The Hills

Världens bästa Elit.

Igår kom Silly hit, kollade Idol och tacka fan för att Johan åkte ut! Vi Drack lite öl och sen kickade vi ut mot A-town och hämtade mer. Hälsade på Sanni & Chris en sväng och jävlar vad tomt der var där, ekade nästa ;). Kan inte fatta att hon lämnar sitt barndomshood  imorn..

Men iaf, sen blev det in mot stan och Dubliners, det blev en jävla massa shottar. Mintu, Fisherman, många Tequila osv. jag blev iaf karate och det är ju absolut inget ovanligt. PAKT rakt av! Blev iaf fyllekäk och efterfest hos min kära "svåger" Marcus, han e ta mig fan den bästa man kan ha :).

- Kollar The Hills nu och jag är fortfarande lika förälskad i denna realityserie. Ikv fär vi se hur det blir, hoppas på att Pakt kollat upp saker och ting för isf får jag ju snabba på och röra mig snart.

Adam K, Liseloth W, Madeleine K, Martina R, Linette W,  Henke N, Alle S, Sanna E, Mikaela M, Therese D, Christian H, Jennifer K, Emil G, Jenny H och Andreas B - Världens bästa vänner, min egna elit. Tro fan att dom gör mig lycklig!


Nu är det Julmust och laxdax! Godnatt...


Nemo nisi mors

Mörk & ny..

Högt på önskelistan.

Igår blev det hårfärgning och tatuerande med Jenna & Robban, håretblev väldigt mörkt men najs as  hell . Anderas var med en stund också men försvann ganska snabbt. Man tackar och bugar för att han lämnade tatuerings maskinen i våra händer haha. Tro fan att Robban måste ha ångest idag för det blev ju inte vackert. Jag fick göra min lilla "prick" också så nu du har jag invigt mina tattooskills!


- Vart och shoppat lite på 421 idag, hade pappa och bror som sällskap och träffade på Pakt.




Bild 1: Mybyxor jag fick utav pappsen, me like!
Bild 2: Ursöt röd tröja ifrån Cubus
Bild 3: Snygg och bekväm topp ifrån Cubus.
Bild 4: Brottarlinne i snyggfärg (köpte även i svart) - Cubus.
Bild 5: Trenchcoat från H&M.
Köpte också 2 par fingervantar. ett par svarta och ett par i matt rosa!


Efter jag fått mina kassar och blivit fattig igen så blev det mat för några tusen, billigare än väntat men tro fan att det tog i sig när vi skulle köra hem. Bilfanskapet startar inte! Så nu står den på Maxis parkering ifall någon skulle bli nyfiken...

Men Stefan kom som en räddare i nöden, förbi BK och hem med alla varor 8 påsar hde vi sammalagt. Inte illa! Villll också säga att det finns massssaaaaa grejjer jag vill ha från alla möjliga affärer, tänk på att jag flyttar sanrt och att det alltid är artigt med inflyttningsoresenter ;).

Här är ett par bilder på Issa x2s tappra försök på gymmet ^^:


Får se vart kvällen bär ser ut som det blir med  Silly, men möjligt att även Jenna tar oss i handen. See ya!

You looking good, darling


 


Yeaaaaay..

Litet och mysigt.

Tänk dig att du kommer in i en liten, smal hall.. Har en normalstor toa med dusch till höger och lite längre fram litt höger ett minikök. Du står med ryggen mot toan så ar du vardagsrummet med avskärmat till hallen och rakt fram sovrummet med garderober och plats för dubbelsäng och någon hylla/byrå. Det är i stort sätt allt, fönster i alla rummen förutan wc.

Första handskontrakt på 33 kvadrat meter tror jag dom sa och ca 3750kr i månaden, andra våningen och hiss finns. Hejdå länge pappa!   Min syster blev helt upp åt öronen förälskad och vill flytta in omedelbums. Kanske har henne som inneboende ett par månader så jag kan spara lite pengar (hon är villig att betala hela hyran för att få sova i bäddsoffan), är det värt?

Kommer iaf satsa på större TV, kökssaker, sängset, ny bäddmadrass, gardiner, handukar osv sånna flytta-hemifrån-grejer här näsmast.. Kan fan se det framför mig! Tro fan att jag e glad och har frodat pizza och sodar öling nu.

Jag hade rätt, innan årsskiftet är jag ute ur boet <3..

Lucky, fucking me!

Happy!

Äpplet faller aldrig långt ifrån trädet..

Japp. Då är allt i rullning fick ett samtal av Poseidon imorse och kl 20 ska jag kolla på en minitvå, tro fan at tjag e lycklig. Får den om jag vill och inget kan bli bättre. 1 Januari isf har jag nyklarna i mina hand men flytten få ske 2a haha. Ikv blir det slir igen i think ska ju firas såklart. 53an here i come(?)..

Ätit thai idag och sa hej till en älskad vän. Hon är för snäll och stängde in mig i busken haha. Men för övrigt måste jag nämna att jag haftt kul as hell de senaste 24 timmarna och jag längrat tills ca 21 tiden då jag antagligen bestämt mig och det kommer förändra allt...

Kommer snart upp lite bilder på Issa x2 då jag stötte på dom när vi skulle sola. Dom gjorde ett tappert försök till att träna och jag har bildbevis ;) hahaha...

Next year belongs to me!


Kopiering...

Glen's Vodka is the shiiiit..


 


Vissa människor är fan dummare än tåget och tro fan at tjag skrattar och ler. Jag har överträffat mig själv och min kära HIIvan rekomenderade rean kl 8 på morgonkvisten nu på fredag. I'll be there! Jag ska ha min jacka annars blir det den gröna jag spanat in på Vila..


Jag har tillbringat dagen med världens bästa prinsessa och prins. Hans mamma är fan inte att leka med heller, het på gröten med 'bror' osv..


Jag kan inte sluta skratta år mina svin och fyfan för miss på gyn !!



Jag har hittat min andra storasyster. Hon är 23år, en ängel från ovan och är som systern jag alltid önskat. Släng dig i väggen Jejje!!!!


Kanelen e på g och jag mår som aldrig förr, han får mig att sväva och det finns INGET du kan göra åt saken mister.


*


BTW - kul att se dig X, var ett tagsen och måste medge att det fick mig att le. Ta det inte på fel sätt nu bara. The past is the past, i know. Glad för din skull!!.......


NU:
Röka cigg och dricka glen's, han sover!                                       ..make sence?


alla älskar möörteeeeeen / billyfish <3, du får mig att sväva baby!

I did a copycut...


Del 2 m.m.

Du skulle dö om du hört vad hon sa!

Igår blev det galet, kallt och mysigt. Jävlar anamma vilka garvisar och allmänt flum in på små timmarna. Det är nog det jag saknar, för 5½års vänskap (som känns som 10) kan man inte bara slänga i backen. Jag tror jag tycker om dig för mycket för att bara låta det rinna ur sanden, den känslan kanske var överdriven och omedvetet. Men vi måste nog båda leva upp till en hel del för att allt ska bli som förr om det ens är möjligt!

Det handlar om syskon:
"Det måste ju vara något fel på 'Kalle' för 'Lisa' kan ju bli brun", haha gissa om jag dog?!

______


Kollade mitt konto förut...

Mina pengar och jag vill då fan inte komma överrens, mina planer spricker och det är alldeles för kallt. Jag går inte med på det här längre. Jag hatar allt som har med pengar och dess värde att göra (när min ekonomi sviker).

Men jag ska då fan fixa och trixa så jag kommer på rätt spår igen, de kan ni ge er fan på för så lätt lägger jag mig inte!!






- Var en sväng vid Johans grav igår, det gör ont as hell då jag saknar honom oändligt. Såg hans sten för första gången, obeskrivligt vackert. Sjukt att något så hemskt kan vara så fint och vackert samtidigt. Men han är då f*n guds bästa ängel!





Sen har jag ju också lovat bilder från Halloween och mitt firande. Så här kommer några fler:






Nu håller jag på att tvättar som bara fan, tre stycken Proppfulla maskiner! Ska snart ner och hänga, efter det blir det att greja i köket med disk osv. Måste dessutom plocka lite på rummet - behövs, vill jag be att tala om..  Sen möta upp Silly, min andra halva för att besöka solarieöarna. Får se om jag får med  f u c k i s  bort till J. ikv. Hade vart för(jävla)träffligt.

2003, en sommar jag saknar och minns!

Helt förvirrad..

Inte som alla andra, jag vet!

Blev helt förskräkt när jag vaknade imorse, min Kombo var borta! Hon hade inte ens gjort ett knyst ifrån sig för att hon inte ville att jag skulle vakna, så söt! Hoppas fan att det går kanoners på mötet nu klockan 10 baby!

Jag ska snart sätta på kaffe och sedan hoppa in i duschen för att fräsha till mig snabbt. Sen blir det softilering några minuter på den iiiiskalla ballen för kaffe och cigg.

Hade problem med att somna inatt igen. Kom på mig själv sisådär vid 02:30 så gick upp och tog en halv insomnings tablett, men tro fan att det inte hjälpte så fick ta en halv till och räkna får. Så runt halv 4 somnade jag nog. Ändå är det sjukt konstigt att jag inte vaknade när Kombo steg upp och gjorde sig redo men jag vaknade att ett sms. Hmm, är ju uppe med tuppen iaf (i mina ögon)....

I hörlurarna just nu:

Laurent Wolf - No Stress
Pink - So What
Mr. Big - Hold On Little Girl
T.I feat. Rihanna - Live Your Life
Lady Gaga - Poker Face
Donna Summers - Hot Stuff
Usa for Africa - We Are The World
Carrie Underwood - Before He Cheats
Duffy - Warwick Anenue
Westlife - Something Right
Chris Daughtry - Over You & Home
Katy Perry - Hot n' Cold
Nomy - Cocaine
Marilyn Manson - Tainted Love
Rihanna - Rehab


Och mycket meeeer.....



Fredag, fredag, fredaaag.. Varför återspelar sig denna dagen i huvudet & hjärtat på mig? Jag mådde sjukt bra och var karatefull som bara den. För övrigt var det egentligen som vilken jävla helg dag som helst men Jag mådde sjukligt bra och saknar det redan. Tacka fan för min eliiiit - grym as hell !!

Treat me like the rockstar I am


5 timmar, total chock!

En egen ängel i min säng..

Kan inte sluta tänka på fedag, sjukt bra dag/kväll/natt. Hade mer än gärna velat åka tillbaks i tiden bara för att få uppleva allt igen. Bästa dagen med bästa eliter. Bara några få som saknades i min omgivning. För övrigt så har jag hållt mig, men inte fått respons...

Jag vet inte vad det är min vän men jag vet att det kan och ska bli bättre, du förtjänar inte att må såhär till och fråm, det är inte rättvist! Jag finns vid din sida dag som natt och kommer alltid att ställa upp i vått och tort, precis så som du gjort, gör och kommer göra för mig! Jag begklagar mina inbrott men uppskattar enromt att möjligheten finns då jag behöver det. Jag älskar dig vännen och det står jag för!

