* * *

Sitter med ett glas iskall Baileys på balkongen och njuter till bandit. Väntar på min stjärna, min högra hand SillySickan, aka Mikaela som ska bli klar så vi kan kicka in mot slottsskogen och möta upp f u c k i s på vägen.

Ta en öl med padre mfl och sedan alla andra goingar. Får se vad som sker efter det, en tripp till avenyn eller liknande men troligtvis tidig hemgång då fröken Frida lockade med ett glas och en sväng om på vårt allas kära Lab.

Allt återstår att se men det lär bli prima ändå!
Känn på värmen på ballan då ?    :)



Schteeeekigt värre !

Ja, denna Valborgsmässoafton har börjat perfekt.  Stekhet altan och goa gubbar med brännande sol och kokosolja. Helt underbart & det mina vänner kallar jag glassigt. Känn på lycka då!

Känner mig rätt klibbig nu med all värme och olja, precis slängt i mig lite frod aka BK. och ska ta mig en Baileys innan jag möter Kärleken för att hämta mera öl. Sen blir det en kalldusch och fixing. Senare ska jag möta upp f u c k i s och se vart solen tar oss men det kommer bli bra!

Nä nu ska jag ut med e iskall B och glassa lite till på ballan, jag känner mig som en kräfta.. Moha!



underbart.

Ja det är det enda rätta att säga om vädret. Känns det inte helt fantastiskt? Sen att jag ska i väg och sola på "Abdullahs" altan ett par timmar känns even nicer. Ikväll ska vi sänka pilsner så det står härliga till. Gött!

Igår mellan skolan och kneget träffade jag Kombo och lillkillen Filip en sväng, mycket mysigt. promenerade i solskenet som var på tok för varmt, men jagj klagar inte. Varsin Farpino (eller?!) från Espressohouse i handen gjorde det hella ännu mer sommrigt. Nu visar vi äntligen mera huud, me like!

Idag hade vart 7års jubileum för T.M.B, trist att allt kan förändras så mycket. Men Bellina, saknar dig otroligt!

Det var allt för mig för nu blir det kickdown a-town. TJING!


Just det ..

Min käre kompanjorn och sämre hälft aka fuckface skickade ett mess till 118100 här om dagen med frågan;

"Vem är billyfish.blogg.se?"


Svar:
Billyfish.blogg.se är en blogg som skrivs av en ung kvinna från Göteborg vid namn Mathina. Vi misstänker dock att hennes fullständiga namn är Mathina Carina Hallén Larsson är född den 28 Oktober 1989 och att hon bor i V. Frölunda. I sin blogg skriver hon om de saker som händer i hennes liv. Just nu kretsar mycket om hennes student som hon tar i vår. Ha en trevlig kväll!

Hahaha, ja det stämmer väl delvis, namnet är ju dock inte riktigt korrekt men för övrigt!

Ja det handlar mycket om studenten just nu,. precis fått schemat och vi springer ut först haha. Jag sitter i skrivande stund även med mössan på då den känns så ovan att jag måste vänja mig för att ha den en heldag.

Nu ska jag käka och sedan möta Kombo som jag inte sett på evigheter, me like! Sen är det kneg från 14:30-21:30, suck vad trist en sån strålande dag. 

Ut i solen med er nu!  

everlasting aa's ;)

Igår blev det möte med Fru Frisör och det gick galant. som jag sa kunde ju inte kalufset bli värre än det redan var och hon gjorde totalvändning på bara två timmar. Super nöjd men kan tänka mig att andra inte ser skillnaden lika mycket som jag. Jag är och förblir brunett, the best a man can get. Dock är det itne så svart som det ser ut på bild, ville bara påpeka det.

Senare kom f u c k i s över och vi öppna en box och börja pimpla, skulle möt JL i stan men dom sega ur i väntan på oss så vi tog varann i handen och kickade in med taxi till Kungsport & Thank god it's Monday på Berså och var linslusar som aldrig förr. Det enda rätta!

Jag fattar inte hur man kan älska fyllemat så mycket som jag gör & bubbelvatten dagen-efter är ju bara ett måste. Inte en enda bakisdag utan kolsyra! Det finns bara inte.. 

Nu har jag spenderat några timmar med Svinen på fröllan och unnat oss lite, käkat McD å köpte lite små saker. För mig blev det iaf nya glajjor, nytt nagellack i favvofärgen & ett super sött diadem =). Dom andras skiter jag i (A).  På tal om McD. så ska jag nu lyfta luren och ringa, mest för skoj skull men det hade ju inte suttit fel! Wish me luck.

Sen blir det fram med dammsugarn och samla vuxenpoäng, räkningarna är redan betalda.. 

 Tjing! 







äntligen..

Ja idag är dagen jag väntat på länge. Fru Frisör ska få ta bombnedslaget i egna händer och äntligen ska det bli något gjort åt detta katastrofala. Resultatet kan knappast bli sämre så det är bara att vänta å se. Yes!


Yttligare en dag med värme och har dom hörd vädergudarna rätt ska det bli varm, varmt hela veckan - me liike! Sen att jag ahr världens bästa vänner är det ingen som har undgång, men ville bara tillägna en mening till dom. Underbara & Oslagbara !

Om det blir utgång med Lottisen & FuckFace ikv vet jag inte än, har sjukligt ont i halsen och blev hemskickad från kneget, men lite vin med svin in the sunshine är aldrig fel?!

