My happy ending is here...

Duktiga mig.

Jag inveg nya jackan idag, såå varm och go men ist frös benen till isglassar, haha. Gick bort för at tinhandla mousse, strumpbxor och armband. Hittade också ett halsband snabbt och inpuls som kan bli bra, så det där med minimalt med smycken kanske inte stämmer ändå, mohaha.

Nu har jag packat ner aaallt och bagen är så tung at tblir jag inte upphämtad tar jag taxi.

Snart rör jag mig till Hisings Island och passet är ner packat (skämt å sido), blir en myskväll och planering/förberedning inför morgondagen. Snart är detta året slut coh ett nytt årtionde tar sin början..

Gott nytt år :)


Cold Case .

Tjugonionde (30) december .

Jag sitter verkligen uppe och väntar på Cold Case som börjar runt 01 varje vardags natt men jag har ju redan sett alla avsnitt typ, hur kul är det? Såhär har jag laddat upp med gott att dricka nu när jag får behålla det men icke, då är det redan nåt jag sett. Dock ett bra avsnitt!

Innan 24-timmars viruset (antagligen) var vi nere i Kungsbacka på röntgen, btw Fisen; Tror jag såg Anne där inne?! :p. Anyhow.. ska tillbaks den 5e och då får vi förhoppnigsvis veta 110% :D:D..


Har fått inhandlat en kalender, finaly då jag varit utan sen 16e augusti haha.. Hittade också en jacka! Thats right, den är ascool dock inte så bra i blöta väder haha. Bild kommer så småning om!

Imorn skulle jag jobbat, faktiskt sett fram emot det för längesen jag besökte S.V men nädå då går man och blir typ sjuk, fast nu mår jag bra =/. Får iaf inte pga smittrisken men är jag bra frammot eftermiddagen ska jag ta mig ut till Wik/Osk och ha uppesittarkväll med Bingolotto (vann ju en miljonbingolott i onsdags) och jag stannar över natten..

Sen har vi NEW YEEEAAR, wehoo tror det kommer bli galet bra & spenderas med en elitmen har inga höga förväntningar heller. Kommer dock sanka Silly & Sillen för den delen.... Men det blir nog bra, inte alla som får tillbringa årsskiftet med Barbados-Björn ;) Moaahaha.


Den 30 decdember 08 fick jag nycklarna till min lägenhet, fyfan vad året gått fort! Ja är ledig fram tills på söndag och runt där kommer jag säkerligen få ha hundarna(?), 5e är det röntgen och sen är Januari i rullning. Den 8e har jag bott här i ett år och den 11e är bf. Sen går de bara fortare och fortare sen är det Home Delivery i mars ♥.

 

Hur ska Du spendera Din nyårsafton?

/Bokskrivarn ..


- mormor å jag, annandagen


Levande död...

det är så jag känner mig idag.. Buääk, jag har iaf fått i mig underbar middag lagat idag inget halvfabrikat här inte - good girl. Helt extas inför morgondagen :) å snart kommer Fisen så jag mårsäkerligen lika kasst imorn, peppar peppar!

Så glad för dig Jen !

/ Trailor Trash ;)

ALL IN!

Ikväll kör vi all in flickorna och jag..
Jag planerar att rangla hem och behöva hålla i mig med båda händerna upp för trappan sen!
Nu jävlar är det fest - nu; kickdown linnéstaden för pre-party !

Ses i vimmlet .
Lucka för sprit


Gaaaam

Jag har beställt pizza, bakisfrod!



Nu plingar det på dörrn!


Buääk!

Idag är jag fan inte tuff!

Efter lite om å men tog jag mig över till makarna och korka upp.. Vi var snygga som fan och hade det halt på vägen till Boho som fick bli kvällens destination ..

Lite roliga folk å massa dans cider - öl -J/R osv nästan enda till stängning och fredsmäklare som jag trodde jag var skickade jag hem dom ensamna, tanken var att jag skulle tagit soffan men jag kicka till Majorna ist och drack Morgan med Oskar Olsén, den ni ;)

Haha, nu såhär dagen efter så spyyyyr jag, illamående zombie som stinker, urk. Snacka om att rökrum verkligen är vidrigt?! Och den saliga blandningen av alkohol som förtärdes stärker min självkänsla idag allstå, mycket o.O. JAG MÅR SÅÅ DÅLIGT!

