KICKDOOOWN...

...ALAAAANYA!

Hej då länge, nu drar vi!


hahaha, 2003 - vi mår fan inte bra?!


Bättre?

Oh my lord, I can't wait!

Ja, visst har jag blivit bättre på att uppdatera här? Det gillar vi :)

Idag har det vart streeeess. Vart med tvilling å shoppat det sista + växlat pengarna. Känns bra att ha det mesta gjort nu faktiskt. Så ikväll ska jag fortsätta med tvätten, laga middag (läs snart), packa & bränna skivor! Tänkte också hinna med en varm, lång dusch och skrubba/peela kroppen så man får bort all död, äcklig och smuttsig hud så att brännan blir bättre..

min älskade & dessvärre saknade Silly är för skön:

- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger (18:02):

Kom inte hem med en hårig nu ;)

Vi alla, åtminstonde dom som känner mig vet ju svaret på det iaf!

Jag längtar iaf ihjäääääääääl mig och det kommer bli så braa! Lämnar iPhonen hemma och har med mig min gamla hedliga comviq lur, 0736**2327-numret av alla mina tusen. Får se om jag lyckas slänga iväg ett glassit mms-inlägg därnere ifrån. Ha det bra gott folk!


What was thaaat?!

Rich bitch!

Yes, jag får mer i lön än väntat men upptäkte också att jag ahde mer utgifter än väntat, it sucks. Bara mobilen & hyran tillsammans går på 8000 och det är då fan inte normalt. Sen har man el, mat, cigg, resa, shopping osv är plusa på till utgifterna och så sprang summan helt plötsligt i väg till närmre 20 000. Anyhow, pappi får bidra!

Gjorde i vilket fall synundersökning för körkortstillstånd idag. Snacka om att se galant, nu knäcker jag brillorna, hej då länge!  Nu ligger det på posten iaf och snart sätter jag igång!


För övrigt längtar jag groteskt mycket till helgen! Vi inleder den med Mölnlyckefestivalen på fredag sen är det KICKDOWN SUNTOWN; ALANYA på lördag. Wawawiiwaaa det kommer bli galet bra! Tvillbills vs. Turkey, kan fan inte bli mer än rätt. Det blir inte sämre av att Snyggo-tvillingarna C&C mfl befinner sig på destinationen när vi kommer ner. Fucking awsome!

Nä nu har jag bättre saker för mig. hej...



(Bulgarien, sunny beach 07)

Destination (un)known

Japp, fuckface å jag har bokat äventyr. Fan vad grymt!!

Jag säger bara en sak; Jag sprider mina vingar!

Urusel!

Jag har verkligen blivit sämst på att uppdatera här.. Anledningen är väl egentligen den att det är så komplicerat att skriva från luren å Ns är grymt mycket lättare. Anyhow..

- Det har blivit slirit det senaste med min fina vän Jen, fuckis mfl..
- Men jag har  också blivit hurtig och springer/powerwalkar emellan åt.
- Mitt vikariat är slut och jobb-tiderna är få just nu.
- Jag har haft Daisie mer & mer, älskar henne mer för varje dag som går. Hon har ju blivit så stor grisatösen.. 
- Älskade Majvor (läs Liseloth) är i stan!
- På lördag kickar tvillbills till alan fucking ya!
- Sen att jag har en hemlighet  inte ens min mammi får veta gör inte livet lättare.

Jag bjuder på pics!




Får väl räcka för den här gången. Hör av mig innan resan!


A neverending story..



Tierd!

Sjuklig trötthet som inte går över. Det va tretton å inte elva timmars kneg på schemat idag men nu är det bara 10 1/2 kvar!

Det luktar bajs!!

X

Jag harar fortfarande, har kramper å mår illa. Behöver min dagliga dos av min vapendragare & fina vän Jen! Vi ska kolla ställningarna och uppdatera oss..

Shopaholic som man är behöver jag skoooor å parfym nu, nu, nuu!! Nää oväntade skattepengar är aldrig fel. Jag måste må bra imorn!


Dejt med min härliga kusin på måndag, det gillar vi!

H a t !!

Blondiner kan fan vara riktigt snygga kom jag på igår. Bär man upp det rätt så är det fan riktigt hett.. Nu menar jag på honor och inte hanar för ska det vara hår över huvudtaget på män ska det ta mig fasiken vara mörkt!

Anyhow, belly: you'r gorgeous!


Jag känner hat idag å mår fan inte bra. Hade en trevlig kväll med grymma, snygga bruds. Missade visserligen Boo fast vi bara var tre meter i från varandra men annars var dagen bra.

Forgive me fader for i Will sin!

Update in Pics!

Jag får göra en sammanfatting av sommaren so far... Det är inte mer än rättvist när jag varit så kass på uppdatering. Ber nu om ursäkt och ska försöka bli bättre på det hela.




Jag har umgåtts mer än möjligt med min fina vän Jen å njutit av sommaren när den fortfarande var varm. Sisådär direkt efter Usa-resan i början av Juli. Vi tog verkligen vara på varje sekund gällande grillning, solning, bad & supning. Har även Köpt mig världens bästa vän - iPhone - heter den :) .



Jag har fått vikariat på en grymt GRB där jag trivs som fisken i vattnet med mina underbara kollegor. Har festat med dom bästa & tagit dagen som den kommer. Visserligen har jag inte sovit ut en enda dag sen jag kan nästan inte minnas, men på minst en månad iaf.  Det har också var brist på fukt men det är nu fixat!

Sen att jag hade mindre bilder än väntat beror nog på att jag har blivit sjukligt kass på att använda kameran, just so you know!


Jag klagar inte alls på denna sommaren, jag har fått se New York å mer av Usa, vuxit som person och verkligen brytt mig om mitt jobb. Jag har träffat nya människor och blivit sambo. Bättre kontakt än någonsin med min lilla storasyster & skrattat som aldrig förr. Sen att det inte är slut på långa vägar får mig bara att le ännu bredare......

Hey honey, im home!

Jag är allt slirig ibland men varför ge upp denna för att börja skriva strunt på Nattstad förstår jag faktiskt inte riktigt. Bara sjukt segt att skriva från luren här. Jag kommer snart tillbaka som vanligt med lite bilder å annat skaller. Ha det bra, hej så länge :)

Friends whit benefits.

Ärligt talat , idag är jag sjukt sentimental.

RSS 2.0