Nu kickar jag till Billdal, tjing!


- Hejdå länge !!

Student..

Ja just det, mössan har kommit. Wo! Ännu mera lycka. Framtiden är nära...


Lovely!

Avslutade kvällen på Bohéme och därefter hos L. Riktigt najs med en corona och en sväng om på dansgolvet innan hem till henne för nattamat.

Idag är allt underbart, helt lovely. Kan liksom inte bli mycket bättre än såhär. Solen står högt på himlen och glajjorna är på, H-badet väntar för grillning och alkohol-intag så det står härliga till. En hel elit och jag vid havet, i solen innan utgång. Kalas, helt mumma. Det här ser jag fram emot.

Jag tar nog och byter ut mina öl mot vin med f u c k i s ikväll, tycker det är mer lockande idag. Sen ska vi supa oss snygga och äga staden tillsammans med systrarna Sandstedt, wawawiiewaa jag mår bra!

I vilket fall är jag lycklig och taggad till max. Snart blir det att möta upp svinet själv, min sämre hälft ;) för att börja grunda.

KÄNN PÅ LYCKA!


 
// miss sunshine herself !

* * *

Pappa och bögjäveln till granne har käkat upp mina chips, vad gör jag nu liksom? Jag vill ha mina chips, behöver mina chips och det nuuuu! För övrigt kan min pappa gå och hänga sig (skämt åsido) för han vägrar hämta ölen. Trist as hell då jag verkligen hade velat sänka ett par kalla  ikväll.

Heja Blåvitt!



I WILL ALLWAYS WALK ON SUNSHINE!



Tvättstugan kallar :(

Edit; Tro fan att mina nya vita vårskor som (notera) endast är använda en enda gång är förstörda, råkade nämligen ha den vif fel tillfälle och då blev dom svarta, inte fan gick det bort i tvätten heller, suck!


So, i AM the reason.

Okej. Chockad som en skållad råtta över att jag kunde ha så rätt. Det kändes ända ifrån tårna och nu vet jag iaf. Vet fortfarande inte hur jag ska reagera men vad fan det är ju typ en hel planet i mellan så det är väl bara att chilla på det och ta det som det kommer.

För övrigt sliter jag som en jude i tvättstugan och får psykos på mina naglar. Blir att rätta till dom så gott det går och ta en dusch efter tvätten sen vill jag komma på andra tankar. Hitta på typ vad som helst och bara andas. Mamma tror jag gått och blivit hel knäpp och undrar vart fan x tog vägen, moha.

Har jag tur åker pappa iväg och hämtar pilsner om en stund, väl behövligt om jag får lov att säga det själv. Gaaah, min hjärna strejkar, inte okej.

Men fan vad jag ler ändå :D


I like ..

Solen skiner, det är härligt. Vaknade verkligen till när vi bytte buss imorse, kollegan och jag. Soluppgången rakt i fejan och en softilerings dag på kneget väntade. jag har kommit på att jag faktiskt trivs där och hoppas att jag kommer trivas lika mycket på det andra stället med..

Sen att känna sig skyldig och vara eventuell reason till en viss kompikation känns inte lika härligt. Men vad ska man göra åt saken, är ju bara mig själv, moaha.

Ciggtime in the sunshine!    / Alla älskar mig.


Wo!

Nu har jag och pappi kollat på Grey's, eller njo jag har iaf kollat han var väl mer intresserad av min chipsskål :P. Jag hann precis innan affärn stängde för att köpa fanta, chips och dip. Men nu ångrar jag mig känner mig tjock! Som quizet jag gjorde på face-an 200 kg fan vad rätt!

Strax ska jag hem och hämta grejor sen till mamma å spendera natten för imorgon jobbar jag 07-14 vilket betyder att man ska kliva ur bingen strax efter 5. Stackars mamma som får gå upp innan och sätta på kaffe till mig. På eftermiddagen/kvällen blir det tvätt för en hel släkt och sen kan jag koppla av. Får väl tvinga han som nästan blivit svensk till en till filmkväll :D, 'Abdullah' läser du eller?! Mohaa..

Ne, nu rör jag på påkarna och längtar hem mina paket.


-Kvällens far-dotter mys.


- mitt vita fodral med gulddetaljer till studenten :)

i never going back to yooou.

Tackar för gårdagen och niger. Mycket trevligt och kraftigt på pickalurven men det händer mellan varven. För övrigt var jag omringad av en elit och hade skoj .

Idag har bara vart knas färgning, sjukhus(^^) osv. Men kyllingrullen satt prima och min mormor är verkligen bäst i världen hon ska ha mkt creds. Ingen sprutlackering än inte haha. Jag har fått min studentklänning och den passade som handen i handsken.

Nu är jag överenergisk och lyssnar på jul-låtar och sjunger i högsta volym samtidigt som jag diggar med hela kroppen. Jag är lycklig.

Comviq.

Det är något kraftigt fel på comviq. Både för mig och tvilling och det gör mig fly förbannad. Medans telefonen ger sändningssignaler kommer inget upp på displayen och att svara är omöjligt. Hur kan det bli så för två olika indivder på olika ställen?

För övrigt har jag ännu inte öppnat boken utan klickat hem en tubtop & ett supper mysigt linne i härlig färg. Shame on me! men nu blir det att möta cancern lite på vägen och sedan sätta igång. Jag stänger nu av denna dragningskraft för jag är på tok för svag. Blir en lång dag imorn.

