Dejta

Varför är svenskar så jävla fega för dejting? Jag menar ta tex Usa, där är det fan vardagsmat. En dejt i veckan typ. Dom vågar testa och chansa, prova på även om dom inte ute efter något seriöst..

Läste mitt horoskop i Solo idag;

SKORPIONEN
24 Okt - 22 Nov

Årets utmaning: Att inte låta dina känslor ta överhanden hela tiden.

Om du är....
Singel: Det här blir en underbar vår för dig! Åtminstonde för dig som är redo att gå in i ett seriösare förhållande. Om du älskar singellivet blir det tuffare, för killarna kommer dras till dig som flugor till saft. Men kasnke är det trots allt dags att testa tvåsamheten? Läget har aldrig varit mer gynnsamt än nu.

Upptagen: Om du är ogift förutspår stjärnirna bröllop mellan dig och din älskling i Januari eller April. Men även om du inte är typen som längtar efter vit klänning och slöja så lovar den här våren storslagen romantik. Du fokuserar helst på din parten den här perioden, så jobb och vänskapsrelationer får ge vika för stunden.

Bästa kärleksperiod: Januari - April.

Kärlekstipset:Du dras till de extravaganta Lejonet, men din ultimata partner är Stenbocken. Det är det enda tecknet som kan mäta sig med dig i passion, mystik och makt.

Du vet att han är den rätte när: Han inte blir bortskämd av dina känsloutbrott, din lätt absurda svartsjuka eller din minst sagt starka sexlust. Ja, du är en krävande kvinna.


Vad säger man om detta? Ett lejon eller en stenbock där ute som är intresserad? ;)

Nu kryper jag ner efter haft dejt med Candy, Ben & Jerry till Johan Falk - De Fredslösa. Godnatt!

/ Mama'ina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0