove. x, allways on my mind <3

Here comes a tierd and drunk fish!!!             "Bada tunna med miiiiiiiiiiiiiig" haha...


Rajtantajtaan...

Yes indeed, jag har då bestämt mig. Ikväll blir det rajraaj, som andra hade uttryckt det, med Jane. Så bränningen är i full gång och vi ska göra stan osäker.  Mår mycket bättre redan och kan bara hoppas på att det blir bättre, sen tar väl alkoholen sin verkan och jag lär väl inte känna av så mycket under kvällens gång. Imorn är en annan dag och annan femma. det tar vi då!

Pappa står i köket och knegar som en jubelidiot. Fattar egentligen inte varför, då han gör det för min skull, känner nog ändå ingen smak haha.. Men han är allt för söt.

Ikväll blir det iaf "Fun with Mört and Jane" så håll i hattarna, det lär inte bli lugnt när vi är i farten ;).




Mohaa..

Jag tänker övervinna denna envändiga sjukdomen även kallad förkyldning då jag nyss proppat i mig två shottar Bisolvon och två st Panodil 500 mg. Har även käkat fishermans och snytit ut halva hjärnan och det blir fisk till middag. Bytte även ut ciggen till Menthol och humöret är bättre, inte lika trött. Så med det är de absolut inte omöjligt att det blir bravader ikv iaf :).



Friday, im in love..

Dra på trissor, jag är fortfarande sjuk! Riktigt tråkigt då det är så mycket som händer. Det är juu faktiskt fredag och allt.  Koc fyller år, Lisa har fest och Jane vill dra med mig ut för att göra stan osäker men vad faaaan. Jag sitter här hemma och knarkar ipren, panodil, alvedon, ibumetin, vitaminer, te, bisolvon och vitlök. Tror ni det hjälper? Så fan heller!

Men jag funderar på att ignorera sjukan och hitta på något ändå, tror ni det blir värre då?

Men i vilket fall så smyger sig våren, sakta men säkert, sig fram coh det gillar vi. Graderna stiger och dagarna blir längre då solen tar sin plats på himlen allt fler minuter för var dag. Blommor börjar ploppafram och solbrillorna hänger på vart man än ska gå. Det gillar vi. Önska bara att jag kunde få njuta lite mer ist för att bara sova.

På tal om sova, igår efter jag lagat middag gick jag och la mig igen så ca 18:30 smög jag mig in i drömmarnas land och vaknade inte fören 10:30 idag. Snacka om att kunna sova....



Går inte med på det här!

Varför ska alltid jag råka ut för allt? Jag menar, nu när jag får jobbtider och solen lyser på vår blåa himmel i högsta hugg. Ja tro fan att det är då jag ska gå och bli sjuk.. Jag vill vara ute och njuta, få lite solstrålar i fejan och leee. Men ikke, jag antar att det är karma :/.

Somnade i soffan vid 11 och vaknade halv tre. Visseligen har jag ju jobbat natt så det är ju fan inte så konstigt att man var trött men en timma hade räckt sen hade jag kunnat pallra mig upp hem till mig, slängt på bikinin och lagt mig på sängen med vidöppet fönster å glassat ett par timmar, men den gubben gick la inte då för nu har jag inte solen på min sida heller. Tack..

Jag är fan likblek nu och det är inte okej, måste göras något åt, snarast!

Nu har jag iaf kokat ännu mera te så att det går över tillfälligt, så jag kan orka gå hem och sätta mig i en lång, varm dusch! Får ta att slå Jendam en signal med. Men först blir det te & bok time, snart läst ut den, moha!



Värre!

So fucking cosy!

Sjukt behaglig natt, dock bråkade halsen med mig och nu är det bara värre. Men det var softilation på skyhög nivå. Jag fick iaf hoppa praktiken då H. inte tyckte det var passande at tjag kom och smittade ner allihopa, förståligt men jag hade faktiskt sett fram imot denna dagen.