Nu; Rasta hunadna & hämta kontanter för foood. Det är inte bra det här..

Lucka för sprit ikväll ?


Mitt HÅR !

Jag har ju lovat lite pics på min nya frill.. Vet inte om man ser så mycket, men det gör jag :)




Nå, vad tycks?

Nu sitter jag iaf hemma efter jobb, hundpassning & kalkonmiddag (delicious). Tar mig ett glas vin å ska hoppa in i duschen. Fortfarande sugen på feting men det återstår att se, rätt dead ändå, hmm..

Ska bjuda på mer pics senare elelr imorn från det lilla jul-firandet jag fick detta året. Dock ser jag tjocksmock ut på varenda bild & har en ovälkommen gäst i fejjan, najs! Det är jul-chokladen sojm satt sig, hehe..

// Mama'ina


Psst, min bebis är trasiiig :(


Zerkax .

Jag har klickat in 5 olika klänningar, ett armband, en kjol + ett par skor men hejdade mig själv i sista sekund. Tur är väl det annars hade jag gått loss med kortet innan räkningarna dragits!

Ska byta julklapp med Ärtan på jobbet med, så kan någon hjälpa mig å finna en Svart brödrost?


Annars sitter jag hundvakt åt Zerak & Kaxig, såå mysiigt, om ni bara visste vilka fantastiska små varelse! Tänkte krypa upp med dom i soffan och vila en liten stund innan vi går ut i slasket och kissar.

Såå taaaaggad :D:D

/ M.


Mina tjejor & jag, girls night out ;)


Jour var de ja..

Jouren betyder att man ska sova på jobbet, får ju ändå inte betalt under 4 timmar men likt förbannat har jag nu legat vaken ännu en natt.. Får powernapa med grisarna innan jag åker till mormor imorn och sen därefter för jag ska dåfan inte vara för trött för fest!

Många som vart ute på Juldagen förstår jag, undrar om det för nåt röjj & minnesvärt galaj man missade? Näe, så tänks det inte. Jag tjänar pegnar och blir riiiik ;).

God morgon / Mama'ina .

→ Nyår .

Ja efter (förlåt att jag tjatar) kalkonen och festen imorn återstår bara nyår i princip.
Jag har som tidigare nämt outfiten klar, den blir enkel och eligant, Det kommer bli underbar långbordsmiddag (ca 15 pers) på Hisingen sen får vi se om vi stannar natten lång eller tar oss till våra hood..

Men det blir nog bra så bra :), vad ska Ni göra?

Jag kommer dessvärre bara ihåg dom två senaste nyårna och herre min skapare vad det har hänt grejer haha..



2007:

Började med middag hos bästis tillsammans med henne, silly, beccasin, nellan & sillen. Sen blev det B-fest i Tynnered (never gonan happend again!)

Slutade otroligt nog på Boho och jag grät mig till sömns, okej?



Dagen efter spenderade jag med thaimat & filmmaraton hos Bästis..

2008:

Middag åter igen fast denna gång hos Liseloth, min majvor tillsammans med henne, bästis, silly, Lill-Jen, tvill & Jane därefter tog vi oss till A-town för riktigt galaj & tolvslag, blev utslängd av mitt dåvarande... ah, vad man nu kallar det(?) och gjorde inbrott hos en vän haha..

Men det var sjukt bra enligt mig! Hatten e på plats å jag mår braaaa (8).



Dagen efter var det bakfylla på hög(sta) nivå, taxi hem och försök till skridsko-åkning sen hamnade jag i koma!

Så, hur ska 2009 & 2010 sluta och börja?


Har fått betalt mina räkningar & ska ta en cigg innan ajg bäddar joursängen och kryper ner - ge mig imorgon, nuu! / Mama'ina




.....PS. Fuck you'r childhood, i do! DS

Fittansikte?