Kyla.

Vad hände med solen & värmen, jag tycker att dagen idag är ISKALL men torsdag, fredag och lördag ska det bli varmare igen och på lördag sägs det även att den blir superväder. Man kan ju alltid hoppas på det bästa!

Jag lääääängtar så efter lönen nu va. Ska bli så skönt att få alla räkningar betalda för denna månaden är det mycket, suck. Sen ska jag ju också klippa/slinga håret för det ser ut som fan nu. Gråblond utväxt, snyggt? Absolut inte och färgar jag det hemma vägrar Fru Frisör röra mitt hår haha. Ja denna veckan blir det tajt med ekonomin vill jag lova.

Jag verkligen M Å S T E öppna böckerna nu och börja plugga men jag har vekrligen ingen lust. Det är ju egentligen inte mycket som ska in bakom pannbenet men det är så kallt att jag bara vill krypa ner under täcket ist.

Jag väntar också på 3 st paket. Mössan, klänningen och ett från H&M. Ska bli skönt att förnya garderoben lite och att ha studentkläderna klara. Ska man klicka hem lite mer nytt innan man dyker ner i plugg? :)

Ha en bra tisdagkväll och hoppas att ni har någon att värma er hos för jag fryser!

The girl next door.

Igår gick jag upp strax efter 5 för att förbereda min inför en heldag på jobbet. Soft som fan efter all städning var klar, så jag och Lottisen satte oss och kedjerökte med kaffe en stund innan det var dags att göra andra sysslor som att hämta hem osv. Körde vilse i kållered och hade ball som fan i bussen. Tro fan att vi förlängde livet ett x antal år dom 14 timmarna vi spenderade på jobbet.

Sen tog vi oss en tripp till allas vår käre Nima för film och jag dog. Vi såg The Girl Next Door, så jävla tragisk och sann! Jag förstår mig inte på hur man inte kan tänka tanken ens och det gjorde verkligen ont i hela mig och just därför rekomenderar jag den INTE.

Nu ska jag snart öppna skolböckerna och plugga, ikv blir det grillning trots vädret protesterar.. Imorn har jag viktigt prov sen tandläkarn för röntgenbilder, suck. Torsdag är det jobb & tvätt och fredag jobb med eventullet firande för min stjärna Silly.


I hate this day.

Söndag. Vad är det för mening med en söndag om man inte är ledig på måndagen? Precis det blir ju knappast slir på stan då mans ka upp 05.15 dagen efter.

Nu slänger vi brorsan i ett bad efter han har bråkat på fotbollsplan. Det är något fel på båda hans öron och jag börjar bli rädd. I vilket fall väntar vi på pappi som tillbringat eftermiddagen/kvällen i skepplanda med L och familj. Sen ska jag ta mig hem för dusch och så. Där efter ta mig en trip till a-town och sedan hem för att nana. Jag somnar typ nu?!

Gud vad jag är trött efter en lång men kort natt.

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Micael !

Lovar du att vara ärlig? Självfallet.

Du heter: Mathina Larsson
Smeknamn:  Mörten, Myrten, Mårten, Thina m.m.

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Rednex - Wish you were here.
Beroende av:  Familjen, cancerpinnen & kaffe.
Vad tror folk om dig?: Att jag är bäst?

Stämmer det?: Jag vill inte säga att jag är bäst men vet fan ingen bättre.
Vad får du oftast komplimanger för?: Leendet.

Vad säger du för att imponera på någon?:  Inget spec!
Hur imponerar man på dig?: Är sig själv.
Brukar du skratta för dig själv?: Klart
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ta ett sms-lån så sätter vi oss på en uteserving med middag och cider ;)
Var bor du?: I Göteborg, självklart.

Trivs du där?: Jodå
Äger du några converse: Nej, aldrig ägt några.
Sprit, cider, vin eller öl: ALLT!

Brukar du bli för full: Händer väl..
Vad har du för mobil operatör: Tre & Comviq

Är du allergisk mot något: Tomat
Har du haft sex idag: Hehe ja :)

Hur svarar du i mobilen: Hallååå

Vem ringde du senast?: Adam :)
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Snart klar, åker strax.
Antal timmar sömn inatt: Oj, inte många iaf.

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Joo, men inte alltid!
När mår du bra: Oftast

När blev du fotad senast: Iförr går ?

Hur känner du dig nu: Lite småseg...
Vanligaste färg på dina kläder: Svart tror jag, riktig bas-färg.
Vad tycker du om fötter: Mohaa, ingen kommentar.
Vad saknar du: En del.
Hade du en bra kväll igår: Ja största dels!
Favorit dryck på morgonen: KAFFE !!

Rakar du benen: Jao

När brukar du oftast gå och lägga dig: 00-04.

Är du blyg?: Händer, sällan.

Sysslar du med någon idrott: Njea inte direkt.

Vill du hellre ha mail än brev: hm
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja !

Har du spytt offentligt: Oh ja i mina yngre dar hehe !

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Haha,- MYCKET!
Är du nöjd med ditt liv: Absolut, allting kan bli bättre men just nu är det mycket bra!

Vad gör du i morgon: Jobbar heldag!
Vad är det värsta du vet?: Sill å småkryp.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Det beror på vad ålnboken tillåter.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Oj...
Vad längtar du till?: Sommaren

Har du bra vänner och äkta vänskap?:  Absolut, utan tvekan.