Måste också tipsa om mina kära vänner Jendam som har små-kommit-igång med bloggande jendam.blogg.se .

Annars är det inget spec just nu. Bara älskar att solen lyser och at tjag får vara ledig då, dock krånglar halsen och det är mindre älskvärt. Hörs sen. Tjing!

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Heidi :)

Jag har/är..


piercing:
tunga, tutte, navel, näsvinge och 5 i öronen.

tatuering:
handleden, nacken, h. skuldra, ryggraden och v. om svanken.

hårfärg:
Espresso 4/4.

nagellack på fingrarna:
Vit transparent.

..på tårna:
Guld transparent.

ögonfärg:
Grön-blå-grå melerade.

längd:
1.69 ½.

vikt:
5xkg

skostorlek:
38

klädstorlek:

xs - s

..


hårfärger jag haft:
Blondt, Teracotta, Svart, brunt


piercingar jag haft:
underläppen

personer jag saknar:
flera...


personer jag älskar:

det vet dom.


bästa dagarna i veckan:
Tors-månd.


städer jag bott i:
Gbg och Sunne


favoritskor:
just nu? laxrosapumps, knähöga stövlar och mina rosa tofflor =)



Tre stycken du utmanar:

Jossigossi
Ebrandin
Liseloth

Ingen bra dag..

Helvette va ont det gör..

Idag är det fan ingen bra dag. Visseligen har solen lyst upp en hel del och jag har gottat mig tillsammans med mammi på hennes ballkong ett par timmar men annars...

Vaknade iaf vid 7(!) skulle till skolan men kl 8 gav jag mig, sån jävla hosta at tjag har ont i nacke/rygg och bröst. Sen är jag snyvig på det och toksvettas när jag inte fryser. Så jag gick givetvis och la mig igen. Sov la till ca 13 och sen la jag mig efter middagen igen. Men inte har det hjälpt, känns bara värre tyvärr.

Nu väntar ett helvetes dygn då jag ska jobba nonstop 21 ikv till 15 imorn.  Vilket betyder att jag är hemma vid 16 och inte kan gå och lägga mig för att komma upp 06:15 på fredag. Men i vilket fall sitter jag nu uppe hos pappa med Halo på repeat dricker citronte med honung som jag förövrigt fick över hela fucking foten när jag skulle hälla upp i koppen :(. Tro fan att det gör ont as hell.


Questions!

HUR

svarar du i telefonen: Hallå eller "Hej det är Jennifer" HAHAH!

tycker du om gul-bil-leken: haha, beror på med vem (A).

mycket pengar har du i plånboken just nu: några mynt.

mycket är klockan: 12.35

många kontakter har du på msn: oj, 300 kanske. Dags att rensa!

spenderar du en regnig dag bäst: I sängen.


VEM

pratar du med på msn just nu? inte inne på msn nu.
vill du kasta en sten i huvudet på? alla som förtjänar det 

saknar du mest just nu? johan!

är din bästa vän av samma kön? J, M, S, L, T  

är din bästa vän av motsatta kön? a a a h!

är ditt 10:e sms ifrån? Mr. x

ska du träffa imorgon? Många?

umgicks du med senast? Jendam

festade du med senast? a a a h, jen, borr mfl.


JA- OCH NEJ-FRÅGOR

cyklat utan händerna: japp

gråtit en hel natt: oja

åkt vattenskidor: nix

åkt rullstol:

gjort en bakåtkullerbytta: oja

köpt lösgodis för över 50 kr: självklart

haft träningsvärk: absolut

önskat att du var det andra könet: ja, men bara för en dag

velat vara ett djur: när ja va liten kanske

tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: haha JA!

tycker harry potter är bra:

hatat choklad: yes!


VEM

är i rummet med dig? Ingen

fick du senast sms av? Borrling

tänker du på nu? Borrling för att jag skrev han på förra svaret

pratade du senast i telefon med? Adam 

hus var du senast i: Hus som i villa? Lundins

önskar du var med dig nu? Johan

är din favoritsläkting? mormor och lillebror!