- Efter fem timmars non-stop mission i a-town mötte jag upp Kombo på Fröllan, köpte chips, purjo, popcorn, dricka, revbensspjäll och potatissallad. Jag är sjukt trött och seg för jävlar vilken chock jag fick när jag upptäckte att det tro fan var mer att handskas med en beräknat MEN, kraftigt med Vpoints på mig ;)...

Åt och gottade oss regält med spjällen och p-sallad innan vi kröp ner för Yrrol, chips & dricka. Dock har hon redan somnat och sussar sött till drömmarnas land. Hos ska till ******** imorn och jag till skolan, hoppas att det går bra as hell för henne och hon slipper fortsätta.

Nästa helg flyttar både Sanni &  f u c k i s  och det ska bli kul att hjälpa till. Uppstyrning 27 & 28e, ball as hell! Lillmick fyller stor nästa måndag så då blir det en öl eller så. Jag hoppas på att få nyheter ang lägenheten snarast också.. Sen måste jag la tillägga att man för övrigt inte sätter på rosa kläder på hanhund? Eller??  Jaja va väl det jag hade att säga för idag i guess.

I know you wore the one from the first moment i saw you

AdSense..

Två månader, tiden går så fort :(

Sov sjukt länge idag.. Jag som ställt klockan och allt för att komma iväg tidigt för mitt mission. Men vafan han ska vara glad över att jag hjälper honom över huvudtaget så jag tänkte få i mig en macka eller två, fräscha till mig och sedan kicka på hemligt uppdrag i a-town.

Vittne och möjlig rättegång. fan inte godkänt för sånt här klarar jag bara inte av!


- Igår vbar det två månader sen vår vän Tobbe K. lämnade vår värld :(.. Tänker på honom rätt ofta och hans nära och kära. Livet är orättvist as hell och jag blir knäpp av alla dödsfall under 08. Vila i Frid Killen (F)

En vän till mig rekomenderade en grej som man kan käna pengar på sin blogg. kn nog inte vara många korvören men värt ett försök så om 2-3 dagar får vi väl se hur det ska gå ..

I crying my heart out. I miss you Pinkeey

Moha!

Mer eftertraktad än man tror!

Kvällen har sett ut såhär, jag tog mig hem till farbror Borrling för lite softilering med öl & Martini.  Det var han, jag, nima, henks, wic och en ASjobbig emma ;). AK var stängt så vi kom inte så långt men jag har ett viktigt mission imorn. Kul ska jag ha samtidigt för jag kommer vara ensam och har egna nyklar! MOHA! (Berättar mer imorn!)..

Sen tog jag halv 1 bussen hemåt men pappa ringde på vägen och sa att han och alla andra fyllegrannar satt på vår kvarterskrog så det blev dit för en cider innan hemgång... Så nu sitter jag här nyss hemkommen (ca 15 minutersen) och ska laga kylling, shyyyy det är något min far är emot då det är det ända jag äter och absolut inte får stöka till i köket på natte tid.

Jag vill ha, ska ha - thats it.


Tjo och slå klackarna i taaaket, alla älskar mig för att jag är den jag och ingen kommer någonsin kunna bli som mig, vare sig dom vill eller inte! Jag är bäst, ingen protest ;).

Im still in love with yooooou

Oanade höjder<3

Jag är förälskad, på ny nivå!

Igår snöade det på mig när jag var på väg till stan, stötte på bror med familj och jag dog av sötsaken. Nu har jag äntligen fått träffat dom små mirkalen och kill me vad underbart söta dom båda var, alla tre! Sen tillbringade jag halva dagen med kombo, kompanjooorn mfl. Helt godkänt!



Sen blev det jävligt mycket fylla och in på detaljer tänker jag ikke gå. Var bara sjukt på pickalurven, omgiven av en elit. Det är det som räknas och inget annat, måste väl nämna att min reseladdare på främmande ort och det klarar jag absolut inte av! haha..

Min MOLLE är bäst och jag e jättestolt över att få vara en liiiiiten del i hennes liv, speciellt nu när hon har flyttat till annat län och dumpat oss i arbetslösa alkis ligan. Men fick träffat henne och skrika av mig lite ;).

- Jag är helt såld. Så gullig, romantisk, snäll och underbar.  KILL MEE!

Only my loved ones know
Privat inlägg, lösenordsskyddat


För övrigt mår jag jävligt kass och har ingen fantasi överhuvudtaget , jag vettefan varför men det är nått som hänt med mig . Helt serri, man kan inte tycka det är kul/intressant att läsa detta? Vad händer ikväll by the way? Nääe nu går jag och dör!

You have my heart in your hands.

I will do what ever it takes!

Tänk mig med denna unika varelsen?!


Jag skulle göra allt för att få ha denna, underbart söta prinsessan hos mig.
Ber till gud att jag får som jag vill nu bara <3




Det snöööööar, lägger sig inte dock :)



 

Kan inte önska mig en bättre julklapp


Back in Bizniz!

Ingen är gladare än jag!

Uppe med tuppen imorse och det kändes skönt! Var uppe innan kl slog 8 och det är fan inte normalt för att vara jag eller vi. Hade ju som sagt Madde och Ela som nattegäster.

Men jag kom iväg till Rättskunskapen och det känns som om jag är back on track igen. Himla skönt då vi hade lite flaktjöt till studenten idag. Men det blir inte lilla flaket för min del, jag bara tål inte den lilla fula människan med den skrikiga rösten som tror att hon är nåt. Tänkte att jag idag och imorn ska komma igång lite med Projektarbetet med. När jag gjort det är det bara att fortsätta sköta sig så blir allt prima och jag kan ta studenten med ett gott samvete!

Only my loved ones know
Privat inlägg, lösenordsskyddat


Mötet med Poseidon gick som på räls. Helt underbara nyheter och snart lämnar jag äntligen boet. Väntar bara på en etta eller minitvåa ska bli ledig och den kommer bli MIN! Då Mina damer och herrar blir det vinkvällar, förfester och uppesittarkvällar med Bingolotto m.m. hos mig!

Tryckte precis i mig 5 ljusa mackor, inte godkänt! Men vafan jag får la vänta på min far så vi kan äta seger middag tillsammans.

Kom hem från Sthlm, vill ju träffa dig nu, nu, nu!! ;D


Bcuz the night belongs to lovers
 

Minnesförlust!

Vad fan hände igår egentligen?

Mads och lillkillen var här efter ett hemligt uppdrag igår. Jag bjöd på kyckling med makaroner och grönpepparsås. Men dirr efter maten fick dom springa till bussen för att hämta den andra sötsaken på dagis. Efter någon timma mötte jag upp min andra halva på Fröllan och kickade bort till UM för att boka lite tider och beställa recept osv. Sen blev det en tripp till Tynnered för en godisbit och 4 tuggummin som inte ens var godkända.

Hem till mig och idér för ett nytt mission gjorde oss redo och passera kyrkan. Tog oss en slirig promenix bort till A-town och hem till Borrling en sväng och snurra till det, fullert hann det också bli för den delen! Sen över till A, my daddy för ännu mera öling och mys. Nu har jag minnesförlust. Statoil? Bil till Fröllan? Hmm...!? Vaknade iaf med Silly & Kombo brevid mig, mysigt as hell!

Nu är det dags att göra sig redo för idag ska jag gå till skolan! Sen är har två viktiga möten. Posse & Kurran! Fär väl skriva en rad elelr två om hur det gick, Fredrik borta på öarna ska vi inte träffa fören imorn igen! Over n' out!

I love rock n' roll bcuz it suits my soul

Det var på tiden...

Tro fan att det gör ont när sanningen ska fram.

Jag har granskat mig själv lite smått, så där i smyg det senaste veckorna och nu kommit fram till att jag ska ta upp dom tre stora frågorna i mitt liv sen i sommras med något proffs. Johans bortgång, min incident och Mr. X.  Jag kan inte gå runt helt förvirrad, med smärta som inte är av denna värld längre, det tär!

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.


- För första gången på evigheter har jag gått upp innan kl 12. Men tacka fan för det annars hade jag sovit bort hela dagen och missat det jag har planerat. Jag ska möta upp Kombo och hennes lillkille om ca en 40 minuter, så ska det bli käk och sen hemligt uppdrag. Bara vi och Silly som vet vad det gäller. Det var väl det, skönt att ta hand om sig själv igår och glo Tv kvällen lång. Nu ska jag få på mig lite myskläder, bäst så då det är kallt as hell!

Troligtvis virrar jag mig ut i skogen till min kära Mads och gömmer mig en kväll under helgen. Men håll ut. Planer kan ändras och spricka! Haha.....

Only my loved ones know
Privat inlägg, lösenordsskyddat


Im going to rehab!

Dags för höstmys igen!

Det kan lika gärna snöa när det ska vara såhär kallt!

Jag fick upp Kombo ur sängen förut. Bokade två bänkar kl 16:30 så vi promenerade bort. När jag låg där inne i den ack så sköna värmen tyckte jag att jag höra Issa x2 utanför. Helt flummiga och skrattandes som vanligt, fick mig att le till och minnas vad jag saknar med skolan!

Efter detta tog vi oss ut i kylan igen, Mads åkte in mot stan för en snabbis med Jess och sedan skulle hon åka hem till skogen igen. Jag övervägde att göra mig iordning och åka in till Chez då  f u c k i s , Nettan & Lisen skulle dit men kom på att när plånboken inte tillåter och kylan skrämmer är det bäst att stanna hemma och mysa framför TVn med te coh massa mjuka, varma kuddar omkring mig. Så får det bli. Men först ska jag ta en lååång varm dusch/bad och ta hand om mig själv.



Only my loved ones know
Privat inlägg, lösenordsskyddat


No, no, dont mess with my heart!

Fyfan vad gott!

Stunder som man vill minnas.

Igår kväll bestämde vi oss, kombo och jag att käka räkmackor med rostatbröd, vitlöksås och gurka till kvällsmat. Tro fan att det var gott. Med levande ljus och coca-cola mitt i vinternatten. Me like! Vi Tjötade om allt mellan himmel och jord, njöt av varandras sällskap och hade det allmänt bra. Stunder som man vill minnas..



Sen efter det tog vi med oss soppåsen ut och slängde skalen, gick en promenad bort till Shell och köpte cigaretter. Låg och kollade på tv till ca 3 sen somnade Mads. Jag låg å vred och vände till halv 5- 5. 

Idag vill jag åka skridskor! Men föst SKA vi sola. Hoppas på att jag får med Jessica och Madde bara. Hade ju varit grymt kul att åka skridskor som jag inte gjort på så många år. Nää nu ska jag fixa te mig lite sen få upp Kombo ur sängen coh sedan kicka till solariöarna igen, dom får mig att le!

- den skrattande trion -

It's black and It's white

Kombolainen =D

Allways look at the bright side of life..

Dagen har tillbringats med dator, porrkläder, en ängel, Jessica & kombo. Solning, film, godis, en jävla massa popcorn osv. Inte godkänt!  Får sällskap i natt så nu ska  vi rosta mackor, skala räkor och ta fram VITLÖKSSÅSEN!! :D.

För tillfället mår jag bra igen

Utseendet är bara tillgälligt!