Hade preciiiis lagt in ALLA räkningarna och skulle signera, tro fan att puckot som jag är kommer åt bakåtknappen å sidan slutar gälla? Hann däremot se att jag kommer bli såååå fattig efter som jag sparar massa också. Då är det tur att man har nyårskläder + alkoholen fixad redan.

Nämnde jag att det kommer bli en lugn kväll på jobbet? Lugnare än vad jag trodde dessutom, vi är nämnligen 3 personal för mycket. Kommunen sparar in my ass?!

Så nu spelar några spel, andra kollar på film och jag sitter här å käkar nötter - Nima en konkurrent kanske?.. Gött kött?

Imorn blir också en arbetsdag så att säga.. Går av kl 09 och åker direkt till hundarna och myser, sen är det kalkooooon å fest, wehooo :D.

Näe, nu vettefan alltså är ju så jävla rastlös. Härligt gäng ikväll :)

// Mama'ina


Efterbliven .

Godmorgon, igår var det Jul, hade ni kul?

Det var en jävla lättnad att komma hem från jobbet å underbara Clara körde mig hem efter vår lilla minijul tillsammans, tack för julklappen med ;) ..

Sen tog jag med mig en box vin till pappi å pimpla på jävlar i min lilla låda, det var fan inte mycket kvar när jag gick hem. Ställde mig i duschen och var på strålande humör hade kunnat göra dittan å dattan men ist kröp jag ner här i soffan (jag älskar den).

Idag är det jobb igen å det lär bli en hel del deg nästa månad, med mina storhelgs timmar + kval, me like :D.

Mr. Båt kommer hem från sin familjeresa  idag så nu är det slut på att spatsera omkring med minimala kläder (läs inga alls) igen och imorn är det mormors såå efterlängtade kalkon & sen fest!  Hoppas fan på att jag får mig ett vykort (!).

God morgon, jag har nu huvudvärk å ska bli kompis med Treo nu.

/ Mama'ina

Merry Christmas !

God Jul alla mina fina läsara och underbara vapendragare!



// Mama'ina


Julklappar ..

Nu är det jul igen å nu är det jul igen..

Ja, självaste julafton och snart ska jag dessutom upp. Men först måste jag tacka makarna Dahlberg och grisarna för en perfekt lugn & trött uppesittarkväll med binglotto & pizza + glögg. Dessutom hade jag ju turen att vinna på det allra sista nummret som ropades ur - I(var) 20, tvåa nolla.

Dock bara en MiljonBingolott till den 30e men då sattsar vi större, tre miljornan eller kryssningen sa vi va? Haha..

Jag har ju klippt mig idag! Sjuuukt nöjd men inte så stor skillnad, iaf inte för allmänheten men en del för mig men det  syns dock inte så mycket men jag kan bjuda på en ugly före-bild & vad jag fick med mig i julklapp till mig själv (A);

                   
                                                            (Före klippning)



Sen trillade det ner en Volumini & en ny (lite billigare) plattång hos frissan också, nu är det bara adra nya hårprodukter som behövs inhandlas då det närmar sig slutet i de flesta flaskor & burkar uppe på skåpet i badrummet. 


                                 

Jobb kl 07-21 imorn och tomteluvan ska vara på.. Nu skelar jag också så godnatt & godjul / Mama'ina..


Tjugotredje december .

Dan före dopparedan å då borde man fan doppa haha..

Det var ju inte långt ifrån förra året om man säger så, haha.. Ja det var väl lite blandade meningar om den natten kan man säga. Sista uppesittarkvällen på AK iaf, vila i frid!

Min feber verkar ha lagt sig typ & hundarna har gjort sitt. Jag ska trösta mg med ett besök hos frisören alldeles strax, gör nog något helt nytt. Jag har egentligen inte råd med det här nu kring juletider men micron slapp jag undan också den dyra julklappen jag planerat till lilleman för den köpte pappi ist..

Så om jag räknat rätt går det nog runt ändå JIPPI!

Nu ska jag knappa in ena mobilräkningen (för jag har den fakturan på sms) sen gå ner till frissan. Wish me luck!

Bilder kommer :)

/ Mama'ina

Tjugoandra december .