VAR

är din telefon? i knät

är din mamma? hemma hos sig ellr nått

sover du? i min säng oftast

handlar du mest? coop

fick du tag i tröjan du har på dig: julklapp/cubus

åkte du senast bil? igår

i lägenheten är du? praktiken, kontoret


VAD

åt du senast? skinkmacka igår kväll-

drack du senast? kaffe

är det för färg på dina byxor? ljusa jeans

är närmaste saken som är blå? Skiljpapprena

gillade du mest med skolan? Bransch- och produktkunskap.

har du på fötterna? stövlar

är din favorit färg? röd/rosa?

vilken film såg du senast? Josie and the pussycats tror jag

hör du just nu? Maddes klackar


HAR DU NÅGONSIN

1. hånglat i mer än 3 minut? de tror jag väl
2. sovit i en annan säng? ja

3. hånglat på en bio? ja

4. hånglat i skogen? ja

5. tyckt att din kusin är het? neej?

6. sovit naken? ja

7. kört över hastighetsgränsen? inte jag.

8. målat om ditt rum? snart så...

9. dansat framför en spegel? klart :P

10. fått hicka? ja

12. stulit pengar från en kompis? nä verkligen inte

14. varit i slagsmål? haha mjoo

15. smugit ur ditt hus?många gånger

16. haft känslor för någon som inte känt detsamma? ja

17. hånglat med en främling? mm

18. älskat eller saknat någon? de e väl klart


DET ELELR DET
Coca-cola / Fanta?
Cola
Sex / Kärlek? Båda..
Spindel / Orm? ORM! 
Krogen / Privatfest? olika
Öl / Vin? Båda
Cigg / Snus? Cigaretter..
Pizza / Hamburgare? Burger.
Mamma / Pappa? båda?!
Blond / Brunett? Brunett för tillfället
Smal / Tjock? Smal kasnke :S
Mobil / Dator? Mobil!


* * *

Sitter ensam på kontoret nu, idag. Eller har ju mamma madde i rummet brevid men i vårt rum är jag själv. Rätt skönt faktiskt, det betyder ju att jag kan göra lite i min egna takt och ordning.

Min gamle vän Coffe har äntligen tatt sig i kragen och letat upp filmen från när vi "Damp Crew" bilade ner i Köpenhamn så det är inte omöjligt att vi hookar upp ikv och glor den, kan lova mig att det ger ett par goda skratt och visst sägs det att ett gott skratt förlänger livet? :)

Tänkte faktiskt springa ner och ta mig ett par bloss i solskenet men först får jag fylla på kaffekoppen med en latte, eller chockokaffe. Hmm.. Svårt beslut hehe.  Så nu blir det på med solbrillorna, tjing!

I'v got Sunshine in my bag!

HP!

Ja det är sant, hon åker! 31/3 kickar hon över Atlanden för att spendera 3 fucking månader i Us and a. Riktigt illa. Vi har ju knappt träffats sen hon kom hem, helt frustrerande, jag saknar henne ju. Min lillsiz lämnar mig alltså igen och jag ber till gud att hon inte stannar, men vi har planer på att mötas upp i New York, moha.

Nu ska jag ta två bloss med pappi sen kommer nog lillsiz hem till mig, hon har inte ens sett min lya, det är inte godkänt alls! haha...

Mmmmm det luktar BIFF! Tjing.

Therese Dahlman, Mitt fuckface ♥

Jag sitter här och filosiferar. Tänker på studenten och min klass, mina vänner och dom jag skiter i fullständigt. Vilka och vad som betytt något under dessa tre långa åren och vad jag vill få ut av det sista, att få med mig som minne. Men jag kan inte komma på annat än att jag bara vill ha det över och slippa allt gnabb..