Time after time

Mår inte bra, usch! Hatar denna känslan.. Inte godkänd.. Saknar för mycket, vill liksom bara gräva ner mig.. Gör bort mig mer och mer. Kuratortime i think. Skriver sen. Måste sola och sånt.

Ge mig en cigarett NÅGON?!


 

Make me unbreakable again


 


mårsomjagförtjänarx3

Att må såhär är då fan inte okej!

Sitter/ligger nu i en ängels soffa och röker cigg, Mår skit! Både av bakfylla och andra grejer som sliter och drar i mig.. Det är inte godkänt då jag verkligen känner av att det har varit tre dagars hålligång! Lilltjejen vägrar sova för hon ska se på monster, men det brukar sluta med stängda ögon som tur är :)



Lördagen:  Började vid 19:30 då min gamle vän till  räv körde ut mig till lilla varholmen där jag mötte upp Nettan för att ta färjan ut till Robin på Hönö. Sen efter ett tag kickade vi tre till fastlandet och KvarterskrogeN och drack drinkar + shottar så det stod härliga till. Både R och L blev redigt på kanelen redan där och jag som precis fick bort min baksmälla kände då fan inte ett piss. In till vår kära stad och bort till Gretas, Haha tro fan att det är ostabilt på gayklubb! Mer shottar och öl där inne men jag blev inte långvarig..



Tog mig med hjälp av en trevlig grabb vid anonymt namn till Lisa gumman i Åby för tjejkväll med sprit och kareoke och tro fan att jag blev riktigt rund om fötterna och tog över micken ;).. Det går snabbt när man halsar 70/30 groggar vill jag lova , haha.. Rawaz, Magnus mfl tittade också in en sväng vilket gjorde det hela Annu trevligare.

Jag säger bara stackars grannar, så som vi skrek och höll på ända in på morgonkvisten (05:30 ca). Men jag fick ju sova med världens mysigste lilla tjej så jag klagar inte hehe. Denna kvällen blev tillslut helt Godkänd!





(Nänuuu! spillde precis en jävla massa fanta över min mobil, inte godkänt!)

Söndag:  Vaknade ca halv 11 första gången, sen somnade vi om till typ halv 2. Jag mådde dåfan inte okej och Lisa gapade som bara fan ***. Sen vid typ 15 körde hon ut mig till Frölunda och jag mötte upp pappa och bror, sliten och sjukt bakis stöter vi på min gammla överchef också, priiiima! Köpte iaf en sjysst klocka i present till Titti som vi sedan gick hem till för lite kalas. Inte på det bästa humöret då min kropp bara ville dö och nägot trevligt sällskap i Volvo-disskutionen var jag nog fan inte heller när den illaluktande korven kom fan - bläää!

Köpte med mig kyllingrulle på vägen hem, som jag knappt hann då jag skulle vara här 20:30 - mitt andra hem haha.. Men det gjorde mig inget för maten var bärbar och fräscha till mig är jag fullt kapabel till att göra här.
Prinsessan är nu i drömmarnas land!

F u c k i s, Silly & Nett e på luckan ikv. Jag tackar min granne till ängel för att hon skulle jobba inatt så jag fick anledning att inte gå ut och snurra till det en 4e kväll.. Men nu får jag avrunda har ju en del att göra innan jag kan krypa till kojs och imorn är det skola med nya tag. Får se om jag blir våldgästad av 1, 2 eller 3 fyllekajjor inatt ;) A, saknar dig "daddy" <3.

It's gonna take a miracle to bring me back

Inte godkänt!

Den skrattande trion har gått skilda vägar..

Herrejävlar vad skoj vi haft. Men det känns skumt att lämna varandra redan nu, helgen är ju inte ens slut? Tror inte det har hänt förut.. Men vi lagade iaf super god mat innan dom gick förut.. Kotletter, pommes, sallad och grönpepparsås (ovanligt). Men det blev inte så mkt mat i magen ändå då jag är bakfull as hell.. Huvudvärk, illa mående, skakis osv.


- Igår blev jag så på kanelen att jag knappt kunde tänka. Brandt mucka och vi skulle ses och säga hej. Sågs gjorde vi men det blev fan inte mycket till hej för mina kära vänner var snabba med att öppna käften hahaha. Jag snarkade iaf som en Karl, men säg inte det till någon!



Fruktansvärt kul att Martina med vän dök upp. Härligt med lite M-trion reunion i mellan åt. Får det allt bli fler av. Sen min underbara, vackra kusin Rebecca som stod i garderoben på krogen:). Massa kärlek till er mina kvinnor <3



Just nu vill jag väl bara berätta att jag kämpar emot varenda impuls i hela min kropp. Det sitter en liten djävul på min högra axel och bara skriker mig i örat, sliter i mitt hår och försöker intala mig att supa mig full och gå lost ikväll. Det borde ju sitta en ängel på motsatt axel och lugnt och fint förklara att man måste ta ansvar i livet. Det funkar inte att vara helg flickvän, för det är ju det de leder till..


Hur lördagskvällen blir återstår att se, bortbjuden till M-town på öling och singstar. Lockande?! :)

Everything will be okey in the end. If it's not okey, it's not the end

En skrattande trio..

Varför gör jag såhär mot mig själv?

Igår blev det en hurtig powerwalk med Bex, min Ragnhild i ca 35 minuter runt Ruddalen. Sen slapp i min säng och övervägande om det var värt att åka in till SB och möta upp min Kombo Madde & hennes kompanjorn Jessica.  Men så fick det slutligen bli coh Bex åkte till Fia för yttligare en promenix.. Men det var sjukt trevligt att får tjöta lite med henne min hurtiga vän i röd jacka!

Blev några goda, kalla på SB sen kickade vi bort till Berså. Shottar och sjukt goda drinkar som blev en sjukt galen fylla. Som vanligt blev det att höra av sig till Mr. R och göra bort sig, men kän hända att jag får mys ikväll (?). Dock är han rädd för min kära far vilket inte är okej!

- Vi vaknade hos mig imorse med Maddes koskit och en jävla massa garv. 3 st McFeast på McD och massa godkännande och inte godkännande. Vi dog, och det var Inte okej !! Sen hem igen slapp i sängen en timma ca och sedan käk igen. Köttfärsås och bandpasta. Får se om det eblir softilation framför TVn ikväll eller om jag tar kombo i handen och snurrar till det i stan.

Du får mig att le och att må så där bra, precis som en prinsessa. Dom gångerna jag får din närhet och får känna din ömhet svävar jag. Men dom dagarna jag inte vet vart du är eller vad du gör eller med vem du är med blir jag galen, går i taket! Jag vill verkligen ha allt eller inget, jag kan inte jaga nått jag inte får större respons på längre. Du skickar ut så många olika signaler att jag inte ens kan läsa av dig längre. Jag vill inte såra mig själv genom att göra detta valet för hur jag än gör så kommer jag sluta sårad ändå, är det verkligen godkänt?. 10 månader, är det här det tar slut?

A never ending dream....

Hey mister, how do you do?

Skulle jag hänga gäng med er?

Den drömmen, dom människorna. Inget fel bara fullkomligt galet! Tror fan att det hade funkat galant men jag tror också att jag själv lyckats trampa snett på tråden när det gäller det. Men på något sätt, någon gång måste jag ta mig i kragen och greja mitt felsteg.

Jag längtar gränslöst mycket efter sol och värme men som det ser ut för tillfället är den ganska låååångt borta. Kylan är bara ca 2 månader ifrån, sälen med 
f u c k i s
, Lotta & Dreamteam. Galet mycket blåmärken och fylla kan tänkas! Men hur kul som helst. Ballast hade väl egentligen varit över nyår? Om det inte blir Köpenhamn (ja jag överväger den tanken) eller Sthlm!

Nästa vecka är det nya tag igen, se lite ljus mot framtiden och hoppas på bra besked. Sola, mysa, städa & vara allmänt dryg och jag ser fram emot det!

Im the center of he's hole wild world

Brr..

Det är fan inte okej med denna trötthet och kyla.

Jag somnade tidigt igår och tro fan att jag för tjänade det.  Passade Nattis tillsammans med Linette, och helt serri som tror jag dom blev förälskade i varandra ;). Somnade iaf i sängen till Ice Age, först jag, sen Nattis och sist Nett.

Idag har jag vart på möte, gick la okej men kunde gått bättre. Jag klagar inte iaf . Vidhalv tre jag ska besöka värmen i solarieöarna med Melli igen. Kan ju inte gå omkring och se ut som vilket lik som helst, måste fan göra nått åt saken också.  Så det tackar vi Melli för och ser glada ut.

- Imorn är det dags för skola igen och jag ska lägga mig tidigt ikväll.. Ska hem efter solningen tänkte jag och lägga mig i ett bad sen ska jag göra Te och plocka lite på rummet så det inte är allt för stökigt. Känner nämnligen för att lägga mig och glo lite Bonde söker Fru & Grey's ikäll med varm dryck och levnde ljus..

Fuckis; Kan du då förklara exakt vad du menade, för sålänge du inte lagt dom korten på bordet så kommer jag skratta. För det är fan inte okej att tro det om Titanic och dess återspelande. Love you anyway <3

Nu ska jag lägga mig i 22 minuter och vila, för efter 22 minuter sjunker man in i riktig sömn och då blir det fel när man bara är ute efter en powernap. Jag förtjänar det. Jag e grym och alla älska mig..

An everlasing dream..


Sjuuukt trött och road.

Ett gott skratt förlänger livet!

Igår tillbringade jag eftermiddagen och kvällen med Melli. Vi solade, froda, stekte och glodde film. Allt möjligt med andra ord. Jag var även babysitter inatt för min lilla prinsessa och fick av Melli sällskap till ca 00:30. Sen vid 01:40 (?) dök det upp två fyllekärringar på dörrn. Ramlat i 10 cm klackar i LERAN  och hade för ovanlighetens skull Chips och dip med sig.

Vi skulle se film men så blev inte fallet (för deras skull iaf). Vi påbörjade en vild disskution om Titanic som varade i cirkus 45 minuter. Ett visst Svin har fått för sig följande:  Leonardo Dicaprio är född 1988 och dog 1998 i filmen men är i dag mellan 20 och 25 år. Man utalar även hans "nickname" Läo och eftersom filmen är verklighets baserad dog  Leo D & Kate Winslet i filmen som var den RIKTIGA Titanic ^^. Det går inte att förklara med ord men tro fan inte jag har skrattat så mycket ever.   Hon undrar också varför vi inte har besökt "Rose" OCH Kate W.s gravar?! Kill me?! :D

Det blev iaf så att dom deckade på mindre än 2 röda, jag satte på The Holiday, spelade lite på luren efter den.. slumra till i ca 15 minuter sen vid 07 blev det gårdagens VBÅ och sen dess har jag inte sovit en blund. Fyfan.


Min ängel "väckte" mig med färdigt kaffe ca 07:15 och sen dess har vi bråkat med Internet och frodat till TV & Musik.. Linette, the best a man can get (min pooliabebis) kickade til jobbet ca 09:40 och  f u c k i s  drog väl vid ca 14 tiden.  Ska snart ner igen och softilera, röka cigg, möjlig w-pipe om jag får min vilja igenom och bara vara. För jag har ju Prinsessan inatt också <3. Nett kommer och joinar mig!