Fittifan vad kallt!

Pappa drog med mig på shoppingtur, för som alla vet är ju inte män kapabla till att göra vissa saker på egenhand och denna gången var det julklappar han var oförmögen till.. Men jag fixa allt så nu är han typ klar. Bara kusinerna kvar, gött!

Jag fick iaf min micro så jag är sjukt nöjd.

Fryser ihjäl och somnar snart, måste ha kaffe men tro fan att jag glömde inhandla både mjölk och cigg på vägen hem? Gaaaah, blir galen. Tror jag har feber med, suck!

God Jul / Mama'ina

Cook, cock, kock!

Paprika&viltöksmarinerade kotletter med pommes, tre-pepparsås & grönsaker. Sicken middag! Nu ska jag hämta tvätt, duscha och diska...

Vad händer ikväll? /M.

Tjugoförsta december

Tre dagar kvar till julafton..

.. och då ska jag jobba heldag. Snacka om goa pengar!

Annars gör jag nyttigheter idag! Passar brorsan sen kl 13 och nu har jag rensat ut den viktigaste tvätten och det resulterade i tre jävla maskiner. Hur lyckas jag? Måste verkligen sätta upp en tvättdag i veckan, varje vecka :P.

Tänkte laga lite middag men det är lättare sagt än gjort när man tillfälligt inte har någon micro att tina skiten i men nu står två kotletter under rinnande vatten och till det tänkte jag göra lite pommes & pepparsås, yummie :). Sen blir det disk, innan berget växer mer... 

Får frispel här hemma snart, måste verkligen städa kliniskt och köpa mjölk för utan kaffe gör jag fan inte många knop! Mirakel att jag tog mig ner till tvättstugan idag när det är snö och allt, men det är ändå mysigt & friskt om inget annat.

Idol-Erik med Higher, trodde inte jag skulle gillla den så mycket som jag gör men sjukt bra text och han sätter den riktigt jävla bra alltså.

Nu måste jag punga ut ännu mer stålar denna månaden. Suck! Måste ha ny micro, lägga undan ca 1500 till & fixa ut en nu lur. Yes, jag har lyckats få displayen på min älskade iphone krossad. Inte okej! Men en helt ny för 600kr är inte heller farligt.

Nu babblar jag bara igen, tjing / Mama'ina

                                  


Bobby ♥.

Har inte mycket att dela med mig av till er idag. Brist på spektakel & inte gjort många knop hittills idag. Passar brosan som är ute och slirar i snön typ.

Jaha, det är det meds action som händer för mig idag (troligtvis).
Kankse skulle ta och gå ner med en tvätt?



Ne nu är jag bara urtråkig, men bra musik från Johnossi (igen)♥ ;

/ Mama'ina


18 karat...

Gick över till fam. Dahlberg på tre liter kaffe och 20 års skrattattacker som varade i nästan 6 timmar å herrejävlar vad kul man kan ha på småtimmarna! Vi känner så fula människor att det inte är sant och det är snöstorm typ. Fortsätter det att snöa ska jag gå i ide har vi bestämt och promenerat har vi ju redan gjort ;).

Ne men tack för yttligare en rolig morgon(?) Haha...  DOGGYBAG!

Nu ska jag nog försöka krypa till kojs å slummra till ett par timmar, som sagt får man ta saken i egna händer nu för tiden. John har ju lämnat mig =(.




// Mama'ina

Dödsdömd

Liseloth och en sjukt bakfull Camilla plockade upp mig runt 20 tiden igår kväll för att åka hem till Anne och spla spel och pimpla vin. Dock mådde Millan inte okej alls så vi fick stanna på leden & hon höll sig nykter!

Väldigt trevligt sällskap och super mysig hund! Världen är allt bra liten ;).

Men jag ringde någon under kvällen jag inte pratat med sen i Juli. Dagen jag kom hen från staterna var sista gången jag såg människan överhuvudtaget och med det slutade de med att jag ändrade riktning på hemvägen och tog en avfart för tidigt ungefär..