Lyssnar på Vitamin C - Graduation och jag tänker mer på min högstadieklass än nuvarande. Jag gillade den klassen, efter alla om och men blev vi tillslut en stor familj och tacka fan för Berlin-resan. Slynd att allt tog slut så snabbt och vi alla gick skilda vägar. Vi hade det bra!

9B, we will still be friends forever!


*


Therraleeen, therroreees. Mitt fickface, mitt allt.

Hur hade världen sett ut utan dig vid min sida. Aldrig någonsin ska jag sluta älska dig, aldrig någonsin ska jag gå iväg och lämna dig. Until the day i die, will we ride together in every weather! 

I'm everything i am
Because you love me

If I can't give anymore?

Tar allt från början!

Torsdag: Mös med mig själv (misstolka ej!) med en bra bok och te efter jobbet och ett snabbt visit hos far min. Sen kollade jag på alla mina kort som suttit på väggen hos farsan med. Vilka minnen!

Fredag: Fredagen den 13e mars började kaotiskt. Jag försov mig och trampa rakt i en vattenpöl, fick pisseblöta fötter på kuppen! Att jag sedan höll på att svimma gjorde inte saken bättre och daddy a fyllde 20. Sen åkte jag med bror med son till Lunden och umgicks för att där bli upplockad av  f u c k i s  och r.

Hem, fixa, trixa och vina innan vi kicka till Sisjön och partajade hos Koc för att fira a. Pusspuss och efterfest i pile, dock visste jag inte vart jag höll hus med hade det najs med Plåt. Sov iaf (som vanligt) hos dad.

Lördag: Fyllesjuk as hell, käka pizza och mådde sämre, såg ut som stryk på trippen hem och gjorde inte ett piss på flera timmar utom att försöka välja färger hem. Sen fick jag ställa mig i duschen för att ta mig hem till a igen, förkrök på högnivå och fyllekörning till Maria. Ett snack som blev jobbigt som fan och sedan snabbt hem, är iaf fortfarande splittrad och vet inte vad jag ska säga eller göra. Mitt hjärta bråkar med hjärnan.

Söndag: Solen sken i högsta hugg och jag mådde super, inte bakfull alls då jag höll mig till vatten hela lördagen, stolt! Satte mig i köken med bikini och shorts, på med lite olja och stekte  med vidöppet fönsten med kaffe och cigg. Under tiden började jag min eviga tvätt tid som resulterade i 8 maskiner vilken motsvarar 6 st överfyllda ikea-kassar.

Sen Fick vi oss ett flipp  f u c k i s  och jag, Ronja tog oss i handen och vi piskade till Guldheden för förkrök. sedan taxi till Park och ett jävla röj på luckan ;). Svinen försvann och jag hängde i gäng med Matilda mfl sedan slagga vi i Linné hos m och Jocke Hellberg, det va som fan vad världen är liten må jag säga.
 
"Asså du får spy i mitt knä, det är lugnt jag lånas mys brallz" Haha Kill meee.

Idag: Efter att ha vaknat innan 9 på morgonkvisten väckte jag min käre vän Gårdmark och tvingde honom att bjuda på frukost och så fick det bli. In på Willy's för att handla frallor, rödbetssallad, juice m.m. Lite tv-tittande och sedan en bilfärd hem. Nu sitter jag emd en iskall cola och försöker bli av med fyllesjukan , får väl se hur det blir med det. Då pappa jobbar ska jag strax lägga mig i ett bad, väl behövligt.

Här följet ett gäng bilden, låt dom tala för sig själva!













* * *

Fyllesjuka på högsta nivå!

Jag softilerar till max just nu. Väntar på min dubbelbottnade Margeritha med extra tomatsås, kyckling, vitlökssås och b-sås i burk  nu Tvills brosh och daddy a. är iväg på en tripp till bolaget och gats nämligen, jag bara hänger gäng med Zingo :D.