Jbs 9b, i miss it.. alot!


Imorn ska Melli och jag besöka solarieöarna igen och bara gotta oss nu när det är så kallt. Måste snart färga mitt hår igen :/. Well det är en annan femma!   

Ett steg bakåt eller ett stort steg fram?! Tell me hun!!!!!!

We will still be friends forever..

Grattis!

Hur fan kan man ens med?!

Sitter med, låt oss kalla denna person för X nu på msn som berättar att X's fd. stöd familj går emot X och X's nya liv. Gör allt för att komma ivägen och få X att bli av med det värdefullaste X har. I det här läget är jag mer än gärna villig att ställa upp på det ena och det andra då jag själv känner familjen sen många år tillabaks och delvis vet hur dom är, vad dom går för & på! Med dessa orden:
 X, det kommer lösa sig. Jag står vid din sida!

- Jag har fått se min "brorson" på kort iaf :P. Den sötaste lilla krabaten ever. Så nu är det han & lille Patrik (Mathias kusin som föddes 5/10) vi välkomnat till världen och ska se till att dom får en bra uppväxt, vilket jag inte tvivlar på alls då dom har bästa föräldrarna ever!

Bror & lille MathiasVälkommen tillvärlden Matte4 minuter gammal i mamma sofias famn <3  
- Bror, mathias & Sofia


Vackra Patrik =)

-Lille Patrik, Son till Sara & David



As arg på mig själv, förstör hela min framtid pga min sömn.. Doktortajm, dirr!  Ska ringa och bjuda Melli på Kaffe sen dra och sola i think. Ikväll ska jag tillbringa natten med Thess(?) & Nathalie <3.


Jag älskar att ha dig vid min sida.

MSN is the shiiet haha.. en del av våran heta konversation!

Therese, säger:

läste du min blogg precis lr haha


Mathina , Jbs 9b säger:

haaa, dör ju ännu mera!!


Therese, säger:

va


Therese, säger:

dör du


 - ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ har lagts till i konversationen.


Mathina , Jbs 9b säger:

vart ska vi resa då??


Mathina , Jbs 9b säger:

ALANYA!!


Therese, säger:

vi ska inte till ngt alanya mört


Mathina , Jbs 9b säger:

jag ska!


Mathina , Jbs 9b säger:

haha


Therese, säger:

vrf vill du diiiit... de e magaluf lr ayia napa som e partyställernas party, läser du inte charterkoll sviiiiin!


Therese, säger:

lr e du ute efter nåt annat


Mathina , Jbs 9b säger:

Hahaha.. du bara MÅSTE åka till dom dyraste ställerna va?! haha Det blir vad man gör det till.. Jag ska dit


Therese, säger:

ah o sen kan du ju följa me mig till napa då


Therese, säger:

o du ska la till usa då


Therese, säger:

med


Therese, säger:

blir dyr sommar för mört


Mathina , Jbs 9b säger:

napa ahr jag aldrig sagt nått om, lisa bjöd med mig till turkland och usa får jag gratis


Therese, säger:

inte fickmoney väl???


Mathina , Jbs 9b säger:

kan väl hoppas i student present


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

AS jobbiga


Mathina , Jbs 9b säger:

vadå asjobbiga ?!


Therese, säger:

kolla hon, ela från ingenstans


Mathina , Jbs 9b säger:

eller hur, vad vill hon?!


Therese, säger:

HAHA....


Therese, säger:

kan du ge oss ett svar på det ela jävel


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

jag vill ingenting ni som bjuder in mig


Therese, säger:

man kan inte va 2 som bjuder in


Therese, säger:

S V I N


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

svin e vi allihopa


Therese, säger:

ååååååå herre miiin guuuud va e sverrrrrrige på väg


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

vadå


Mathina , Jbs 9b säger:

vet inte ska vi flyyyyy?!


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

ingenstans


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

jag e påå


Therese, säger:

vi flyt


Therese, säger:

open our wings


Mathina , Jbs 9b säger:

aaaaah den 3e Juni så lämnar vi euoropa!


Therese, säger:

Så länge tänker inte ja vänta


Therese, säger:

dalarna v2, haha


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

varför 3juni


Therese, säger:

aa bra fråga


Therese, säger:

vrf 3 juni din mört?


Mathina , Jbs 9b säger:

hahahah för det är efter studenten typ


Mathina , Jbs 9b säger:

vadå dalarna 2 veckor


Therese, säger:

ja tar inte studenten?


Therese, säger:

hahhah, dalarna vecka 2


Therese, säger:

skrev jag


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

men mört


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

kanske


Therese, säger:

sälen ligger ju tydligen i dalarna, HAHAHAAHA


Therese, säger:

hade faan ingen aning


Mathina , Jbs 9b säger:

hahah aaah lätt . men jenny e arg igen :/


Mathina , Jbs 9b säger:

haha skojar duuu?!


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

arg på vem


Therese, säger:

vem e jenny


Mathina , Jbs 9b säger:

mig?


Therese, säger:

holm lr hahne


Mathina , Jbs 9b säger:

holm


Therese, säger:

vrf e hon sur


Therese, säger:

haha hon va ju inte de igår


Mathina , Jbs 9b säger:

för jag träffade bob


Therese, säger:

aha


Therese, säger:

opsy


Therese, säger:

men de går över snart


Mathina , Jbs 9b säger:

i hope so


Therese, säger:

visste du att feffa lånat 2000 till putte


Therese, säger:

hahah ? hur kan man göra de liksom, HAAN av alla,


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

alla vet de tes


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

s


Mathina , Jbs 9b säger:

jo jag vet, och ger inte tillbaks det helelr ^^


Therese, säger:

haha ne hon ringer han som ett as igår o han ba kommer du inte o hämtar dom inom 2 minuter super ja upp dom på porrklubb


Therese, säger:

sån mees


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

men åå va töntigt


Mathina , Jbs 9b säger:

driver duuu?!


Mathina , Jbs 9b säger:

just det ela, du börja hitta påa tt du skulle till Chat igååår ?!


Therese, säger:

nemen hahne skulle typ fixa så han ger dom?


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

hon va ju där utanför


Therese, säger:

de sivnet


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

jag stod och snacka med vakten tills hahne kom och hämta mig


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

haha


Mathina , Jbs 9b säger:

haha va ska Hahne fixa det? vad kan han göra haha? ska han trolla fram 2000 kr i Puttes ficka då elelr?


Mathina , Jbs 9b säger:

vilken vakt?


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

nån ny


Therese, säger:

haha ne inte hahne, typ ngn kompis.. göra så han får de svåårt lr nåt haha


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

som hon med håret på festen typ va på g med


Therese, säger:

alla pratar om olika


Therese, säger:

ja klarar inte av de


Mathina , Jbs 9b säger:

hon med håret? Merwe?


Therese, säger:

vem fan e MERWE


Therese, säger:

fulaste namnet ever


Therese, säger:

mört


Therese, säger:

e feffa rasist haha?


Therese, säger:

hon sa det


Therese, säger:

hon ba ja e rasist för all del m du inte fattat de herre min gud typ


Mathina , Jbs 9b säger:

men va? haha aha säger hon att hon e det så e hon al det.. itne jkag iaf


Mathina , Jbs 9b säger:

Merwe en as go tjej som kan shakea aaass


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

ah så jag hängde med henne dit


Mathina , Jbs 9b säger:

hallå, alanya 1 vecka 3 pers 29e aug 11000? , billigt?


Mathina , Jbs 9b säger:

Trerumslägenhet


Therese, säger:

ja ska inte till alli, mörten..


Mathina , Jbs 9b säger:

skit i de tdå


Therese, säger:

haha tack så hemskt mkt..


Mathina , Jbs 9b säger:

men vill du inte så tvingar jag dig inte


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

ne tack för du inte tvingar mig!


Therese, säger:

St tropez 3 pers 8 juli 23000, biligt?


Therese, säger:


Mathina , Jbs 9b säger:

eeeh nej hahaahah


Therese, säger:

tkr ja allt, som hittat


Mathina , Jbs 9b säger:

haha lätt för dig med inkomst att säga


Therese, säger:

jaja mörten du e för rolig ibland


Therese, säger:

weweeeeeeeeeeho


Mathina , Jbs 9b säger:

haha


Therese, säger:

ta i me hela kroppen högsta volym såhär


Therese, säger:

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOOO


Therese, säger:

hahah så kul


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

HA HA HA


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

SJUK


Mathina , Jbs 9b säger:

asså högsta volym känner jag allt igen ^^


Therese, säger:

aa gjorde du de ?


Therese, säger:

tog i asså


Mathina , Jbs 9b säger:

nej?


Therese, säger:

gör det


Mathina , Jbs 9b säger:

jag ahr precis börjat adas för all del!


Mathina , Jbs 9b säger:

2008-11-16 Thailand/Sydthailand - Ospec

6 495:-


Therese, säger:

Nu får du ge dig


Therese, säger:

vi ska inte till thai


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

alldels för lång flygtid


Mathina , Jbs 9b säger:

nehe


Therese, säger:

klarar ja inte


Mathina , Jbs 9b säger:


Therese, säger:

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATHINA O MIKAELA


Therese, säger:

lyssna nu


Therese, säger:

serri


Mathina , Jbs 9b säger:

jaa jag LÄSERR


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

jag har inte sett nåt ni skrivit om


Mathina , Jbs 9b säger:

haha


Therese, säger:

ja har en plan, vi åker till cypern,!där me basta,ja vet att eling vill. o mörten du vill bara vigda dia vyer


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

vigda dina vyer nu mört


Therese, säger:

HAHAH


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

hah de va de fulaste


Mathina , Jbs 9b säger:

men varför ska jag lägga pegnar jag inte har till ett ställe som inte ens lockar mig? i dont get it


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

I don't get it heller


Therese, säger:

hahah


Therese, säger:

talk to the hand


Mathina , Jbs 9b säger:

nee men vi drar nice då


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

talk to the skärm


Therese, säger:

miakela försök inte va rolig


Therese, säger:

nice va ligger de ? paris


Therese, säger:

va ska ja göra där


Therese, säger:

de grö man när man har man


Mathina , Jbs 9b säger:

2008-12-04 Egypten/Hurghada - Dubbelrum

Hotell Triton Empire Inn FF 3 448:-



Therese, säger:

hurghada e luffigt mörten de vet du själv


Therese, säger:

haha


Mathina , Jbs 9b säger:

nej


Therese, säger:

fan va ja klagar


Mathina , Jbs 9b säger:

aaaqh och du klagar på mgi??


Mathina , Jbs 9b säger:

rhodos dååå!??


