* * *

Life is a bitch..

Att pengarna bara rinner mellan fingrarna på en innan man ens har fått dom är ju vara i-landsproblem egentligen. Man har ju ingen annan änsig själv att skylla för alla utgifter, visserligen har inte alla pengar rullat in fören nästa vecka sp hur fattig denna månaden (också) blir återstår att se då..


Tänker mycket på Johan nu. Hur tomt det verkligen är utan honom och hur många gånger det senaste jag faktiskt slagit hans nummer och inte kopplat att han är borta fören telefonsvararen gått på. Det hindrar mig att gå till vissa ställen och platser för att han inte kommer vara där och att inget är som förr.. Jag saknar honom, min bästaste vän som togs ifrån oss alla alldeles för tidigt. Nationaldagen 2008 är en sorgsen dag som alltid kommer sitta sin en ond tumör i mångas huvuden och hjärtan. Jag saknar dig Pinkeey! Många tankar å kramar till familjen Fuchs..

I'll see you in heaven, okay?

San Francisco

Min fina, pyttelilla Tvilling ska fly landet. Hon ska göra precis som lillsiz och flytta över Altlanten till Us and A, San Francisco närmre bestämt..

Är otroligt glad för hennes skull och tycker hon ska ge gärnet, ut och se världen. Ger ju även mig anledning till att se andra sidan av staterna genom att hälsa på henne i sommar =). Det kommer dock bli sjukt tomt och telepatin kommer inte bli lika vardaglig som det tidigare vart, men hon kommer ju faktiskt tillbaks!

Annars är det inte mycket som händer, sjukt fattigt 2 dagar innan lön & Nellan fyller 22 idag, hurra! Det betyder att jag tar bästis i handen och kickar dit på middag ikv med andra fina töser.

Sen väntar jobb torsdag & fredag å helgen är fullspäckad, wawawiewaa.

Danmark snart igen. Once you stuck you can never get enough!

             
             


My love..

Jag har en underbaring hemma. Den lilla söta, ensamma, mamma-lösa fina lilla kitten. Hon har fått ett namn - Baby & är max 7 v. gammal stackarn. Om hon blir långvarig återstår att se men jag är fäst!

Annars har tillbaks en annan älskling i min ägo. Jo min iPhone som vart på utflykt i nästan 2 veckor, lagning kallas det. Så kvällen ska tillbringas med syrran & älsklingarna hemma i soffan till bla Idol! har jag tr får jag BFF på besök med :D..


Fyfan, de tär faktiskt inte rättvist. Önskar inte ens min värsta fiende en sådan smärta!

Scary!

När man vet att man är så nära en fd. otäck camping där det sprungit både zigenare och pundare med hyss på hjärnan inbillar man sig saker. Jag hör & ser det ena och det andra vilket gör att man skrämmer upp sig själv..

Det var absolut ingen bra idé att sätta på Hemsökta Hus såhär på tidig timma!

Men nu är det lite mer en en timma kvar innan jag blir avlöst och får åka hem till min säng. Dock går det ingen buss fören 07:34, suck.

Allt är klart och jag har haft katten Gustav som sällskap en stund. Alla sover, det är tyst!


Kreta?

* * *

Alot has been going on!

Turkiet, Alanya 09 med världens bästa tvilling var sinnes! Galet bra..
Inte nog att jag hade tvilling vid min sida standby under en veckas tid träffade vi goingarna Cicci&Milla, Natti, Lars, Sara och Belly + Lollo. Utöver dom stötte vi också på nytt folk som grannarna från Saltön, Linköping brudarna och dom andra från 031. Helt underbart!

Vi ska inte ens prata om Damlatas, Bellman och Elite m.m. för allt var bara bäst!


Anyhow.. Jag har spenderat mega mycket tid med mitt älskade fuckface sen jag kom hem och vi tog en spontan-trip över till DK igår (läs fredags). Överraskande satt min käre vän Jen & undebrara Liseloth innanför dörrarna på båten och gjorde oss sällskap.

I underbara Denmaark träffade jag finaste RG, years has come and gone men det kändes som igår & var helt sentimental för en stund. Men med hans ord rörde å vi håller oss till Posion, jobbigt läge!

I skrivande stund sitter jag på jobbet och figulerar över vad jag ska göra här näst för att inte somna. Mina ögon är irriterade och det är risk för inflamation men det lockar med kaffe, gott och film innan man tar resten av städet. Allt för att hålla sig vaken. är dock i chocktillstånd :/.

If you leave me now, you take a way the biggest part of me -05


RSS 2.0