Som sagt fyllde ju då A. 20 igår så det blev fest hos Koc sedan efterkrök hos goses bror och jag fattade inte ens vart jag var. Slagg hos a. iaf och vaknade av att J. stod och gapar efter öl med något liknande kuckelimuck i handen, moha. Jag älskar detta. Känner att jag lever.

Bilder ikv eller imorn, nu ska jag ladda kameran en sväng, mwaaah (K)

Fuck, its friday!

OM DU HÖR NÅGOT I LUFTEN SOM SURRAR SÅ ÄR DET BARA JAG SOM HURRAR!!
GRATTIS DADDY A. 20 ÅÅÅR IDAG :)


Annars har dagen börjat sääämst. Först försov jag mig sen blir jag pisseblöt om fossingarna på vägen hit. Måste förbi asdf-kontoret i eftermiddag med och lämna in månadens första timraport. Ork! Annars har jag inga planer alls för helgen. Jag ska nog bara tjocka mig hemma, städa och röja lite. Synd att jag glömt beställa färg annars hade ommålning stått på helgens schema..

Eller jo, en grej ska klämmas in. Det gör mig nervös, men tro fan att det behövs! Vi ska ses och prata, reda ut för att sedan gå vidare som (vad jag tror) vänner. Men blir det idag vi tar den saken vid hornen lär det gå käpp rätt åt helvete.

Förra frerdagen den 13e var min "lycko"dag men nu ser det ut som om vinden har vänt. Sitter iaf här med två koppar kaffe framför mig samtidigt, slipper springa så mycket då ;). Pillar med fakturor som är alldeles för konstiga och krångliga, sånna som är obetalda eller kommit bort. De nii....

and i'm out!

aauutch



Vita vackra värld.
Ja jag måste erkänna att det är sjukt mysigt och galet vackert när snön lagt sig så mjukt och stilla på marken, när träden är vita och allting glittrar. Men i allt detta sagolika kommer också kylan och allt det våta, det är det som får oss att tycka så illa om vintern. Inget annat!

Är fortfarande hos pappa, ska strax springa upp till mig. Brännt en skiva till kontoret så jag börjar tröttna på P3 (får nämligen inte in några andra kanaler, suck). Har myst i soffan till Josie and the pussycats samtlidigt som jag slängde i mig en HEL skål popcorn, inte riktigt godkänt om jag får säga det själv.

Nä nu ska jag ta mig i kragen, hem och duscha. Göra lite te och lägga mig och läsa Camilla Läckbergs Isprinsessan. Har nämligen fått någon briljant idé att jag ska läsa hela hennes bok serie innan sommarn nu. Dra på trissor!

But I guess that's just the way the story goes



Kvällens repeat låtar:

Mariah Carey - My All och Without You
Def Leppard - Poure Some Sugar ..
Beyónce - Halo

EMD - All for Love

I am thinking of you
In my sleepless solitude tonight
If it's wrong to love you
Then my heart just won't let me be right
'Cause I've drowned in you
And I won't pull through
Without you by my side

I'd give my all
To have just one more night with you
I'd risk my life
To feel your body next to mine
'Cause I can't go on
Living in the memory of our song
I'd give my all
For your love tonight

* * *



Dagen började bra, med mycket att göra :).
Åh jag vet vad jag vill syssla med resten av mitt liv :D


Men att sedan vara helt pisseblöt av snöovädret
när man är trött och schleeet är en mindre hit.


Jaja, nu ska jag ställa mig och steka frod till far min.
Jag står över, inte min favvorätt precis..

Nyfiken!

Ja, nu vill jag faktiskt veta - vilka är Ni egentligen. Ni som läser min blogg, ofta och regelbundet? Vilka är ni som prenumererar och vad är det ni gillar med den? Nyfiken i en strut *!

Blev thai till lunch, muma! Inget går upp för en måltid på Lamai. Men att det sedan snöade när man kom ut igen sänkte mina läppar lika snabbt. Vi satt iaf och disskuterade eventuell bal, student, jobb osv under maten och jag får snart bestämma mig om jag ska gå eller inte på balen. Sen är det snart dags att planera studenten med.
Jobb fr o m. Juli och framåt har jag iiiingen aning om hur det blir, blir det här, ortho eller asdf? jag kasnke borde söka något annat?