Mathina , Jbs 9b säger:

haha


Therese, säger:

haha men du kommer me så konstiga förslag


Therese, säger:

nice o hurghada o alli, man typ klarar inte av det bara


Therese, säger:

isf kreta


Therese, säger:

lr kos


Mathina , Jbs 9b säger:

kos*


Therese, säger:

lr cypern


Therese, säger:

ela


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

a


Therese, säger:

prästens lilla kråka skulle ut o åka ingen hade han som körde


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

ok


Mathina , Jbs 9b säger:

vadå cypern, vigda dina vyerthess


Therese, säger:

o en slank han dit, o han slank han dit, o en slank han ner i diket


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

vigda dina vyer


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

vad har jag för knarkarvänner


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

brb 5min


Therese, säger:

aldrig i mitt liv


Therese, säger:

5 min då lr


Therese, säger:

de va de roligaste ja hört


Mathina , Jbs 9b säger:

vad fan sak du göra i 5 BAJA NER DIG IST!!


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

ska prata med min syrra innan hon lägger sig


Mathina , Jbs 9b säger:

nog^^


Therese, säger:

tar de verkligen 5 min


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

tar mer


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

hej


Therese, säger:


Therese, säger:

nu har du inte alla pommes i tallriken va


Therese, säger:


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

logga hon nu mört


Mathina , Jbs 9b säger:

haha


Mathina , Jbs 9b säger:


aah


Therese, säger:

va går vi på du vet, jobbigast e ni


 Rebecca / har lagts till i konversationen.



Therese, säger:

välkommen till en värld full av möjligheter becca!


Mathina , Jbs 9b säger:

wawawiewaaaa ge mig caaaash!


Therese, säger:

HAHA..


Rebecca / säger:

men hej era psyk


Mathina , Jbs 9b säger:

MOHA, välkommern till hell


Rebecca / säger:

VET NI VAD JAG HAR GJORT


Mathina , Jbs 9b säger:

NEJ VADÅÅ!?


Rebecca / säger:

jag har beställt massa saker på hm.com


Therese, säger:

beställt skor


Therese, säger:

mmmmm


Rebecca / säger:

kolla på den sidan


Therese, säger:

nästan rätt


Therese, säger:

kunde man ju ana


Rebecca / säger:

haha jag har beställt skor med


Mathina , Jbs 9b säger:

vad för skooor


Rebecca / säger:

dom har fått in hur mkt nytt som helst


Rebecca / säger:

världens sötaste undekäder


Therese, säger:

men hm du vet


Rebecca / säger:

therri kommer die


Therese, säger:

så hög ränta o allting


Therese, säger:

hahah


Rebecca / säger:

diiiing


Rebecca / säger:

as fina

Rebecca / säger:


vadå ränta, va snackar du om


Therese, säger:

aa betalar du inte via konto


Mathina , Jbs 9b säger:

jag beställde för 2 veckorsen på H&M, SKÄMS! hahaah


Rebecca / säger:

ela va ju rolig


Therese, säger:

ela e la offline?


Mathina , Jbs 9b säger:

men hon e iväg i 5 min


Rebecca / säger:

haha jag beställde där för 2 veckor sedan, 5 veckor sedan osv


Rebecca / säger:

hela tiden


Mathina , Jbs 9b säger:

inte längre svin


Therese, säger:

men mröt


Therese, säger:

beställde du


Rebecca / säger:

serri kan ni gå in och kolla


Therese, säger:

ja e inne nu


Mathina , Jbs 9b säger:

jag har beställt ja


Rebecca / säger:

MM KOLLA ALLA UNDERKLÄDER


Therese, säger:

hahaha


Mathina , Jbs 9b säger:

aah ajg med


Rebecca / säger:

se nu blev ni helt tysta


Rebecca / säger:

bara för ni kolla på alla underkläder


Rebecca / säger:

visste väl de


Mathina , Jbs 9b säger:

Hahaha, asså det visste duuuve


Therese, säger:

mmm här ska vi nog kunna lägga lite i shoppingkorgen


Rebecca / säger:

yes det visste jag diiiiiiiiiing


Rebecca / säger:

FEWFEWFWFFWFEFWFFFEWWWWWWW


Rebecca / säger:

haha mm


Therese, säger:

FEEWWWW


Rebecca / säger:

OCH KOLLA DEN KLÄNNINGEN SOM ÄR SLUT


Rebecca / säger:

jag blev s ledsen


Mathina , Jbs 9b säger:

viiiilken=


Therese, säger:

finns typ 2000 klänningar becc


Therese, säger:

du ba den


Therese, säger:

aha DEEEEEEEEEN


Rebecca / säger:

okej jag ska gudia er


Therese, säger:

then i know


Rebecca / säger:

mörtenpörten


Rebecca / säger:

kolla kampanjer


Rebecca / säger:

sen ngt med party


Mathina , Jbs 9b säger:

jaojaojaao


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

back


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

vadå jag va inte offline


Rebecca / säger:

finally seg


Mathina , Jbs 9b säger:

hehe


Rebecca / säger:

nej bara väldigt tråkig


Mathina , Jbs 9b säger:

aah nyheter


Rebecca / säger:

helt tyst


Rebecca / säger:

höhö


Rebecca / säger:

sen kollar du hm


Rebecca / säger:

ah ngt med party


Mathina , Jbs 9b säger:

jaaaa


Mathina , Jbs 9b säger:

party?


Rebecca / säger:

den kampanjen


Rebecca / säger:

vnta ååh


Therese, säger:

aa deeeeeeen svarta


Therese, säger:

siden?


Therese, säger:

lrhur


Mathina , Jbs 9b säger:

its your party?


Therese, säger:

oh bra mörten


Therese, säger:

redan


Rebecca / säger:

JA


Mathina , Jbs 9b säger:

jaa men jag e inne för längesen vill bara veta VILKEN klänning hon menar haha


Rebecca / säger:

sen typ sida 4


Rebecca / säger:

4 av 11


Rebecca / säger:

sen är slut


Rebecca / säger:

Jag hatar hm ibland


Mathina , Jbs 9b säger:

haha asså


Rebecca / säger:

ah göra reklam och sen kan man inte ens köpa den


Rebecca / säger:

då blir jag sur


Rebecca / säger:

för då vill jag ju ha den


Mathina , Jbs 9b säger:

mohaa


Rebecca / säger:

det är inte kul mört


Therese, säger:

e de den gröna med blommor


Rebecca / säger:

varför kallar jag dig mört haha


Rebecca / säger:

gröna?


Rebecca / säger:

den är guldiga therri


Therese, säger:

de va sida 3


Therese, säger:

dock


Rebecca / säger:

ska kolla


Therese, säger:

du kan ju inte säga fel


Rebecca / säger:

ja sida 3 dårå


Rebecca / säger:

jaja


Rebecca / säger:

lipsill


Mathina , Jbs 9b säger:

hahah vet itne, men aaah såg! men hallå det är liksom snart dags att handla nyårskläder


Therese, säger:

du ska la va hemma ?


Therese, säger:

mörtflört


Rebecca / säger:

ja den hade varit perfa


Mathina , Jbs 9b säger:

jaaa, men jag vill väl ändå ha nått fint?!


Rebecca / säger:

varför då?


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

sån tönt e hon


Therese, säger:

säg till henne becc


Rebecca / säger:

vaaaa?


Therese, säger:

copenhagen it is


Rebecca / säger:

din stad? j&j?


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

lrhur


Therese, säger:

hon pratar i gåtor


Mathina , Jbs 9b säger:

haaa kul! HERRÅÅÅÅÅ


Rebecca / säger:

men hallå


Rebecca / säger:

vilka e j&j?


Therese, säger:

o vad menas med samband me therra


Rebecca / säger:

jenny och jennfier gissar jag på


Therese, säger:

haha


Mathina , Jbs 9b säger:

Jenny Holm & Jennifer


Mathina , Jbs 9b säger:

jaaa


Rebecca / säger:

fattade det efter ett tag


Mathina , Jbs 9b säger:

att jag vill itne umgås emd dom två tillsammans och inte med dig och dom samtidigt, du VET"


Rebecca / säger:

aha aja men jag fattar fortfarande icke varför fewfew


Rebecca / säger:

men mig hahaha?


Mathina , Jbs 9b säger:

neeej thess


Rebecca / säger:

aha


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

schysst vän man har


Rebecca / säger:

haha


Rebecca / säger:

men jag fattar inte


Rebecca / säger:

NI ÄR SÅ KONTIGA


Therese, säger:

ne inte ja heller


Therese, säger:

tjejer e tjejer becc..har du inte förstått det


Mathina , Jbs 9b säger:

snälla therese, du vet mycket väl



Therese, säger:

haha


Therese, säger:

bra att du översätter becc


Rebecca / säger:

mn i dont know och nu tycker jag vi släpper detta


Rebecca / säger:

innan det utrbyt


Rebecca / säger:

innan det utbryter tredje världskriget


Therese, säger:

neeej ja vet var lilla mörten tycker o tänker


Mathina , Jbs 9b säger:

aaah jag går loss snart


Mathina , Jbs 9b säger:

Var?!


Rebecca / säger:

okej skärp er


Mathina , Jbs 9b säger:

gaaaah!!


Therese, säger:

haha ofta hon går loss på lilla mig

Therese, säger:


Rebecca / säger:

vart är ela?


Therese, säger:


Therese, säger:

hon logga la som vanligt


Mathina , Jbs 9b säger:

svin, fattar inte varför du ens VILL fira emd dom. du är liksom hellre emd dom än med mig


Therese, säger:

MEN


Therese, säger:

hallå


Therese, säger:

vi har inte ens bestämt något


Mathina , Jbs 9b säger:

neee, men ni planerar


Therese, säger:

neeeeeej


Mathina , Jbs 9b säger:

jooo?


Therese, säger:

enda vi planerar e skidresan som du ska med på!!


Rebecca / säger:

okej vi ska okcås till köpenhamn


Therese, säger:

å då kan du ju va me mig o dom


Rebecca / säger:

mathina vill du följa med oss


Mathina , Jbs 9b säger:

jaaa, får åka buss helt själv! super


Therese, säger:

vi ska åka eliasson bil


Mathina , Jbs 9b säger:

asså, fick vi det då???


Mathina , Jbs 9b säger:

du har säkert inte ens frågat


Rebecca / säger:

eliasson?!


Therese, säger:

jooo! pappi ska bara kolla lite mer så de e verkligen funkar


Therese, säger:

men pajar vi den


Rebecca / säger:

ni är dumma


Mathina , Jbs 9b säger:

hur många säten e det edå


Therese, säger:

bliur de dyrt


Therese, säger:

7


Rebecca / säger:

HALLÅ


Rebecca / säger:

era fuckface


Therese, säger:

thats me


Mathina , Jbs 9b säger:

fuckface, precis! i agree


Rebecca / säger:

är du inte vän med jennifer nu therri?


Therese, säger:

du e så rolig


Therese, säger:

från ingenstans


Therese, säger:

jo de e vi la


Mathina , Jbs 9b säger:

tss


Therese, säger:

du ringde ju igår när ja va där... !!!!!!!


Rebecca / säger:

jo men varför skulle mörtenpörten då inte vilja att ni firar nyår ihop


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

becca


Therese, säger:

allt e komplicerat


Rebecca / säger:

men i know men man kan j vara vänner och så kan man vara vänner. du fattar


Rebecca / säger:

okejdå


Therese, säger:
I get it

Mathina , Jbs 9b säger:

..