Vad använder du för shampoo?: Wella och/eller Herbal Essens-
Vad är det finaste du fått?: Min omgivning.

En speciell dag du minns: 6/6 - 08 :(
Hur gammal är du: Född 89

Tycker du om någon just nu: Jo..

Du samlar på: Ingenting i think.

Gröna eller röda äppeln: Gröna !

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma, Jendam el tvill.

Gillar du golf: Nej?
Vilken tid gick du upp idag: Vaknade 08:20 gick upp ca 12:30
Har du sovit i din egna säng inatt: Nix.

Har du strumpor på dig nu: Nej haha.

Är det okej att gråta: Klart!

När grät du senast: Minns inte, fredags typ.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Fly landet.

Bär du glasögon eller linser: helst inte ;)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: NEJ ?

När går du upp ur sängen en helgmorgon: mellan 10 och 16
Har du piercing: Jaao, flera.

Vill du gifta dig: Det får vi se.
Vill du ha barn: Si. 1 eller 3.

Solar du ofta: Vanligt vis men nu är man albino här.

Är du bra på att laga mat: Grym!

Är du flygrädd: Inte det minsta!

Hur vig är du: Det där tänker jag inte ens svara på haha.

Är du musikalisk?:  Absolut inte!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, helst kolsyrat!

Vilken är din favoritglass: Päronsplit

Tror du på ett liv efter döden: Yes i doo.

Tycker du om sushi: Nej, inte än.
Vad äter du helst när du ser på film: CHIPS!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nope

Har du tandläkarskräck: Ojaa!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska/nattmänniska

Vilken ögonfärg har du: Blå/Gröna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Yes. Speciellt förra sommaren
Biter du på naglarna: Nej,usch vad äckligt

Röker du: Ja ....
Hur ofta tränar/motionerar du: går en del.

Senaste låt du hörde: My african queen.

Jag utmanar Sala, FridaMartina


Sala, underbara!

För jag är lycklig, ja jag är lycklig :D.

Idag kommer Sala hit, min käre vin-buddie och med sig har hon både rödtjut och annat. Kan inte bli mer än RÄTT! Så vi har planer på att ta över far mins balkong och spendera som sista soltimmarna där med tjöt om allt mellan himmel och jord fast fokus på resor. Mohaaa, det kan inte bli bättre. Grillen är tänd!

Summerlovin ..

Idag är det som sagt allas vå älskade Silly, Micka, Ela, Mikaela, Elings (ja kärt barn har många namn) födelsedag. Hurra, hurra! Men inte blir det något firande idag inte, suck. Istället tar vi igen det tillsammans med Eka mfl helgen därpå. Hur, var & vilka är ännu ett oskrivet kapitel.

Jag har iaf glassat på min säng med  vidöppet fönster och scheekt i solen ett par timmar. Riktigt najs om jag får säga't själv. Hur dagen ser ut vette sjutton. Lotta har tillställning och det är ju aldrig fel. å andra sidan är inte en myskväll med B helt tokigt heller..



Nu vill jag att sommarvärmen ska komma på riktigt, i luften och i havet. Jag vill klä av mig och visa mera hud. Vara mindre städad och ta dagen som den kommer utan att behöva tänka på imorgon. Jag vill kunna tillbringa heldagar på stränder med sol, bad, grillning & kalla öl.  Igår blev det verkligen försmak på sommaren!





Varför satsa på prinsen när man kan ta kungen direkt?!

Eliiiing....

Ja, fick duschat håret hos pappi iaf. Sitter nu med ett 3e glas rödvin efter ett x antal öl medans han (pap) och L gör gud vet vad, men hoppas på det "bästa" då hon ska upp och hopp för arbete tidigt imorn.

Min käre vän B, avböjde och valde en filmkväll imorn ist - vilket inte låter helt fel. Så imorn Bjöhrn, är det antaligen du & jag :).


ANNARS MÅSTE JAG GRATTA MIN HÖGRA HAND, VÄNSTRA TUTTE OCH MIN STJÄRNA PÅ 22 ÅRS DAGEN, OM DU HÖR NÅGOT I LUFTEN SOM SURRAR SÅ ÄR DET BARA JAG SOM HURRAR! ÄLSAKAR DIG NEMO!


Student..

Ja nu kommer min studentklännig på posten inom en vecka, provad och klar. Betald också :D. Sen är det näst in till bara mössan kvar. Tror att lokalen är fixad och plakatet är på gång. Inbjudningarna är redan förmedlade och sen återstår då fan inte mycket ;). Jag längtar!

Annars har jag jobbat 07-14, sen blev det Varberg och massa mysiga solkort som jag bjuder på någon annan dag, nu gäller nämligen öl med papps whit his girl and me! God natt eller festa lugnt! / mört

Heltid?!

Shill pomfrill , blev precis erbjuden en heltidstjänst. Men frågan är bara om det är min grej och/eller om jag ska ta deltid ist och ha kvar mitt tim-vik som jag har nu?

HJÄLP MIG FÖR BÖVELEN!?!?


What happend!?

Jag stannat hemma i princip hela dagen igår, det ända jag gjorde ute var en tripp förbi pappt och till videobutiken för att hyra film med f u c k i s som var lite nere och därför spenderade hon natten hos bästa mig. Men idag känns det nog bättre för henne å allt kommer ordna sig, kan också beror på att vi fick oss ett flipp och började klicka hem lite prylar.