Jaa, mina tankar snurrar och jag hade inte haft något emot att få in dom hundratusentals kronorna på mitt konto ist för alla dumma leverantörer jag för över till. Trist as hell att man inte har ett eget framgångsrikt företag, det kommer! haha..

Nej, nu är det dags att återvända ner i pappersarbetet, skall öppna post, betala mer och kolla vad som fattas i pärmarna. Tro det eller ej men jag tycker det är skitskoj mohaaaa...

Haha Silly, jag mår urdåligt och NEJ jag har inte svalt en klocka ;)

Nänuu !

Dagen började sisådär. Vaknade först strax efter 6 men snoozade vidare ända till kvart i 7 då tyckte jag det var på tok för kallt att ta sig ur bingen så jag låg kvar ända till 07.10. Då blev det stress, förstår inte riktigt hur jag kunde hinna befinna mig här på praktiken innan kl slog 08.30 men det gjorde jag..

Ska strax kila ner och käka lunch med I & J. Dom vill ta ett allvarligt snack med mig och det kan inte vara bra. Sen är det gratiskneg ända till 15 och då ska jag kicka till far min och förbereda gourmetmiddag innan han kommer hem från sitt.

Läste dessutom precis en utav våra hyresvärdars blogg. Hela vårt område (ca) står tydligen strömlöst, hoppas fan att det är fixat innan jag anländer. Jag som hade tänkt att städa och tvätta ikv med, men det går ju ikke om det inte finns någon ström, grrr!

Nä, nu får jag kila då dom skulle vara utanför prick.   Im out!

Synd om mig!

Jag har röntgat ryggen idag, känner oerhört skönt att ha det gjort. Lite frustrerande att behöva plocka ut piercing i tunga, tutte och navel å dessutom ta av alla smycken ink. hårspänne. Men nu är det klart efter alla dessa år av rädsla och väntan. Duktigt av mig att äntligen tagit hand om den saken tycker jag allt, mohaa!

Men innan dess var värre! Fick en äcklig gubbe med alldeles för mycket perfym och utlänsk härstamning som läkare, skulle känna på mage och rygg och det kändes inte alls okej. Att jag även var tvungen att få stick i fingret och ta blodprov i armvecket gjorde inte saken bättre så jag är sjukligt nålrädd! Fyfan, jag näst intill skrek och trodde jag skulle börja gråta men ikke, jag överlevde :).

Sitter uppe hos pappa och käkar nudlar innan jag ska kicka i väg för att kneega. Blir ett pass mellan 14-21:30 och då lär väl nästan ögonen gå i kors så det blir raka vägen hem och deck i säng.


I hörlurarna just nu:

Rihanna - Unfaithful.
Kelly Clarkson - Since you'v been gone.
Jessy - Dancing in the dark.
Avril Lavigne - My Happy ending.
Volbeat - Maybellene I Hofteholder.
Takida - Curly Sue
Celin Dion - Because you loved me.
Smokie - Lying in the arms of the one you love.
Rihanna - Don't stop the music.
Volbeat - Radio Girl.
Avril Lavigne - Complicated.
Kelly Clarkson - My life would suck without you.
J-Son - Pretty Boy.
One Republic - Apoligize.
Celin Dion - Think twice.
Pink - There you go.
Robyn - Should have seen it coming.
Guns n' roses - Knocking on heavens door.


Klockan tickar, ska möta pappa en sväng innan jag tar bussen. Ha en fortsatt trevlig onsdag, även kallad Lill-lördag!
Im over and out!

You gave me wings and made me fly.













Ge mig sol & värme..

U-sväng!