Rebecca / säger:

jag tycker ni är lite knäppa iallafall. men ah, therr ska till till köpenhamn


Therese, säger:

inget e bestämt


Rebecca / säger:

nehe


Therese, säger:

de e långt kvar till new year


Rebecca / säger:

nej


Rebecca / säger:

typ 6 veckor


Therese, säger:

haha


Therese, säger:

KILLL me


Rebecca / säger:

i can do it


Therese, säger:

ja kasnek tom jobbar


Therese, säger:

vem vet


Rebecca / säger:

dt gör inte jag DIIIIIIIIIIIING FEFWFEFFEEEEEEFFFFFFFEWWWW


Rebecca / säger:

jag är ledig från den 25 dec - 2 januari


Therese, säger:

nyårsafton skiter ja i, nyårsdagen e värre


Therese, säger:

du har lyx du


Rebecca / säger:

vet jag väl


Rebecca / säger:

dog hon nu ller


Rebecca / säger:

mörtenplötern?


Mathina , Jbs 9b säger:

weho


Therese, säger:

WEEEEEEEEHOOOOOOOOOOOOOOO


Rebecca / säger:

är du suuuuur mört


Therese, säger:

nej nej


Mathina , Jbs 9b säger:

jag e as irri!


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

"irri" haha


Rebecca / säger:

så roliga ord haha


Rebecca / säger:

irrad


Rebecca / säger:

eliiiis jag har en fråga till dig


Mathina , Jbs 9b säger:

..


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

asså


Rebecca / säger:

why


Rebecca / säger:

ja


Rebecca / säger:

vartfan tog du ägen på ullis bday


Rebecca / säger:

du försvann där i regnet


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

jag stod kvar för mig själv


Rebecca / säger:

haha varför


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

ni bara försvann


Therese, säger:

HAHAH


Therese, säger:

va gjorde hon liksom


Rebecca / säger:

man kanske ska sova?

Rebecca / säger:

haha dont ask me


Rebecca / säger:

du & jag ¨kte ju till park


Rebecca / säger:

som vi inte ens kom in på


Mathina , Jbs 9b säger:

inte sova


Rebecca / säger:

sen till bersan


Rebecca / säger:

du kanske inte minns det therr, för ngn var ju rätt wasted


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:


Therese, säger:

aaaaaaa just de


Therese, säger:

vi kom inte in


Therese, säger:

PIIIIIIIIIINIT!


Therese, säger:

aldrig igen


Rebecca / säger:

hahaha nej och tjejen bakom


Rebecca / säger:

hon skratta nog


Rebecca / säger:

bara för jag hade varit tyken mot henne


Rebecca / säger:

men det var jag inte ens


Rebecca / säger:

hon peta ju sin paraplypinne i mitt hår


Rebecca / säger:

idiot


Rebecca / säger:

ela & mört


Rebecca / säger:

ni är inte speciellt aktiva


Therese, säger:

ne jspecc inte ela


Rebecca / säger:

inte mört heller


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

nej jag kollar runt lite här


Mathina , Jbs 9b säger:

haha joo jag e aktiv


Rebecca / säger:

men nehe


Rebecca / säger:

nu har jag ätit en godispåse för 22 kr


Mathina , Jbs 9b säger:

ge mig!


Rebecca / säger:

alltså ni skulle förstå sizen av den


Mathina , Jbs 9b säger:

jag har ätit vit choklad


Rebecca / säger:

jag har ngr dumle kvar och såna där rosa blå sura flaskr


Rebecca / säger:

är det gott?


Therese, säger:

vit choklad???


Therese, säger:

öppna du prydnads chokladen mört


Mathina , Jbs 9b säger:

jaaaaaa


Rebecca / säger:

men nu back to det här med köpnhamn. mickan och dom ska ju dit och dom undrar om jag ska ha en plats, ska ni dit eller inte?


Rebecca / säger:

det är ju roliagre om man är fler


Rebecca / säger:

men man kanske inte ens r tillsammans


Mathina , Jbs 9b säger:

men dyyyrt as hell


Rebecca / säger:

va kostar det


Rebecca / säger:

therri jag har beställt en rosa kamera


Therese, säger:

DU HAR DET JAAA


Therese, säger:

kan tänkas


Therese, säger:

själv köpte ja precis en ny, alla färger som kan tänkas fanns


Therese, säger:

förutom jo ROSA?


Therese, säger:

gissa om man blev sneeeeee


Rebecca / säger:

vrf beställde du inte då haha


Rebecca / säger:

det är min grej det där


Mathina , Jbs 9b säger:

mm men jag har ju ingen då eftersom en VISS fröken Dhalman PAJJADE MINNNNN!!!


Rebecca / säger:

beställa hem paket


Rebecca / säger:

therri va har du nu gjort


Therese, säger:

de va lägnesen becc o de va ju inte me flit


Therese, säger:

nåt bara hände


Therese, säger:

vips


Rebecca / säger:

HAHAHAHAHHAHAHA


Rebecca / säger:

jag hlrde dig säga det där


Rebecca / säger:

"det bara hände"


Rebecca / säger:

hahahahaha


Rebecca / säger:

vips sa det


Mathina , Jbs 9b säger:

nee men jag har fortfarande ingen kamera, och tro fan att jag e fattigast i stan ioch inte kommer ha råd att köpa en ny förens jag r 40 typ


Rebecca / säger:

så var mathinas kamera sönder


Rebecca / säger:

mathina du får väl skaffa dig ett work


Therese, säger:

ja men antingen har hon inte solat eller så har hon flyttat


Rebecca / säger:

va?


Rebecca / säger:

va pratar du om


Therese, säger:

haha ja hon fick ett jobb men sen "flytta hon", hon skulle på intervju men hade "Inte solat"



Rebecca / säger:

hahahaha


Rebecca / säger:

jag tycker ni är lite småtykna mot varandra haha..


Mathina , Jbs 9b säger:

ne emen jag pallar inte vara barnpassare igen det vet du svin, knäckte mig totalt och aldrig att jag vågar gå på gruppintervjuv.. vågar knappt visa mig ute?


Therese, säger:

hahaha


Rebecca / säger:

bli matförsäljare som therr


Rebecca / säger:

ch jag


Therese, säger:

matförsäljare


Therese, säger:

aha


Therese, säger:

hah


Therese, säger:

ja ba ne de e ja inte


Rebecca / säger:

det heter så


Therese, säger:

låter typ som ja står på ett torg me grönsaksstånd


Rebecca / säger:

det e du visst'


Rebecca / säger:

therese seriöt vad är ditt problem


Therese, säger:

HAHA


Therese, säger:

ja kan inte svara


Therese, säger:

ja väcker min lilla mamma!


Rebecca / säger:

är det jävligt jobbigt att svara i din telefon


Therese, säger:

japp


Therese, säger:

helt jobbigt


Therese, säger:

o KAN NGN FÖRKLARA VRF INTE MIN MOBIL MSN FUNKAR


Rebecca / säger:

"min lilla mamma" tyst med dig.....


Rebecca / säger:

för det är lika cp som dig


Therese, säger:

"EJ TILLGÄNGLIG"


Mathina , Jbs 9b säger:

men det efinns inga jobb som det, tro mig jag har faktiskt vart ute på uppdrag med cv och grejer


Therese, säger:

står de


Rebecca / säger:

har varit för nära dig nu


Rebecca / säger:

man blir ju so man umgås


Therese, säger:

HAHA


Therese, säger:

PATIRK O EN HALV IMON


Therese, säger:

sjukt ball..


Therese, säger:

mört o ela har sett den


Rebecca / säger:

haha ska vi


Therese, säger:

o becca me


Therese, säger:

alla utan jag!


Rebecca / säger:

vi mpste boka då fuckface


Therese, säger:

alla flickor utan jag


Mathina , Jbs 9b säger:

ha så kul!


Rebecca / säger:

mm precis therr


Rebecca / säger:

vill du joina mathina


Mathina , Jbs 9b säger:

kan inte..


Therese, säger:

SÄG DE INTE


Therese, säger:

mörten


Mathina , Jbs 9b säger:

joooo



Rebecca / säger:

du kan ju se den igen, för det ska hag göra


Mathina , Jbs 9b säger:

för alla mina miljoooneeer!!


Therese, säger:

åååå


Therese, säger:

Kill


Mathina , Jbs 9b säger:

haha


Rebecca / säger:

vad


Mathina , Jbs 9b säger:

jag har inte en kroning


Therese, säger:

vet du hur jobbig repliken för alla mina miljoner e


Therese, säger:

beca


Therese, säger:

på skala ett till tio


Therese, säger:

ja hör den 44 ggr om dan


Rebecca / säger:

nej det vet jag i nteeeeee


Rebecca / säger:

men alltså


Rebecca / säger:

mörten hur gör du utan money då


Mathina , Jbs 9b säger:

jag dör?


Rebecca / säger:

förtår de


Rebecca / säger:

du får prioritera


Mathina , Jbs 9b säger:

med vaaad?


Mathina , Jbs 9b säger:

och säg inte cig goch fest för det går INTE för sig


Therese, säger:

hon har studiebidrag som går till räkningar


Rebecca / säger:

men vafan går du inte i skolan eller ngt


Rebecca / säger:

vilka räkningar


Rebecca / säger:

vrf bor du inte hemma


Therese, säger:

mobbe, hm


Therese, säger:

hon bor hemma hahaha


Rebecca / säger:

aha


Mathina , Jbs 9b säger:

mobil, h&m och sånna andra grejer som bara dyker upp från ingenstans varje månad


Rebecca / säger:

okej, jag ska vara tyst nu


Mathina , Jbs 9b säger:

hahah


Rebecca / säger:

haha i know the feeling


Mathina , Jbs 9b säger:

det värsta ever!


Mathina , Jbs 9b säger:

brb nu måste jag röka jag e i höööögvarv


Rebecca / säger:

dom bara kommer, poff säger det



Rebecca / säger:

du hade ju inte en krona


Mathina , Jbs 9b säger:

aaha räknarna ja, vad gör jag för feeeel?!


Therese, säger:

hennes o mauritz räkningen e ju dock inte så mkt


Rebecca / säger:

men cigg det har du rd med..............


Mathina , Jbs 9b säger:

nej pappa har cigg


Rebecca / säger:

haha skoja


Mathina , Jbs 9b säger:


Therese, säger:

hennes o mauritz va säger ja ?


Therese, säger:

heter de ens så


Rebecca / säger:

haha tänkt med på de


Rebecca / säger:

men du therra


Rebecca / säger:

jag ska döda dig nästa gång vi ses


Therese, säger:

då ses vi inte


Mathina , Jbs 9b säger:

back


Therese, säger:

de va en snabb filmp


Therese, säger:

fimp


Mathina , Jbs 9b säger:

neee rökte halva


Mathina , Jbs 9b säger:

så har jag fimpen seeen


Rebecca / säger:

usch va äckligt


Mathina , Jbs 9b säger:

me like


Therese, säger:

MIKAELA


Therese, säger:

E DU HÄR INJNE?