För mig blev det ett par brillor och en turkos bas-bikini, skulle egentligen klickat hem en studentklänning men sidan hängde sig så får väl testa vid senare tillfälle.

Sen undrar jag vart min deklaration har tagit vägen, varför har inte den trillat ner i brevlådan ännu, sista dagen är imorn och allt ska vara klart den 4/5. Men nu väntar jag på att lillan ska vakna & ringa så att vi kan åka och lämna in timraporten och sedan ska jag försöka få i åtminstonde en maskin tvätt då det börjar bli tomt i garderoberna.

Imorgon ska jag jobba. 7-14, trist as hell att kliva ur bingen strax efter fem så därför slaggar jag hos mam inatt så att hon kan väcka mig med färdigt kaffe. Sen är det helg och Silly fyller ååår, men vad händer !?* 


Lovely happytime!

Soulmate ..

Att bara finnas tillhands och veta att den du litar på också litar och anförtro sig till dig är en mäktig känsla. Att bara få vara där och stötta sina nära och kära om så i total tystnad är viktigt både för mig och Dig. Jag är glad att du finns där för mig så som jag finns här för Dig. Du är speciell gumman, min vän och själis - its everlasting. Godnatt, sov så gott allt ordnar sig till slut!

Dra täcket ..

..över huvudet-dag! Absolut var det är, sen stunden jag vakna har jag i pincip spenderat all tid i sängen med min bok. Så äntligen har jag fått tummen ur röva och läst ut den första å börjat på den andra, kan verkligen rekomendera Camilla Läckbergs böcker..

Nu ska jag laga mat och sedan krypa ner igen. Jag har bestämt mig för att vara inlåst idag så om jag inte svarar eller råkar ha luren av, bli inte oroliga det är bara en sån där dag. Ikväll kommer grey's - me like!


* * *

Har spenderat denna dag med min underbara lilla tvilling. Hon har slingat & klippt sig och det blev ursnyggt! Det blev så snyggt att jag passade på att boka tid hos samma frisör (förlåt Cissi).

Sen träffade jag en gammal kär vän, long time no see. Men det får bli snart igen, så fort du får komma ut "i friska luften" igen. Har verkligen saknat dig skall du veta, riktigt glad över att se dig, men nu vet jag iaf på riktigt att du kommer tillbaks :).

Efter det blev det att kicka hem till lillan för middag & Ugly Betty, mycket trevligt och en jävla massa godis, chips & choklad slank ner, jag som inte ens gillar choklad (?!) i vilket fall kom sen J & Diddie och hämtade oss med Porshen  för att köra mig hem, på kuppen fick jag cola i heeeela knät & nej J, jag har inte kissat ner mig ;).

Resan till Us and a är iaf nu bokad. Lyfter den 19e Juni, mellan-landar i Amsterdam och direkt flyg till boston. Måste mejla Lillsiz för att bestämma dag & tid vi ska mötas upp i New York, stannar lite kortare än väntat men det blir så bra så. Betyder ju att jag kan lägga in mer arbetspass i Juli och få feting lönen i Augusti och ta mig ut på yttligare en resa, mohaa. Livet leker!

Nu ska jag ta mig en ciggis med pappi & L sedan dricka upp mitt rödvin och hem för att duscha av mig coca-colan. Ha det finfint alla glada och underbara människor, gissa om jag längtar tills lönen?! :D

Jag saknar dig

pics.

Legat som en död zombie i pappas soffa hela dagen. Kollat P.s. I Love You! och diverse serier med popcorn, godis & saft. Känn på denna bakfyllan då?! Nee, ursch säger jag bara. Skulle egentligen åkt till Summer men vaknade flr en liten stunds sen så det blir nog inget med det.. Istället skall jag snart hem och duscha, käka + bädda rent.

Ja, får väl bjuda på lite bilder från igår;






Man tackar..

..för en trevlig kväll igår. Perfekt avslut på påsken som för övrigt har varit riktigt lugn.

Åkte iaf till summer och korkade upp med sprit vs. vin igår, hon, jag & fuckis. Sen tog vi oss in till Deep och var redan härligt på pickalurven och det blev galet med stämning där inne. Jag mådde kalas och drack öl efter vin, om & om igen. Sen kom även Belly & Frida och gjorde sällskap fast där försvann nog R. Att man också fukta upp en och annan mellan danserna tillhör ju bara, haha..

Men tack flicks för en trevlig kväll & tacka gudarna för Bellys farsas soffa moahaa..

Nu, bakis as hell tänkte jag ställa mig och tillreda något ätbart, sjukligt hungrig fast belly bjöd på frulle. Snacka om att jag mår som jag förtjänar och det är inte OK :( .  

Utgång!

Ikväll blir det rajraaj med själis & summer.  Underbart! Vi tänkte styra upp kvällen hos R. sen kickar vi in mot vårt vackra Avenyn och antagligen Deep. Det blir grymt!

Jobbade natten igår, gick galant och var livrädd. Tacka fan för tvilling och belly som gjorde natten kortare.

Glad påååååsk.

Yes indeed, idag är det då påskafton och jag har planer för kvällen/natten. Jo jag har ju jouren på jobbet och eftersom jag tog det jävligt passivt igår med så resulterar det i en jävligt städad påsk, mohaa!