Nu är det dags för nya tag och rutiner. Har redan fått en totalvändning i psyket efter allt ältande och det nya jobbet går som på räls. Tanken är iaf att sätta igång å träna igen, komma igång med körkortet och jobba som en dåre  tills jag går ner mig själv ungefär.  Med andra ord blit det en total U-sväng i mitt liv.

Satsar även på att ha en resa bokad (innan sommaren) till hösten så vem vill haka på?
Sen är alltlid förslag tioll resemål uppskattat. Fortfarande helt inne på Hurghada men alltis velat besöka allas vårt kära turkland. Hm..

Men som jag skrev i tidigare inlägg, i helgen blev det fylla och psykos! Lite mys ute i Mölndal/Kikås och sen såg man en och annan älg (läs 2 st.) ute i Lindome, även en räv någonstans i Benareby.




Har tillbringat oberäknliga timmar tillsammans med Jen och tog en sväng ut i vimmlet med henne och f u c k i s  igår. Att man även träffade på Eka, Pierre mfl gjorde inte kvällen sämre. Bara mannen bakom bilen och polisbil nr 2!  Det märks att folk finns när man som mest behöver det och det är något jag verkligen lärt mig denna helgen som vart.


 
Sen att jag och Jen har en gigantisk hemlighet som vi bara inte får misslyckas med är bara skämmigt haha. Vi ska lyckas och kämpa i alla väder och kommer aldrig, någonsin berätta eller erkänna vad det handlar om. Wait and see. Men en sak är säker, denna planen tänker vi inte ge upp.  Sillidill sillidill med potatis till!


Att jag kommer sakna det, oss och allt där i mellan har väl ingen betydelse längre. Att vi tydligen har stora problem med att mötas på mitten och inte kan få något uträtt så kanske det är lika bra såhär. Jag tror inte det är såhär jag vill ha det men om det känns bättre för dig och får dig att må bra så gör det detsamma för mig. Iaf på utsidan. Jag bara önska att vi kunde spola tillbaks tiden och ta om den sista månaden, göra allt rätt och ge det en ärlig chans. Jag är kär i dig!

Can we try again to start a new and loving story?

Fyfan..

Älgar, räv och fylla.. Tidig morgon utan sömn, berättar mer sen - med bilder. Over n out

Happy ending...

All this time you were pretending...

Jag ger upp..............................................................................

Irri..

Solen lyser och himmlen är blå. Men riktigt irriterad är jag idag, gud vad jag stör mig. Jag fattar inte hur man kan ha mage att ens tänka den tanken, sen vara så jävla otrevlig osv. Det är då jag kokar över men verkligen gör allt i min makt för att se förbi det. Men det är slut på det nu....

Jag är sugen på en fet pizza i pappas soffa, som för övrigt sitter på bussen med 21 kollegor på väg till Branäs för en lång helg. Med andra ord har jag lägenheten hans för mig själv så jag kan hänga med mig själv i den underbara skinnsoffan och våldta badkaret, om jag har saknat?!

Är så jävla rädd att jag är på väg ner i en deprision(stavning?) igen, det är verkligen inte läge för det. Men då kan det iofs vara bra i samband med mycket kneg så jag får annat att tänka på. Som det ser ut nu blir det avstängda telefoner och låsa in sig hos far min i helgen, bada bubbel och dricka vin i min ensamhet..

att jag dessutom tänker på Johan jämt och ständigt gör inte saken bättre just nu. Kan fan inte fatta att det är 9 månadersen han lämnade oss redan, nu på fredag. Imorgon!

Nu ska jag göra nått smarrigt till käk och dricka kaffe som precis droppat klart.

ain't no sunshine when he's gone

Dagens:

Humör: Skumt, men bra.
Gjort: Hängt i gäng
Planer: Inga alls!
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Kelly Clarkson
Läser: Bild (skvaller)
Dryck: Kaffe.
Äter: Chips
Bästa: Solen och plussgrader
Sämsta: Ekonomin
Väder: Soligt opch plusgrader
Saknar: Johan & x.
Längtar: Nya jobbet.
Önskar: Mycket.
Outfit: Leggings fr H&M, Svart spetslinne fr. Gina Tricot, Grå tunika fr. ??,
'Jacka' fr. Gina Tricot och Svarta stövlar från I ♥ Paris.