Rebecca / säger:

nei det är hon icke sa nicke


Mathina , Jbs 9b säger:

döda hon dåååå


Therese, säger:

du mörten


Therese, säger:

ja låna ju ut kalrsson på taket till putte


Therese, säger:

som va jenny holms


Therese, säger:

så ja beställde en ny för ja kommer aldrig få den igen


Mathina , Jbs 9b säger:

trevligt


Therese, säger:

asså till mig


Therese, säger:

så nu ska vi ha karlsson kvällar


Rebecca / säger:

therese, jag tror inte jenny bryr sig om hon inte får tillbaka karlsson på taket......


Therese, säger:

faaan va bra


Therese, säger:

hahaha


Therese, säger:

jo


Therese, säger:

hon sa de igår


Rebecca / säger:

det är bara psyk som du som bryr sig om de


Therese, säger:

men asså den e till mig


Mathina , Jbs 9b säger:

jaa du och fröken karlsson herself typ


Rebecca / säger:

dessutom var detta säkert minst 10 år sedan och hon har glömt att hon nånsin ägnt en karlsson på taket film


Therese, säger:

ne mörten jennifer jenny lisen o becca blir de


Therese, säger:

nemen 5 år sen kasnke


Rebecca / säger:

go blandning hahahahha


Rebecca / säger:

ska vi inte ta med billing också kanske?


Mathina , Jbs 9b säger:

ela då?


Rebecca / säger:

SNÄLLT THERESE


Therese, säger:

haha men ja glömemr avhenne när hon inte e aktiv i samtalet


Mathina , Jbs 9b säger:

ta med allihop för fan.. varöfr inte putte, skale, bobby och robban med?


Rebecca / säger:

jag tänkte mer på de konflikt drabbde


Rebecca / säger:

hur fan stavar jag


Rebecca / säger:

konfliktdrabbde


Therese, säger:

putte kan ja lova de blir ingenting me de


Rebecca / säger:

men skoja


- ๑๑c♥« M I K A E L A » ๑ säger:

jag tittar in lite då och då^^


Rebecca / säger:

för det första, billing ska inte vara med och för det andra vi ska inte ens ha ngr karlsson på taket film kvällar


Mathina , Jbs 9b säger:

nee men då kan vi ju ta en fyllekväll med bobby och rob under samma tak så får vi se vilket klister jag hamnar i ^^


Therese, säger:

Skämtar du


Mathina , Jbs 9b säger:

neee det ska vi IKKE... bra point där becc


Therese, säger:

blir de inga karlsson kvällar


Therese, säger:

nu när ja köpt den för 198 kr


Therese, säger:

plus frakt


Mathina , Jbs 9b säger:

skiter la i hela karlsson?


Rebecca / säger:

du kan ha en egen karlsson kväll om du vill de


Therese, säger:

hahah


Therese, säger:

ja förstår mig inte på er..


Mathina , Jbs 9b säger:

skyll dig själv som beställer onödigheter


Rebecca / säger:

precis


Therese, säger:

här försöker man...svettas o trånar in i de sista för o få tag på de sista exemplaret


Mathina , Jbs 9b säger:

wow


Rebecca / säger:

du kunde ha fått tre par trosor för samma summa pengar betänk de


Mathina , Jbs 9b säger:

3 ? 6 par för all del, 3 för 99 vettu


Rebecca / säger:

haha okej, visste jag inte..


Therese, säger:

hahahha


Therese, säger:

ela


Therese, säger:

gillar du karlsson???


Rebecca / säger:

jag gör de


Mathina , Jbs 9b säger:

hon e inte häääääär


Therese, säger:

A MEN VA GNÄLLER DU OM DÅ


Rebecca / säger:

jag diggade bara inte det där sista


Therese, säger:

Då kan du ju se


Mathina , Jbs 9b säger:

jag vill inte vara med om det ska vara så här orättvist..


Rebecca / säger:

jaja du jag & tå glas saf


Rebecca / säger:

saft


Therese, säger:

A PRECIS


Rebecca / säger:

hallå jag måste sova nu


Mathina , Jbs 9b säger:

svikare!!


Therese, säger:

nu gömmer ja mig här i gaderoben så letar du efter mig sen


Therese, säger:

varför de


Therese, säger:

vi har j värsta konversationen här


Rebecca / säger:

okej therr


Mathina , Jbs 9b säger:

den enda normala ska krypa till kojs va fan e det för svin?


Rebecca / säger:

jag ska träna kl 11 imorgon


Mathina , Jbs 9b säger:

jag ska vara på torget kl 10


Rebecca / säger:

hahaha den enda normala


Therese, säger:

ja ska se våra bästa kl 7


Mathina , Jbs 9b säger:

och ställa mig på BANKEN


Rebecca / säger:

okej jag är nedröstad


Fyfan!

Queen of chicken-cooking..

Först och främst vill jag bara säga JÄVELFITTA till den som gjort min Kombo illa. Hur kan man ens med att göra så mot någon främmande tjej, människa överhuvudtaget? Mads, im allways by your side (L).


- Igår åkte Silly och Billy till Åby och hem till Rawaz, trevligt folk en en jävla massa öl. Tillbringade natten i Kikås och vaknade som vanligt upp med världens fyllesjuka imorse! Fick skjuts till torget och fick nästan springa in på 7elven för Ramlösa då min patron i Sodastreamen e slut.. Sen jag kom hem har jag inprincip legat i sängen heeela dagen, förutom när jag lagade kylling och dom få gångerna jag vart ute och rökt cigg.

Min syster är hemlös vilket Inte är ok.

Såg OTH förut och jag är ju sååå nyfiken på vem Lucas ville åka till Vegas och gifta sig med, har ju lovat mig själv att inte ladda ner så fåt helt enkelt vänta en vecka. Nu är det paus i Sanningens Ögonblick sen blir det ett bad och dirr i säng. Mår fortfarande kasst as hell :(.

Imorn är det banken, möte med JP, skola och barnpassning.
I veckan ska det bli mys med Nettan, Pooliabebis <3.


Jag har blivit fasteer!

Billy och Silly går lost mot kvarterskrogarna!

Igår ägde den omtalade "Halloween"/födelsedags festen rum. Den befann sig på Flame och det var sinnessjukt kul att träffa många igen. Bästis Simon stod nog högst på lisan!  Och Björn var förvåningsvis där och fotade, inhyrt!



  


Därefter gick vi inte långt. Jeffan stod på listan och vimmla med Annika, Brian & JImmy. När det senare stängde var vi INTE på hemhumör men ändå satt vi i taxi mot Frölunda vid 02?! Jag har aldrig vart gladare eller fullare i mitt liv.. Vi stannade på torget och SPRANG in på La Bohéme (inget jag är stolt över) och gissa om fyllegubbarna blev impade när vi gick in genom dörren?! Mohaa. Pappa var där, morbror Inge var där och grannbögen med kvinna. Kuligt. Även min saknade grannbror som är på vift i skara imellanåt!

När LB stängde vinglade Silly, jag, Pappa & Anderas bort mot Shell och starta fight med killen som ville gå före i kön. Efter många om och men fick vi iaf med oss en påse ostbågar, en baguette, en halv special & en french hotdog. Stt i köket och planerade par middag. Mörten, Grodan, Luffarn & Eling någon gång, änna på tiden! Sen efter en efter-maten-cigg for vi i säng och stackars pappa fick tre timmars sömn då han skulle upp vid 8 för att jobba igen :/.

01:47 i natt kom lille Christian MATHIAS Söhoel Hahne till världen,
Brorsan är stoltare än någonsin och Sofia ska vi inte ens prata om. Grattis som faan till er!! / Faster Mört ;).




Ikväll tar jag Silly i handen, igen. Vi ska mot the eal M-town och gå lost med Lisha & hennes pack. Vart kvällen slutar och hur har jag inte den blekaste aning om men det återstår att se, nu ska jag försöka göra mig i ordniong och fixa öl!

Helen: Superkul att se att du läsen min blogg.. Kommer gärna snart igen, tar med mig en tjejkompis också så får du lämna Johnny hemma med hundarna så slirar vi till det ;). Kommentera gärna mera !!   Kramkram =)

So what, im still a rockstar!


Sömntuta!

.. Jag tror jag föredrar sova framför sex :O

Jag har blivit heelt knäppt. Sen när gjorde jag det liksom. Sen när tacka jag nej till erbjudanden jag vanligtvis inte ens vet hur man kan motstå? Jag har helt enkelt kommit på mig själv. Och i natt har jag gjort samma sak. Jag fördrar att sova hela nätter nu förtiden, dock somnade jag inte fören 4.30 ca men tro fan att jag sov till över 12.  det här är nått jag får forska vidare i nu när det är helg och fylla..

Hade iaf Nattegäst som fick bli Thess, kollade chickflicks igår kväll som jag lånade utav Måsen som jag var på besök hos och mös med igår. Även fröken Liseloth var ju såklart där då hon förtillfället är Jenns inneboende ;).

Nu är det näst intill helt bestämt! Vi drar till sälen v. 4 och går loss som aldrig förr. Det storsta problemet är bil eftersom vi är 6 tjejer. Men det blir antagligen en Elisassons Maskin eller en hyrbil ifrån Statoil :)
 Jag, Jennifer, Lotta, Therese, Lisen & Jenny - Fatta vad sinnes. En jävla massa alkohol och ligg lär det bli! Nee nu ska jag vakna till liv se lite VBÅ sen gå ner till min ängel till granne och hämta lite dryck osv.

Im still a rockstar

Nu händer det grejer!!! :)

Sofia har börjat få värkar så nu är han på gång..  Snart kommer lillkillen och bror christian blir pappa :D. Fan vad glad jag är för deras skull, och lille patrik får sin kusin!  Så i natt kanske jag blir "faster" wawawiewaa!

Ville bara säga det. Ha en bra dag, nu kickar jag till M-town och myser till det!!

* * *

Tråkig kväll fylld med skratt..

Det var inte som det brukar igår, för det första blev Lisen utbytt mot Hanna men hon är lika gullig hon så mig kvittar det men vad som sedan hända var inprinsip ingenting. Jo! Vi var ute och frös en stund. Sen var det både McD & BK, mycket mums. Sen var jag hemma vid 01 och skulle duscha, men helvette vad trött jag blev så jag kröp ner i sängen ist. Men tror jag kollade på klockan 03.10 senast. Kunde lika gärna tatt en dusch därimellan men IKKE.

Nu ska jag messa Jennif. och kolla om hon komme rpå kaffe sen ska jag hoppa in i duschen.


I don't wanna work today

Dreamteam

Snart dags för vintershopping..

Vid 16 tiden kom söta Melli hit på en låååång kopp kaffe och massa kjedjerökning och en del tjejtjöt.. Mycket trevligt! och inte nog med det var hon otroligt gullig och bjöd på kycklingrulle sen tog vi en tripp bort till Solhuset då fick jag också ett Solkort, tackafan för en underbar barndomsvän :). Gått som in i helvete så en jävla massa Vpoints på oss!

Fick precis ett 001-samtal och innan 20 Juni 09 är jag i US and A :). Men innan dess är det nyår, bal, student osv med mina eliter & underbara klassisar :)..