Jag har fått tjuvkika i mitt påskägg (får det vid 5-6) jag blev så glad såå, fick ju vad jag ville!

Ser ni?  ;


Till det fick jag också ett resekit! ;


Vad låg det i era ägg i år?

Våååååååår

Nu har jag precis marinerat kycklingfilérna och ska ner och göra grannarna sällskap tillsammans med pappi på gården. Det är laddat med grilltime och när utemöblerna + grillar ställs ut då är det ta mig sjutton vår! *



 Nee nu ska jag ner och avnjuta en underbar grillad middag med en iskall pilsner. Tjing!

Jäklar ..

Jag skulle precis lägga upp "videoklippet" På YouTube men det gick inte då den var längre än 10 min. Jaha jaa, men för er nyfikna är det iaf min käre far med "tjej", jag & grannen som sitter och gastar som idioter till Nationalteatern.m Vi fick oss ett gott skreatt efteråt vill jag iaf lova.

Nu sitter jag och avnjuter en underbart god saft, smaken är sommar om inget annat och den kan jag varmt rekomendera om man inte är feg för smaker.



Vårkänslorna sprudlar i min och jag är förälskad i allt och alla, ler när jag somnar och samma visa när jag vaknar. Solen strålar och graderna siger för var dag. Ljuvligt om jag får uttrycka mig. Med våren kommer också kläderna så idag satte jag på mig blommigt! Vad är mer vårigt än blommor liksom?

Dagens Outfit;
Klänning: Unknown. Leggings: H&M. Jacka: Gina Tricot. Skor: Scorett.



(Varför gör du såhär mot mig, efter all denna tid som gått så får du mig att börja sakna dig Nu? Det är inte rättvist och det skulle aldrig gå men tanke på situationen men vad som än händer ska du veta att Du har betytt mycket för mig och jag är glad för det vi hade, det var bra. Ett tag....)


nu testar jag att mobil-blogga m

b1e53f4931b91bcf79eefb6f92d87e.png

Kolla varifrån!

nu testar jag att mobil-blogga med bild för första gången. Samtidigt vräker jag i mig vårmackor bestående av fiberrost, hushållost och bobs apelsinmarmelad:). Ska försöka lägga upp en video (läs ljudklipp) sen haha.. Do we belong together?


I have forever in my hands.

Ja, det är verkligen så det känns just nu. Känner mig helt bekymmerlös och känner att jag kan ta mig vart jag vill i vår vida värld. Jag sträcker mig till himlen och lite till, tro fan att jag kan gå coh nå hur långt jag vill.

Hoppas alla har en bra skärtorsdag och får en super påsk.

Nu ska jag ta mig en öl & ciggis. Tjing eller sing!

Skärtorsdag

Så idag inleds påskhelgen. Jag skulle tillbringat denna soliga dag med Jen i stallet men planerna blev ändrade och hon kickade ner själv. Istället har jag tagit mig an och brottats med disk, tvätt och kartonger. Tro fan att det var på tiden.

Idag efter allt donande vet jag itne vad som händer och sker, om jag stannar hemma med papps eller om jag tar mig ut på äventyr. Just nu känner jag bara för att lägga mig på ängen med musik på högsta volym och schteeka i solen. Men det har vi ikke tid med. Ska snart hänga tvätten.

Imorgon har jag inga planer alls får se om jag sänker ett par kalla och håller mig vaklen in på småtimmarna så jag kan sova länge på lördag eftersom jag ska ha natten på jobbet. Så denna påskafton håller jag i tyglarna, lite trist att man missar elmia yttligare ett år bara....

Nää nu ska ajg käka lite mer påskgodis med far min och sedan hänga tvätten. TJING!

Ursch!

Min "morfar" (läs mormors man sedan så långt jag kan minnas) ligger på sjukhus, fått hjärtinfarkt. Fyfan vad hemskt och stackars mormor som inte är tillräckligt stark för sånnt här, det är ju han som håller banorna hos dom.

Åt middag hos mamma sen kom mormor och morbror Peter på kaffe och gav påskpresent. Pratade lite allmänt och min kusin verkar inte ha det så bra nu i uppväxten, fyfan. Retad i skolan är nog aldrig skoj, men hon har dom bästa föräldrarna så det skall nog gå galant.

Nu påvägen från mamma till pappa stötta vi på extra papps och lilltjejen (läs Daisie) och hon e ju bedårande, fy fabian vad söt och underbar det lilla livet är. Me liiiike!

Nu ser det ut som om jag möter upp lite flicks för ett par öl någonstans i vårt vackra Göteborg. Får nog bli tidig hemgång dessutom då det antagligen är dags för en hel dag i stallet imorn igen. Lycka!

Daisie:


Dagens Outfit;
Väst: Marwin. Kofta: Gina Tricot. Jeans: BikBok. Skor: I Paris. Sjal&Linne: H&M (i think)

Yummi!



* Brödet Äntligen, ost, skinka, isbergssallad, gurka & körsbärstomater med aromat på.

Helt gudomligt gott om jag får säga det själv och tar ju inte alls lång tid att göra. Så det sitter jag och avnjuter nu, i skrivande stund!  Efter blir det en cigg i regnetoch sedan diskning och dusch. Pz!
 