GÖTT !!

Guess this mean you'r sorry.

Sitter nu hemma hos Jen med henne och A. Han pillar med väggblommorna och hon städar badrummet, medans jag själv njuter av en kopp kaffe och lyssnar på grym musik. Älskar att solen tittar fram och att vi har plusgrader för en gångs skull, skippade till och med halsduken idag!

Har vart i väg och handlat lite nödvändigt som glasfil, nagelacks remover och toapapper med så jag slipper tänka på det sen. Mår bättre idag, men inte helt okej än. Undrar vad det är för fel på mig..

Jag väcktes iaf av vikariepoolen imorse och på fredag är det brevidgång nr 1. Känns fruktansvärt bra att komma igång igen och tacka gudarna för nattarbete. Så på fredag är jag back in bizniz :). Skall spendera natten hos mor min imorgon så jag kommer upp 05.20, annars lär det bli omöjligt om inte mamma smyger in och säger att kaffet är klart.

Im a women, so heartless.


Dagens:

Humör: Trött och efter.
Gjort: Jobbat halvdag, softilerat.
Planer: Gå hem!
Ser på: Premiärer ikv.
Lyssnar på: Movistar
Läser: Bloggar
Dryck: Ramlösa Mango.
Äter: ris, med endast sås och grönsaker.
Bästa: Sängen
Sämsta: Illamåendet
Väder: Grått, blött och regnigt.
Saknar: Johan & x.
Längtar: Till värmen
Önskar: Mycket.
Outfit: Jeans, stövlar fr. Belle, svart skjorta fr. Rut m.fl.
med en grå peakhood över.


Inte godkänt!

Blev inte mycket sömn inatt men jag tackar mina damer och min herre för en trevlig eftermiddag/kväll/natt.

Trots att det bara blev ett par få timmar sömn var jag uppe med tuppen kl 06:20. Bryggde mitt kaffe och njöt av två morgoncigg. Käkade frukost i lugn och ro medans jag lyssnade på NRJ.

Kan inte sluta tänka på hur mycket skräp jag slängde i mitt igår kväll. Helt ärligt 1 BigToast från 7elven, en Ägg & Kräftabaguette från Café Skåne och Thaimat som blivit över från Lamai härom dagen. Inte konstigt att jag mår så illa och har sjukligt ont i magen idag. Fet ångest!

Helt ärligt så satsar jag på halvdag idag om inte detta lägger sig snart. Det är faktiskt inte okej att må såhär.

Glömt att säga att jag fick mysa till det med och hos x natten till söndag, efterlängtat :). Sen att jag och Lillan numera är särbo kasnke är lika bra, för det började faktiskt bli lite påfrestande..

Sitter på praktiken nu och precis fått en tid på vårdcentralen, för nu är det fan mig dags att kolla upp vad min rygg vill mig, hur fan mår den egentligen?! Vilket fall så har jag iaf tid den 11e Mars kl 10, vill ni påminna mig?

Ja, ska ta och ringa Jendam strax och kika efter ifall vi ska ses en sväng vid lunch, om det inte blir hemgång vill säga. Jag behöver ett extrajobb, dirr! Någon som har något förslag? Ge mig caaash..   Väntar iofs svar ifrån Asdf så vi får hoppas på det bästa, men jag är samtidigt inne på Mcd eller BK igen, så farligt kan det väl ändå inte vara?

Sen får vi se hur det blir med praktiken, antingen här på Högsbo eller på Annedal. Hade vart grymt och feting lön! Ne nu får jag kila, min kära 'kollega' börjar undra vad jag sysslar med haha...

"Är det skruvens fel att muttern är förstor?"

RSS 2.0