Ice Ice Baby Ice (8)..

Nu håller pappa på att rensa sina gamla jackor och kläder, hittar sånt han aldrig haft på sig och älskar det typ. Men vissa saker sitter faktiskt helt fantisktiskt på och det behöver han, lyser upp hans självförtroende lite.. nu har han stått med samma jacka i speglen i typ 5 minuter haha..  Snart min tur. Men fan jag behöver massa cash till jacka, skor, vantar, halsdukar och mössor nu!!!!

Idag blir det hänga i gäng med Dreamteam, var ett tagsen det bara var vi så det ska bli mys. Får se om vi plockar upp ThereseThessSvin vi 22 tiden också.. Vi ska iaf smida hemliga planer och vara allmänt flummiga typ smeka som aldrig förr. "Så som bara vi tjejer kan"  HAHAHAHA, minnen från roadtrippen :P.





Imorn ska jag förhoppningsvis träffa Silly <3, och på fredag ska jag först sola med Mellisen igen och senare på kvällen blire fäääst! Och även lördag men nu blir jag klyvad på mitten, Cattis skicka någon reouinon-inbjudan och Lisha vill verkligen ha med mig och twinie till lokalfesten vilket också låter super ball. Så vi får se...

Im doing me, myself and I...

Dagen i ära..

Trötter aka magsjuk..

Idag har jag sovit ut, missade hela VBÅ bara för att dom bytt tid. Men det spelar ingen roll för sängen är viktigare än TVn thats it. Jag har bara lunkat fram och tillbaks här hemma, knappt orkat lyfta ett finger, fortfarande inte druckit Kaffe eller ätit frukost. Inte ens vart ute på ballen och tatt dagens första cigg.

Om cirkus en halvtimma kommer Melli hit för en kopp kaffe och tjejtjöt, sen får vi se om hon lyckas övertala mig till solaieöarna i denna kyla. Fick en Intervjuv på Keycod, men det är en grupp intervjuv. Vettefan om jag törs. Några idéer? Nee nu  ska jag försöka få i mig en knäckis och gå ut och röka cigg.

Grattis Henks min underbara bror till Körkortet igår!


Ikväll blir det antlingen mys med Silly eller med dreamteam + fuckis <3.

Zombiemört has entered the world

Helgen!!

Utstyrslar och feting fest..

Ja, då var helgen redan planerad! PÅ fredag är det fördelsedags firande och maskerad för Heidi som fyller 19 idag och Kim som fyllde 19 igår, grattis tjejer:).. Sen på Lördag ska Tvillbills mot M-town & Åby och snurra till det med Lisha och co. Kommer helt serri bli galet ball, MOHA!

Asgod middag fick jag vill ha mer, mer, mer! Nu ska jag snart krypa ner i sägen och vänta in samtal från A. ifall vi ska åka till kyrkogården eller inte. Annars får jag ta det senare i veckan.  Sen är det ju Ugly B. Och Desp ikv <3

Vad ska man vara på Fredag då?

Lyckligt lottad!

Tacka fan för mina eliter..


Gårdagen tillbringades med Jess då hon sovit hos mig, tog oss en extra dag ledigt och bara softilerade igenom den. Vid 17 tiden tog vi mamma i handen och en tripp bort till Frölunda Torg. Jessica köpte hårfärg då det var dags att bli Brunett (svart) igen. Även mascara och läppglans stod på inköpslistan. Min stackars mamma fick inte mycket mer en Ipren och Dagkräm i påsen och ajg inskaffade mig en ny parfym. Tack svin <3.. Det fick bli min Vinterparfym (börjar bli lite av tradition) Naomi Campbell - Sunset.




Sen blev det hem till mamma för mys i soffan, pillade hår, käka pizza och färgade Jess huvud från blond/orange till Svart. Och fan vad mycket bättre det blev.  Kollade klart på CSI sen kickade vi mot A-town och hem till Daddy, brände popcornen så vi hämtade Borr och tog oss en promenix till Statoil för nya och massa annat gott. Sen blev det komedi x2.  Jess deckade på två röda och jag blev ovän med katten.

Imorse vaknade ingen utav oss fast vi ställt 3 klockor så det blev att sjukanmäla sig i sista sekund och sen kicka till bussen då Jess skulle till jobbet och jag hem för dusch och hjälpa mamma. Hon har hittat ett hus! Ett litet ruckel i Kramfors, gatuadress Träsk (?). Får väl se om hennes man tycker om det när jag visar bilder vid gourmetmiddagen som mamma nu är hemma och lagar. Potatisgratäng och grillad kyckling. MASSA vitlök på det ...



Påtal om mamma och hennes man så har dom idag varit tillsammans i  7 år. Så Grattis till det.


 Men nu är det fan påtiden att ni skaffar nått nytt boende tillsammans och flyttar ihop på riktigt. Kanske ringar på fingrarna med? Hade inte vart fel, men får se ifall herr Johansson är romantisk med blommor på 7års dagen iaf?!

Jag har dom bästa vännerna ever, min alldeles egna elit som jag själv tagit fram.. Helt serri, är så lycklig över att få ha Er i mitt liv. Ni är underbara och Oslagbara, utan er ingen Billy the mört.



Nä, nu ska jag klä på mig och fixa fejjan, är ju nyduschad och insmörjd.. Middag hos mamma redan kl 16 idag måste. Ikväll blir det kanske att besöka J. Saknar ju dig nått så otroligt min vän. Dagarna bara går och på torsdag har du vart borta 5 månader. Fan vad ont det gör. Tänker på dig jämt. Finns ingen jag saknar så som du <3


Varför är det alltid så mycket månad kvar i slutet av pengarna?


Helvette vad kallt det äääär!


Denna jävla kyla går mig på nerverna..


Sitter och pratar med bror- Christian på msn nu. Nu får allt lillkillen se till att ta sig ur mamma Sofia så jag kan få träffa den lille krabaten, vill bli "faster" nu, nu, nuuuu! Du är faktiskt 4 dagar seeen?!


Japps, nu är vi vakna Jess och jag, funderar på hur vi ska lägga upp dagen. Blir väl någon timma softilering här hemma i det kalla hoodet senare vidare till A-town och hem till min älskade vän som står högt på listan. Blir nog mys med film och hela köret där ända in på småtimmarna, om jag har rätt som vanligt. Dock har både jess och jag skola imorn kl 9:50 men det löser sig emd skridskorna bara det blir iiiis ;). Eller vad säger du Jess?

Nu tjatar  f u c k i s  om att få med mig till GP på lördag då det är Ayia Napa reuinon, var jag ens där eller?!?! Svar: NEJ! haha. Men betalar svinet så tackar jag inte nej. Annars är det jn yttligare ett Halloween/19 års firande på Fredag för Heidi och Kimsan :). Skoj vill jag lova, allt det här med maskerad osv. Men vad fan ska man vara denna helgen då? :S

Mer bilder från mitt firande i lördags kommer när jag fått dom av alla 100 kameror ..  Nu sak vi fixa en blogg till Jess, hon måste ju hänga med i trenden ;).


A broken heart can't be that bad

Bilder från i lördags del 1.







Det kommer mera..

Fucking rygg!

Imorn är jag sjuk.. Kan inte sova och min rygg försöker döda mig igen.. Jess ligger så sött och sussar i sängen min och jag ska försöka detsamma efter ett par bloss och tandborstning. Imorn är det planerat film och mys med daddy, borr(?), Jess och Ela(?)..  Sen består resten utav veckan av plugg, plugg, plugg. Jag får inte heller glömma bort att messa Chefen och säga att jag ska flytta, de vore ju skamligt.

Godnatt suckers....

Halloween och köksbrand!

Köket är rökskadat och jag har huvudvärk!


Jävlar vilken stressdag det var igår, tacka fan för  f u c k i s  och min ängel till granne! Jag åt inte mycket över huvud taget men blev inte på lyset förens vif 1 snåret trotts att vi korka upp redan vid 7. Men det var iaf: Jag, Thess, Ela, Mickan, Petra, Amanda, Maria, Jennie, Sara, Johanna, Jenny, Lotta & Jennifer (förlåt om jag glömde någon) som började föra med tilltugg som jordgubbar, melon, vindruvor, brie, chips, popcorn m.m. Otrolig fylla på dom flesta och förjävla sköna outfits.



- GE MIG ETT M, M! GE MIG ETT Ö, Ö! GE MIG ETT R, R! GE MIG ETT T, T! GE MIG ETT E, E! GE MIG ETT N, N! VAD BLIR DET?! MÖRTEN!

Skrek mina kära flicks från Bergkristallsgatan hela vägen till Ferdninad som också blev kvällens destination! Jag blev sjukt besviken på två damer som inte hade mage att ta upp telefonen och ringa ett samtal eller slänga i väg ett sms. Men jeg driter it då jag inte är långsint...

Väl "hemma" runt 5 snåret skulle jag städa då innan J kom hem från jobbet, jävlar vad karate jag vaaaaar haha. Men jag vaknade upp i morse med kontrollen i handen, tofflorna och alla kläder på mig. mobilerna brevid örat och en filt över mig, tog ett tag innan jag hann i kapp vad som hade hänt. Jo, J. var hemma och slängde filten över mig - jag hade ju förstårs bara deckat :P...

Nu är jag hungrig as hell och det har brunnit i vårat kök. Luktar sjukt illa och jag som redan har huvudvärk mår då fan inte bättre av denna rökskade lukten. ikväll kommer nog Jess hit och spelar bingo med mig. Annars får jag väl åka hem till Borr och städa, det skulle kunna behövas!!

Tack för igår mina älskade vänner, riktigt kul och uppskattat. J & Thess - tack!
Jag lovar att det kommer mer bilder när alla skickat. typ 30 olika kameror....


Hangover is a part of me

Halloween & Min dag idaaag :)


Galet med stress och jävla systembolag!


Japp idag firas Halloween av många och på gud så många olika sätt. Jag och mina flicks ska ikväll fira min födelsedag som ägde rum i Tisdags och därefter ut och göra stan osäker och allmänheten snygg! Vi börjar med "maskradförkrök" på hemlig adress och flummar till det som bara fan. Där efterfer blir det Trädgårn eller Ferdninand i guess. Vi får se vart natten bär oss.





Min käre vän Eric är ju helt galet besatt av det här med efterfest, men totalvägrar att ha det hos sig. MIn åsikt är Inte okej på den fronten. Men vi sa att vi skull titta vidare på detta och komma fram till en lösning senare, beroende på tidpunkt för hemgång och sällskap!

Min "huvudbonad" är paj, och fan den gör ju så mycket, men jag får göra mitt bästa och hoppas på att Lisen & Jess lyckas lösa det finfint.

NU är det stress som bara fan men alkoholfixande då bolaget idag är stängt, vafan då för? Idag borde dom ju tjäna en jävla massa stålar och dom förstör ju för sjuhelvetes många.. Men grym som man är så löser man detta på annat håll, kanske inte blir favvo vinet och goda cider men sen när tackade jag nej till öl? ;).



Im coming up so you better get this party started

RSS 2.0