* * *

Ja då har man hunnit med både ett besök hos tandläkarn och kaffe hos mammi. Det gick bra och jag ska få dra två visdomständer, auutch. Sen slipade dom ner ena tanden minimalt men det gör skilnad för mig och jag är så glad så. Sen att dom vill att jag tar ut tungpiercingen var ju inte precis oväntat och då jag själv haft tanken är väl det dags snart, ska bara försöka muta pappa lite, moaha! 

Idag har jag fått brev ifrån vårdcentralen, röntgade ju ryggen för några veckorsen och nu är det klart. Jag har Skolios, vilket betyder att jag har "en ryggradskrök i sidled" och det är inte mycket att göra åt. Trist as hell å veta att jag kommer leva med detta resten av livet, suck.

Att det regnar och jag har ett berg med disk som väntar gör ju inte dagen bättre, hade egentligen behövt storstädning i hela lyan. Men jag mår bra ändå och nu börjar jobb-tider rulla in. Nästa pass blir Nattjouren på påskafton. Men det är soft. Man behöver ju inte festa jämt, gäller att vara städad mellan varven sen att man får pengar ist för att slösa är ju bara en hit :).



Onsdag.

Ligger fortfarande i bingen å är trött as hell. Ska vara hos fru tanddoktor kl 11 så får nog ta mig upp nu.. Hata regn!

North King .

Igår blev det slir med f u c k i s igen. Åkte till Guldheden och hämtade ölen sen kom min trogna vän Jen och hämtade oss för att köra in oss till  Slottsskogen där vi mötte upp esteter, punkare och bohémer. Fy! Blev en lång och kall förfest ute i naturen sen en tripp till Berså och deras "nya" uteservering, mycket trevligt och tidig hemgång.

Väl hemma ställde jag mig som en piga och tillredde gourmet.

Tvärdeckade till slut och vaknade av knakanade fingrar och ett jävla spring in och ut ur sovrummet. Fick även samtal 09.11 av min älsakde kompanjorn Jen. Men that's life och jag har mitt sista lov ever, känn på den du!

I vilket fall ar vi varit i stallet heeela dagen och pillat med alla fem. King, Turbo och Zorina (läs surina) fick sig en omgång och lillen tog med sig både Jen och Trixi ner i sjön. Mycket mysig dag om jag får säga det själv och ett jävla övervägande om det är värt att köpa Oliver Twist..

Men som sagt har det varit en lång men mycket trevlig och skrattande dag. Skrattat så jag grät x2 och jävlar vad lycklig jag ääär.  Det är verkligen lycka att bara stänga av telefonerna, sätta sig på hästryggen och njuta av naturen och inget som stör. Me liiikee!

Nu ska jag duscha och käka, är lite bitter typ som en surmutta just nu på en viss herre men hoppas det går över. Blir bara så jävla irriterad ibland. Tror Jen förstår och håller med.  Men livet har fler goda ting och just nu rullar allt på. Men imorn blir det tandläkarn och jag e skraj as hell. Men det får gå så fint så, se vad dom säger om mina visdomständer nu, buhuu!

VA GLAD! :)














Cosmopolitan White.

Gick ju på bio igår, den var helt okej fast man hade nog förväntat sig något helt annat. Men en riktigt chickflick om man så säger. Efter det tog vi oss till Chez för ett par öl och lite vin och nöjde oss inte utan fortsatte till Luckan vilket resulterade i total minnesförlust.


Weehoo. Idag har flörtis & fuckis unnat sig lyx, med andra ord har vi inskaffat oss varsin ny lur och käkad McD, därefter gottat oss i solen! För min del blev det en W595 Cosmopolitan White, och för hennes flev det T650i Precious Gold som hon tjatat om i typ ett år.

Väldigt käckt må jag lova och nu är båda lurarna vita. Jag funderar visseligen på att göra mig av med comviq-telefonen fast den går i högvarv mellan varven. Hmm, ja nu har jag något att klura på!

Nu ska jag snart kicka ner till Flatås och softilera med Svinen själva i solen, me liiike. Att min jävla arm aldrig läker då, nu ömmar det och svider as hell och jag kan inte göra ett piss mot det...

T J I N G




Flörten feat. Fuckis idaag !

Nu ska jag göra en snabb makeover och sedan åka in till stan för att möta f u c k i s, vi ska gå på bio och sedan sänka ett par kalla. Men det blir tidig hemgång och snabbt hopp i bingen då det är praktik imorn. Men ska bli riktigt mys att umgås med svinet själv, längesen!



* You'r life WILL suck without me ..

Shoooes!

Igår blev det filmkväll med Jendam, Kvist & Darling. Vi flicks var ju nådigt trötta och slumrade väl till i mellan åt men annars var det riktigt mysigt och softilering på hög nivå.

Idag har vi vart och snurrat på Freeport, Eken, K-Center & Frölunda Torg. Hittade två par vårskor till superpris. Jävlar vilket käckt klipp jag gjorde. På kuppen träffade jag på morbror Peter med familj och det är ju alltid lika trevligt! På Fröllan hade tvillings små systrar dans/balett-uppvisning och tro fan att dom små liven var duktiga. Tänk att jag en gång i tiden var på väg upp till deras nivå...

Nu ska jag ta mig något att käka, nåt lätt får det bli orkar verkligen inte ta mig ner till pizzan och inte heller ställa mig vid spisen för att tillreda guormetmiddag för en, ne så nudlar lockar mer.