Jag vet inte om det var värt det eller om jag ångrar det men samtidigt är det bekräftelse, jag kan fortfarande och fan vad jag är nöjd! Ingen slår denna människa- do your thing honey ;).



Mobilen stängde jag av när jag kom dit och satte på typ en timma innan vi gick, kände att det var lika bra eftersom det bland annat fick sig sitt tvärstopp pga mitt beroende till just mobilen, så har Du ringt vet du nu varför..

Cosy / mama'ina

Bowchickawowow .

Godmorgon!

Jag har tagit mig en regäl tupplur & är nu redo att bli fit for fight! Ska slänga i lite hårfärg och tina en kycklingfilé innan kl 19:30. Självfallet ska jag bli ren & snygg innan dess också för då kickar vi neråt i landet :P.

Nu taggar vi till och sätter igång. Inte ofta jag kommer ge mig ut på äventyr fram över så får passa på medans man fortfarande kan få det serverat ;).

LCM - let's go wild tonight :D



// mama'ina


Herrejesusminskapare

Nu är det kalabalik i familjelivet, fast på ett bra sätt!

Pappa har ju tydligen 2 systrar han aldrig har träffat som tagit kontakt. Även en bror som är försvunnen till sjöss. Mammas pappa, alltså min riktiga morfar och inte Lasse gick tydligen bort i våras, utan vår vetskap och idag har mammi tagit kontakt med sina TRE syskon hon har på hans sida.

WOW, det händer verkligen grejer här.

Anyhow, druckit kaffe och käkat frukost här hos mig med pappi. Mamma kom nyss då hon suttit i tele med syskonen som sagt..

Lillebror tjuvkikar så jag lägger ner det här / Mama'ina .


Godmorgon :)

Nittonde December

Då var man uppe med tuppen och halva arbetspasset (efter sömnen) är avklarat. Om cirkus en timma får jag åka hem och göra nyttigheter där ist, men först ska jag bjuda mammi på kaffe & frukost så hon kan se min nya, underbara, framförallt BEKVÄMA soffa :).

På schemat står vin ikväll, med fisen & camy i supose. Kan inte bli annat än rätt så KBA - here we come!

Godmorgon / Mama'ina

Leave the world behind..

Ligger i Joursängen på jobbet och inväntar Mr. John Blund, men jag tror han bedrar mig för han dyker inte upp varje natt längre.. Försov mig idag, pga migränfittfan. Inte lätt att ha mycket i skallen jämt ;)

Jag har kommit på mig själv att Nattstads-bloggen bara är ett proviserande tävlande och det tar aldrig slut. Jag har skrattat och hatat kring min och andras bloggar så kyler ner det lite för jag orkar inte med det mer..

Tillsvidare kommer jag tillbaks på heltid här. Kommer starta en helt ny blogg i början på 2010 av speciell anledning som bara mina närmsta vet om, inte ens alla dom.

JAG HAR EN STOR GREJ PÅ GÅNG I MITT LIV!

Sjukt sorglig men fin låt..


/ Mama'ina

Update!

Sitter på jobbet med Sanni i telefon och fördriver tiden. Skulle sovit jouren men vaken blev sjuk så Nath blev inbeodrad som sovande så jag fick gå över till vaken fast jag jobbat sen kl 12 i förmiddags..

Snabba cash, behöver ju varenda krona nu!

Jag har nämligen ett projekt pågång som kommer kosta lite, det kommer bli helt undebrart när hela väntetiden är över och jag har det jag nu suktar efter sååå! Jag ska dela med mig, inte riktigt än bara. I promies!

Sen blev det en ny DKNY parfym om någon undra, haha.. Det är ändå min doft sen den kom ut första gången. den gröna orginella (Be Delicious) är det nästan enda rätta!

Min soffa är söndersexad, dock inte av mig så reklamation på tisdag it is! Annars händer inte mycket förut jobb, jobb och åter jobb året ut. Men det gillar vi starkt! Varenda krona är glädje på kontot, moaha!



Syrran fyllde halvvägs till 50, 25 i lördags (12e) och har kärringkris, redan. Suck, hon är snart gammal och grååååå.


// http://nattstad.se/mathina

RSS 2.0