I veckan är det gratiskneg, tandläkarn (hjälp!) och eventuellt stallet, även lite ledighet som står på schemat men just nu idag vill jag bara gå och dö. Är verkligen heeelt slut idag!   Känns att våren är på väg och ingen är gladare än jag, känn på lycka!


Skrattattack!

Man får fan gåshud av detta underbara vädret, 10+ och strålande solsken. Snacka om lycka?!

Igår käkade jag middag och drack öl hos pappi med honom mamma och Lola, jättemysigt verkligen med massa tända ljus osv.. Sen blev det en tripp in till stan eftersom x somnade när jag var på färd åt hans håll. Träffade iaf daddy a. och roy på Rosen sen kom ju L&L (me liiiike) förbi och sa hej :).

Uppe med tuppen idag för att åka fört till Freeport sen tog vi oss till stallet och mös med pollarna, tog en tripp ute i skogen med Z då V fortfarande är halt :(.  Men det har varit en trevlig med lång dag.   Nu ska jag få i mig något att käka sen hoppa in duschen och av med ridkläderna.

Får se om jag sveper ett par öl eller hänger i gäng med Jendam och Kvist. Med Jen kan man iaf garantera skrattattack, varje gång haha. På återseende..


Aj..

Min käft värker som aldrig förr. Mina eländiga visdomständer vill nu efter en lång paus fortsätta växa och titta ut, det gör ju så grymt mycket ondare än sist och jag vet inte vart jag skall ta vägen. Värktabletter verkar inte hjälpa något vidare så vi kan väl testa med öl?! :)

Händer för er ikv?

Q & A ;

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Jendam


Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sov


Vad gjorde du för 15 min sedan:
Tog en värktabtell


Det sista du sa högt:
"Ska jag det?!"


Det senaste någon sa till dig:
"Ska du passa mig?"


Vad har du druckit idag:
Kaffe, vatten.

Vad var det senaste du åt:
Ris med Aromat igår kv.

Vilken var den senaste låten du hörde:
Mando Diao - Dance with Somebody.


Vad var det senaste du köpte:
4 pakter cig & pizzabröd + fanta.


Vad är det för färg på din ytterdörr:
grå


Vad är det för väder hos dig nu
dimmigt, och rått


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja


Sover du tungt:
Oftast

Vad stod det på senaste SMS du fick:
" Hehe okej :) ska fan dra från jobbet och handla snart. Hör av dig senare om du vill hitta på ngt mot kvällen.. Puss"

Vad stod det på senaste SMS du skicka:
"Ja, du gjorde ju det. Får väl lyssna på dig i fortsättningen. Ja du. en flaska vin kasnke. Får se :).  Puss"

Vem var den senaste du kysste?
Hmm, x ?!

När grät du senast?
Fällde en tår för Johan igår.

Varför svarar du på det här:
Tidsfördriv, har tråkigt..

Skall du göra nu:
Tvätta, suck.


Fredag

I veckan har jag knegat, umgåtts med familjen + Jendam och hunnit vara sjuk, även besökt Johans grav, gud så fint det var där..

Idag har jag banne mig vart duktig as hell. Trodde jag skulle svimma, rakt av men ikke. Jag var så duktig så och barnmorskan blev stolt över mig. Jag har ju som sagt bytt ut min P-stav idag, helvette va rädd jag va men det gick galant. Men nu så är jag skyddad mot gaviditet i tre år till, moaha!

Idag är det fredag och jag har inga planer alls, eventuellt åka ner till Onsala och käka middag men vettefan, känner för att unna min en flaska vin och lite trevligt sällskap men hur det blir med det får vi se sen, har iaf tvättning på schemat. Urk, så tråkigt..

Men jag mår iaf bättre nu, det känns kalas. Tänkte slå en pling till extra papps så jag kan få låna den lilla, ta en liten promenad och busa på ängen, hade vart mysigt mellan maskinerna!

Imorn blir det nog en sväng ner till stallet och freeport med Jen sen ev. firing och sliring för x och bror. Annars har jag inga större planer, skulle kasnke gått ut med Bellsing men det fick till att bli en annan gång.

Nu bjuder jag på lite pics;


- Mys med Daisie.


- En öl med mamma.


- Daddy a och jag utanför stallet i solskeeenet.


- Printscreen från film.


- Vila i frid ! (olycksplatsen, några timmar efter olyckan).


- Kvällsmys :).


- Aj, aj. Duktiga mig!

Dålig uppdatering, igen..

Ja men förlåt mig så hemskt mycket då, men man har inte alltid tid och lust att lägga energi på en blogg.

I vilket fall besteg jag hästryggen igår, lite ringrosting men det var härligt. Vart på Jens gamla stall och myst med pollarna också.  Bilder får väl komma vid sera tillfälle. I helgen blir det förhoppningsvis att sitta upp igen. Detr är en obeskrivlig känsla! Men jag älskar det trots min rädsla.  I helgen blir det fest. x och bror fyller iaf år så något lär ju hända.

Johan, min älskade ängla vän. Idag skulle du fyllt 22 och just nu i skrivande stund är det massor hos dig, men jag tar mig förbi dig ikv och tänder ett ljus. Saknar dig så att hjärtat svider! Grattis på födelsedagen älskade Pinkeey ..

Nee sjuka hatar vi enormt men vad ska man göra. Imorn ska jag byta P-stav, oh my fucking god det kommer göra ont!

RSS 2.0